Şimdi Ara

Dell İnspiron 3521/B31F67C CI5-3317U 1.70Ghz 6GB 750GB 15.6' 969.00TL (ARABULVAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane fırsat tekrar yayında arkadaşlar ihtiyacı olanlar önceki kampanyadan faydalanamayanlar kaçırmasın kampanya stoklar ile sınırlıdır.Kargo ücreti sadece 6TL'dir.

Dell İnspiron 3521/B31F67C CI5-3317U 1.70Ghz 6GB 750GB 15.6"

Akakçe Fiyat Listesi : http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-dell-inspiron-3521-b31f67c-fiyati,964216,,,2.html

Veee Fırsatımızın Linki:http://www.arabulvar.com/dell-inspiron-3521b31f67c-ci5-3317u-170ghz-6gb-750gb-156-free-dos/?pr=654638

Ürün Özellikleri:

Notebook Markası: Dell
    Ürün Kodu : B31F67C
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Tipi : Intel Core i5
    İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos
    İşlemci Hızı : 1.7 GHz
    İşlemci Cache: 3 MB
    Ekran Boyutu: 15.6
    Ekran Tipi : LED Arka Aydınlatmalı
    Ekran Çözünürlüğü: 1366x768
    Ekran Kartı : AMD Radeon
    Ekran Kartı Belleği: Paylaşımsız, 1 GB
    Grafik İşlemcisi :AMD Radeon HD 7670M
    HDMI :Var
    Sistem Belleği : 6GB
    Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek : 8 GB
    Disk Kapasitesi : 750 GB
    Disk Hızı : 5400 RPM
    Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive
    Ethernet : 10/100/1000 Mbps
    Wireless :802.11b/g/n
    Bluetooth :Var
    Usb Portu: 2 USB 2.0 + 2 USB 3.0
    Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye : Numerik Q TR
    Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler
    Kart Okuyucu : Var
    Kamera : Var
    Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad
    İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil
    Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil
    Notebook Ağırlığı : 2.35 Kg
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Notebook rengi : Siyah

Dell İnspiron 3521/B31F67C CI5-3317U 1.70Ghz 6GB 750GB 15.6' 969.00TL (ARABULVAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SRHTG -- 1 Nisan 2013; 13:19:32 >

• Vga konnektör var yazılı ,ama bizim aldığımızda yoktu . Bu kısmın yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Alan arkadaşlar vga için alırlarsa hayal kırıklığına uğrarlar. Bunun yanında performans olarak bizi tatmin ettiğini belirtebilirim. Bazı yerlerde ısınma sorunundan bahsedilmiş henüz ciddi bir ısınma durumu ile karşılaşmadık . Günlük kullanım için gayet kullanışlı bir model olduğunu düşünüyorum. Tabi oyun vs denemediğim için o kısma yorum yapamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlin68 -- 1 Nisan 2013; 13:31:25 >

Orijinalden alıntı: raistlin68

Vga konnektör var yazılı ,ama bizim aldığımızda yoktu . Bu kısmın yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Alan arkadaşlar vga için alırlarsa hayal kırıklığına uğrarlar. Bunun yanında performans olarak bizi tatmin ettiğini belirtebilirim. Bazı yerlerde ısınma sorunundan bahsedilmiş henüz ciddi bir ısınma durumu ile karşılaşmadık . Günlük kullanım için gayet kullanışlı bir model olduğunu düşünüyorum. Tabi oyun vs denemediğim için o kısma yorum yapamayacağım.

öncelikle hayırlı olsun nereden aldınız eğer arabulvardan ise ürünün o olması ve paket durumu (kapalı yahut açık olması) hakkında bilgi veririmisin satıcının güvenirliliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim siparisimi iptal etmsilerdi iste iade edilenleri degistirdik size klamdi diye. Acik soyleyeyim dilim yandi baya da soylendim ama 48,5 ytl axcess puani veriyor diye yaklasik 920 aldim. Bakalim insallah bu sefer ayni tavri sergilemezler.

Orijinalden alıntı: zzzzz

Benim siparisimi iptal etmsilerdi iste iade edilenleri degistirdik size klamdi diye. Acik soyleyeyim dilim yandi baya da soylendim ama 48,5 ytl axcess puani veriyor diye yaklasik 920 aldim. Bakalim insallah bu sefer ayni tavri sergilemezler.

Aynı şekilde benimkini de iptal ettiler... Umarım iade edilen ürünleri tekrar paketleyip göndermezler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neowho

quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

Benim siparisimi iptal etmsilerdi iste iade edilenleri degistirdik size klamdi diye. Acik soyleyeyim dilim yandi baya da soylendim ama 48,5 ytl axcess puani veriyor diye yaklasik 920 aldim. Bakalim insallah bu sefer ayni tavri sergilemezler.

Aynı şekilde benimkini de iptal ettiler... Umarım iade edilen ürünleri tekrar paketleyip göndermezler...

Öyle birşeyin olması imkansız çünki iade edilenler direk dell firmasına gidiyor :)

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/dell-3337u-insp-3521-i5-4g-1gb-500g-1vga-dos-81755490

burda 999 TL 99 tl de world puan veriyor. GErçi detaya bakmadım direk yazdım :)

Edit: harddisk ve ram farklıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 2 Nisan 2013; 16:46:43 >

Orijinalden alıntı: hiickimse

Acele etmeseymişsiniz keşke

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/dell-3337u-insp-3521-i5-4g-1gb-500g-1vga-dos-81755490

burda 999 TL 99 tl de world puan veriyor. GErçi detaya bakmadım direk yazdım :)

Edit: harddisk ve ram farklıymış.

Hey maşallah :)

Nedir?Alıcı ve satıcı için güvenilir alışveriş ortamı yaratmayı hedefleyen yeni alışveriş sitesi
    Neler Var?Anne-bebek ürünlerinden bilgisayara, parfümden pet shop'a, ayakkabıdan dekoratif aynaya, saatten oyuncağa kadar birçok ürün
    “İçinde Her şey Var” sloganıyla yayına başlayan Arabulvar'da birçok seçkin markanın fırsat ürünlerini bulabilirsiniz. Anne-bebek ürünlerinden bilgisayara, parfümden pet shop'a, ayakkabıdan dekoratif aynaya, saatten oyuncağa kadar aradığınız her şeyi bulmak mümkün.

Arabulvar Güvenli Mi?
    Arabulvar’dan satın aldığınız bir üründe sorun gördüğünüzde, yaptığınız ödemenin satıcıya aktarılmasını engelleyebiliyorsunuz. Güvenli kasa uygulaması; arabulvar'dan yapılan alışverişlerde "Alıcı" ile "Satıcı Firma" arasındaki ödeme güvenliği, ürün takibi, ürün teslimatı ve onay işlemlerinin başarılı bir şekilde tamamlanma sürecinden oluşuyor.

• Biz aldık vga çıkışı yok,şansımızdan ekranda ölü piksel(beyaz olanlardan)yani gerçekten ölmüş,1 tane ölünce 3'e çıkması an meselesi,geri gönderdik,para iadesi 3 günde yapıldı,o yönden sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

@SRHTG radeon grafik kartlarının listesini bulabilecegim biyer var mı yani hangi seri digerinden daha sonra yada hada iyi vs gibi bakmak için

kardeşimhttp://www.amd.com/tr/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/Pages/ati-radeon-hd-5000.aspx bu linkte yanda liste var buradan bakabilirsin.
  • Birde Ara bulvar iade prosedürünü anlatayım.Telefon görüşmelerinden sonra ürünü iade etmek istiyorsunuz,sonra bir güzel kargo ücretini size ödettirirler.Şahsen yaşamış biri olarak söylemeden geçmeyeceğim,başınıza gelmesin.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.