Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.289
Cevap
24
Favori
224.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: mucahid01

...................... ve ekranı gorilla glass dedğimiz çizilmez ve aşınmaz bir maddeden yapılmadır. Darbe ve benzeri zararlara dayanıklıdır. Bu korumaları sağlarsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz..

S3 Mini ekranı Gorilla Glass değil bildiğim kadarıyla..

Orijinalden alıntı: Ege..

Öncelikle kesinlikle belirteyim S3mini gorilla glass ekrana sahiptir. Kasa sağlamlığı bence gayet başarılı. Kendi araştırmalarım ve 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi onayı ile ve kendi deneyimlerim sayesinde bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Diğer bir ispatıda bazı arkadaşların e-posta ve canlı destek ile görüşmelerindede bunu görebiliyoruz..

quote:

Orijinalden alıntı: erdalkesgin

quote:

Orijinalden alıntı: wacd

Arkadaşlar ekran koruyucu filan takmanıza gerek yok dün mail atmıştım az önce cevap gelmiş ;

SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU

Bu bilgiden sonra çelik elektronikçi cımbızı ile (sivri ucu ile) kenarından camı biraz çizmeye çalıştım, problem yok bilgi doğru

müşteri temsilcisi de var diyor.

• Arkadaslar ilgilenen varsa Darty den aldigim sifir kutusu acilmamis s3 mini mi Ankara ici elden nakit 800 tl ye satiyorum.Paralel ithalat falan degildir.Asagida ilan linkini bulabilirsiniz..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-darty-den-alinmis-sifir-kutusunda-acilmamis-beyaz-renk-s3-mini-114331667/detay/

quote:

Orijinalden alıntı: omer89

Abilerim, arkadaşlarım;
    6 senedir nokıa e50 kullanıyorum.Artık yeni bir telefon almak istiyorum.Yorumlarınıza baktım s3 mini aklıma yattı.Yinede şunları sormak istiyorum.
    -android işletim sistemli telefon hiç kullanmadım.Kullanırken sorun yaşarmıyım.(yani klasik nokıa'dan böyle bir telefona geçince karıştırırmıyım.)
    -ben işim ekmek üzerine.İşim gereği un,kepek v.b maddeler cebime doluyor.Bunun için önlem alabilirmiyim.Yoksa hiç bulaşma böyle telefonlaramı dersiniz....

- Kesinlikle hiç zorlanmassınız. Sonuçta bu yorumu yaptığınıza göre bilgisayar bilginiz yeterince var demektir. Aynı bir bilgisayar gibi düşünün android işletim sistemini.. Herşey sizin kontrolünüzde ve sizin için tasarlanmış..

- Gerekli kılıf ve korumalar ile hiç bir sorun teşkil etmez. Cihazın dış yüzeyi Polikarbonat malzemeden yapılma ve ekranı gorilla glass dedğimiz çizilmez ve aşınmaz bir maddeden yapılmadır. Darbe ve benzeri zararlara dayanıklıdır. Bu korumaları sağlarsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz..

eyvallah kardeşim sağolasın :)

• Ben hafta sonu Vatan Bilgisayardan 899 TL ye aldım.

Bana kalırsa parasını hak eden bir telefon. S3'ün kırpılmış versiyonu evet ama bence S3'e o kadar para veremeyecekler için iyi bir alternatif. Sonuçta Pop-Up Play,S-Voice,Smart Stay özellikleri var.

4.1 ile gelmesi avantaj. Ben performansından da memnunum. Antutu dan 6600 puan aldı cihaz.

Hele hele LG p970 den sonra ilaç gibi geldi. Sonuçta o telefona da ilk çıktığı zamanlar 800-900 arası bir ücret vermiştim ama ciddi pişmanlıklarım olmuştu.

Sonuç olarak gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir ürün.

Orijinalden alıntı: honeylee

s3 mini için JB 4.1.2 güncellemesi yayınlanmış ben yükleyemedim yükleyen var mı arkadaşlar...Wi-Fi dan da denedim ama 4.1.1 var enson güncelleme mevcut diyor...Bilgisi olan var mı bu konuda....

Cevabını bilen var mı? S3 te gördüm bizim telefon içinde var mı? Lütfen YARDIIIIM..!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki farklı teknosa da telefonu inceledim ekranı beyazı tam gösteremiyor google ana sayfayı açınca sarımtırak ile yeşil arası bir renk var. Ekran ayarlarına baktım parlaklık ayarı var onu değiştirdim onun dışında birşey bulamadım bu genel bir sorun mu ? Özellikle yanına başka bir telefonda google ana sayfayı açınca daha net gözüküyor...
    bugün s3 mini aldım. Model GT-I8190. Ekranda sorun var sanırım. Dokunmatik değil ekran. Bi işlem yapmak için çift tıklamam gerekiyor. Ekranı kaydırmak için de 2 parmağım ile işlem yapıyorum. Bu sorun mu yoksa bununla ilgili ayarlar var mı? ben ayarları bulamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler...

Orijinalden alıntı: designofdestiny

Ben hafta sonu Vatan Bilgisayardan 899 TL ye aldım.

Bana kalırsa parasını hak eden bir telefon. S3'ün kırpılmış versiyonu evet ama bence S3'e o kadar para veremeyecekler için iyi bir alternatif. Sonuçta Pop-Up Play,S-Voice,Smart Stay özellikleri var.

4.1 ile gelmesi avantaj. Ben performansından da memnunum. Antutu dan 6600 puan aldı cihaz.

Hele hele LG p970 den sonra ilaç gibi geldi. Sonuçta o telefona da ilk çıktığı zamanlar 800-900 arası bir ücret vermiştim ama ciddi pişmanlıklarım olmuştu.

Hayırlı olsun telefonunuz ne üretimi chine mi kore mi

Orijinalden alıntı: murataltinbas90

arkadaşlar selamlar,
    bugün s3 mini aldım. Model GT-I8190. Ekranda sorun var sanırım. Dokunmatik değil ekran. Bi işlem yapmak için çift tıklamam gerekiyor. Ekranı kaydırmak için de 2 parmağım ile işlem yapıyorum. Bu sorun mu yoksa bununla ilgili ayarlar var mı? ben ayarları bulamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler...

Böyle birsey ilk defa duydum ve soruna benziyor . Nereden aldınız ve garantisi nedir cihazın

arkadaşlar selamlar,

Teşekkürler...

İfadelerin hiçde yabancı gelmiyor. Sanırım sen "REPLİKA" ürün almışsın. Yani kandırılmış olma ihtimalin yüksek. Cihazının fotoğrafını başka bir aygıtla çekip paylaşabilirmisiniz.?

selamlar,
    Telefonu gittigidiyordan aldım.http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-mavi-cep-telefonu-77408094
    Fotoğrafı da akşam çekip yüklerim.

Satıcının kullanıcı adı cepteoutlet . Bu size birseyi çağrıştırıyor mu acaba ? Ve ilan açıklamasında orjinalmiş gibi s3 mini satması da suçtur çünkü ürün sizin anlattığınıza göre ya sorunlu yada s3un kopyası üründur . Cihazin kutusunün ve kendi resmini çekerseniz burada anlayabiliriz bunu

• quote:

quote:

...................... ve ekranı gorilla glass dedğimiz çizilmez ve aşınmaz bir maddeden yapılmadır. Darbe ve benzeri zararlara dayanıklıdır. Bu korumaları sağlarsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz..

Selamlar,

Vatan bilgisayardaki satış elemanı miniler gorillaglass değil demişti.

www.corninggorillaglass.com
    Smartphone Glass | List of Mobile Cell Phones with Gorilla Phone Glass | Corning Gorilla Glass
    http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung
    sitesinde de s3 mini'nin adı yok maalesef, ya da ben mi bulamadım bilmiyorum, siz de bir kontrol edin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.M. -- 14 Şubat 2013; 11:31:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: H.M.

quote:

quote:

Selamlar,

Vatan bilgisayardaki satış elemanı miniler gorillaglass değil demişti.

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung sitesinde de s3 mini'nin adı yok maalesef, ya da ben mi bulamadım bilmiyorum, siz de bir kontrol edin isterseniz.

Öncelikle kesinlikle belirteyim S3mini gorilla glass ekrana sahiptir. Kasa sağlamlığı bence gayet başarılı. Kendi araştırmalarım ve 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi onayı ile ve kendi deneyimlerim sayesinde bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Diğer bir ispatıda bazı arkadaşların e-posta ve canlı destek ile görüşmelerindede bunu görebiliyoruz..

quote:

Orijinalden alıntı: erdalkesgin

quote:

Orijinalden alıntı: wacd

Arkadaşlar ekran koruyucu filan takmanıza gerek yok dün mail atmıştım az önce cevap gelmiş ;

Bu bilgiden sonra çelik elektronikçi cımbızı ile (sivri ucu ile) kenarından camı biraz çizmeye çalıştım, problem yok bilgi doğru

müşteri temsilcisi de var diyor.

• @mucahid01

Selam dostum,
    Ben de S3 mini almadan önce galaxy s advance ve s3 mini arasında çok gidip geldim, en çok kafama takılan s3 minide gorillaglass var mı yok mu o olmuştu.
    Umarım müşteri temsilcisi doğru bilgi vermiştir bazen yanlış bilgi verebiliyorlar maalesef.
    Bazı sitelerde gorillaglass değil de scratchproof glass / çizilmeye dayanıklı ekran kullanıldığı belirtiliyor.

Orijinalden alıntı: H.M.

@mucahid01

Selam dostum,
    Ben de S3 mini almadan önce galaxy s advance ve s3 mini arasında çok gidip geldim, en çok kafama takılan s3 minide gorillaglass var mı yok mu o olmuştu.
    Umarım müşteri temsilcisi doğru bilgi vermiştir bazen yanlış bilgi verebiliyorlar maalesef.
    Bazı sitelerde gorillaglass değil de scratchproof glass / çizilmeye dayanıklı ekran kullanıldığı belirtiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

S3 minide gorilla glass varmış ama yok diyolar işte kanıtı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Teşekkür Ederim.

Ben Balçova Vatan Bilgisayardan almıştım ve Kore üretimi cihaz.

Dün bir arkadaşıma aldık Bornova Vatan Bilgisayardan o da çin üretimi çıktı.

• @mucahid01

Videoyu izleyince içim daha rahat etti çok dikkat ediyordum ekran çizilmesin diye
    paylaşım için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Teşekkür Ederim.

Ben Balçova Vatan Bilgisayardan almıştım ve Kore üretimi cihaz.

Dün bir arkadaşıma aldık Bornova Vatan Bilgisayardan o da çin üretimi çıktı.

Hayırlı olsun Peki çin üretimin de ki telefonda şarj süresi sıkıntısı yaşandı mi

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.