Şimdi Ara

2012'nin En İyi Metacritic Skorları Listelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Birbirinden farklı oyunlarla birlikte koca bir seneyi geride bıraktık. 2012'nin en iyi oyunlarını sizin için http://burada sunduk fakat bu kez iş inceleme skorlarına geldi. Yapılan oyun incelemelerini kayıt altına alan ve bu konuda önder olarak görülen Metacritic sitesi, 2012'nin en iyilerini listeledi.
     
        Listeye baktığımızda, en yüksek sırada gelen The Walking Dead'in şimdiye kadar en yüksek not ortalaması alan GTA IV'ün 98 puanını alt edemediğini görüyoruz. Listenin ikinci sırasında, pek de tahmin edemeyeceğimiz bir şekilde 94 puanla Persona 4 Golden geliyor. Ayrıca Mass Effect 3, Far Cry 3, Dishonored gibi oyunlar da listede yer alan diğer isimler.
     
        Milyon dolarlık projeleri bir yana bırakıp bağımsızlara geçersek, geçtiğimiz sene içerisinde ortalama 90'ın üstünde puan almayı hak eden 18 oyunun arasında sadece iki tane bağımsız yapım bulunuyor. 5. sırada gördüğümüz Journey ile 14. sırada gelen Mark of the Ninja'nın yer aldığı bu listeye aşağıdan bakabilirsiniz.



        Oyunların aldığı özel notları bir kenara bırakırsak, siteden bir de 2012'ye ait konsol karşılaştırması yapıldı. Bu karşılaştırmada konsola çıkan oyunların incelemelerinin ortalaması alınmış ve PS3, 70.3 puanla birinci sırada gelmiş.
     
        Tabiihttp://burada, PS3'ün en iyi özel oyununun Journey olması, Xbox 360'ın en iyi özel oyununun da Trials Evolution olması dikkatleri çekiyor. İki farklı indirilebilir oyunun ipi göğüslediği, Nintendo cephesinden de Xenoblade Chronicles'in katıldığı konsol karşılaştırma görseline de aşağıdan göz atabilirsiniz;
     









  • Trials Evolution'u oynadım ve sıkıldığımda da her gün girip oynuyorum.Ama Journey'i oynamayı bir nasip olmadı.Uncharted ve Journey'i denemek için PS3 alabilirim. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Halo 4'ün bu seneyi sallaması gerekiyordu ama 343 sağolsun fail oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mark of the ninja yı ilk 10 da görmek sevindirici :)
  • BSC'de en yüksek puan alan oyun Gta4 mü?
  • Mass Effect 3 o sırayı hak etmiyor.Hatta o puanı çok vermişler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En iyi PC oyunu Dishonored o zaman haklı olarak
  • GTA IV'ü ancak GTA V geçebilir ;)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.