Şimdi Ara

Dünyanın 10 milyon ışık yılı uzaklığından görüntüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın 10 milyon ışık yılı uzaklığından görüntüsü. ileri butonuna basarak yakınlaşıp dünyamızın ne kadar ufak olduğuna bakın.

http://www.freewebs.com/webcontrolcenter/resimler.htm

• O değilde yakınlaştırdığımızda ne kadar net görüntüler elde edebiliyoruz ben buna çok şaşırdım!Zaten google earth kullanımını sivil halka verdiklerinde düşünmüştüm acaba onlar ne buldular yeni diye! Eminim FBI bizi de hücrelerimize kadar görebiliyordur!!!! İnternet bile halka sunulmadan önce onların iletişim aracıydı kim bilir artık iletişim aracı olarak neler kullanıyorlar?
  • Güzelmiş teşekkürler.
  • Protonun yüzüne geldik kaldık,derinine Allah ne sırlar saklamış merak ettim.
    Birde elektronlar ve protonlar arasındaki görünüşteki derin boşluk düşündürücü.
  • Bulutsular (Nebulalar) topikin'de sorduğum görüntü buydu işte.

Dünyayı 10 milyon ışık yılı uzaktan çekmek tabii ki imkansız ama güzel bir slayt gösterisi olmuş.

Bu tür fotoğraflara ne deniyor bilen var mı?

• Kendimi kötü hissettim şimdi

Sağol çok güzel
  • en son protonda kalıyor bu iş ama daha çok ayrıntı varmış antimadde falan __bilenler öyle diyor__
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha önce görmüştüm ama sağolasın gece gece iyi geldi , hele o uzaydaki dünyanın nisbeten küçüklüğü , uff ufff
  • Yalnızı yanlış yazmışsın yanlıztürk.
  • hayır doğrusu yanlızdır , osmanlıcada kafi nuni (yani genizden çıkartılan Türklere has N sesi ) ile yazılır , zannedersem kökeni , yanınıda kimse olmayan kişi anlamında
  • ama yalın olmaktan yalnız diye geliyor ve türkçede yalnız diye kullanılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanoz -- 2 Mart 2006; 20:48:16 >
  • müthiş bir ayrıntı mekanizması kulanmışlar yaa,çok beğendim!
  • abi bunu nasıl indirebiliriz ?
  • flash capture diye arattır googleda bu isi yapan programlar var..

hattahttp://www.inndir.com/program.php?id=32543 burdan indirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerelektronik -- 18 Şubat 2006 21:57:29 >
  • çok etkileyici
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.