Şimdi Ara

'' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aslında ürünün perf. incelemesini yapmayı düşünüyordum fakat zaman bulamadığımdan dolayı montajdan vazgeçtim..

bu yüzden görsel olarak birkaç resim aldım..

malzeme kalitesi olarak gerçekten güzel bir ürün, hortumların kalınlıkları iyi, kırılmayı önlemek için spiral kullanmaları da cok iyi olmuş..

aslında bir nevi custom sıvı soğutma gibi bir urun, hortumlar,rekorlar,pompa vs.. hepsi ayrılabilecek bir yapıda üretilmişler..

sıvı takviyesi de yapılabilmesine olanak sağlanmış, pompa bana sesli gibi geldi ama ginede kullanan arkadaşlar varsa onlarında yorumlarını almak gerekir..

dış kutu :

'' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme  '' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme

iç kutu :

aparatlar :

kutu içerisindeki fanlar :

pompa :

'' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme  '' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme  '' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme  '' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme  '' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme

tam görünümü :

'' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme  '' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme  '' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme

Seidon 120XL ile karşılaştırma :

'' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme  '' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme  '' Cooler Master Eisberg 240L Prestige '' görsel inceleme

• Kendisi güzel olduğu kadar fiyatı da güzel bu meretin. Teşekkürler Fatih.
  • Kalite akıyor yanlız radyatörden.Bakırı gözüküyor.Alphacool st 30 du galiba bunun radı.Sıkma rakorlar filan bildigin custom sistem hesabı olmuş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Custom oluşuna para vericek olan gidip custom sistem yapsın daha avantajlı Yalnız radyatör H100i'den çok daha iyi gözüküyor performans olarakda öyleyse alınır bu ürün

Emre bu ürünün hortumlarını değiştirip beyaz hortum kullanabilir miyiz ? Misal : Primochill advance LRT tubing 1/2 ID x 3/4
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Custom oluşuna para vericek olan gidip custom sistem yapsın daha avantajlı Yalnız radyatör H100i'den çok daha iyi gözüküyor performans olarakda öyleyse alınır bu ürün

Emre bu ürünün hortumlarını değiştirip beyaz hortum kullanabilir miyiz ? Misal : Primochill advance LRT tubing 1/2 ID x 3/4

• Fatih süpersin dostum teşekkürler Birde şu pompa sesini duymak lazım ne kadar yüksek ona göre ürünün benim açımdan alınıp alınmayacağına karar vereceğim ama şu haliyle baya iyi duruyor H100i ve diğer rakiplerine göre
  • Ses olarak bu fikir versin en az bunun kadar, bu pompanın bir ucuz versiyonu kullanılmış büyük olasılıkla.
    http://www.youtube.com/watch?v=gI6XPkyDdos

Radyatör olarak alphacool st30 var üzerinde fena bir radyatör değildir h100 ünkinden filan daha kaliteli, zaten bu radyatör çıkartılıp yerine daha kalın daha performanslı bir 240lık radyatör takılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanlış görmediysem rekor kullanılıyor geliştirmeye müsait midir acaba?
  • hayırlı olsun
  • yabancı sitelerdeki gördüğüm incelemelerde h100i coolermasterden daha iyi gözüküyor ...Güzel günlerinde kullan kardeşim hayrını gör
  • Alan arkadaşın iyi günlerde kullanması dileğiyle....
    Merak eden arkadaşlar için kısa bir bilgi vermek istiyorum.Bu ürünü bende merak ediyordum 2 ay önce frankfurt'ta görme şansım oldu kısaca Eğer Corsair'in H serisi ürünleri ile kıyas yapmak gerekirse Pompası tüm corsair serilerinden sesli yaklaşık olarakda 30db yakın kendi adıma konuşursam bana rahatsızlık verdi yanlış anlaşılmasın üretim hatası olmayan corsair'in pompa sesi kulağınızı pompaya kadar yaklaştırsanız dahi rahatsızlık verici düzeyde değildir fanları ise corsairin fanlarından çok daha sessiz soğutma olarak da birbirine (h100 veya 100i) yakın.Bu ürün tam bir custom değildir sadece biraz daha fonksiyoneldir yani daha çok örnek vermek gerekirse maximus V formula veya ASRock Z77 OC Formula gibi kartlarda kullanımı daha anlam kazanır haznesini açabilir uzun süre kullanımda bakımını yapabilir sıvısını custom setlerdeki gibi kendiniz değiştirebilirsiniz kısa bir bilgi daha bunu alırsam hem cpu gpu içinde ek blok alırım custom gibi kullanabilirmiyim düşüncesinde olan arkadaşlar olursa bu ürün olduğu şekilde sadece tek bir parça (cpu) için performans verir.Saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niedre -- 18 Haziran 2013; 5:06:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

fan sesi var mı hocam azda olsa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

yüksek devirlerde olacaktır tabi ama h100 ve h100i nin fanlarından daha sessizdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 24 Nisan 2013; 8:10:23 >
  • quote:

quote:

quote:

yüksek devirlerde olacaktır tabi ama h100 ve h100i nin fanlarından daha sessizdi..

Peki pompa sesi ne durumda acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

h100i pompasından daha sesli geldi bana..

bende pompa sesi konusunda kullanan/kullanacak arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende pompa sesi konusunda kullanan/kullanacak arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..

Alan arkadaşın iyi günlerde kullanması dileğiyle....
    Merak eden arkadaşlar için kısa bir bilgi vermek istiyorum.Bu ürünü bende merak ediyordum 2 ay önce frankfurt'ta görme şansım oldu kısaca Eğer Corsair'in H serisi ürünleri ile kıyas yapmak gerekirse Pompası tüm corsair serilerinden sesli yaklaşık olarakda 30db yakın kendi adıma konuşursam bana rahatsızlık verdi yanlış anlaşılmasın üretim hatası olmayan corsair'in pompa sesi kulağınızı pompaya kadar yaklaştırsanız dahi rahatsızlık verici düzeyde değildir fanları ise corsairin fanlarından çok daha sessiz soğutma olarak da birbirine (h100 veya 100i) yakın.Bu ürün tam bir custom değildir sadece biraz daha fonksiyoneldir yani daha çok örnek vermek gerekirse maximus V formula veya ASRock Z77 OC Formula gibi kartlarda kullanımı daha anlam kazanır haznesini açabilir uzun süre kullanımda bakımını yapabilir sıvısını custom setlerdeki gibi kendiniz değiştirebilirsiniz kısa bir bilgi daha bunu alırsam hem cpu gpu içinde ek blok alırım custom gibi kullanabilirmiyim düşüncesinde olan arkadaşlar olursa bu ürün olduğu şekilde sadece tek bir parça (cpu) için performans verir.Saygılar.....

-------------------------------------------------------------------------------
    tekrar hayırlı olsun geçen gün bir yorumum olmuştu buna ek olarak
    pompanızın devrini 900-1200 devirde çalıştırmayı denermisiniz bu devirlerde pompa sesi rahatsızlık verici düzeyin altında kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niedre -- 18 Haziran 2013; 5:04:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: niedre

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alan arkadaşın iyi günlerde kullanması dileğiyle....
    Merak eden arkadaşlar için kısa bir bilgi vermek istiyorum.Bu ürünü bende merak ediyordum 2 ay önce frankfurt'ta görme şansım oldu kısaca Eğer Corsair'in H serisi ürünleri ile kıyas yapmak gerekirse Pompası tüm corsair serilerinden sesli yaklaşık olarakda 30db yakın kendi adıma konuşursam bana rahatsızlık verdi yanlış anlaşılmasın üretim hatası olmayan corsair'in pompa sesi kulağınızı pompaya kadar yaklaştırsanız dahi rahatsızlık verici düzeyde değildir fanları ise corsairin fanlarından çok daha sessiz soğutma olarak da birbirine (h100 veya 100i) yakın.Bu ürün tam bir custom değildir sadece biraz daha fonksiyoneldir yani daha çok örnek vermek gerekirse maximus V formula veya ASRock Z77 OC Formula gibi kartlarda kullanımı daha anlam kazanır haznesini açabilir uzun süre kullanımda bakımını yapabilir sıvısını custom setlerdeki gibi kendiniz değiştirebilirsiniz kısa bir bilgi daha bunu alırsam hem cpu gpu içinde ek blok alırım custom gibi kullanabilirmiyim düşüncesinde olan arkadaşlar olursa bu ürün sadece tek bir parça (cpu) için performans verir.Saygılar.....

-------------------------------------------------------------------------------
    tekrar hayırlı olsun geçen gün bir yorumum olmuştu buna ek olarak
    pompanızın devrini 900-1200 devirde çalıştırmayı denermisiniz bu devirlerde pompa sesi rahatsızlık verici düzeyin altında kalır.

içinde devir düşürücü kablo ile geliyor onunla ses düzeyi biraz daha azalıyor..

• Detaylı inceleme gelmiş fakat souç benim için hayal kırıklıgı oldu.Corsair H110,Kraken X60 dan farkı yok.Rakibi olarak 240MM lik radlarla karşılaştırmak lazım ama adam fiyatından dolayı daha çok performans bekliyor.Ama yinede en yakın rakibi rad boyutuyla h100i var 4 derece farkla.Aynı fanla test edildimi fark 6 dereceye kadar gider.

https://www.guru3d.com/articles_pages/cooler_master_eisberg_240l_review,12.html

• izlediğim videolarda pompa fazla ses yapıyor..

tabi arızalı diye çekmiş olabilirler..
  • şimdi ben bu ürünü alsam, X38 çipsetin üzerindeki hazır olan soğutma bloğuna (Asus maximus formula SE ana kart) hortum eklesem hem CPU hemde çipseti soğutmada başarılı olamaz mı bu ürün?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.