Şimdi Ara

Game of Thrones Fan Kulübü (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
43
Favori
139.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ned Stark Öldümü 10. bölmü bir açtım pattt. Öldüyse pencereden atlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 20 Eylül 2011; 22:32:50 >

• pencerenin önündeyim cevabınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 20 Eylül 2011; 22:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33burak93

pencerenin önündeyim cevabınızı bekliyorum

Öldü , gönül rahatlığı ile atabilirsin kendini

• Aman yarabbi o neydi öyle. kız ateşin içinden ejdarhalarla çıktı.
    2. sezon ne zaman başlıyor ?
  • 16 Nisan 2012
  • daha 7 ay var peh peh.
  • Beni de eklermisin Nisan 2012 ye kadar yeni dizi bulmam gerek :)
  • Beni de ekleyebilirsin. İmza yapamam ama.

1. sezonu 1080p Full HD olarak izledim. Her bölüm 5.5 gb HDD de kapladığı alanı sonuna kadar hakediyor ama. İzledediğim belki de en iyi dizi. Daha önce bir diziden bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum. Resmen bitmesin diye günde 1 bölüm izledim. Spartacus izlediğimde 2 günde bitirmiştim
  • şimdi bitirdim son bölümü

Ned Stark nasıl ölür ya khal da gitti nasıl harcadılar iki adamıda çok heyecanlı biyerde bitmiş bence savaştan sonra sezon bitmeliydi burda tam ortasında kesmiş gibi bişey oldu
    en yakın zamanda kitabını almayı düşünüyorum istanbul anadolu yakasında satılan önerdiğiniz bi yayınevi falan varmı ?

• Abi khaleesi nasıl ejder anası oldu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Abi khaleesi nasıl ejder anası oldu ya

ateş içinden çıktı.
  • benide eklerseniz sevinirim.hbo gene yapmış
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38202402/mpage_47/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_49375180/mpage_13/tm.htm

Bu iki konunun farkı nedir arkadaşlar? Birisi dizi konusu birisi fan kulüp konusu. İkisinde de aynı şeyler konuşuluyor aynı şeyler yazılıyor. Bu konulardan biri kapanmak zorunda ve görünen o ki fan kulübü kapatmamız lazım. Hem daha fazla sayfa sayısına ulaşmamış, hem de içerik olarak daha zayıf sanırım.
    Bir üyelik sistemine gerek var mı bilmiyorum ama isterseniz fan kulüpteki üyelik sistemini ve üyeleri vs dizi konusuna aktarabiliriz?
    Kendi başıma karar vermek istemedim, fikir belirtirseniz sevinirim. Aksi taktirde fan kulüp doğrudan kapatılacak ve burdan devam edilecek. 1 dizinin 2 konusu olması ve ikiye ayrılmasına hiç gerek yok.

• Bir notumuz bulunsun bakalım.

"Siz hepiniz yaz şövalyelerisiniz çocuğum" dedi Catelyn yüzünde acı bir gülümseme ile. "Ve kış geliyor."

• Kış gelince ne olacak acaba akgezenler şu anda piyasada zaten. Kumandan
    orduyu cıkardı en son olarak (jon snowda var tabi )
    ..
    habire Winter Is Coming diyip duruyorlar ne olacak harbiden merak ediyorum.
    Akgezenler
    faliyetini arttıracak gibime geliyor..

Ana karakter Stark nasıl öldü anlamadım
    Neyse nisanı beklicez artık

• ++ Yeni kral
    Robb
    olacak herhalde.
    Kuzeydeki Kralı
    diyip duruyorlardı

• Ben valla Khal Drogo'nun ölmesine Ned Stark'dan daha çok üzüldüm Savaşmasını falan izlemek çok keyifli olabilirdi Drogo'nun. Ned Stark zaten Sean Bean oynadığı için büyük sempati besliyordum. En sevdiğim 3 karakterden 2'si idi onlar Diğeri ise Jon Snow

• Ekler misin beni de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ben valla Khal Drogo'nun ölmesine Ned Stark'dan daha çok üzüldüm Savaşmasını falan izlemek çok keyifli olabilirdi Drogo'nun. Ned Stark zaten Sean Bean oynadığı için büyük sempati besliyordum. En sevdiğim 3 karakterden 2'si idi onlar Diğeri ise Jon Snow

Hocam bir arkadaşımın deyimiyle Sean Bean zaten başlı başına spoiler, adamın ölmediği seri yok. O belliydi zaten.

• Hocam benıde ekler mısın? Sagolasın
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.