'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 31583 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Allah sevgisi & Komedi & Düşündürücü & Hayat kurtaran & vs... 1 yılı aşkındır toplayıp koleksiyon yaptığım sözlerdir herkes kendine uygun olanı alıp kendi koleksiyonuna koyabilir paylaşabilir umarım beğenirsiniz vesselam...
quote:
Bu milletin hiçbir kağıdını abdestsiz imzalamadım. ... II. Abdülhamid Han
" İSRAİL'İN GEN YAPISINI DEĞİŞTİRDİĞİ DOMATES ÇEKİRDEĞİ DEĞİLİM ! BEN HORMONSUZ ANADOLU İNSANIYIM..." [Muhsin Yazıcıoğlu]
Bundan yıllar önce gazetecilerin, israil devletinin o günkü başbakanı şimon pereze “Kur’an-ı Kerim, sizin devletinizin yıkılacağından haber veriyor” diye hatırlattıklarında, Perez şu cevabı vermişti: “Kur’an’ın bahsettiği Müslümanlar gelsin, düşünürüz.”
"Hiçbir mal sizin değil, neyi bölüşemiyorsunuz? Hiçbir can sizin değil, niye dövüşüyorsunuz?"(Mevlana)
- Yoksulluk kaç gün sürer baba? - 40 gün oğul. - 40 günden sonra zengin olur muyuz? - Yok oğul, alışırız..
-1 Haziran 1935’te kabul edilen bir yasa ile hafta tatili Cumadan Pazar gününe alınmıştır. "Bize bir nazar oldu, Cuma'mız pazar oldu, Bize ne oldu ise, hep azar azar oldu !" [ARİF NİHAT ASYA]
Bir atın cinsiyetini dişlerini sayarak öğrenebilirsiniz. Erkek atların 40, dişi atların ise 36 dişi vardır. (aslında daha kolay bir yöntem varda neyse )
Biri Vardı Gemileri Karadan Yürütürdü.. Sonra Biri Geldi, "Batı Batı" Dedi Gemiyi Batırdı..!
- O kız aradı mı - yok aramadı... - ne zaman aramadı?
Sen beni sevmiyorsun sevsen böyle yapmazdın.( noktalama işaretleriyle trip yapan sevgili)
Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi. Dünyevi dostlar ve rütbeler, kabir kapısına kadardır. “ Bizi kızdırmasınlar, kızdırırlarsa Roma’ya kadar gidip Saint-Pierre Kilisesi’nin mihrabında atımıza yem yediririz! ”(yıldırım beyazıd)
Afrika da Insanlar Açlıktan ölüyor , Ispanya da 120 Ton Domatesi insanlar birbirine fırlatıyor
göz nereye bakar gönül oraya akar gönül nereye akar ayak oraya koşar
-Pepsi yaşatır seni. Sigara öldürür. O zaman pepsi ile sigarayı aynı anda iç. Bi nötrleşme olsun. Hsktr, ölümsüzlüğü buldum
-Köpeğime özel tasma yaptırmak için tasmacıya gittim, tasmacı da nasıl bişey olsun dedi.Ben de kafana göre yap dedim.
-Git başımdan. Beni çok kırdın. +Nasıl ya? Asıl sen beni kırdın . -Ama önce sen beni kırdın. (Kıran kırana bir mücadele izlediniz.)
Biri vardı gemileri karadan yürütürdü… Sonra biri geldi,”Batı Batı” dedi gemiyi batırdı
izzet altınmeşenin suratındaki o şey ben değil adeta biz
"diyetisyen ekmeği kesmen lazım dedi, 3 aydır kesiyorum, öyle yiyorum. bi tuhaflık var ama dur bakalım, bi bildiği vardır heralde."
selam ben hayallerinin peşinden koşarken hayallerini geçen adam size tavsiyem hayallerinizin peşinden koşmaya devam edin bir gün mutlaka yorulacaklar
Her münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar.
sevgili kuruyemişçi abilerim; artık " karışık kuruyemiş " yerine " bi fındık iki fıstık gerisi leblebi " demenin vakti gelmedi mi.. ?
"bir lafa bakarım laf mı diye; bir söyleyene bakarım adam mı diye ;sonra tekrar lafa bakrım laf mı diye,sonra karşıya geçerim..."
aya adım atan ilk türk, yere tükürmek için kaskını çıkardıktan sonra öldü.
yerin kulağı var. benim de kulağım var. ben yer miyim? yemem! beyin bedava la bebe
Tarihte bugün; 30 yıl önce Bülent Ersoy ayakta işiyordu
Aynalar türlü türlüdür. Yüzünü görmek isteyen cam'a bakar, özünü görmek isteyen can'a bakar
Bir insana başkaları yanında verilen öğüt, öğüt değil, hakarettir..!
Ayakkabılarım olmadığı için üzülürdüm, ta ki sokakta ; Ayakları olmayan adamı görene kadar...
"İşimiz Allah'a kalmışsa, Olmuş bil.."
Bir körün, Bir sağıra -çok güzelsin- demesidir aşk.
"Her kahkahanda Allah'a teşekkür etmiyorsan, neden her ağladığında O'na kızıyorsun.."
Do, Re, Mİ, Fa, ..., Lââ dedi çekti gitti ... O gün bugün dür Sol notam acıyor işte
Türk olmak uzaklık ölçüsü olarak cinselliği kullanabilmektir. +Ne kadar uzakta? -Taa ebesinin a....
selam biz duvardan duvara konuşan ergen kızlar.özelden konuşmayı biliyoruz ama bu şekilde ilgi çekmeye çalışıyoruz.öptük
İnsanlardan bir şey isteme ki, insanlar seni sevsin. ALLAH’ tan iste ki, ALLAH seni sevsin
"İnsanın ölüsü, iki metreküp mezara sığar da, insanın ölüm endişesi koca kainata sığmaz."
"Bu Dünyanın Cefâsından Sefâsına Sıra Gelmez, Gâfil Olmayın, İlme Çalışın, Geçen Günler Geri Gelmez."
"Mermi orucumu bozar mi ANNE?!!!" Filistinli cocuk..
Müslümanlar 5'e ayrılır... 1) Tam zamanlı müslümanlar 2) Cumadan cumaya ! 3)Ramazandan Ramazana !! 4) Bayramdan Bayrama !!! 5) sadece kalbi temiz olan !!!!..
Annem alırım seni ayağımın altına derken bile iyiliğimi istiyordu çünkü cennetti onun ayağının altı
Yüz verirsen; o iki yüzlü olur ,sen yüzsüz olursun.
Orucu uykuya tutturanlar sevabıda rüyasında görür.
Üstad tramvaya biner ve cam kenarında bir koltuğa oturur. Biraz sonra bikaç takım elbiseli adam gelir. bir tanesi: "oradan kalkar mısınız? ben oturacağım" Üstad: Neden? Sizin ne ayrıcalığnız var? - ben milletvekiliyim! Üstad: Ben de MİLLETİM... der..Necip Fazıl KISAKÜREK
Arif nihat asya'ya sormuşlar. " mini etek konusunda ne diyeceksiniz?"
Şöyle cevap vermiş. "onlar diyorlar mini etek , ben diyorum hani etek?"
"lunaparktan geliyorum. ne dolaplar dönüyor inanamazsınız. işin içinde çocuklar bile var."
sen gidersen ben biterim demişti, şimdi evli 2 çocuğu var. bitmemiş, çoğalmış.
bir karadeniz polisiyesi... kemen ç.
Bir ilkokul polisiyesi ABC Ç.
bir minik kuş polisiyesi : ser ç.
fenerbah ç. bir rüşvet, şike, dolandırıcılık ve 3 kağıt hikayesi.
Facebook kapanacak diyorlar ! Namazada başlar inşaallah
Şeytanın vesvesesi varsa; Müslümanın da Besmelesi var..
Kaybetmek sabrı ögretir.
Musa (a.s.) nasipsizin biriyle tartışma üzeredir.Nasipsiz adam: - "Ateş yakıp ateşin üstünden geçelim. Kim yanmazsa o haklıdır" der. Musa (a.s.) ve adam el ele tutuşup ateşin üstünden geçerler, Musa (a.s) yanmaz fakat kafir adam da yanmaz. Musa (a.s.) Cenab-ı Hakk'a müracaat eder: - "Ya Rab! Ben senin Nebinim, ateşin yakmayışını anlarım da bu adamı niye yakmadın?" Cenab-ı Hakk'ın verdiği cevap ise çok manidar: - "Bilmez misin ya Musa; biz dostumuzun elinden tutanı yakmayız."
Müdür : "Oğlum adın ne'' ? Çocuk : "Mememehmet Yayayayakut Müdür : "Oğlum kekeme misin sen?" Çocuk : "Hayır hocam, babam kekemeydi... Nüfus memuru da ibne olunca böle oldu.
0-15 yas: coq quseL xD / 15-20 yas: guzeel / 20-30 yas: cok guzel ;) / 40 ve uzeri yas: COK GUZEL CIKMISSIN CANIM ANNENLERE SELAM
Kalırsan eğer, gözüm gibi bakarım sana, ki ben en çok gözümü severim, ''bakıyor diye SANA''.....
Allah yürü ya kulum dedi, arabayı sattım
DOST: Rüzgara karşı işerken önüne geçip rüzgarı kesendir
açıların çocuğuyum. -pisagor
Eskidenmiş o dağı delip su getirmeler. şimdi mutfaktan su getireni bulursan yakala evlen.:)
Liselinin dramı: "Lan! Hoca geldi mi?" -Evet abi sabah arabasını gördüm.
Siyah renk, mavi renk, beyaz renk diyebiliyoruz da kahverengi renk neden diyemiyoruz lan? Kahverengine büyük haksızlık ediliyor.
Issız bi' adaya düşecek olsam, yanıma oksijenli su, sargı bezi ve tentürdiyot alırım. Düşeceğim sonuçta, tedavi gerekir.
-Babaanne hala mı örgü ya? +Sus şimdi elimden bir kazak çıkacak.
Sınıfa yeni gelen hoca, iki isimli öğrenciye kesinlikle kullanılmayan ismiyle hitap eder. Bu kaçınılmaz bir doğa olayıdır.
Fena sayılmaz, çünkü sayı değildir.
Axa sigortaya reklam müziği buldum: Ordunun dereleri axa yukari axa.
Her şey başladığı yerde biter. Ebenin attığı tokat, imamın taktığı pamuk.
Telefonuma belli aralıklarla; 'Hala seni unutamadım.' diye mesajlar geliyor. İnsanlar beni halası sanıyor, hayat çok garip.
Annem bana "sana olan güvenim kayboldu" dedi, bende "en son nereye bıraktıysan ordadır anne" dedim, gün intikam günüdür.
Parmağı kesildikten sonra halıya kanı damlayan babama "kanın yerde kalmayacak baba, çünkü annem temizleyecek" dedim, dayak yedim
Çocuğum "mamaa mamaaa" diye ağlasa ona yemek vermem, belki ilerletip "mamamamamaamaykrofon şov"falan der repçi olur para kazanır
Türkiye Çöl Olmasın Diyorsanız; Hemen bi Arkadaşınıza Randevu Verin Ama Gitmeyin. Bırakın Beklemekten Ağaç Olsun.
+Alican sınav kağıdına baktım, yazın okunmuyor. -Kışın oku o zaman.
Sıradaki şarkı sevipte kavuşamayanlara, kavuşupta sevişemeyenlere, sevişirken kavurma yiyemeyenlere dur lan karıştı yine.
73 milyon insanız 12 yıldır "öro" mu, "yuro" mu, "avro" mu karar veremedik... Dilimizi eşek arısı soksun!
İsmail YK'nın annesi ile konuştum.'Neden aldırmadınız?' dedim.'Aldırdık ama doktor sadece beynini almış' dedi.Sarıldık ağlıyoruz
Bu facebookda güzel bir söz yazınca hemen altında 'çaldım' yazan cins arkadaş polisler tarafından götürüldü. Ohh canıma değsin.!
Yanlışlıkla birini tekme tokat dövsem "kusura bakma ya, dalmışım" diyerek özür dilerim.
+ Oğlum bi koşu gidip bakkaldan 2 ekmek, 10 yumurt.. Usain Bolt: Aldım anne.
Merhaba biz duvardan duvara konuşan ergen kızlar.Özelden konuşmayı biliyoruz ama bu şekilde dikkat çekmeye çalışıyoruz, öptük.
Annem yemek yaparken ocağı söndürdüm çok ısınmış makina dinlensin dedim. Gün intikam günüdür.
Deri koltukta hareket ettiğinde çıkan sesi çevrendekiler yanlış anladı düşüncesiyle tekrarlıyorsan sen eşittir ben demektir..
Sıfır etkisiz eleman falan değil, gayet etkili yani. Koy bakalım 10TL'nin sağına bi tane sıfır, etkisine kurban olunur.
Yeniçeri olsam ordu "Allah Allah Allah Allah" diye hücum ederken dayanamayıp "bu naaaasıl sevmek?" diye bağırırdım.
sürekli saçma sapan duygusal şarkılar sözler paylaşan paylaşmaya çalışan arkadaşlar hepinizin isimlerini not alıyorum bi kenara. tamamınızı not ettiğimden emin olunca alayınızı toplayıp benzin döküp yakıcam. ne bitmez derdiniz varmış ikeyim derdinizi bi günde Allah'a şükür dediğinizi görmedik.
uyusunda büyüsün cümlesi gerçek olsaydı dünyanın en büyük ülkesi olabilirdik
cumaya gelmeyenler çok şey kaçırdınız lan hoca 2.rekattan sonra serbest bıraktı
"oku,baban,gibi,eşek,olma. risk alamam."
"ben hayatta ilk tokadı leblebinin nohuttan yapıldığını öğrendiğim gün yedim."
hakkınızdaki eleştirileri önemsemeyin. serdar ortaç'a da "şarkıcı olamazsın" dediler ama o çok çalış... hakkınızdaki eleştirileri önemseyin.
+ Senden elektrik alamadım. - Daha fişi sokmadım
kız arkadaşımla iddiaya girdik, kaybeden bıyıklarını kesecek.
ne kıyafetler gordum içinde kadın yok, ne kadınlar gordum uuuu beybi...
Fatmagülün Suçu ne diyen zihniyet !Hiç sordunuz mu, Filistin'in Suçu Ne ?
Kadına şiddete hayır yürüyüşünde kadın göstericiler arasında kavga çıktı 3 yaralı
"tanrı'ya inanma ihtiyacı duyan sığ insanları anlamıyorum, ne kadar ilkel bismillahirahmanirahim deprem oluyo la " -
polisin "dur! polis! kaçma teslim ol"(!) ikazından sonra, hırsız "ayıpsın abi baştan sölesene." diyerek teslim oldu.
"senin dudakların şarap gibi ve ben sarhoş olmak istiyorum" -william shakespeare, (dolaylı anlatım) senin ağzını yerim ben" -sinan özen (doğrudan anlatım)
justin bieber'i niye sevmiyorsunuz anlamıyorum. kızın sesi çok güzel
deveye sormuşlar 'boynun neden eğri?' diye, 'medula spinalisin merkezi ilk omurun miyeli sinirlere yaptığı lokal baskıdan ötürü dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için' demiş
aşka uçma kanatların yanar (sadi şirazi) / aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar (mevlana) / aşka vardıktan sonra kanadı kim arar (yunus emre) / aşkın açamadığı kapı ,kanatlanıp ucamadığı yer mi var? (demet akalın)
MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ MALDA YALAN MÜLKTE YALAN AL BİRAZDA SEN OYALAN
sinüs atmış,kosinüs tutmuş
-ı don't know. ne demek ? +bilmiyorum. -tamam yine de sagol.
ilkokulda facebook arkadaşımı buldum. (ters giden bir şeyler var sanırım.)
ulan ay a taşınayım dedim.orasıda tutulmuş.en iyisi buralarda bir eve bakayım
xx: kız xy: erkek xd: ergen
aldığım ayakkabı için "zamanla açılır" diyen ayakkabıcı haklı çıktı.. bugün ayakkabım benden hoşlandığını itiraf etti.
her seçimde halka koyun demeyin lütfen sonra halk koyunca üzülüyorsunuz.
kurt köpeği kurtla köpeğin çifleşmesinden sonra oluyorsa, çoban köpeği... neyse iyi günler
guiza bir çalım , ikinci çalım , kaleciyide geçti guiza vurdu goool .. / guiza kalk oğlum uyann sabah oldu ...
ronaldinho : ben futbolun oğluyum c.ronaldo : benim öyle bir oğlum yok messi : haklısın karıcığım sabri : çocuklar siz yine evcilik mi oynuyorsunuz.
hani saat hiç ilerlemez ya, hani dakikalar hiç geçmez ya, hani yelkovanla akrep olduğu yere mıhlanır ya. işte o saat bozuk hacı
- deveye sormuşlar "annen, baban varmıdır?" deve demiş "abi ben deveyim sarı çiçek az ilerde.."
"Bir kum tanesiyim ama, Çölün derdini taşıyorum.
Unutma sır gibi seversen eğer muradın gerçekleşir. Çünkü tohum toprağa gizlenirse yeserir...
martılara normal simit yerine, kandil simidi attım, ötmeyi bıraktılar ilahi okuyorlar.
'Ne güzel bir cümle şu "görüşmek üzere", hem bir ayrılığı ima ediyor hem de tekrar buluşma arzusunu. Ne tümüyle iyimser ne de tümüyle kötümser. İkisini de içinde barındıran bir ifade. Ne "kendine iyi bak" gibi umutsuz, ne "hoşçakal" gibi yalan...
zihin fukara olunca fikir ukala olur
otübüste hava olsun diye hiç bir yere tutunmayarak ayakta kalan ergen şoförün aniden fren yapmasıyla vitese oturdu
otübüste boş yer varken ısrarla ayakta duranlar bence tam bir savaşçı
Milyonlar nefesini tuttu iftar saatini bekliyor, iftar topunun başında guiza, topa yaklaşıyor, o da ne, sabri geldi sen çekil guiza dedi...
"beni çok kırdın" diyen eski sevgiliye; "kırık degil çıkıktır o , kırık olsa duramazdın yerinde" dedim.
oğlum olursa adını sanat koyucam, herkes onun için soyunsun.
guiza: 'o kadar maç satın almış pezevenkler. insan gel guiza sen de gol at der' 40 kisilik gözaltı kadrosuna alınmayan guiza gözyaslarına boğuldu. emniyetten sok aciklama! guizanin gol attigi mactan supheleniyoruz.
sıcaklardan bıktınız mı? klimanız yok mu?? hemen bir kadına değer verin, bikaç günde sizi hayattan soğutsun.
Hayallerinin peşinden koş, birgün mutlaka yorulacaklar.
Eğer bir kadın ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; -Püskevit yermisin?
MEZARDAKILERIN" pişman oldukları şeyler için "DÜNYADAKILER" birbirlerini yiyorlar
MODASI DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY KEFEN, HALEN CEBİ YOK ...
"Kendisine iltica ile bir ricada bulunan kimsenin ricasını kesip atanın duâ ve ricasını da Allah kesip atar."
İstiyorsan HAKK'a Varmayı, Meslek Edin Gönül Almayı, Bırak Saraylarda Mermer Olmayı, Toprak Ol Bağrında Güller Yetişsin..
Bir kadına 365 gün seni düşündüm dersen, kalan 6 saatte ne yaptın diye sorar.
Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; Hem yolunu kaybedersin, hem dostunu.
"Elalemin çocukları 1.nci oluyor '' diyen anneme " Bak analar neler doğuruyor , sende iş yok " dedim ters bi bakış attı ve sustu
Müslüman okeye dördüncü arayacağına.... Namaza ikinci arayıp cemaat olsaydı, bugün bu durumda olmazdık...!
Beş On Kâfirin İmânına Kandık; Bir Uykuya Daldık ki, Cehennemde Uyandık !..
Kadına yapılan şiddeti destekliyorum. Şayet karnının içinden gelen minicik bir tekme ise
Allahım bana saçlarımı kapattığım için gerici diyorlar .saç nedir ? Uzayınca kesilen kıl . Ama beni insan yapan kıl değil AKILL!
Doğru OLsam Ok Gibi Yabana Atarlar Beni, Eğri OLsam Yay Gibi ELde Tutarlar Beni
İnsan nedir biliyor musun? Ağaçları kesip kağıt yapan, sonra o kağıda "ağaçları koruyun" yazan..
"Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya beş para etmiyor.."
Duş alırken sıcak soğuk musluklarını ayarlıycam diye DJ Tiesto oldum, Armin van Buuren oldum arkadaş.
Dünya'da kalan son erkek sen olsan bile sana bakmam diyen kız ; O durumda ben sana bakar mıyım sanıyosun
Semih Şentürk askerLiğini Yedek Subay oLarak Yapıcakmış YazıkLan Hep Yedek
”Sık sık verilen aynı öğütten sıkılma. Çünkü bir çiviyi çakabilmek için defalarca vurmak gerekir”
"Biz başka severdik. O yüzden 'başka' sevemedik.."
Yağmur gibi yağarsa bela, bil ki dua istiyor senden Mevla.
Seni harekete geçirmeyen imanın sırattan geçirmesine imkan yoktur
"Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Ol, Yada Yoldan Çekil."
Ben dostlarımı hiç satmadım! Çünkü; ya beş para etmez çıktılar ya da paha biçilemez.."
çikolata dişlerinizi, hayat düşlerinizi çürütür.
onu o kadar seviyorumki anlatabilirim
Diyetteyim artık her gün kibrit kutusu kadar peynir,çakmak kadar ekmek,piknik tüpü kadar karpuz,kombi kadar dayak yiyorum
Sevdalın şu dağı del dese, koşar, delersin! İş Allaha geldi mi, gücün yok, sendelersin!"
" Gerçekçi Ol İmkânsızı İste " Che Guevara " Adam Ol canımı Ye " Dayım
"no woman no cry. Bob Marley no money no woman. Dayım"
En tatlı sabahlar, sabah namazyla başlar, çokokrem ile değil.
Necip Fazıl'a bigün sormuşlar 'Neden sigarayı bukadar seviyorsunuz', O da cevaplamış 'Benim için yanan bir tek o var'
NECİS İNGİLİZ TARİHÇİ ZEVİMER DİYOR Kİ: "Bir Bardak İÇKİ, ile Bir Çıplak DANSÖZ'ün HZ MUHAMMED'in S.A.V İSLAM Dinine Yapacağı Tahribatı Bin Adet Top mermisı Yapamaz O Halde Müslümanları Alkol Ve Fuhuş bataklığına batırınız"
Derdi dünya olanın dünya kadar derdi olur...
Üstada Sorarlar; -Akılllı Kadını Nasıl Tanırsın ? -Konuşmasına bakarım.. ... -Ya hiç konuşmuyorsa.. -O kadar akıllısına rastlamadım..
Denize girecek olan oğluna "boğulursan gebertirim seni" diyen anneyi tebrik ediyorum
Yer Halkı gökde yıldızları parlak olarak gördükleri gibi gök halkıda yeryüzünde zikrullah olan evleri böyle parlak olarak görür
Sevginin kurduğu devleti adalet devam ettirir yıkacak olanda zulümdür
Amelsiz cenneti talep etmekte günahlardan bir günahtır
Bir kimsenin malını nereden kazandığını öğrenmek istiyorsanız onu nereye harcadığına bakınız
insanlar önce para kazanmak için sağlıklarını, sonrada sağlıklarını kazanmak için paralarını verirler
En ağır günahlardan biride insanın kendini günahsız sanmasıdır
Teselli geç kalırsa, idamdan sonraki affa benzer
Hoşgörünüzü çoğunluğa dahil olduğunuzda, Cesaretinizi ise azınlığa dahil olduğununzda ölçersiniz
Manasız sözden horoz sesi daha güzel gelir;hiç olmazsa o manasını bilmesede öteceği zamanı bilir
Yaşamak çoğu kişi için yiyip içip ölümü beklemektir
Gizli birtakım kötülük ve ayıplarımızın bulunduğu gibi başkalarından sakladığımız bir takım ibadetlerimizde olsun
İnsan gençliğinde öğrenir, yaşlılığında anlar
Gülerek günah işleyen ağlayarak cehenneme atılır
Etrafındaki İnsanların Çokluğuna Bakıp da Aldanma ! Çünkü; Sen Yalnız Ölecek, Kabre Yalnız Girecek ve Kendi Hesabını Yalnız Vereceksin..!!
Aref: aklınızdan bir kelime tutun. Bahceli: tuttum. Aref: püskevit diye bir kelime yok
Neden yaratan bir kalp verdi bize ? ...Allah herkese ...iki ayak verdi yürümek için ...iki kulak verdi duymak için ...iki göz verdi görmek için ...fakat neden bir kalp verdi ? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi,gidip bulmamız için
Sünnetçi : Kopmak Garanti xDé
Bir kadın sizi milyoner yapabilir, tabi trilyonerseniz
Sihirli annemdeki Çilek büyümüş, tropikal meyve olmuş lan
Son dk salça yemek için açtığım algida kutusundan dondurma çıktı
Doğumdan sonra çok kilo almışım. Doğduğumda 3 kiloydum, şuan 65 kiloyum.
Altın kafesi bülbüle sokmuşlar, bülbül; bu işte bi terslik var demiş
onu çok seviyorum,dokuzuda hatta sekizide sonuçta on güzel sayı yani
baktınki olmuyor, bakmayacaksın.
Tüm kötülüklerin annesi olan alkol, senin de anneler günün kutlu olsun.
Yüzüme uzanan dudakları tepeyim,Allah diyen,gel ayağını öpeyim
Affeyleyelimki belki bilmez sürçen bir atın başı kesilmez
Cihad ın en faziletlisi zalim sultanın karşısında hakkı ve adaleti söylemektir.
Kişi ölünce melekler "ne getirdi",insanlar "ne bıraktı" derler
Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir Yalnız okul masrafları biraz çoktur
Öküzlerle domuzlar konuşabilseydi konuları hep ot ve yem üzerine olurdu. Mideleri için yaşayanlarında onlardan bir farkı yoktur
Deniz olanca büyüklüğüne rağmen bir saman çöpünü başının üzerinde gezdirmektedir
Mutluluk top gibidir. Yuvarlandığında arkasından koşar, durduğunda ayağımızla tekmeleriz.
Yaşlanmak bir dağa çıkmak gibidir çıktıkça yorgunluğunuz artar, nefesiniz daralır. Ama görüş açınız genişler.
Her nefeste eyledik yüz bin günah, Bir günaha etmedik bir gün 'ah'..!
Dürüstlük denilen şey, pahalı 1 mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz....... Yüzük olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır
İki Laf Edeni Dost...Bir ufacık ilgiyi aşk sanma
Bir gün ister istemez, Karşısında olacaksın kaçtıklarının.. DUA ET, O gün henüz mahşer olmasın...!
Bir ilişkide kızdan " güven ve özveri " beklemek; ineğe çilek yedirip, çilekli süt vermesini beklemekle eş değerdedir
Arıdan korksaydık bal yemezdik
Türkçe'yi böyle bulduk ' phöyle qhaypediq
iYi DaMaT; KaZaNıLMıŞ BiR ERKeK EVLaTTıR..! KöTü DaMaT iSe, KaYBeDiLMiŞ BiR KıZ ÇoCuĞuDuR..!
Seni sevmeyene asla sabır gösterme. "Çünkü, Sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur"
Erken yatana tavuk, Çok çalışana inek, Aklını kullanana çakal, Kıskanmayana domuz denilen bi ülkede insan olmak çok zor.
"İki gözüne KarşıLık Dünyayı verseLer KabuL eDermisin.? Etmezsin Peki gözü Verene NeDen SecDe Etmezsin?.."
Dinde Zorlama Yoktur, İnsan Hürdür Elbette ! İster Dünyada Pişer, İster AHİRETTE. . . !
Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran ölmeden önce uyan
Ne kadar "AZ".. yüksekten uçarsan.. düştüğün zaman o kadar "AZ" incinirsin...
Kimse eşit doğmaz, Ama herkes eşit ölür. İşte onun için ölüm, acı bir son değildir. Hayatımızın yegane adil başlangıcı ve biricik fırsat eşitliğidir.
Nazik olun. Ve her zaman terbiyeli konusun. Cünkü bu alemde nezaket ile yapamaycaginiz hicbir kötülük yoktur!
Makyajı akıyor farkının, herkesleşiyorsun !
bir asansörde iki kişi varsa ve bu iki kişiden biri osurursa ikisi de kimin osurduğunu bilir.
''ışık olması için karanlık da gereklidir''
İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi birşey vermedigi için. Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için...
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını,lakin aç idik yedik karanfil parasını
Aşağıda Olan, Düşmekten Korkmaz
Hayatta iki şeye güvenirim Bir aynaya baktığımda GÖRDÜĞÜME...Bir de yukarı baktığımda GÖREMEDİĞİME...
Güneş battıktan sonra adam olur lambalar..
Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol ...
"Her şey zehirdir, mühim olan dozdur."
"Yaşım çok genç vakit erken derken, elvada bile diyemezsin giderken."
Beni bir kişi anladı, o da yanlış anladı.
""Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır""
Bir kadın kısık sesle konuşuyorsa bir şey istiyor demektir. Sesini yükseltiyorsa bilin ki istediğini elde edememiştir...
Mutlu İken Söz Verme.. Üzgünken Cevap Verme .. Öfkeliysen Karar Verme .....
öfke gelir göz kızarır öfke gider yüz kızarır
"Rüzgar özür dilese de dal kırıldı."
" Bir yerde küçük adamların gölgesi büyüyorsa orada güneş batıyor demektir "
Herkes cenneti ister ama kimse ölmek istemez...
Sen verdikçe dost görünen çok olur. İste de gör hepsi birden yok olur. Sen kendine yetmeyi öğren, tüm dünyanin malına gönlün tok olur...
Rüzgara tüküren;kendi yüzüne tükürür...
"Keskin bir bıçak olmak için çok çekiç yemek gerekir."
yaşamak için nefes alıyoruz ama her nefes aldığımızda ölüme bir nefes daha yaklaşıyoruz
Kalem kılıçtan keskindir diyen birisi muhtemelen otomatik silahla hiç karşılaşmamıştır.
Saldırınız çok iyi gidiyorsa, pusunun içine ilerliyorsunuz demektir!!!
bilgi edindikçe buğday misali boynunuzu yere eğin
Değerini bilmediğin değerleri degerlendirmeden karar verme.
*Önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur.
Elmas nasıl yontulmadan mükemmelleşmezse, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.
Eşek sahibinden eşekliği yüzünden kaçar, halbuki sahibi iyiliğinden dolayı onun peşinden koşar.
Geciken adalet,adaletsizliktir.
Vatan sevgisiyle harmanlanmış fedakârlık duygusu, dejenere insanlara basit gelir.
Selam verdik rüşvet değil diye almadılar.
-Karıdan kızdan vazgeçtim, ilmi fenni seçtim.
"Dolu silahtan bir kişi, boş silahtan iki kişi korkar."
"Sevdiklerimizi tekmelemeye anne karnında başlarız."
"Yarınlar hep güzel olacak derler. Oysa bugünler, Dünün yarınları değilmi ?
''Kış gelsede kardanda olsa adam görsek.''
Kalbi olan tek kız kupa kızıdır
"Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz."
3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen 1 kuruşa satar seni
Ne şekil için verenle ne de veren için şekilden şekile girenle işim olmaz...
Başkalarının bilgisiyle bilgin olsak bile, ancak kendi aklımızla akıllı oluruz.
1-Haini bağışlamak hainliktir... 2-İki kere aynı hatayı yapanı affetmek saflıktır... 3-Düşman düşmandır,cinsiyet-yaş-ırk gözeterek acımak salaklıktır...
Hayatta 3 kişiye acıyacaksın;cahiller arasındaki alime ,zenginken fakir düşene ,hatırlı iken itibarını kaybedene ve yine 3 kişiden korkacaksın sonradan görme,dinden dönme,dağdan inme
Yüzü Güzele 40 Günde Doyarsın... Huyu Güzele 40 Yılda Doyamazsın
Ben sana kaymadan sen yana kay
Susarak Kazandığın Değeri.. Boş Konuşarak Kaybetme
Unutma ki!! Nefret ve Kinin ertesi Pişmanlıktır... Ve her Canlıya ölüm vardır. İnsan Ölür ama Ölmeyen "INSANLIKTIR"
Yiğit "HARPTE".. Dost "DERTTE"... Olgun Adam "HIDDETTE" Belli Olur
inSanDa GüZel oLan YüzDür YüzDe GüZel oLan GözDür aMa inSanı inSan yaPan ağızDan çıKan sözDür
"HILE".. Oyunu "KAZANDIRSADA" da.. "KADERI" değiştirmez
Kimi insan yaşadığı zorlukları bahane edip Allah'tan uzaklaşır Kimi insan da yaşadığı zorlukları vesile edip Allah'a yakınlaşır.
Diş Ağrısı çekenler.. Dişleri sağlam olanları.. Yoksulluk çekenler.. Parası bol olanları Mutlu sanırlar...
Ne senden "RÜKÜ" artık.. Ne de benden "KIYAM".. Bundan sonra "SELAMUN ALEYKÜM".. "ALEYKÜM SELAM"..
Aslında iyi insan ya da kötü insan yok. Bi insan var, Bir de insan olmayan..
Saatin pili bitince eylemez tık tık. Vakti zamanı gelince ruha derler çık çık.Hakk’a kulluk eyle; Ahirette dinlemezler hık mık!
hayvan gibi çalışki insan gibi yaşıyasın
İyilik yap hatırlanmaz, yanlış yap unutulmaz. Sen kimsenin 'yapamaz' dediğini yap, Çünkü söylemeselerde akıllarından çıkmaz
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batlemaster2 -- 7 Eylül 2011; 12:32:58 >
Allah sevgisi & Komedi & Düşündürücü & Hayat kurtaran & vs... 1 yılı aşkındır toplayıp koleksiyon yaptığım sözlerdir herkes kendine uygun olanı alıp kendi koleksiyonuna koyabilir paylaşabilir umarım beğenirsiniz vesselam...
quote:
Zil Çalınca Okula Koşanlar; Ezan Sesini Duyunca Camiyede Koşar birgün İnşALLAH...
Dışarda karton toplayan çocuklara 'ıyyy' deyipte,haftada 4 milyar kazanan Küçük Osman'a üzülenler sizlerde ayrı birer YAVŞAKSINZ.
hey gidi istanbul bir boğaza bakıyorsun diye kendini bişey mi sandın,ben asgari ücretle evde 6 boğaza bakıyorum
Kolbasti çikti ögrendiniz, apaçi çikti ögrendiniz, asirlardir ALLAH namaz kilmanizi emrediyor onu kilmayi ögrenemediniz.
quote:
Zil Çalınca Okula Koşanlar; Ezan Sesini Duyunca Camiyede Koşar birgün İnşALLAH...
Dışarda karton toplayan çocuklara 'ıyyy' deyipte,haftada 4 milyar kazanan Küçük Osman'a üzülenler sizlerde ayrı birer YAVŞAKSINZ.
hey gidi istanbul bir boğaza bakıyorsun diye kendini bişey mi sandın,ben asgari ücretle evde 6 boğaza bakıyorum
Kolbasti çikti ögrendiniz, apaçi çikti ögrendiniz, asirlardir ALLAH namaz kilmanizi emrediyor onu kilmayi ögrenemediniz.
quote:
İlla alıntı olduğunu belirtmek için alıntı penceresi içine alman gerekmezdi altına ufak bir not düşebilirdin gerçekten okumak itici geliyor böyle yazıları artı olarak uzun uzun ilk mesajı alıntı yapanlar kirliliğe sebep olduğunuz için uyarı puanı alacağınızın farkındamısınız?