Şimdi Ara

BİLGİSAYARIN Ayarladığın Saatte Açılacak - Kapanacak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
16.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu programla hem bilgisayarı istediğin zamanda kapatabiliyorsun hem de istediğin zaman da açıp,istediğin programları da otomatik başlatabiliyorsun.Ya da herhangi bir saatte açıp istediğin mp3'ü çaldırabiliyorsun.

>>ÇEK<<

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yükelemeniz gereken bir sürü mp3 var daha ama inanılmaz uykun geldi, veya da bitmesi gereken kayıt işin var ama evden acele çıkman lazım, Yapmanız gereken tek şey "otomatik kapatma yazılımlarını çalıştırarak Bilgisayarınızı istediğiniz saate ayarlayıp kapanmasını sağlamak..

auto shutdown
    http://www.drivermagician.com/autoshutdown/index.htm

Auto Power-on Shut-down
    http://www.lifsoft.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 5 Aralık 2006; 21:57:48 >

• saolsn bunun seriali veya cracki yokmu 15 günlükmüş yoksa
  • dh'de o tarz paylaşımlar yasak..sende sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: 5kursun

saolsn bunun seriali veya cracki yokmu 15 günlükmüş yoksa
  • Bilkap'ın da buna benzer bir yazılımı var. O da gayet başarılı, ben onu kullanıyorum. Sağol..
  • sağol tech bugün tam da böyle bir programı nerden bulabilirim diye bakınıyordum
  • Sağol Technics

Böyle bir paylaşımda bulunman iyi olmuş; zira sık sık bu yönde sorular geliyordu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Sağol Technics

Böyle bir paylaşımda bulunman iyi olmuş; zira sık sık bu yönde sorular geliyordu....

aynı şeyi ben diyecektim lafı ağzımdan aldın...baya zamandan beri soruluyordu forumda bu program Technics sağolsun olaya el atmışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aman isabet oldu yani arkadaşlar iyi vallaha sevindim.. Açıkçası paylaştığımız programlar arasında benimde en çok işime lazım olanlarından biriydi bu,
  • saolsnz BEn googledan arayıp Full ola nhatta Diledigim saate ayarlayıp Müzik le uyanmayı bile yapan pro. buldm ..

Size ip ucu veriyim topic Müzikle uyan die başloır nese Güzel PAylaşm saolsn!
  • Güzel paylaşım sağol.
    Ben de bu tür bir programdan bahsetmek istiyorum.Adı Auto Poweron & Shutdown
    Bu programla hem bilgisayarı istediğin zamanda kapatabiliyorsun hem de istediğin zaman da açıp,istediğin programları da otomatik başlatabiliyorsun.Ya da herhangi bir saatte açıp istediğin mp3'ü çaldırabiliyorsun.

Download: ----> http://www.lifsoft.com/download/power-on.exe

• ooo bu dahada harika bişey sanırım @5kurşun nickli arkadaşın anlattığı progda bu..Elinize sağlık..

quote:

Orjinalden alıntı: agemennon

Güzel paylaşım sağol.

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

ooo bu dahada harika bişey sanırım @5kurşun nickli arkadaşın anlattığı progda bu..Elinize sağlık..

quote:

Orjinalden alıntı: agemennon

Güzel paylaşım sağol.

• eline sağlık @Technics ikinci programı indirdim işime yarayacak sanırım
  • eve gidince bende yüklim bari bunu
  • |Power - 0n|

Muhteşem

• son verilen programın, herhangi bir program kapanana kadar açık kalma özelliği var mı?
    mesela emuleden büyük boyutlu bir dosya indiriyorum, sıramı kaptırmamam lazım indirme bitince kapanmasını sağlayabilir miyim eğer olursa süper olur
  • Sağol Technics.Birçok kişi böyle bir program arıyordu.Bende dahil.

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

son verilen programın, herhangi bir program kapanana kadar açık kalma özelliği var mı?
    mesela emuleden büyük boyutlu bir dosya indiriyorum, sıramı kaptırmamam lazım indirme bitince kapanmasını sağlayabilir miyim eğer olursa süper olur

Hayr SAdece saat kuruorsn!ona gore kapanıo! İşte Kendin hesapla kac saate biter filn die ona göre yap ayarla kurcala
  • Teşekkürler
  • Bunun için programa gerek yok.
    Çalıştır a "shutdown -s -t 3600" yazarsan eğer 3600 saniye içinde kapanır.Kapatmak istediginiz zamanı saniyeye cevirip yazın.
    Bu olayı bitirmek içinde "shutdown -a" yazarsan işlemi iptal etmiş olursunuz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.