Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sonunda bitirebildim (yorumlarınızı bekliyorum)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: sonunda bitirebildim (yorumlarınızı bekliyorum) Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
heredotcomp

26 Temmuz 2006; 15:33:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaş neonlar hazır satılıyor kasanın arkasına bağlıyon control panelini ama bir kumanda gibi birşeyle ayar yapabiliyorsun örn:sürekli yanacak --- yanıp sönecek --- sesin şidddetine göre yanıp sönecek

işte link: tıklaaaa

herkese iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heredotcomp -- 26 Temmuz 2006; 15:38:06 >

Türkiyedeki Popüler emlak siteleri arasına girmeyi hedefleyen www.emlakbayisi.com sitesi çok yakında büyük bir emlakcı portföyü ile hizmetinize sunulacaktır. Site Tasarımından Programlanmasına kadar bir çok görsel yenilik ve profosyonelliğin bulunduğu sitede hem emlakcılar hem emlak arayanlara büyük kullanım kolaylığı hedefleniyor.
heredotcomp

26 Temmuz 2006; 15:38:48 

arkdaşlar öndeki controlleri nasıl boyayabilirim

Türkiyedeki Popüler emlak siteleri arasına girmeyi hedefleyen www.emlakbayisi.com sitesi çok yakında büyük bir emlakcı portföyü ile hizmetinize sunulacaktır. Site Tasarımından Programlanmasına kadar bir çok görsel yenilik ve profosyonelliğin bulunduğu sitede hem emlakcılar hem emlak arayanlara büyük kullanım kolaylığı hedefleniyor.
SinanAtesh

27 Temmuz 2006; 13:29:15 

kardeş güzel olmuş eline sağlık...bakalım şubat tatilinde bende bişiler yapmaya çalışcam nasıl olcak görcez

'¯`°²¤ACER ASPİRE 5710G - CORE DUO T2450 2.0GHZ - ATİ RADEON HD2300 up to 896MB - 2GB DDR2 - 120GB HDD - 15.4 WXGA CRYSTALBRİTE LCD - DVD SUPER MULTİ DOUBLE LAYER - BLUETOOTH - CARD READER - CRYSTAL EYE WEBCAM + SEAGATE 320GB EXTERNAL HDD + LOGİTECH LX7 CORDLESS OPTİCAL MOUSE¤²°`¯'
a1p d1zren

29 Temmuz 2006; 1:51:03 

quote:

Orjinalden alıntı: alifidan

quote:

Orjinalden alıntı: posıtıve

iyi veya kötü mod budur kendin bişiler yapabilmek hayal edip tasarlayıp gerçekleştirmektir yoksa hazır mod. ürünlerinden alıp pc toplamak değildir daha tornavida bile tutmaktan aciz havya alıp lehim yapmamış pek çok insan forumlarda mod. la ilgili akıllar veriyor kulaktan dolma bilgilerle yada başkasının yapdıklarını kendine uyarlayarak... İŞTE BUNA DELİ OLUYORUM

haklısın arkdaşaım sana katılıyorum çok doğru söylüyosun

bende size sonuna kadar katılıyorum

..:::may The ForCe be with U:::..
eomer123

29 Temmuz 2006; 2:09:55 

şık olmuş gerçekten eline sağlık
arkadaşların dedii gibi kabloları topla zor olcak demişsin ama hem daa güsel görüncek hemde hava sirkülasyonunu az daa olsa rahatlatcak
bu arada aliminyum ile kaplamak performansta herhangi bi yarar saaladı mı
kasayı kapatacak mısın açık mı kalcak yavaştan masana sarkmaya başlamış
son olarak cpu cooler olarak tt big typhoon u da öneririm ben de normalde ve yükte 10 ar derece fark etti
müzikle oynaşan neonu için de enermaxa bi bak. bi ark ım almıstı böle müzikle oynaşan enermax olmalıydı fan controller da çıkıodu galiba kutudan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eomer123 -- 29 Temmuz 2006; 2:11:10 >

heredotcomp

30 Temmuz 2006; 1:34:13 

quote:

Orjinalden alıntı: HaTeFuLL

quote:

Orjinalden alıntı: alifidan

quote:

Orjinalden alıntı: posıtıve

iyi veya kötü mod budur kendin bişiler yapabilmek hayal edip tasarlayıp gerçekleştirmektir yoksa hazır mod. ürünlerinden alıp pc toplamak değildir daha tornavida bile tutmaktan aciz havya alıp lehim yapmamış pek çok insan forumlarda mod. la ilgili akıllar veriyor kulaktan dolma bilgilerle yada başkasının yapdıklarını kendine uyarlayarak... İŞTE BUNA DELİ OLUYORUM

haklısın arkdaşaım sana katılıyorum çok doğru söylüyosun

bende size sonuna kadar katılıyorum

aynı şekilde arkadaşlar bende katılıyorum size

alüminyumları sırf gıcık görünmesiin diye yapıştırdım performansta bir değişiklik olmadı ama bana göre bilgisayarın yanında monitor , psu , 5.1 ses sistemim birazda olsa radyasyon etkisi v.s. vardır kasa şu an acık durumda ama kapatacam şu an bir kaç çalışma yapıyorum ama bakalım

önerilerinizi bekliyorum herkese iyi çalışmalar

posıtıve

30 Temmuz 2006; 5:27:08 

heredotcomp dostum link te gösterdiğin ses duyarlı neon adı altındaki ürün neon değil neon görüntüsü verilmiş içinde led bulunan şeffaf bir tüptür bu devreyi nette araştırırsan vumetre devresi adı altında yaklaşık 10-12 ytl ye mal edebilirsin ister bayaz ister uv led tak hem kendin yaparsın ledlerin üstünede istersen şeffaf silikon dök böylece ışığı daha iyi dağıtırsın

Referanslar: bulent35220/ilhanathema/psy_dreams/brtana/Brabus/CMteria/feyt180/yug2980(kadim dostum**)/
suzgec/Orcay/meroboy/vals/yalnızkral/hakan1018/bruiser_xx/mon_ami/SCREAM_ERDINC/
tyrael99/kartal2339/Manyackt/eko35/5/shopar45/BUCALI/guven35/magunes117/quix/Brutalboy/Hysteria35/HasCengawer/keleminabi/alitopal/Neo59/ahmettu/HaTeFuLL/Cose Turche/Quartamin/tbc/FaTeeH/Ufocu/levent35 .. ...
Şeffaf Kasa

17 Ocak 2007; 22:04:26 

arkadaşım mod fikrin güzel. uygulama da kısmen güzel. ama bana kalırsa sen en iyisi o folyoları çıkart yerine de boyama yap. bayaa bi işçilik gerektirir. ama bence sonucuna bayılacaksın. krom renkte spreyler var onlardan almalısın. özellikle yan kapaktaki çerçeveye nikelaj görüntüsü kasa da siyah olduğu için çok yakışacaktır. ama çerçevesini çok kalın yapma. kabloları topla yığınla yazılmış. ben bişi demiyorum. uygulamalısın ama. harika olur ozaman. şimdiden kolay gelsin. başarılar.

Joe Satriani
The Greatest Guitar Virtuos On The World
I'll Be The Next......
HİPER

Sisteme Gözat

17 Ocak 2007; 22:17:05 

quote:

Orjinalden alıntı: combata

bayabi janjanlı yapmışsın
yakışmış

SpawnslayeR

Sisteme Gözat

18 Ocak 2007; 1:16:41 

Güzel olmuş ama öndeki kontrol düğmeleri harbiden büyük :)
Çok janjanlı bi kasa olmuş :)
Tower kasanın kendisi yeter

Losing Yor Mind !
poseidongs

16 Mayıs 2007; 12:37:03 

tebrik ederim el emeği göz nuru, temiz iş

işlemci fanında favorilerimdendir

heredotcomp

16 Mayıs 2007; 12:53:13 

teşşekkür ederim ama pc yi dağıttım yeni bir sistem toplayacam ama işlemci fanım elimde satmayada hiç niyetim yok kendime yeni bir sistem topladığımda yine onu kullanacam

17jamal82

16 Mayıs 2007; 17:02:58 

evet , fan kontroller çok büyük . körün gözüne parmak sokarcasına ....:D

AMD Athlon 64 X2 4200+ / Gigabyte M61PM-S2 / 2*1 GB 533MHz DDR2 / Winfast 7600gt / O-B Audio / Seagate 500GB Sata 2 NCQ 32MB / 2*Asus DVD-RAM / Foxconn TLA776 / Vestel 17'' Flat / A4Tech Klavye + Fare
heredotcomp

16 Mayıs 2007; 19:22:07 

evet ama benim ilk çalışmam bence bu işi ilk defa yapan biri için gayet iii

MyR!sTaTe

16 Mayıs 2007; 19:38:31 

Biraz üretici olun bence sırf birşeyler alarak yapmaya çalışmayın.
Almaya kalkarsak piyasada çok ürün var.

BaRTuQ27

20 Mayıs 2007; 17:52:04