Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.465
Cevap
47
Favori
929.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Youtube' da tamir evi recep usta diye bir kanal var, yarı otomatik şanzımanlar ile video çektikleri olmuştu. Eğer İstanbul'daysanız bir şansınızı deneyebilirsiniz.

  • Arkaşlar merhaba, Clio 3 1.2 benzinli
    Araç yolda giderken bir anda arıza ışığı yanıyor. Araç stop ettirip çalıştırdığımda ışık sönüyor. Ama sonra belli süre sonra yine yanıyor. Bazen hiç yanmıyor. Anahtar işareti ve elektronik arıza ışığı yanıyor. Araç 2500 deviri geçmiyor.

    Alternatör , akü , yağ değişimi her şey tam. Böyle bir sorun yaşayan çözüm bulan yada çözüm için fikri olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu aracı otomatik (A) da kullanmalı yoksa, manuel olarak mı kullanmalıyız. Vites değişmelerinde baya titriyor, ışıkta durunca kalkarken istop ediyor, yokuşta viteste karasız kalıyor 1'den 2'ye 2'den bire geçiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2012 model clio 3 sahibiyim, fotoğrafta gözüken kapı direklerindeki siyah bandı daha önce değiştiren yada kaplatan var mıdır, yenisini internetten sipariş edebileceğim bir yer var mı,güneşten solduğu için fazlasıyla gözüme batıyor iyi forumlar dilerim
     Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu
     Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba  2012 Clio 3 Grand Tour Night&Day paket bir aracım var yaklaşık olarak 3 yıldır kullanıyorum. Bu 3 yıl içerisinde 3 defe ön disk değiştirdim sırasıyla MGA-BOSCH son olarak ferodo marka diskler aldım 2 defa da değişen diskleri sildirmek durumunda kaldım. Yani toplamda 5 defa diks değiştirmiş oldum. Her disk değişiminden sonra 3 ila 5 bin km arası diskler titreme yapmaya başladı. Ustalara sorduğumda disk kalitesizliğindendir dediler. başka bir sebebi olamazmış. tamam aldığım markalar yan sanai ürünler ama piyasada çoğu kullanıcı bu markaları kullanıyor ve 20 30 bin civarı yol yaptıktan sonra titreme sorunuyla kaşrılaşıyorlar. Eğer bilginiz varsa acaba bu duruma sebep olabilecek başka bir sorun olabilir mi. Tahmininizi benimle paylaşırmısınız rica etsem.

  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.