Şimdi Ara

Pentium D 805@4.3Ghz ve X1800XT...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaiçi ders haftasonu kurs vs derken epeydir aldığım parçaları deneyememiştim... Sonunda sistemi deneyecek vakti sonunda buldum... Öğleden sonra veli toplantısından döner dönmez saat 6 gibi başladım 1-2 saatlik aslında üstün körü sayılabilecek denemeler yaptım...

Öncelikle belirtmeliyim sistem gayet güzel, performansı tatmin edici ve 140+kdv lik işlemci ile 350+kdv lik vga elbette fiyat/performans kralları niteliğindeler...

Sistem detaylarını yazayım görmeyenler olabilir diye...

Pentium D 805@4.3GHZ 1,62Vcore...
    Asus P5LD2 Deluxe i945P...
    Scythe Ninja ve 12cm Delta Fan...
    2*1GB Vitesta DDRII 533@717 43342
    Sapphire 256MB X1800XT@747/855...
    Enermax Liberty 500W...
    2*120GB Samsung SATAII Raid...

Not: Sürücü ayarları Quality ayarında kalmış... Skor düşük diyenlere duyrulur...

Şu an için yaptığım denemeler...:

4300Mhz Super PI

3DMark 2003

3DMark 2005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 15 Mayıs 2006; 8:03:32 >

• Güzel değerler Forumda intel rüzgarları esiyor
    55” LG C1 OLED - AMD 9800X3D @ Asus ROG Ryujin III 360 @ Asus X870E Hero @ Gskill 32GB Royal Neo @ MSI 4080 SuprimX @ Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
  • İntele geçenler AMD ye dönüşünüz muhteşem olacak

sende süper şans var her işlemcide ballı çıkmaz ki.

bu derecelerde soğutmanında etkisini unutmamak lazım.

hepsi hayırlı olsun bundan sonra artık conreo gelir herhalde
    Lenova Ideapad Y510P//Canon Eos 7D- Sigma 50mm f1.4//Iphone 7 Plus//4x2 Kingston ddr2 Hyperx 1066 //Samsung 250gb+500gb Sata2 Ncq//Skystar2.6D//Audigy2ZS Platinium//Razer Plazma//Tagan 480//CMStacker
  • Güzel değerler tebrikler!
    İşlemci için bişey demeye gerek yok 140 dolarlık fiyatı baya bi cazip.
    1,62 volt biraz çok değil mi ya? Günlük kaç volt kaç ghz kullanabiliyorsun?
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • %61 overclock maşallah
    fakat 2k05 puanı az geldi bana ya daha da cıkarırsın bence o puanı. millet xl le alıo o puanı (sayılı kişi tabi).
    işlemci süper ya güle güle kullan

Conroe'lar gelsin bakalım kim nereye geçiyor...

@supremum

Günlükte 1,5V ile 4ghz kullanıyorum ve 1,62v bench için çok değil...

@2fast4u

Alırlar tabi 2k5 AMD işlemcilerin testi... Bende de olsun opteron mopteron skor değişir elbette... Ama fiyat farkı...

ZİW®O ve rabesantrata teşekkürler...

• Ayrıca Ozan'ın D920 sinden daha iyi super pi skoru alıyor, böyle bir işlemci hemi de... 215 gibi kısıtlı FSB ve ram bandwith sebebiyle bu kadar performans bile mükemmel...

Ki küçümsenecek değerler değil... Ram ile ilgili değerler hariç tabi...

Tekrardan hayırlı olsun yeni psu ve vga
  • bilmiyorum ki intele göre nasıl degerler ama benim 2,8GHZ lik 3700+ ile süper pi de 29 sn aldıgıma göre 4,3ghz lik bi işlemciden insan daha ii bi performans bekliyor :) ama sen yaptıysan iidir mutlaka

DONANIM
    #DirenApple
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

bilmiyorum ki intele göre nasıl degerler ama benim 2,8GHZ lik 3700+ ile süper pi de 29 sn aldıgıma göre 4,3ghz lik bi işlemciden insan daha ii bi performans bekliyor :) ama sen yaptıysan iidir mutlaka

Çİft çekirdeklerin espirisi çoklu işlemlerde ortaya çıkıyor. Artık çift spi almak daha bi popüler olmaya başladı. Eğer çift spi skorları karşılaştırılacak olursa aradaki büyük fark o zaman kendini gösterecektir.

@java bi ara çift spi 1m dener misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 10 Nisan 2006; 0:34:59 >
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • java @ hayırlı olsun bakalım, bu arada vga yıda ucuz almışsın hayırlı olsun ama bencede 2005 skorun biraz düşük gibi sanki ben 4300 mhz presler ile senin x1800xl ile 10 k almıştım

gerçekten 0 sistem alıcak biri için en ideal dual sistem herhalde bu sendeki gibi bişi olmalı fiyat performans açısından oldukça iyi ve tatmin edici bir sistem oluyor gerçekten hayırlı olsun tekrar iyi bench ler diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

java @ hayırlı olsun bakalım, bu arada vga yıda ucuz almışsın hayırlı olsun ama bencede 2005 skorun biraz düşük gibi sanki ben 4300 mhz presler ile senin x1800xl ile 10 k almıştım

gerçekten 0 sistem alıcak biri için en ideal dual sistem herhalde bu sendeki gibi bişi olmalı fiyat performans açısından oldukça iyi ve tatmin edici bir sistem oluyor gerçekten hayırlı olsun tekrar iyi bench ler diyelim

Şimdi fark ettim sürücü ayarları quality olarak kalmış... Performansa almayı unutmuşum...

• java hayırlı olsun guzel degerler dostum

2005 skoru düşük diyoruz ama dikkat edin 10k almış bence çok da düşük değil intel 805 olmasına ramen iyi bir skor
    ki buna ayarların quatily de kalması da bir etken diye düşünüyorum

@aykutx sende dağıtıyon sistemi yoksa sende mi intele geçiş yapacaksın
    bu arada belirteyim conreo lar şu anda piyasada olan hiç bir bord ile uyumsağlamıyor bu nedenle
    şimdiden conreo hazırlıkları yapmayın

bende d 920 kullandım (ozanın işlemcisi ) benimki henüz yolda daha gelemedi birtürlü

dün bir kaç test daha yaptık ozan ile birlikte hem fener maçını seyrettik hem bench yaptık (alex ne gol attı be kardeşim mest olduk yaw )
    cine bench de dikkat ettim de amd nin bu testte opteron dual core ler ile intelin önüne geçtiğini gördük
    yani bu da intelin dual core işlemcilerinin halen daha yeterli olmadığı görüşünde karar verdim benim ve ozanın kararıdır kimseyi bağlamaz
    4 mb ön belleği olması pek bişey değiştirmemiş ısı sorunu nu da öle çok iyi halletmiş demek de doğru ddeğil bence
    halen daha amd opteron 165 ve 170 işlemcileri intele oran ile daha avantajlı durumdalar gibi görüntü var aldığımız testler sonucunda

• quote:

Orjinalden alıntı: java

quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

java @ hayırlı olsun bakalım, bu arada vga yıda ucuz almışsın hayırlı olsun ama bencede 2005 skorun biraz düşük gibi sanki ben 4300 mhz presler ile senin x1800xl ile 10 k almıştım

Şimdi fark ettim sürücü ayarları quality olarak kalmış... Performansa almayı unutmuşum...

HAYIIIRRRR

• Arkadaşlar benim yapabildiğimde 3700Mhz, Ramler OEM 533@614MHZ, Fan GlacialTech 5600PWM
    Sistem boşta 47Derece, Yüklü 60derecenin üzerine çıkıyo, işlemciye 1,3875Volt verdim.

• Java hayırlı olsun. Tebrikler.
    Acaba işlemci bu hızda çalışırken oyun oynamayı denedin mi?
    Bir sorun filan yaşadın mı??
    /EPOX 9NPA+ NF4 ULTRA/SAPPHİRE X850XT/
    /2GB TWİNMOS/300GB MAXTOR HDD/
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.