< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 18 Ekim 2016; 19:10:00 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 18 Ekim 2016; 19:10:00 > |
Yemin ediyorum fragmanda şunları da görseydik kimse "bunlar kim lan?" demezdi.
Fragmanın ve filmin en iyi yanı Cate Blanchett. |
Insanlarin anlamadigi, agirligi olan karakterleri boyle gulunc duruma dusmus gorunce verdigimiz tepki
Batmani de zamaninda madara ettiler, Thor'u da madara ediyolar, Wolverine'inin de adam gibi bi son filmini cektiler Film bana hitap ediyo, cunku cizgi roman evreninden bir film. Yorum hakkim da herkes gibi var, izleyici kitlesini arttirmak icin su hallere dusurmeyin soyle karakterleri demek isterim yapimcilara firsatim olsa. Karakter de THE MIGHTY THOR hani Deadpool falan degil yanlis olmasin, adi yeter. Simsek tanrisi lan.. Valla yazik, cerezlik filler filmler izletiyolar bize |
Marvel iyice kontrolu kaybetti. Cizgi roman karakterlerini alip genc ergenlere hitap eden sinema filmleriyle gise kasmakta ne kadar ustalastiginin en guzel kaniti bu film. Zerre kadar cizgi roman ruhu yok karakterler sebege cevrilmis. Thor kimdir bilmeyen tanri degil standup sanatcisi sanar. Filme notum en fazla 6.5/10
|
Logan filmi ile çizgi roman filmlerinin nasıl olması gerektiğini görmüş olduk.
Thor Ragnarok gerek konusu gerek kahramanlari ile vahşetin dorugunda olmasi gereken bir film iliklerimize kadar çaresizligi korkuyu hissetmeliyiz ben cıvıl cıvıl görmek istemiyorum bu filmi Umarım doğru düzgün bir film olmuştur. |
gel logan gibi efsane bi filmden sonra boyle cocukca bir filmi izle
kan bile olmaz yine buyuk ihtimal filmde.Cizgi roman filmlerinin artik bu durumdan kurtulmasi lazim bence deadpool ve logan haricinde elle tutulur film yok gerceklik ve hissetirdikleri acisindan... usuyoruz Logan Reis |
Sinemaya gitmiştim. Baktım Thor filmine bilet almak için çoluk çocuk sırada bekliyor.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 16 Ocak 2014; 18:16:29 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 17 Ocak 2014; 16:18:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 30 Ocak 2014; 11:56:27 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 21 Mayıs 2014; 18:50:55 > |