Şimdi Ara

Wicker Park (2004)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wicker Park filminin alt yazısını bulamıyorum elinde olan varsa rica ediyorum. ayrıca filmi çok merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum izlemelimiyim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Wicker Park: 2004 Romantik Dramı

Wicker Park, 2004 yılında vizyona giren ve Paul McGuigan tarafından yönetilen bir romantik dram filmidir. Wicker Park, Chicago'nun bohem Wicker Park semtinde geçen bir aşk hikayesini konu alır.

Matt (Josh Hartnett), restoran eleştirmeni olarak çalışan ve Wicker Park'ta yaşayan genç bir adamdır. Bir gün Lucie (Diane Kruger) adında gizemli bir kadınla tanışır ve ona aşık olur. Ancak Lucie aniden ortadan kaybolur ve Matt onu bulmaya kararlıdır.

Matt'in arayışı, onu Wicker Park'ın gizli köşelerine ve karmaşık ilişkiler dünyasına götürür. Yolda, Alex (Rose Byrne) adında başka bir kadınla karşılaşır ve onunla bir ilişki kurar. Lucie ile Alex arasında seçim yapmak zorunda kalan Matt, karmaşık duygularıyla yüzleşir.

Wicker Park, aşkın doğasını, kaderin rolünü ve seçimlerin hayatlarımıza etkisini araştıran duygusal ve düşündürücü bir filmdir. Samuel Beckett'in "Godot'yu Beklerken" oyunundan ilham alan film, hafıza, özlem ve kayıp temalarını ele almaktadır.

Wicker Park, romantik dram türünde ilgi çekici ve duygusal bir film olup başrollerdeki Josh Hartnett, Diane Kruger ve Rose Byrne'un güçlü performanslarıyla öne çıkmaktadır. Film, Chicago'nun Wicker Park semtinin atmosferik tasviri ve Josh Rouse'un unutulmaz müzikleriyle de dikkat çekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende var ama bilgisayar bozuk cafeden giriom . 2-3 gün sora anca yollayabilirim. film de güzel tavsiye ederim kesin izle
  • ''iki aşık arasına giren bi kara kedi'' konulu filmlerden biri, açıkcası ben beklediğim kadar iyi bulmadım

bu arada filmin alt yazısnı http://www.divxplanet.net/sub/m/3756/Wicker-Park.html burdan indirebilirsin
    Ellerin titrer, gözlerin dolar
    Yüreğinde ne varsa yaş olup akar gözlerinden
    Üşüdüğünü zannedersin; ölmektesindir
    Sıkı dur buna ayrılık derler...

• teşekkür ederim fakat verdiğin link te alt yazıyı indir dediğimde başka bi sayfa çıkıyo oda küçük pencerede açılıyo alt yazıyı indir penceresi değil ama ana sayfa gibi bi sayfa çıkıyo divx planet ın ne yapmam lazım acaba...

Orjinalden alıntı: satinezgi

biraz bahseder misiniz filmden? merak ettim..

değişik bir film valla sürprizler fln var hatta kafa karıştırıyo bazı yerlerde. herkesin beğeneceği türden değil romantik gerilim diyebiliriz türü için
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YA ARKADASLAR NERDEN NASIL İNDİRİYOSUNUZ BU FİLMLERİ BEN BİLGİ ALANINDA YENİ OLDUĞUM İÇİN PEK FAZLA BİŞİ BİLMOM Bİ YARDIMCI OLUN O KADAR FİLM ARADIM ŞİMDİYE DEK Bİ TANE İNDİREMEDİM MİLLET İNDİRO BİZ DE BOLE BAKOOZ Bİ İCRAAT YOQ MALESEF Bİ YARDIMCI OLUN

Orjinalden alıntı: impev

YA ARKADASLAR NERDEN NASIL İNDİRİYOSUNUZ BU FİLMLERİ BEN BİLGİ ALANINDA YENİ OLDUĞUM İÇİN PEK FAZLA BİŞİ BİLMOM Bİ YARDIMCI OLUN O KADAR FİLM ARADIM ŞİMDİYE DEK Bİ TANE İNDİREMEDİM MİLLET İNDİRO BİZ DE BOLE BAKOOZ Bİ İCRAAT YOQ MALESEF Bİ YARDIMCI OLUN

ares e-mule e-donkey gibi dowload programları sayesinde indirebilirisn
    bu filmler içinde onlarca altyazı sitesi var yanlız codec yüklemeyi unutma

ayrıca wicker park güzel bi filmdir o araya giren kara kedinin kulaklarını bayaa çınlatmıştık:)

• Bu filmin orjinal versiyonu L'Appartement dır..Ayrıca Monica Bellucci oynamaktadır

CANON EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
  • güzel film

2 sene önce izlediğimiz bu film nasıl sinemada gösterime giriyor anlamadım
    (önceki msjların tarihlerine bakarsanız anlarsınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan dh -- 22 Mayıs 2008; 21:52:52 >
  • Harika bir filmdir, müzikleri de müthiştir, ayrıca daha önce çevrilmiş olan fransız yapımı l'appartment'ın Hollywood versiyonudur, l'appartment'ı izleyenler wicker park'ı daha zayıf buluyorlar, ben henüz l'appartment'ı izlemedim.

neye sahip olduğunu bilmeyen ne kaybettiğini anlayamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.