Bildirim
Watch Dogs - 'Ortaya Çıkarılmış' Türkçe Altyazılı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iyi renderlemisler baskada bisey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 10 Haziran 2013; 17:49:20 >_____________________________ xbox id: inter polispire -
Yalnız süper yapmışlar reyiz :)
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Harika ya bir an Person of Interest izliyorum sandım
_____________________________ -
çıplak vücud üzerinde yemek yemek. her türlü doyurur
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok feci bir oyun olacak.Umarım beklentilerimi karşılar.Heyecanla bekliyorum
_____________________________ hhhhhhhhhhhhh -
10 NUMARA OYUN GELİYOR!
Vay be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hey barbie Paris'e gidelim.Çatalları altın olan restoranlara gidelim. -
Karakterler gerçek mi çizim mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
şehir öle kalabalık olsun oyunda, dahada hiçbişey istemiyorum :) _____________________________ -
gameplay görmeden grafikler hakkında yorum yapanlara acıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 10 Haziran 2013; 19:08:30 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ Mankind was born on earth, it was never meant to die here.Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended. -
Hehe gerçekmi çizimmi diye soran var. Oyunun bu grafikle 30fps üstü gelmesi için 3 tane hd 7990 falan lazım olur
Video sadece oyunun grafik motoru üzerinden cilalanarak hazırlanmış bir trailer. Mesela resident evilın animasyon olan filmleri gibi. Ama o grafikle oyunu oynamak yeni yenerasyonda bile 2015e kadar hayal olur.
_____________________________ Başka yerde arama. Bak göğsümde izin var. -
Renderlenmiş görüntü bunlar hele bi gameplay gelsin o zaman tam yorum yapılabilir _____________________________ -
Değişik bir oyun. _____________________________ -
çizim değil bana kalırsa bu seviyeye getirmeleri çok zor
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN Mr_CeNGaVeR_TR -
şöyle uzun bir oynanış videosu yayınlasalar da doysak şu oyuna. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cemosass
şöyle uzun bir oynanış videosu yayınlasalar da doysak şu oyuna.
Youtube Link 1
Youtube Link 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_abi2 -- 10 Haziran 2013; 23:00:06 >_____________________________
-
Mesajım bulunsun. Hepsini yiyip bitireceğim
_____________________________ YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZPlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhanDonanım TercihlerimSony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB -
quote:
Orijinalden alıntı: OqpO
quote:
Orijinalden alıntı: cemosass
şöyle uzun bir oynanış videosu yayınlasalar da doysak şu oyuna.
Youtube Link 1
Youtube Link 2
sağol hocam bunları izledim de çok güzel olduğu için çok kısa geldi bana herhalde._____________________________
-
satılanların hepsi kadın,adam da o kadar nezih işinde gücünde bir tipe benziyor sonra öğreniyoruz kadın tüccarıymış yani p......... :)
vay arkadaş insan kime güveneceğini şaşırıyor
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler