Şimdi Ara

iPad'de Programsız PC'ye gerek kalmadan 'Kullanım Sürelerini' Gösterme [Resimli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işlem aynı iphonedaki gibi Genel/Kullanım içerisinde olan şarj süresini gösterme olayıdır. Malum iPadde bu değerler görünmüyor. Daha önce iOS4 varken yapmıştım. iOS 5te de aynen devam ediyor. ama şimdilik sadece iPad 1 için. Çünkü iPad 2 için henüz jailbreak yok. Jailbreak olmadan da yani ibackup programıyla araştırdım ama bulamadım. Neyse A5 jailbreak çıkarsa onda da deneriz. buyrun hiçbir programa ihtiyacınız yok. Tabi şunlar gerekli sadece

Cydia'dan iFile indirin, çünkü sistem dosyalarına erişim yapacağız.

Öncelik le şu hedefe gidi: System / Library / PreferenceBundles / UsageSettings.bundles / Usage Statistics.plist

Bu .plist dosyasını açın ve aynen resimde göründüğü gibi değerleri değiştirin. Respring yapmaya gerek yok, yani ben yapmadan da oldu.

iPad'de Programsız PC'ye gerek kalmadan 'Kullanım Sürelerini' Gösterme [Resimli]

Resmi göremeyenler için: SHOW_BATTERY_PERCENTAGE, USAGE_HEADER, USAGE ELAPSED ve STANDBY_ELAPSED yazan yerlerin altındaki, "requiredCapabilities" değerlerini "xxxxxxxxCapabilities" değeriyle değiştirin. İşlem bu kadar. Yani toplamda "8" tane "x" koyuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Bu işlem aynı iphonedaki gibi Genel/Kullanım içerisinde olan şarj süresini gösterme olayıdır. Malum iPadde bu değerler görünmüyor. Daha önce iOS4 varken yapmıştım. iOS 5te de aynen devam ediyor. ama şimdilik sadece iPad 1 için. Çünkü iPad 2 için henüz jailbreak yok. Jailbreak olmadan da yani ibackup programıyla araştırdım ama bulamadım. Neyse A5 jailbreak çıkarsa onda da deneriz. buyrun hiçbir programa ihtiyacınız yok. Tabi şunlar gerekli sadece

Cydia'dan iFile indirin, çünkü sistem dosyalarına erişim yapacağız.

Öncelik le şu hedefe gidi: System / Library / PreferenceBundles / UsageSettings.bundles / Usage Statistics.plist

Bu .plist dosyasını açın ve aynen resimde göründüğü gibi değerleri değiştirin. Respring yapmaya gerek yok, yani ben yapmadan da oldu.

Resmi göremeyenler için: SHOW_BATTERY_PERCENTAGE, USAGE_HEADER, USAGE ELAPSED ve STANDBY_ELAPSED yazan yerlerin altındaki, "requiredCapabilities" değerlerini "xxxxxxxxCapabilities" değeriyle değiştirin. İşlem bu kadar. Yani toplamda "8" tane "x" koyuyorsunuz

ipad 2 4.3.3 jb yuklu. ifile dan dedigin usagebundes yok. nasil yapabilirim?

• ipad 2 5.0.1 jbsiz var, o yüzden bakamıyorum. ama büyük ihtimal olması lazım, çünkü 4.3.3 varken de yapmıştım bunu. ama ipad1 vardı. belki ipad2 de yoktur.
  • jailbreak yapılmış ipad2 için de aynı işlemler geçerlidir
  • Önceden baktığım tüm yöntemler eski sürümler için vardı. Şimdi iPad 2 5.0.1'de yapabildim. Çok teşekkürler.
  • Başta denemeye korktum ama işe yarıyor gerçekten. Çok sağol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkacak bir şey yok, en fazla restoe atarsın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu özelliği neden kapattılarsa çok saçma olmuş ben cydiadan eklenti kurarak etkinleştirmiştim.
  • 5.1.1de yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.