Şimdi Ara

<-<-<-.::CEP TELEFONU TAVSİYELERİ::.->->->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
0
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde oldukça fazla açılan "şu kadar param var ne alim" topiclerini bir arada toplayıp kirliliği önlemek için böyle bir topic açamya karar verdim

Dijital Fotoğraf bölümünde var, hala bu tip topicler açılıyor ama eskisi kadar değil, buarada da bu kadar fazla olmasın

Herkes buraya bütçesini ve istediği özellikleri yazsın, daha sonra biz de önerelim

Cevap alamazsanız bir süre bekleyip, mesela 1 gün, topic açalım ama lütfen kirliliği önlemek içi ilk buaraya soralım

Bence çok faydalı bir topic olucak bu kirliliği önleme açısından

Buarad telefonların olumlu, olumsuz veya almanıza mani olucak yönlerini ve/veya kafanıza takılan soru işaretlerini de dilerseniz konuşabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 23 Haziran 2006; 1:20:50 >

• Bu arada bu topicte sadece tavsiye verelim, yani bu daha iyi foto çekiyo falan diye resim eklemeyelim.O zaman bir başkası daha ekliyor, ona cevap olarak biri daha ekliyor amacından sapıyor topic

Sadece tavsiye edelim veya etmeyelim:

İlk ben başlıyim

siemens tavsiye etmiyorum, hepsi bozuk oluyor

Şunu da unutmayalım dostlar, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ama yılan çıkmamakta ısrar ederse o zaman çekip çıkartalım

NOT:Siemens ile ilgili düşünceme saygılı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 23 Haziran 2006; 1:12:48 >

• siemens berbat...
    bi tek sx1 e biraz kanım ısındı
    bence siemens türkiyeye çürük malla göndermese iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulutsuz

siemens berbat...

Bence de

+BOMBER çok faydalı bir topic olmuş bence
    Üst konu olabilir

Çünkü hangi telefonu alim diye açılan topicler o kadar çok ki
    İyi düşünmüşsün

• quote:

Orjinalden alıntı: nadge

quote:

siemens berbat...

Bence de

Üst konu olabilir

İyi düşünmüşsün

Sağol

@bulutsuz
    katılıyorum
    siemens türkiyeye bozuk fw'li ürünler gönderiyor

Sloganım _Bir telefonun üzerinde siemens yazıyorsa almayın, bu; "bu telefon bozuktur anlamına gelir"_

Ben kimseye siemens önermem bu yüzden, ama sevenelr, arayüzünden hoşalananlar elbette vardır, onlara da saygı duyarım

• bende duyarım tabi ama ,
    neYsE...
  • bomber bana telefon tawsiyesi yapsana abi be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaa gokhan abi senin n91 vardi.Gozun doysun olm bu arada philips de almayin dandirik yapisi var. iki gun kullandim gittigidiyor dan sattim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murathanipod

Yaa gokhan abi senin n91 vardi.Gozun doysun olm bu arada philips de almayin dandirik yapisi var. iki gun kullandim gittigidiyor dan sattim.

nebilem abi bnde hastalık oldu heralde ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

quote:

Orjinalden alıntı: nadge

quote:

siemens berbat...

Bence de

Üst konu olabilir

İyi düşünmüşsün

Sağol

@bulutsuz
    katılıyorum
    siemens türkiyeye bozuk fw'li ürünler gönderiyor

Sloganım _Bir telefonun üzerinde siemens yazıyorsa almayın, bu; "bu telefon bozuktur anlamına gelir"_

Ben kimseye siemens önermem bu yüzden, ama sevenelr, arayüzünden hoşalananlar elbette vardır, onlara da saygı duyarım

Bomber sende tam siemens düşmanıymışsın ha
    imzana anti-siemens yazıp,avatarına siemens üzerine kırmızı çarpılı bir avatar koyarsan tam olacak

valla ben gayet memnunum..benim ve çevremin kullandığı telefonlara göre en sağlam marka siemens ve nokia..
    mesela benim eski siemens telefonlarım hala sapasağlam çalışıyor (şimdiki de)
    ama abimin k700inin mesela josticki çok zor çalışıyor,kasa/malzeme kalitesiz,bt ile bişey gönderirken kilitlenebiliyor..bt hata verebiliyor,quickshare yazısı ve online yazısı düştü,şarj girişindeki kapak yavşadı..
    vs

bende aksine tavsiye ederim..sony ericssonun k serisini tavsiye etmem..(özellik açısından değil..sağlamlık,malzeme kalitesi olarak)

ayrıca fw konusuna değinmişsin öyle şey mi olur yahu
    hem gprs olan hemen hemen tüm siemenslerde gprsten fw update var..(son 2-3 yıldır..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 23 Haziran 2006; 3:44:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bomber bana telefon tawsiyesi yapsana abi be

N91'e ne oldu yaws

Her neyse, bak sen ne özellik istiyosan söyle, ben de sana söyliyim

@Quick_Murder
    Dostum ne yapim ama gördüğüm bütün siemensler bozuk, S65 var açılımıyor, Sl75 gördüm iki tane, ikisininde ekranı mor ve de fw hataları var hep.Sonra Mc60 vardı hoperlörü patlaktı ve 0*#, bu tuşlar çalışmıyordu, o yüzden 053x ile başlayan kimseyi arayamıyordun veya içinde 0 olan bi numarayı, sonra CX75 miydi CX65 miydi her neyse pili temassızlık ediyordu, üstüne bantla tutturulmuştu pil düşmesin diye, telefonun içinde bir parçamı kırılmış ne ondan öyle idi...

Yani anlıyacağın gördüğüm inanır mısın sağlam, hatasız çalışan siemens yok.Gördüğüm en düzgünü SL55 SL65 vardı bir de onun da kamerası çalışmıyordu

O yüzden ben kaçar oldum siemensten

• ben bugün-yarin LG C3400 almayı düşünüyorum ne dersiniz birdee bunun kızılötesi yok usb si var ve bana LG nin usb sini bulamam gibi geliyo bide bu konu hakkında yardımları bekliyorm
  • quote:

quote:

N91'e ne oldu yaws

@Quick_Murder
    Dostum ne yapim ama gördüğüm bütün siemensler bozuk, S65 var açılımıyor, Sl75 gördüm iki tane, ikisininde ekranı mor ve de fw hataları var hep.Sonra Mc60 vardı hoperlörü patlaktı ve 0*#, bu tuşlar çalışmıyordu, o yüzden 053x ile başlayan kimseyi arayamıyordun veya içinde 0 olan bi numarayı, sonra CX75 miydi CX65 miydi her neyse pili temassızlık ediyordu, üstüne bantla tutturulmuştu pil düşmesin diye, telefonun içinde bir parçamı kırılmış ne ondan öyle idi...

Yani anlıyacağın gördüğüm inanır mısın sağlam, hatasız çalışan siemens yok.Gördüğüm en düzgünü SL55 SL65 vardı bir de onun da kamerası çalışmıyordu

şuan iyi paraya satarım o yusden cıkartabilirm her an elimden sen 1000 ytl civarı telegon onerisi yap bakalım bana

• quote:

Orjinalden alıntı: melihyildiz

ben bugün-yarin LG C3400 almayı düşünüyorum ne dersiniz birdee bunun kızılötesi yok usb si var ve bana LG nin usb sini bulamam gibi geliyo bide bu konu hakkında yardımları bekliyorm

Ben onun yerine K700 önerim sana

Veya motorola E398

E398'in sesi çok güzel
  • quote:

quote:

quote:

N91'e ne oldu yaws

@Quick_Murder

şuan iyi paraya satarım o yusden cıkartabilirm her an elimden sen 1000 ytl civarı telegon onerisi yap bakalım bana

O civarda sana W810 öneririm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: melihyildiz

ben bugün-yarin LG C3400 almayı düşünüyorum ne dersiniz birdee bunun kızılötesi yok usb si var ve bana LG nin usb sini bulamam gibi geliyo bide bu konu hakkında yardımları bekliyorm

Ben onun yerine K700 önerim sana

Veya motorola E398

E398'in sesi çok güzel

şimdii LG3400 teknosa fiyatı 335tl
    ve k700i nin fiyatı 425 tl(ve sadece interneten satışı var yani teknosa larda yok ve benim interneten alış veriş etmem olanaksız)
    aynı şekilde motorola E398 e de baktım ama piyasadan kalktı hiçbiyerde bulammsın diyolar
    zaten fiyatlar kafayı yedi bende araştırdım ucuz ve benim istediğim özelliklerin büyük kısmını sadece bu tel veriyo
    zaten bundan önce K500 i vardı ben onu wc ye düşürünce pahalı bişi almıyolar

usb konusu sadece benim kafamı tırmalıyo

• Sen bilirsin dostum

USB kablosu içinden çıkmıyormu?
  • quote:

Sen bilirsin dostum

USB kablosu içinden çıkmıyormu?

hayır

peki senin önereceğin kameralı-en az 128-160 ekranlı-mp3 uyumlu-kızılötesi olan hafızasıda fena olmayan bi tel var mı

çok mu fazla şeyy istedim
    hıı bide piyasada bulunan cisten olursa çok teşekkür ederim

• Güzel bir topic olmuş. Böylece forum daha düzenli olacaktır. Üst konu bile olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

N91'e ne oldu yaws

@Quick_Murder

O civarda sana W810 öneririm

peki yermde olsan napardın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.