Bildirim
2si1 'Yazları Serin, Kışları Sıcak' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler. Bu arada gördüğüm en kısa 2si1 programı sanırım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 5 Temmuz 2013; 21:25:52 >_____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
gündüz yayınlayın madem bura çok sıcak
-
işte bu be sıcakta valla süper oldu
-
İzleyek görek...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yardır!
_____________________________ -
o değilde kaç programdır talha reyiz de yok be!
-
bilgisayarımı ateşle donanımları duyurulucaktı hani?
-
Hocalar sizce oyun için fx8320-hd7970 mı fx8350-gtx760(hd7950) mı core i5 3560k-gtx760(hd7950) mi?
-
talha reyis nerde adamı yanlız bırakmayın:D
-
Mesut abi ordaki ekranını değiştirmeye çalıştığın laptop değilmi :D
-
Mesut abi yarın taşınıyorum beklerim ;)
-
videonun sonu müthiş
-
Yazları Serin, Kışları Sıcak :)
-
Sondaki video süpermiş.
-
Şu robota hiç güvenemedim ben.Bianda gözleri kızarıp insanlara saldırıcakmış gibi duruyo la çok sinsi.
-
Where is the best of the year men? (Talha abi diyom nerde :D)
-
Talha abi nerede bilenler aydınlatırsa sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blooods
Şu robota hiç güvenemedim ben.Bianda gözleri kızarıp insanlara saldırıcakmış gibi duruyo la çok sinsi.
Yeni nesil Chucky olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 5 Temmuz 2013; 22:14:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
tesekkurler
Benzer içerikler
- iphone alarm çalmıyor
- twitter video nasıl indirilir
- instagram takipçi hilesi
- help. instagram com hesap kurtarma
- gif yapma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler