Şimdi Ara

ps3 soğumuyor,hdmi sorun.video var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birol özsoy

videodaki görüntü sorunuyla ilgili bilgisi olan paylaşabilirmi?

Alıntıları Göster
    yeni kablo aldım tekrar kabloyu denedim sonuç aynı yani büyük bir ihtimalle kablodan değil.
    görüntüyü 1080 falan ayarlıyorum ekran kararıyor fakat uyun süre öyle bekledim bazen göz kırpması gibi 1080 görüntü anlık geliyor gidiyor. bazende parlama oluyor karıncalı görüntü gene anlık görünüyor.ps3 çalışıyor seste gelmiyor .

yardım

• quote:

yeni kablo aldım tekrar kabloyu denedim sonuç aynı yani büyük bir ihtimalle kablodan değil.
    görüntüyü 1080 falan ayarlıyorum ekran kararıyor fakat uyun süre öyle bekledim bazen göz kırpması gibi 1080 görüntü anlık geliyor gidiyor. bazende parlama oluyor karıncalı görüntü gene anlık görünüyor.ps3 çalışıyor seste gelmiyor .

yardım

Alıntıları Göster
    abi bu konudada geçmiş olsun yaaa ben senin yerinde olsam dert etmem giderim sifir bitane daha makına alırım geri kalanıda vitrine kaldırırım emektar yazarım altınada valla 2008-2009 gibi ps3 aldım fat 80gb yani assa yukarı 3 sene diyelim en assa 3 sene oldu ne ufledim makınayı ne pufledim giram ses cikarmıyo makınam ne ısınıyor hic bi sorunu yok ALLAH a cok şükür tahtaya vuruyorum suan batıl ınanclarım yoktur ama buyuklerımızden oyle gorduk oyle gelıyor ıcımden neyse saglık olsun be abi olum mu var ucunda dedigim gibi sifir bitane makına al sen.ama en büyük hatayı bence makınayı acmakla yapmısın acmadan kopmrosorle ufleseydın durum duzelebilirdi tozlandıgı ıcın yapıyordur fanlar pc kasalarındada oyledır mesela olmadı duzelmedı tamırcıye goptur ama kesınlıkle sony yetkılısıne normal bı tamır cıye goturme bence aklında bulunsun buda

LG 42lw4500,samsung 22''226bw,80gb fat ps3,intel Q6600 ati saffire hd 3870 microlap x23

• quote:

Orijinalden alıntı: sagokhan35

abi bu konudada geçmiş olsun yaaa ben senin yerinde olsam dert etmem giderim sifir bitane daha makına alırım geri kalanıda vitrine kaldırırım emektar yazarım altınada valla 2008-2009 gibi ps3 aldım fat 80gb yani assa yukarı 3 sene diyelim en assa 3 sene oldu ne ufledim makınayı ne pufledim giram ses cikarmıyo makınam ne ısınıyor hic bi sorunu yok ALLAH a cok şükür tahtaya vuruyorum suan batıl ınanclarım yoktur ama buyuklerımızden oyle gorduk oyle gelıyor ıcımden neyse saglık olsun be abi olum mu var ucunda dedigim gibi sifir bitane makına al sen.ama en büyük hatayı bence makınayı acmakla yapmısın acmadan kopmrosorle ufleseydın durum duzelebilirdi tozlandıgı ıcın yapıyordur fanlar pc kasalarındada oyledır mesela olmadı duzelmedı tamırcıye goptur ama kesınlıkle sony yetkılısıne normal bı tamır cıye goturme bence aklında bulunsun buda

Alıntıları Göster
    alacak imkan olsa dükkan senin

ps1 den beri ps leri ve kolları kendim açar temizlerim kolları hertürlü iç mekanizma değişimini falan kendim yaptım hep hatta sırf tekken için evde arcade kol bile yaptım hala duruyo.

yani anlıyacağın ps3 kendim açarak hasar verdiğimi düşünmüyorum.

bu gün akşam fanda bir ses fark ettim fan başlarken ve duruken tırrrtır diye duruyor fan bozuk olabilirmi diyorum.

artık fanı boşverdim hdmi 1080 görüntüm gelsin yeter.

şimdi başka bir lcd tv bulup onda denemeyi düşünüyorum belki tv de sorun vardır diyorum. en son cuma tamire götüreceğim.

• quote:

ps1 den beri ps leri ve kolları kendim açar temizlerim kolları hertürlü iç mekanizma değişimini falan kendim yaptım hep hatta sırf tekken için evde arcade kol bile yaptım hala duruyo.

bu gün akşam fanda bir ses fark ettim fan başlarken ve duruken tırrrtır diye duruyor fan bozuk olabilirmi diyorum.

şimdi başka bir lcd tv bulup onda denemeyi düşünüyorum belki tv de sorun vardır diyorum. en son cuma tamire götüreceğim.

bende makine gittiği zaman fandan demiştim ama fanı temizleyince sadece donma ve hız konusu çözülmüştü..kapanma kırmızı ışık olayları filan devam etti..fanın bozulduğunu sanmıyorum..

• quote:

Alıntıları Göster
    yutupa çoook güldüm :))) şu ''ps3 ümde bir çizik bile yok demen'' lütfen yanlış anlama mesajım yaptıklarını takdir etmek için ... ps3 üne inan çok üzüldüm geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: huscav

yutupa çoook güldüm :))) şu ''ps3 ümde bir çizik bile yok demen'' lütfen yanlış anlama mesajım yaptıklarını takdir etmek için ... ps3 üne inan çok üzüldüm geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    yalanmı canım çizik bile yok ama delik deşik dedim

• quote:

yalanmı canım çizik bile yok ama delik deşik dedim

Alıntıları Göster
    en son gece hardiske full format atim dedim bi onu denemedim, ps3 ten baktım 28 saat sürecek çıkardım hardiski pc ile formatladım (heralde olur oda format) daha makinaya takmadım bu akşam da onu deneyim.

mubarek ne formatmış 8 saat falan sürdü format atılması.

• quote:

en son gece hardiske full format atim dedim bi onu denemedim, ps3 ten baktım 28 saat sürecek çıkardım hardiski pc ile formatladım (heralde olur oda format) daha makinaya takmadım bu akşam da onu deneyim.

mubarek ne formatmış 8 saat falan sürdü format atılması.

8 saat formatmı sürermiş neymiş o yaa kardeşim inş tamir edebilrsin
  • Valla bende de son zamanlarda ozellikle bf3 oynarken deliler gibi ses geliyor,kapatmak zorunda kaliyorum arkasi falan acik camlar acik alet isinmasin diye donarak oynuyorum gene birseye yaramiyor. Deli edecek beni. Ama mesela oyundan ciktigim anda ornegin menuye donuyorum aninda kesiliyor ses normale donuyor. Bu olay birtek Bf3te oluyor,optimizasyonu beceremediler herhalde nedir bu yani

Bullets of Revenge
    PSN:Esatcan93
    Modern Warfare 3 & Battlefield 3 (Designated Chopper Pilot)
    MW3 K/D:1.92 11.prestij
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Valla bende de son zamanlarda ozellikle bf3 oynarken deliler gibi ses geliyor,kapatmak zorunda kaliyorum arkasi falan acik camlar acik alet isinmasin diye donarak oynuyorum gene birseye yaramiyor. Deli edecek beni. Ama mesela oyundan ciktigim anda ornegin menuye donuyorum aninda kesiliyor ses normale donuyor. Bu olay birtek Bf3te oluyor,optimizasyonu beceremediler herhalde nedir bu yani
    ps3 te full format atmak istedim 500 gb hardisk 28 saat gösterdi.
    bende hardiski çıkardım pc ye taktım pc de 8 saat falan sürdü.
    hızlı format 3-5 dk da bitiyorda full format uzun sürüyor.

ps3 te full format atmak istedim 500 gb hardisk 28 saat gösterdi.
    bende hardiski çıkardım pc ye taktım pc de 8 saat falan sürdü.
    hızlı format 3-5 dk da bitiyorda full format uzun sürüyor.

Alıntıları Göster
    http://www.trisaster.de/page/index.php?topic=324

bu siteye bakarmısınız arkadaşlar açılan linkte en altta yüksek fan sesinin nedenleri arasında işlemcilerin üzerindeki plakanın da çıkıp macun yenilenmesi gerekir diyor anladığım kadarıyla.

bu link baya faydalı olabilir bir çok bilgi var. İLLEGAL BİLGİ YOK

• quote:

http://www.trisaster.de/page/index.php?topic=324

bu siteye bakarmısınız arkadaşlar açılan linkte en altta yüksek fan sesinin nedenleri arasında işlemcilerin üzerindeki plakanın da çıkıp macun yenilenmesi gerekir diyor anladığım kadarıyla.

bu link baya faydalı olabilir bir çok bilgi var. İLLEGAL BİLGİ YOK

Alıntıları Göster
    makinayı tamire verdim işlemcinin sökümünü yaptılar ilemci ayaklarından bazılarının deforme olduğunu söylediler. bga tamiri yapmışlar ama hasarı onaramadılar, makinama başka bir işlemci takıp denemişler ondan sonrada makina sarı ışığa geçmiş, daha üzerinde çalışacaklarını şu an yapamadıklarını söylediler. ellerinden geleni yapacaklarını söylediler bakalım hafta içinde sonuç ne olacak.

fanın güürüldütü de işlemci koruyucu paneli sökülüp macun yenilemesi yapıldığında fanın normale döneceğini söylediler. fan devirli dönmesi işlemci macununun eskimesinden kaynaklandığını söylediler.

• quote:

makinayı tamire verdim işlemcinin sökümünü yaptılar ilemci ayaklarından bazılarının deforme olduğunu söylediler. bga tamiri yapmışlar ama hasarı onaramadılar, makinama başka bir işlemci takıp denemişler ondan sonrada makina sarı ışığa geçmiş, daha üzerinde çalışacaklarını şu an yapamadıklarını söylediler. ellerinden geleni yapacaklarını söylediler bakalım hafta içinde sonuç ne olacak.

fanın güürüldütü de işlemci koruyucu paneli sökülüp macun yenilemesi yapıldığında fanın normale döneceğini söylediler. fan devirli dönmesi işlemci macununun eskimesinden kaynaklandığını söylediler.

Alıntıları Göster
    Birol abi benim ps3 bugün tekrar uçuşa geçti.Fan yine son seste kompresör olayı yalnızca 2 ay idare etti, havalar biraz ısındı durum vahim.Abi senin dediğin gibi bu hafta açıcam macun falan Allah ne verdiyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 16 Nisan 2012; 0:15:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Birol abi benim ps3 bugün tekrar uçuşa geçti.Fan yine son seste kompresör olayı yalnızca 2 ay idare etti, havalar biraz ısındı durum vahim.Abi senin dediğin gibi bu hafta açıcam macun falan Allah ne verdiyse

Alıntıları Göster
    fırat sadece soğutucunun geldiği yer değil asıl işlemcilerin üzerindeki levhaların kaldırılıp macun yenilenmesi gerekiyor yani bu işi yapan iyi bir yer varsa bu fan devri artma olayı başlayıp sıklaşınca bu işlemi yaptırmak gerekiyor ve fan gürültüsü gidiyormuş.

• quote:

fırat sadece soğutucunun geldiği yer değil asıl işlemcilerin üzerindeki levhaların kaldırılıp macun yenilenmesi gerekiyor yani bu işi yapan iyi bir yer varsa bu fan devri artma olayı başlayıp sıklaşınca bu işlemi yaptırmak gerekiyor ve fan gürültüsü gidiyormuş.

Abi bilgilendirme için sağol.Elektronikçi bi arkadaşım var, bu haftaiçi bi akşam bana gelicek halledeceğiz bu işi.

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Abi bilgilendirme için sağol.Elektronikçi bi arkadaşım var, bu haftaiçi bi akşam bana gelicek halledeceğiz bu işi.

Alıntıları Göster
    "van fan van nerden çıktı "

• quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

"van fan van nerden çıktı "

Alıntıları Göster
    işlemcilerin koruyucu plakanın altındaki macunların eskimesi sonucu , soğutucu panellerin macunu yenide olsa kasayı açıkta oynasanız 10 tane fan taksanızda işlemci soğuyamıyor ve aşırı ısınma sonucu şlemcinin lehim ayakları deforme olmaya başlıyor bu sebeple fazla deformede sarı veya kırmızı ışığa dönüyor ama kısmı deformeler cihazda kısa devreler yapıtıryo buda herhangi bir yeri etkiliyor benimde kısa devreyi hdmı portunda yapmış hdmı portunda bir devre elemanı yanmış onu değiştirmişler herşey normale dönmüş.

makinamı yaparken resimlerde çekilmiş onlarıda eklerim.

• quote:

işlemcilerin koruyucu plakanın altındaki macunların eskimesi sonucu , soğutucu panellerin macunu yenide olsa kasayı açıkta oynasanız 10 tane fan taksanızda işlemci soğuyamıyor ve aşırı ısınma sonucu şlemcinin lehim ayakları deforme olmaya başlıyor bu sebeple fazla deformede sarı veya kırmızı ışığa dönüyor ama kısmı deformeler cihazda kısa devreler yapıtıryo buda herhangi bir yeri etkiliyor benimde kısa devreyi hdmı portunda yapmış hdmı portunda bir devre elemanı yanmış onu değiştirmişler herşey normale dönmüş.

makinamı yaparken resimlerde çekilmiş onlarıda eklerim.

Alıntıları Göster
    birol abi dün akşa benim arkadaş geldi makineyi açtık.Toz yoktu diyebilirim, önceden uygulanan kompresör olayı oldukça etkili olmuş.Kuruyan macunları temizleyip işlemci üzerindeki plakaların macunlarını yeniledik.Tüm parçaları iyice temizleyip cihazı topladık.God of war 3 taktım 10-15 dk kadar oynadıktan sonra fan yine son devire geçti Fakat cihazdan çıkan hava soğuk yani cihaz ısınmıyor.

• quote:

videonun sonunda görüntü sorunu var bakınız.

http://www.youtube.com/watch?v=NYRZ9D46qKI&list=UUd173thKZixF1h4HY2bE9MA&index=1&feature=plcp

Alıntıları Göster
    Oğlanın tekerleklerine güldüm be abi :D

Bende 320 Slim var inşallah bu sorunu düzeltmişlerdir bende evin en tozlu yerinde oynuyorum PS3ü.

• quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Oğlanın tekerleklerine güldüm be abi :D

Bende 320 Slim var inşallah bu sorunu düzeltmişlerdir bende evin en tozlu yerinde oynuyorum PS3ü.

Alıntıları Göster
    slimlerde bu sorun aşılmış yok.

fırat makina işlemci panelleride sökülüp işlemci ayaklarıda yenilendi hem panelin altındaki hem soğutucu panelin altındaki macunlar yenilendi videodaki gibi hava deliklerinide büyüttüm tamirden geldikten sonra geen 5 fanı dışına taktım dün gece açtım sorunsuz çalışıyor ama gene fan uçuşa geçti.

sıfır fan almaya çalışıyorum ebaydan bide öyle deneyecem fanı değiştirecem türkiyede bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.