Messenger ile ilgili bağlantısal sorunları olanlar "şurası bağlanıyormu?" gibi soruları olanlar,işte sizin ortak paylaşım alanınız burası lütfen paylaşımlarınız için burayı kullanınız ,burası haricinde açtığınız konular silinecektir... ayrıca msn yazılımsal bir konu olduğu için bu konunun asıl yeri yazılım genel bölümüdür dolayısı ile msn ile ilgili bağlantı hariç sorunlarınızı yazılım genel bölümünde paylaşınız. hatta size linkini bile verebilirim
aşağıdaki link sizi yazılım genel bölümümüzdeki "msn hakkında herşey" adlı bölüme ulaştıracaktır
Hotmail'de 2-3 saat önce sorun vardı ama şu an açılıyo, MSN de çalışıyo.
O tamam da şu MSN'in kendi kendine sık sık kapanıp açılması sorunu ne olacak? Bu konuda bir çözüm yolu bulabilen var mı? MSN sık sık düşüp kendi kendine tekrar bağlanıyor.
Hotmail'de 2-3 saat önce sorun vardı ama şu an açılıyo, MSN de çalışıyo.
O tamam da şu MSN'in kendi kendine sık sık kapanıp açılması sorunu ne olacak? Bu konuda bir çözüm yolu bulabilen var mı? MSN sık sık düşüp kendi kendine tekrar bağlanıyor.
Msn çalıştırdığımda yukarıdaki gibi sorun alıyorum.Hata giderici ve bağlantı sorunlarını incelediğimde bir sorun gözükmüyor.Web messengerden ise sorunuz bağlanabiliyorum.Üç dört gündür yapmadığım şey kalmadı msn yok.DR çare?
Msn çalıştırdığımda yukarıdaki gibi sorun alıyorum.Hata giderici ve bağlantı sorunlarını incelediğimde bir sorun gözükmüyor.Web messengerden ise sorunuz bağlanabiliyorum.Üç dört gündür yapmadığım şey kalmadı msn yok.DR çare?
dostum proxy kullanıyomusun kullanıyosan ondan oluyo iptal et. sonucu yazarsan seviniriz. yada devam ederse başka bi care bulalım.