'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 33224 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
XP Açılışındaki ''Hoşgeldiniz'' yazısını değiştirmek istermisiniz??
2-) yukard verdiğim programı çalıştırın açılan ekranda ''Files'' tuşuna ardından ''open'' tuşuna basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.
3-)Aşşağıdaki resimdeki yola gidin ve burdaki ''Hoşgeldiniz'' yazısını istediğiniz gibi değiştirin.(Örnek: Yinemi Sen!)
NOT: Hoşgeldiniz Yazsıs kaç karakter ise yazacağınız yazıda o kadar olmalıdır yani 11 karakterlik bi yazı yazın.
4-) ''Compile script'' tuşuna basın ve ''files'' tan save as seçin ve ''mylogonui.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.
5-) programı kapatın.
6-) Başlat/Çalıştır/regedit yazın ve enter diyin sora sırası ile.
7-) HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve burdaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe' olarak değiştirin.
8-) Registry'i kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
arkadaşlar werilen programı yükledim,bilgisayarı da tarattım ama C:/WINDOWS/system32/logonui.exe die bi dosya yok. system32 ye kadar herşey tamam.ama logonui.exe yok. xp home kulaniom.bi yardımcı olun arkadaşlar da bn de şu berbat hoşgeldiniz yazısından kurtulayım.teşekküerler şimdiden
bence bundan hada kolyı var istersen kendi resmini koy ben kendi remimi koydum daha güzel oluyor.wincostomize adresinde logonxp diye programı indir kur ve birçok skin var. indir birini içindeki resmi çıkar yerine aynı isimle ve aynı özellikteki kendi resmikoy o çıksın yada başka ne istersen. çokda güzel oluyor bence değişiklik isteyenlere birebir.
arkadaşlar werilen programı yükledim,bilgisayarı da tarattım ama C:/WINDOWS/system32/logonui.exe die bi dosya yok. system32 ye kadar herşey tamam.ama logonui.exe yok. xp home kulaniom.bi yardımcı olun arkadaşlar da bn de şu berbat hoşgeldiniz yazısından kurtulayım.teşekküerler şimdiden
onun yerine sadece logonui.exe yaz sadece bunu yaz olur :P
Bunuda ben delphide yaptım. 4 farklı logon ekranı var. Ayrıca regedit ayarlarını otamatik yapıyor. http://www.rapid share.com/files/1938024/Foelogonuie.rar.html (boşlukları silin)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flashomer -- 5 Kasım 2006; 13:34:19 >
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim." (Alphonse Capone)
11 Karakterli olma Saçmalığı'da neren çıktı . Biz hergün WİNDOWS İçinde yatıp kalkıyoruz 11 Karakterli olmasına gerek falan'da yok .
Ben ve DeHsHeT Arkadaşımızla beraber 2 tane XP Yazı değişimi programı yaptık . İnanmayana yollaya biliriz . Bunları kurduğunuz takdir her yer değişecektir Başlat , açılış ekranı vede xp içinde gelen uyarılar hatalar bir çoğu yeri makara haline getirdk uzun bir uğraşımızı aldı ama yapmamıza deydi .
3 Adımdan oluşuyor ve kurulumu çok basit. Setup haline getirdik , yani böle programlarla uğraşmaya gerek yok .
Ama bu yaptıklarımız tabiki kendimiz için 2 Tane yaptık birisinde Powerx Yazıyor Diğerinde dehshet . Henüz daha başkalarına göre ayarlamalar yapmadık . İleride onu'da yapıcaz inşallah.
Yaptığımız programı incelemek isteyen varsa göndere bilirim
Tamamen kendi emeğimizdir . Sadece setup yapmak için Kullanılan Program ( İnstall Creator ) a aittir.
Ayrıca bu senin anlattıkların sadece ( System32 de bitmiyor , en ufak bir hatada çok hatalar alabılıyorsun düzeltmesi ise günlerini alabiliyor bilmeyenler için , eminimki bilenler içinde alır. Tam ayrıntılı bilinmediği için )
11 Karakterli olma Saçmalığı'da neren çıktı . Biz hergün WİNDOWS İçinde yatıp kalkıyoruz 11 Karakterli olmasına gerek falan'da yok .
...
ilk okuduğumda bana da saçma gelmişti. 11 karakter meselesi.. ama denemedim. büyük ihtimal sorun çıkartmaz
denedim 14 karakter falan yaptım bu sefer ilk harfleri almadı ekrana yazıya belli bi bölüm ayırıyo. Powerx arkadaş demekki birazdaha windowsla yatıp kalkması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberiaster -- 21 Ekim 2008; 21:43:49 >
esas şu ilk açılışta çizgilerin geçtiği ekranı nasıl değiştireceğiz.. oraya çok gıcık kapıyorum hem rengi simsiyah aslında msconfig den kapatabiliyorum ama oraya daha güzel bişeyler koymak lazım
Evet ya. O sayfanın çözünürlüğü düşük olduğundan olsa gerek Microsof Windows XP yazısı ve pencere logosu çok çirkin görünüyor. Bu sayfadaki çözünürlüğü ya da sayfanın kendisini değiştirmenin yolunu bilen ve paylaşacak olan varsa çok makbule geçer.
HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve burdaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe' olarak değiştirin.
esas şu ilk açılışta çizgilerin geçtiği ekranı nasıl değiştireceğiz.. oraya çok gıcık kapıyorum hem rengi simsiyah aslında msconfig den kapatabiliyorum ama oraya daha güzel bişeyler koymak lazım
Evet ya. O sayfanın çözünürlüğü düşük olduğundan olsa gerek Microsof Windows XP yazısı ve pencere logosu çok çirkin görünüyor. Bu sayfadaki çözünürlüğü ya da sayfanın kendisini değiştirmenin yolunu bilen ve paylaşacak olan varsa çok makbule geçer.
2-) yukard verdiğim programı çalıştırın açılan ekranda ''Files'' tuşuna ardından ''open'' tuşuna basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.
3-)Aşşağıdaki resimdeki yola gidin ve burdaki ''Hoşgeldiniz'' yazısını istediğiniz gibi değiştirin.(Örnek: Yinemi Sen!)
NOT: Hoşgeldiniz Yazsıs kaç karakter ise yazacağınız yazıda o kadar olmalıdır yani 11 karakterlik bi yazı yazın.
4-) ''Compile script'' tuşuna basın ve ''files'' tan save as seçin ve ''mylogonui.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.
5-) programı kapatın.
7-) HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve burdaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe' olarak değiştirin.
.. alıntı bu. Gerçek bilgilere ulaşmak istiyorsanız tnt.depo ya bakın.
5-) programı kapatın.
.. alıntı bu. Gerçek bilgilere ulaşmak istiyorsanız tnt.depo ya bakın.