Şimdi Ara

iPhone İnternetsiz radyo tweaki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
56.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar diger nokia telefonlar gibi internet gerektirmeden calisan var mi boyle bir program ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fm Tuner olmadıgı için donanımsal olarak imkansız böyle birşey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternity -- 28 Mayıs 2012; 23:30:09 >
  • Tweak ile olacak iş mi bu ya. Saçma sapan konular açmayın. Gidip araştırın önce.
  • Kulaklik ile olur mu peki kulaklikta anten var biliyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan3547

Kulaklik ile olur mu peki kulaklikta anten var biliyorsunuz ?

Direk uydu anten tak bro daha kolay hem uydulardan hd yayın çeker hem radyoları hd kalitesiyle dinlersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

quote:

Kulaklik ile olur mu peki kulaklikta anten var biliyorsunuz ?

Direk uydu anten tak bro daha kolay hem uydulardan hd yayın çeker hem radyoları hd kalitesiyle dinlersin

Yav he he. Yav he la he

• bi tane tweak buldum. internetsiz tv ve radyo imkanı sağlıyor. TIKLA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu mantıkla kulaklığı alıp patatese takarsak bir radyo elde edebiliriz. Hatta iki patates alırsak stereo radyomuz olur.
    El insaf yahu, radyo alıcısı olmayan bir alet ile radyo dinleyebilir misiniz? Soz gelimi ekmek kızartma makineniz zorlarsak radyo olur mu? Olmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Bu mantıkla kulaklığı alıp patatese takarsak bir radyo elde edebiliriz. Hatta iki patates alırsak stereo radyomuz olur.
    El insaf yahu, radyo alıcısı olmayan bir alet ile radyo dinleyebilir misiniz? Soz gelimi ekmek kızartma makineniz zorlarsak radyo olur mu? Olmaz...

• Ben bu forumda ki bazı kişilerin mantığını anlamış değilim
    tamam arkadaş hata yapmış araştırmadan yada kulaktan dolma bilgilerle yalnış bir konu açmış konuyu anlatıp bilgilendirmek varken neden tabiri caiz ise itin deliğine sokup çıkartıyorsunuz. Bu forumda benimde başıma geldi farklı bir bölümde bir konuda yazı yazdım yok cvp veririm ama şuan istemiyorum cevap vermek yok kardeşim düzgün yazsan bir ara belki cevap cvp verirdim vs bunda ben forum yöneticilerinin hatası olduğunu inaniyorum. sonuçta bu aşağılamalarında bir cezası olmalı.

Diğer taraftan arkadaşım radyolar bir tuner dediğimiz bir donanımsal aygıtla çalışır senin nokia vs dediğin telefonlarda bu donaım var ve kulaklık sadece anten görevi görmekte ki oda sinyal seviyesini artırmak için kullanılır. bunlar iphone'de olmadığından bunu yazılımla çözme şansın yok ancak internet üzerinden online radyo yayını dinlersin buda sadece internetten veri aldığı için tuner ver gerek görmeden çalışır detaylı bilgiyi internette araştırabilirsin.

Yazımımda anlatımımda hata varsada kusurabakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejderatesi -- 29 Mayıs 2012; 0:59:19 >

• Arkadaşla alay eden arkadaşlar, öncelikle buranın bir forum olduğunu, konuyu açanın belliki bilgisiz olduğunu ve bu durumda yapılacak şeyin, istenen bilgiyi vermek olduğunu unutmuşlar.

Kırmayın birbirinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejderatesi

Ben bu forumda ki bazı kişilerin mantığını anlamış değilim
    tamam arkadaş hata yapmış araştırmadan yada kulaktan dolma bilgilerle yalnış bir konu açmış konuyu anlatıp bilgilendirmek varken neden tabiri caiz ise itin deliğine sokup çıkartıyorsunuz. Bu forumda benimde başıma geldi farklı bir bölümde bir konuda yazı yazdım yok cvp veririm ama şuan istemiyorum cevap vermek yok kardeşim düzgün yazsan bir ara belki cevap cvp verirdim vs bunda ben forum yöneticilerinin hatası olduğunu inaniyorum. sonuçta bu aşağılamalarında bir cezası olmalı.

Diğer taraftan arkadaşım radyolar bir tuner dediğimiz bir donanımsal aygıtla çalışır senin nokia vs dediğin telefonlarda bu donaım var ve kulaklık sadece anten görevi görmekte ki oda sinyal seviyesini artırmak için kullanılır. bunlar iphone'de olmadığından bunu yazılımla çözme şansın yok ancak internet üzerinden online radyo yayını dinlersin buda sadece internetten veri aldığı için tuner ver gerek görmeden çalışır detaylı bilgiyi internette araştırabilirsin.

Var iste boyle insanlar kardes. Uyar uyar nereye kadar. Bu havalarinida anlamiyorum. Ne yapmaya calisiyorlar.ben arastirdim kesin bir cevap bulamadigim icin buraya konu actim. Ama acmaklada hata yaptim. Ne de olsa burasi bilgi edinmek icin bir forum degil mi. Kusura bakmayin bir daha boyle konular acmam.

• İnternet bağlantısı olmadan, donanımsal takviye yaparak yerel FM radyoları dinleyebilirsin. Bir çok markanın iPhone için FM transmitter ürünü bulunmakta, mesela:

www.amazon.com
    Amazon.com: Griffin iFM Radio Receiver for iPhone and iPod (Discontinued by Manufacturer): Electronics
    http://www.amazon.com/Griffin-Radio-Receiver-iPhone-iPod/dp/B003ERT46W

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: XPert

İnternet bağlantısı olmadan, donanımsal takviye yaparak yerel FM radyoları dinleyebilirsin. Bir çok markanın iPhone için FM transmitter ürünü bulunmakta, mesela:

www.amazon.com
    Amazon.com: Griffin iFM Radio Receiver for iPhone and iPod (Discontinued by Manufacturer): Electronics

Yardimci oldugun icin sagol

• quote:

...ben arastirdim kesin bir cevap bulamadigim icin buraya konu actim...

Size verilen tepkiler doğruluğu ya da yanlışlığından ziyade, tepki verilmesini anlıyorum çünkü araştırdığınızı belirtmişsiniz ama aşağıya ekran görüntüsü ekledim sizin için. Konu başlığına yazdığınız kelimeleri arattırdım yalnızca:

Elbette bu ve benzeri forumlar insanların yaşadığı sorunlara çözüm bulmaları ve bilgi paylamaları amacıyla kuruluyorlar ama siz de elinizi biraz vicdanınıza koyun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 29 Mayıs 2012; 8:28:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ejderatesi

Ben bu forumda ki bazı kişilerin mantığını anlamış değilim

Olay sadece bu forumda bitmiyor, her forum sitesi böyle sırf mesaj sayım artsın diye boş boş konuşan çok insan var; iş böyle olunca doğru bilgiye ulaşmak gerçekten zor oluyor.

• quote:

quote:

İnternet bağlantısı olmadan, donanımsal takviye yaparak yerel FM radyoları dinleyebilirsin. Bir çok markanın iPhone için FM transmitter ürünü bulunmakta, mesela:

www.amazon.com

sen tweak sormuşsun bu tweak değil ki,

• quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

quote:

...ben arastirdim kesin bir cevap bulamadigim icin buraya konu actim...

Size verilen tepkiler doğruluğu ya da yanlışlığından ziyade, tepki verilmesini anlıyorum çünkü araştırdığınızı belirtmişsiniz ama aşağıya ekran görüntüsü ekledim sizin için. Konu başlığına yazdığınız kelimeleri arattırdım yalnızca:

Elbette bu ve benzeri forumlar insanların yaşadığı sorunlara çözüm bulmaları ve bilgi paylamaları amacıyla kuruluyorlar ama siz de elinizi biraz vicdanınıza koyun lütfen.

Ordaki butun linklere tikladim hepsine tek tek girip okudum ama sizde girerseniz ordan bi ekmek cikmayacagini anlamis olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: QoS

quote:

quote:

www.amazon.com

sen tweak sormuşsun bu tweak değil ki,

Arkadas emek verip arastirip koydugu icin tesekkur ettim

• quote:

...
    Ordaki butun linklere tikladim hepsine tek tek girip okudum ama sizde girerseniz ordan bi ekmek cikmayacagini anlamis olursunuz

ekmek çıkmayacak sorgulamadaki ilk bağlantıdaki ilk soru:
    iphone da internetsiz çalışan direk kulaklığı anten olarak kullanabileceğimiz radyo programı var mı?

bu da ilk cevap:
    o radyo özelliği sadece telefona entegre edilmiş olması lazım.yani yazılımla değil donanımla alakalıdır. günümüzdeki iphonelerde bu özellik yok belki ilerde yeni seriler bu özellik gelebilir...

ekmek mekmek yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.