Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (448. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
565.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhanza

beyler telefon için adam akıllı bi ekran koruyucu bulamadım önerebileceğiniz şöyle adam akıllı ekran koruyucu var mı şeffaf almak istiyorum varsa 3-5 tane ekran koruyucu denedim ama memmun kalmadım varsa önerebilecegimiz varsa bekliyorum

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sinanbaran1907

arkadaşlar merhaba öncelikle banada bir türlü bu jb gelmedi bi kaç sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu edersiniz bu kardeşinizi
    1)benim telefon üstündeki SI numarası ile google playden indirdiğim Android system info daki sı numarası tutmuyo bunun sebebi nedir
    2)flashlama yoluyla jb yukledikten sonra orjinal güncelleme geldiğinde tekrar orjinalini yukleyebiliyormuyz
    3)birde madem güncelleme bu sı numarasına göre geliyor bunun bir listesi varmı bildiğiniz ve güncelleyen arkadaşlar sı numarası ile birlikte yazssa memnun oluruz şimdiden teşekkürler

1-) flashlama yaptıgın ıcın yukledıgın rom nerenın romu ıse onun sı numarası gozukuyo telefonda..
    2-) tekrar orjınal yazılımı yuklemek ıcın telefonu root edıp sı numaranı telefonun orjınalıyle degıstırmen gerekır. yada senın sı numarana gelen romu bulup onu yuklemen lazım

3)http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249238 burda gelen fırmware lıstesı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha_89 -- 8 Mayıs 2013; 11:30:25 >

arkadaşlar merhaba öncelikle banada bir türlü bu jb gelmedi bi kaç sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu edersiniz bu kardeşinizi
    1)benim telefon üstündeki SI numarası ile google playden indirdiğim Android system info daki sı numarası tutmuyo bunun sebebi nedir
    2)flashlama yoluyla jb yukledikten sonra orjinal güncelleme geldiğinde tekrar orjinalini yukleyebiliyormuyz
    3)birde madem güncelleme bu sı numarasına göre geliyor bunun bir listesi varmı bildiğiniz ve güncelleyen arkadaşlar sı numarası ile birlikte yazssa memnun oluruz şimdiden teşekkürler

ben bildiklerime cevap vereyim,

1. benim kutuda da 1261.4989 yazıyor ama telefona bakınca 1261.6006 yazıyor. Ben telefonu Gold'dan almıştım.

2. Flash ile JB yüklediğin zaman SI değişecek bildiğim kadarıyla. Yani orjinal senin SI numaran için güncelleme geldiğinde telefonunun orjinal JB'yi almaması için 2 sebebin var. 1- Telefonunda zaten JB yüklü olacak 2- SI numaran değişmiş olacak ve o an yayınlanan güncelleme senin eski SI numaran için yayınlanmış olacağı için telefonunun onu yükleyeceğini zannetmem. Eğer ki aman sonra kendi SI numarama döneyim dersen bence güncellemeden evvel şu anki JB'nin bir yedeğini al. Nasıl yapılacağı burada yazıyorhttp://forum.shiftdelete.net/sony/306541-%5Bftf%5D-stock-rom-olusturma-yedek.html Sonra istersen geri dönüş yaparsın

3. Liste bir aralar buralarda da paylaşıldı. Ama tam adresi hatırlamıyorum, orada sadece bu güne kadar JB verilen SI'lar listeleniyordu. Fazla bir işine yaramaz.

• Pil kalibrasyonu yapın. Belki işe yarar.

Root olan ve olmayan kullanıcılar için nasıl yapılacağı bundan 1 hafta kadar evvel sitede detaylı yazılmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk89

quote:

1-) flashlama yaptıgın ıcın yukledıgın rom nerenın romu ıse onun sı numarası gozukuyo telefonda..
    2-) tekrar orjınal yazılımı yuklemek ıcın telefonu root edıp sı numaranı telefonun orjınalıyle degıstırmen gerekır. yada senın sı numarana gelen romu bulup onu yuklemen lazım

3)http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249238 burda gelen fırmware lıstesı var...

1) anladığım kadarıyla soruyu soran arkadaş henüz flash atmamış ama kutudaki ve telefondaki numarası farklı. Yada ben öyle bir durum yaşadığım için öyle algıladım :)

• Jb gelmedi derken anlamadım ? ben teli pc ye bagladıgımda 3 gün önce verdı uyarıyı guncelleme var dıye . Sony PC Companion yuklu pc de oradan yukledım bende ve söyle diyim telefon mukkmel oldu dıyebılırım . ne kasma ne kamera sorunu ne de baska bıse. arayuz cok pratık olmus hersey elının altında . benım cıhaz da ithalatçı fırmadan . Türkiye ye daha jb guncellemesı gelmedımı ?

Türkiye için JB geldi ama paralel ithalat olanlardan özellikle arap yarımadası taraflarına hala verilmedi. Ben de bekliyorum

• quote:

simdi flashlama işin dosyayı hazırlıcak ve sonrasında şöyle bı menu cıkıcak..karsımıza.. telefon kapalı olucak...ve ses kısma tusuna basılı tutarak telefonu pcye baglıyacagız.. yesil ısık yanıcak telefonun bıldırım ısıgı ve flashlama işlemi baslıyacak..

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ]

en sondada flashlama bıttı dıyecek ve telefonu cıkarabılırsınız dıyecek bunu resmını alamadım. kusura bakmayın.. tekrar flashlayıp yukledıklerımı sılınmesını ıstemedım...

not: pcnızde telefonun drıverlarının yuklu olması gerekmektedır.. drıverler yoksa flashtool klasoru ıcınde driver adlı exe. yı calıstırın xperia p yı secın.. drıverler yuklensın.....

Cenk Merhaba,

Forumdaysan cevap yazabilirsen sevinirim.

1. "ve ses kısma tusuna basılı tutarak telefonu pcye baglıyacagız" yazmışsın ama ekrana çıkan pencerede "back button"a basın yazıyor.

2. "pcnızde telefonun drıverlarının yuklu olması gerekmektedır.." yazmışsın, ben bu adımı görmeden başlattım işlemi, sorun çıkar mı yoksa zaten yüklü değillerse yarıda mı keser

amaannnn, her neyse ben yazana kadar bitirdi sanırım. Dur bir açıp bakayım telefona, hadi ya kısmet....

• quote:

Orijinalden alıntı: dibidibi

quote:

simdi flashlama işin dosyayı hazırlıcak ve sonrasında şöyle bı menu cıkıcak..karsımıza.. telefon kapalı olucak...ve ses kısma tusuna basılı tutarak telefonu pcye baglıyacagız.. yesil ısık yanıcak telefonun bıldırım ısıgı ve flashlama işlemi baslıyacak..

en sondada flashlama bıttı dıyecek ve telefonu cıkarabılırsınız dıyecek bunu resmını alamadım. kusura bakmayın.. tekrar flashlayıp yukledıklerımı sılınmesını ıstemedım...

not: pcnızde telefonun drıverlarının yuklu olması gerekmektedır.. drıverler yoksa flashtool klasoru ıcınde driver adlı exe. yı calıstırın xperia p yı secın.. drıverler yuklensın.....

Cenk Merhaba,

1. "ve ses kısma tusuna basılı tutarak telefonu pcye baglıyacagız" yazmışsın ama ekrana çıkan pencerede "back button"a basın yazıyor.

2. "pcnızde telefonun drıverlarının yuklu olması gerekmektedır.." yazmışsın, ben bu adımı görmeden başlattım işlemi, sorun çıkar mı yoksa zaten yüklü değillerse yarıda mı keser

amaannnn, her neyse ben yazana kadar bitirdi sanırım. Dur bir açıp bakayım telefona, hadi ya kısmet....

Telefonu açtım, ekranda rengarenk dalgalar çıkıyor bir adım sonraya geçmiyor. Kaldı burada

• quote:

quote:

quote:

Cenk Merhaba,

Telefonu açtım, ekranda rengarenk dalgalar çıkıyor bir adım sonraya geçmiyor. Kaldı burada

Ohh geçti, varya insan bir şeyi ilk yaparken acayip stres oluyor yaw

her şeyden kıllanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dibidibi -- 8 Mayıs 2013; 13:33:26 >

• Akadaşlar OTG kabloyu cihaza baglıyıp USB BELLEK-KLAVYE-MOUSE BAGLADIM..resimlere ve incelemelere konumdan ulaşabilirsiniz...Sony Xperia P / Klavye - Mouse - Usb Bellek TEST

Asla pes etme pes edersen kaybedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

Akadaşlar OTG kabloyu cihaza baglıyıp USB BELLEK-KLAVYE-MOUSE BAGLADIM..resimlere ve incelemelere konumdan ulaşabilirsiniz...Sony Xperia P / Klavye - Mouse - Usb Bellek TEST

mouse ve klavye olayı şaşırtıcı, hiç aklıma gelmemişti ama faydalı olabilir. Bilmek lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

Akadaşlar OTG kabloyu cihaza baglıyıp USB BELLEK-KLAVYE-MOUSE BAGLADIM..resimlere ve incelemelere konumdan ulaşabilirsiniz...Sony Xperia P / Klavye - Mouse - Usb Bellek TEST

mouse ve klavye olayı şaşırtıcı, hiç aklıma gelmemişti ama faydalı olabilir. Bilmek lazım

Benim tablette vardı böylr özellik hatta otg kabloda hediye gelmişti tabletin yanında bi deniyim dedim vr sonuç başarılı...özellikle mouse çok begendim

Asla pes etme pes edersen kaybedersin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qingfukuan

vay, bu senin daha iyi MCH olan: http://okcn.cn/KyVa32h

Süper hikaye, tüm ülkeler için muhtemel vergiler net şekilde yazılmış, Türkiye'de "Piyango gibi" yazıyor. Adamlar çözmüş bizi :)

Ahaha :))

• ben üç kere yaptım bu yedek işlemini telefondan bilgisayara alabildim dosyayı. Denemediyseniz programı verilerini de silerek telefondan kaldırım tekrar kurup deneyin. Yedeklemek istediğiniz sadece rehberse rehberin yedek dosyasını mail olarak gönderebiliyorsunuz. o şekilde de yapabilirsiniz. Uygulamaların zaten kurulum dosyalarını kaydediyor uygulama ayarları kalmıyor o yüzden isimlerini kaydedip sonradan marketten indirip de yükleyebilirsiniz. . Yedek konusunda en önemli kısım rehber o da maille yedeklenebiliyor. Bu arada telefonun kendi yedekleme sistemi de var görmüşsünüzdür. Ben son yüklememde oradan yedekledim. Rehberi de yedeklemiş olmama rağmen geri yüklediğimde rehberi yüklemedi ve iki kere denedim olmadı. Superbackuptaki yedek le gördüm yine işimi.
  • Arkadaşlar bir kaç sorum olacak. Telefonu yeni aldım.Bende 4.0.4 sürümü var. Ana ekran ekleme ve kaldırma işlemlerini nerden yapabilirim. Bir de eski telefonumda ekranın en üstünde bildirim kısmını aşağı çektiğimizde wifi, bluetooth, gps kısayolları vardı P de aynısı yokmu kullanım kılavuzunda anlatılanlar farklı sürüm için her halde orada bildirim çubuğunda bu kısayolların olduğundan bahsetmiş.
  • Batarya konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşları gerçekten anlamak güç. Ben bu sabah yarım saat müzik, 40-45 mesaj whatsapptan, 15 dakika playstore falan girdim. Uygulama paylaş ile 50 mb uygulama paylaştım. Giden şarj; %20. 9 saattir açık. Şu an telefondan resim koyamadım akşam yükleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: sinensis

Arkadaşlar bir kaç sorum olacak. Telefonu yeni aldım.Bende 4.0.4 sürümü var. Ana ekran ekleme ve kaldırma işlemlerini nerden yapabilirim. Bir de eski telefonumda ekranın en üstünde bildirim kısmını aşağı çektiğimizde wifi, bluetooth, gps kısayolları vardı P de aynısı yokmu kullanım kılavuzunda anlatılanlar farklı sürüm için her halde orada bildirim çubuğunda bu kısayolların olduğundan bahsetmiş.

Uygulamalar ekranında bir parmağını uygulamaya basılı tutunca ana ekrana atıyor olması lazım. Launcher'ını değiştirirsen (kodunu hatırlamıyorum ama bu sitede link paylaşılmıştı) uygulamaya basılı tutunca en üstte "Ana ekrana ekle" diye bir seçenek de çıkartabilirsin

o tarz kısa yollar JB'de var, en azından wi-fi, bluetooth, gps gibi. ICS'de denk gelmedim ama bazı uygulamalar bildirim çubuğunda kısayol olarak değil de satır şeklinde durabiliyorlar. Sanırım uygulamanın kendi ayarları kısmından yapabilirsin böyle şeyleri.

• Jb gerçekten sıkıntılı.Kamerada çok açılı tarama gibi özellikler gitmiş.Ses kalitesi berbat ötesi.Düzelten falan var mı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.