Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.469
Cevap
48
Favori
943.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emhotep

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

çözümü öğrendim.
    6+6=12
    12/6=2

2 nin 6 cı kuvveti=64

süpermiş ama

Bir oduncu 15 metre boyundaki bir kütüğü üç eşit parçaya bölmek için 15 dakika zaman harcamıştır.
    Oduncu, aynı boydaki başka bir kütüğü beş eşit parçaya bölmek için kaç dakika zaman harcar?...

cevap 30 dk mı?

• doğru 30 dk.

asilx den yaratıcı fikirler gelmedi
  • quote:

doğru 30 dk.

asilx için kolay bi soru oldugu ıcın cevap vermedı heralde
  • quote:

doğru 30 dk.

geç kaldım ama niye 30 açıklayabilirim

3 parçaya bölmek için 2 kesme işleme yapıyorsun 5 parça için 4

Nasıl ama

• quote:

quote:

doğru 30 dk.

geç kaldım ama niye 30 açıklayabilirim

3 parçaya bölmek için 2 kesme işleme yapıyorsun 5 parça için 4

Nasıl ama

acıklamamızıda aldık sıradaki soruya geçebiliriz artık

• ben sorayım bir tane de :

Bir Clio III 450km lik yolu gidişte 90 ile dönüşte 150 ile alıyor.. Ortalama hız ne kadardır
  • quote:

ben sorayım bir tane de :

Bir Clio III 450km lik yolu gidişte 90 ile dönüşte 150 ile alıyor.. Ortalama hız ne kadardır

cevap 112,5 mi?
    tabi araç eğer clio 3 se bunu 113 diyebiliriz torpilli ya o bakımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metheen -- 25 Kasım 2006; 22:57:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metheen

quote:

cevap 112,5 mi?

bravo

• quote:

quote:

cevap 112,5 mi?

bravo

• dimitri dediğini yaptım ama hatalı imzamıdır nedir öyle bi yazı çıkıyo ......bende bi url yaptım onada öyle diyor ......

şu benim imza işine bi çare bulalım...metin tekin ve karakurt 01 aramıza hoşgeldiniz ....
  • sporcu kardeşim niye açıklarımı ortaya döküyosun. o arabanın yıkanmadan önceki halini biliyo musun sen. bu kadarı bile süper. hem ellerim dondu o soğukta arabayı yıkıcam diye. makineyi bile tutamadım. ama kaliteli foto arıyosan benim eski fotolara bakabilirsin. metheen biliyo benim fotoların yerini. vaktim olmadıki renault'dan teklif alacak fotolar çekeyim

plakayı kapatıyorum çünkü bazı kötü niyetli amcalar buralardan fotoları alıp ikinci el taşıt alım satım sitelerinde kendi arabalarıymış gibi yayınlıyolar. bazıları yalancı ilan veriyo. falan filan. hem zaten önemli olan kısmını bırakıyorum "61"

arkadaşlar bugün bagaj lambamı taktırdım. renault servisindeki ustanın bulamadığını sıradan usta dediğimiz adam buldu ve taktı. para da almadı. renault servisini kınıyorum. beni salladılar sanırım. ama renaultu daha çok kınıyorum. ben bunu servisten 6 milyona aldım. demekki bunun renaulta maliyeti 200 bin lira falan. ondan kar mı ettiler yani koymayınca. yakışmadı bu arabaya. neyse hayırlısı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

sporcu kardeşim niye açıklarımı ortaya döküyosun. o arabanın yıkanmadan önceki halini biliyo musun sen. bu kadarı bile süper. hem ellerim dondu o soğukta arabayı yıkıcam diye. makineyi bile tutamadım. ama kaliteli foto arıyosan benim eski fotolara bakabilirsin. metheen biliyo benim fotoların yerini. vaktim olmadıki renault'dan teklif alacak fotolar çekeyim

plakayı kapatıyorum çünkü bazı kötü niyetli amcalar buralardan fotoları alıp ikinci el taşıt alım satım sitelerinde kendi arabalarıymış gibi yayınlıyolar. bazıları yalancı ilan veriyo. falan filan. hem zaten önemli olan kısmını bırakıyorum "61"

arkadaşlar bugün bagaj lambamı taktırdım. renault servisindeki ustanın bulamadığını sıradan usta dediğimiz adam buldu ve taktı. para da almadı. renault servisini kınıyorum. beni salladılar sanırım. ama renaultu daha çok kınıyorum. ben bunu servisten 6 milyona aldım. demekki bunun renaulta maliyeti 200 bin lira falan. ondan kar mı ettiler yani koymayınca. yakışmadı bu arabaya. neyse hayırlısı olsun

sonunda haklı cıktıgımıza sevındım.arabada tesisat cekılı.şımdı gıt servisdeki ustanın gözune sok o lambayı
    bu arada benım resımlere bı goz at yorumlarını beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metheen -- 25 Kasım 2006; 23:10:56 >

• metin dostum saol yaa. sen demesen ben bakmıcaktım oraya kimbilir ne zmn yaptıracaktım. saolasın
    senin fotolarda güzelmiş bu arada

yaw o değilde forumu fotoğrafçılık forumuna dönüştürdüm haa. bişe diil atacaklar beni burdan :))))))))
    o zmn arkamda olursunuz di mi. kollayın beni...
  • quote:

metin dostum saol yaa. sen demesen ben bakmıcaktım oraya kimbilir ne zmn yaptıracaktım. saolasın
    senin fotolarda güzelmiş bu arada

yaw o değilde forumu fotoğrafçılık forumuna dönüştürdüm haa. bişe diil atacaklar beni burdan :))))))))
    o zmn arkamda olursunuz di mi. kollayın beni...

ayıpsın komple hepimizi atmaları lazım.ya bagaj lambası olmayınca ınsan degerını ayrı bı anlıyo dımı.
  • kardeşim ne diyosun sen yaa. bu akşam açıyorum arka kapıyı bakıyorum oooOooOooOooOh gözüm gönlüm açıldı
    bi de benim eşyalar genelde siyah... bere, şemsiye, atkı, mont, cd çantası, bilgisayar... hiçbiri görünmüyoduki
    şimdi hepsi gün gibi ortada...
  • quote:

kardeşim ne diyosun sen yaa. bu akşam açıyorum arka kapıyı bakıyorum oooOooOooOooOh gözüm gönlüm açıldı
    bi de benim eşyalar genelde siyah... bere, şemsiye, atkı, mont, cd çantası, bilgisayar... hiçbiri görünmüyoduki
    şimdi hepsi gün gibi ortada...

siyah giyme söz olur.
    bordo mavi giy hocam
  • quote:

bunlarda benden uzun sure once cekmıstım ama kısmet sımdıyeymıs.bakalım begenıcekmısınız

http://img90.imageshack.us/img90/2597/imgp3677uh4.jpg
    http://img148.imageshack.us/img148/1569/imgp3678pq8.jpg

resimler güzel.bir de arı kondursaydın.
    birde sarı ile kırmızı çok uyumsuz hocam.dikkat edelim buna
    çok entel oldum puro ile

• quote:

quote:

bunlarda benden uzun sure once cekmıstım ama kısmet sımdıyeymıs.bakalım begenıcekmısınız

çok entel oldum puro ile

bu yaz ınsallah arıyıda kondururum lalelerın uzerıne

• quote:

quote:

quote:

çok entel oldum puro ile

bu yaz ınsallah arıyıda kondururum lalelerın uzerıne

• özellikle arabam.com da , clio III için ilanların %90 ı yalancı ilan , alt kısımda hatalı ilan bildir var oradan bildiriseniz hemen yayından kaldırıyorlar....
    quote:

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.