Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DXM06

Daha önce paylaşıldı mı bimiyorum ama nette gördüm koptum

[i mage]http://i.imgur.com/w4jtp.jpg[/simage]

Çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Bu isimleri felan hala karistiriyorum kimin kim oldugunu. İlk sezon bitkesine ragmen. Tipki Silmarillion'da oldugu gibi cok fazla karakter var ve olaylar birbirinden uzak diyarlarda geciyor. Silmarillion'da bunu kitabin arkasinda yer alan soy agaclarina, haritalara ve sozluge sık sık bakarak asmistim. Bunda da kitabi okumam gerekecek sanirim. Bunun kitabinda da oyle bir sey var mi arkada acep?

Ve sanirim tarihi olaylar, bu kralligin ele gecirilmesi icin yapilan savas, Targeryan'larin soyu felan filmde anlatilmiyor. Birkac detay laf arasinda geciyor sadece, boylece tam anlayamiorum hikayeyi. Kitabi okumam sart galiba.

Kitabın arkasında hanedanlar, hanedanların hikayeleri, hanedanlara bağlılık yemini etmiş diğer büyük hanedanlar, hanedanlarla alakalı kişiler (üstat, hizmetçi vb.), ve iki de (kuzey ve güney) olmak üzere harita mevcut.

İlk kitabı okudum ama krallığın ele geçirilişi falan yine çok detaylı anlatılmıyor kitapta da özet şeklinde. Targaryenlerin kökleri ise en arkada var ama kitapta hiç rastlamadım detaylıca yanlış hatırlamıyorsam.

Aldım kitabı. Gerçi kapağında filmden resimler olan kitaplardan nefret ederim ama bu resim en azından kötü değildi.

Kitabın arkasındaki bilgler biraz salakça hazırlanmış gibi geldi. Ne bileyim bir soyağacı hazırlansaydı, sonra sözlük gibi teker teker açıklansaydı kişiler (Silmarillion'daki gibi) da güzel olurdu. Sadece yazılmış alt alta, birbirine girmiş gibi duruyorlar. Bilgiler az ama en azından hiç yoktan iyidir.

Seneye kadar okuyabilirim inşallah.

• quote:

quote:

quote:

Bu isimleri felan hala karistiriyorum kimin kim oldugunu. İlk sezon bitkesine ragmen. Tipki Silmarillion'da oldugu gibi cok fazla karakter var ve olaylar birbirinden uzak diyarlarda geciyor. Silmarillion'da bunu kitabin arkasinda yer alan soy agaclarina, haritalara ve sozluge sık sık bakarak asmistim. Bunda da kitabi okumam gerekecek sanirim. Bunun kitabinda da oyle bir sey var mi arkada acep?

Ve sanirim tarihi olaylar, bu kralligin ele gecirilmesi icin yapilan savas, Targeryan'larin soyu felan filmde anlatilmiyor. Birkac detay laf arasinda geciyor sadece, boylece tam anlayamiorum hikayeyi. Kitabi okumam sart galiba.

Kitabın arkasında hanedanlar, hanedanların hikayeleri, hanedanlara bağlılık yemini etmiş diğer büyük hanedanlar, hanedanlarla alakalı kişiler (üstat, hizmetçi vb.), ve iki de (kuzey ve güney) olmak üzere harita mevcut.

İlk kitabı okudum ama krallığın ele geçirilişi falan yine çok detaylı anlatılmıyor kitapta da özet şeklinde. Targaryenlerin kökleri ise en arkada var ama kitapta hiç rastlamadım detaylıca yanlış hatırlamıyorsam.

Aldım kitabı. Gerçi kapağında filmden resimler olan kitaplardan nefret ederim ama bu resim en azından kötü değildi.

Kitabın arkasındaki bilgler biraz salakça hazırlanmış gibi geldi. Ne bileyim bir soyağacı hazırlansaydı, sonra sözlük gibi teker teker açıklansaydı kişiler (Silmarillion'daki gibi) da güzel olurdu. Sadece yazılmış alt alta, birbirine girmiş gibi duruyorlar. Bilgiler az ama en azından hiç yoktan iyidir.

Hocam forumda kitabı dört günde bitireni gördüm. Ben de 20-25 gün gibi bir sürede hallettim. Günde 50 sayfa okuyarak 16-17 günde bitireblirsin. Merak etme çok sarıyor. Ama diziyi izlemiş biri için sonuç ne olur bilemiyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Cnbc-e de kacta ve hangi gunler yayinlaniyor arkadaslar?

bence cnbc-e den izlemeyin ordanda sansür yemiş sahneler olabilir

spartacus'de baya sansür vardıda ordan biliyorum...

dün gece 7. bölümüde bitirdim ve şok üstüne şok yaşadım

Hocam diziyi bitirmis durumdayim.Eve ancak aksam gelebiliyorum okuldan dolayi hani gunu falan uyarsa arasira acar bakarim diye sordum:)

• ilk bolumu bitirdim ikinciye devam edelim, eksin yokmu diger bolumlerde, catisma filan, kilic kalkan olsun?

ilk bolumun ana fikri, fazla kardes sevgisi iyi degildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forcé

Bugün bitirdim bende ilk sezonu. Gerçekten güzel bir dizi. Tüm bölümler çok çok iyiydi bence. Dizinin tek kötü yanı ikinci sezonu 203 gün beklememiz olacak.

En çok üzüldüğüm kısım Eddard Stark'ın ölümü oldu. O Joffrey'i en başından beri hiç sevmemiştim. Yakın zamanda onun işini bitirirler bence. Bunların baş sorumlusu Robert, Kuzeye hiç gelmeseydi, sağ kol ol falan demeseydi bunlar hiç olmazdı. Dizide olmazdı tabi ki.

Şu anda ikinci sezonda taht için Targaryen ihtimali tekrar doğdu. Yanlış anlamadıysam Targaryenlerin eskiden tahta çıkmalarının en önemli sebebi Ejderhalar, buda çok normal zaten. Şu anda Daenerys Targaryen'in elinde 3 adet ejderha var.

Robb var ama onun tahtta gözü yok galiba şu anlık, kuzeyin kralı olmak ona yetiyor. Eddard öldükten sonra benim favori karakterim Robb oldu.

Sansa her ne kadar Krallıkta ise de tutsak değil. Ama Jaime Starklarda tutsak ve bunu iyi kullanırsa çok şey kazanırlar.

Ne olursa olsun Cersei ile Jaime'nin ilişkisine anlam veremiyorum. İlk bölümde o zaman bunlar kardeş değil millete öyle tanıtıyorlar dedim ama Cersei kendi söyleyince inandım. Birde mantıklı düşünce Joffrey ancak böyle bir ilişkiden meydana gelebilirdi.

Önemli bir konuda Duvarın Kuzeyi, ileride buralarda baya olaylar olacak kesin. Anlamadığım nokta buralar madem bu kadar önemli tutsak vs. adamları alacağına eğitimli adamları alında sorunlar azalsın. Herhalde muhafızların fazla eğitimli olmaması falanda konuyu sürükleyecek. Ayrıca Jon Snow'a güvenimiz tam.

Dizideki bütün kurtlara hasta oldum. Eddard Lady'i öldürmek zorunda olmasaydı daha iyi olacaktı ama Arya Nymeria'i bulursa bunu unutabilirim.

İkinci sezonu beklemek benim için epey zor olacak.

Kardeş yanlış anlamadıysam onun nedeni soyun kendine has özelliklerini korumak,bozulmasını engellemek.Mesela Daenerys normalde abisiyle beraber olacaktı ama elde güç olmayınca Drogo ya verdi kızı.İlk bölümlerde kızı elleyip durması o yüzdendi galiba.Belkide Imp de bu gibi ensest bir ilişkinin sonucudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 28 Eylül 2011; 3:55:48 >

• iyiki şurdaki spoiler leri okumadan 10 bölümüde bitirdim...

Sağolsun son üç bölüm kalp krizi geçirtecek ti hele 10. bölümün sonu neydi ya öyle...

Yeni sezonu merakla bekleyeceğim...

202 gün mü kaldı şimdi
  • üşüdük reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: Forcé

Bugün bitirdim bende ilk sezonu. Gerçekten güzel bir dizi. Tüm bölümler çok çok iyiydi bence. Dizinin tek kötü yanı ikinci sezonu 203 gün beklememiz olacak.

En çok üzüldüğüm kısım Eddard Stark'ın ölümü oldu. O Joffrey'i en başından beri hiç sevmemiştim. Yakın zamanda onun işini bitirirler bence. Bunların baş sorumlusu Robert, Kuzeye hiç gelmeseydi, sağ kol ol falan demeseydi bunlar hiç olmazdı. Dizide olmazdı tabi ki.

Şu anda ikinci sezonda taht için Targaryen ihtimali tekrar doğdu. Yanlış anlamadıysam Targaryenlerin eskiden tahta çıkmalarının en önemli sebebi Ejderhalar, buda çok normal zaten. Şu anda Daenerys Targaryen'in elinde 3 adet ejderha var.

Robb var ama onun tahtta gözü yok galiba şu anlık, kuzeyin kralı olmak ona yetiyor. Eddard öldükten sonra benim favori karakterim Robb oldu.

Sansa her ne kadar Krallıkta ise de tutsak değil. Ama Jaime Starklarda tutsak ve bunu iyi kullanırsa çok şey kazanırlar.

Ne olursa olsun Cersei ile Jaime'nin ilişkisine anlam veremiyorum. İlk bölümde o zaman bunlar kardeş değil millete öyle tanıtıyorlar dedim ama Cersei kendi söyleyince inandım. Birde mantıklı düşünce Joffrey ancak böyle bir ilişkiden meydana gelebilirdi.

Önemli bir konuda Duvarın Kuzeyi, ileride buralarda baya olaylar olacak kesin. Anlamadığım nokta buralar madem bu kadar önemli tutsak vs. adamları alacağına eğitimli adamları alında sorunlar azalsın. Herhalde muhafızların fazla eğitimli olmaması falanda konuyu sürükleyecek. Ayrıca Jon Snow'a güvenimiz tam.

Dizideki bütün kurtlara hasta oldum. Eddard Lady'i öldürmek zorunda olmasaydı daha iyi olacaktı ama Arya Nymeria'i bulursa bunu unutabilirim.

İkinci sezonu beklemek benim için epey zor olacak.

Kardeş yanlış anlamadıysam onun nedeni soyun kendine has özelliklerini korumak,bozulmasını engellemek.Mesela Daenerys normalde abisiyle beraber olacaktı ama elde güç olmayınca Drogo ya verdi kızı.İlk bölümlerde kızı elleyip durması o yüzdendi galiba.Belkide Imp de bu gibi ensest bir ilişkinin sonucudur.

Onu bende 7.bölümde anlamıştım. Targaryenler soylarını korumak için kardeşleriyle evlendi diyordu Cersei. (Ejderha kanını korumaktan bahsediyor sanırım burada) Yinede Cersei'nin böyle bir derdi yok. O bu dert olmadan soyunu bozmamaya çalıştı. Robert'ı sevmemesi de buna ek oldu galiba.

@atmaca57 Editle şu mesajını. Spoiler falan yap.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam forumda kitabı dört günde bitireni gördüm. Ben de 20-25 gün gibi bir sürede hallettim. Günde 50 sayfa okuyarak 16-17 günde bitireblirsin. Merak etme çok sarıyor. Ama diziyi izlemiş biri için sonuç ne olur bilemiyeceğim.

Yok biter bitmesine. 3 yıl önce olsaydı çok rahat biterdi, hatta 1 günde de biterdi. Tabi, izlediğimiz için biraz etkileyebilir ama o kadar etkilemezdi diye düşünüyorum. Şu sıralar dikkatim feci dağınık, o nedenle seneye biter inşallah diye yazdım. Uzun olması ayrı bir güzelliği tabi, uzun olsun isterdim zaten.

• 2. sezona 202 günmü var ? oh yeah daha 1. bitmedi orda öylece bekliyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

2. sezona 202 günmü var ? oh yeah daha 1. bitmedi orda öylece bekliyor beni.

tadını çıkararak izlemeni tavsiye ederim. losttan beri izlediğim en kaliteli dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

bu başlık diziyle ilgili gelip burda çok büyük bir halt işlemiş gibi kitaptan spoiler veren arkadaşlara çok şey demek istiyorum ama neyse allah aşkına buraya kitapla ilgili birşey yazmayın yeter ya

Bende birinci sezonu yeni bitirdim, 17 sayfa okudum konuda ama kitaptan cok spoiler veriliyor, daha yemedim bu yuzdende bu konuya elveda diyorum, la kardesim gidin kitaplarla ilgili spoiler i kitaplarin konusuna yazin.

• arkadaşlar bende bu diziye başlamayı düşünüyorum ancak babunda da yok.. babunda niye vermiyor bu diziyi bileniniz var mı?

illa dizi sitelerinden mi in di receğim yani
  • dizinin açılış müziğinin beğendiğiniz cover'ları varsa paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

arkadaşlar bende bu diziye başlamayı düşünüyorum ancak babunda da yok.. babunda niye vermiyor bu diziyi bileniniz var mı?

illa dizi sitelerinden mi in di receğim yani

i s o h u n t
  • diziyi bitireli 1 ay falan oldu ama ilk dakikalardan çok sevdiğim bir diziydi aha dedim bu dizi süper zaten ilk dakikalarından bir diziyi beğenirsem o dizi mükemmeldir benim için nedense aynı havayı bir tek dexterda yakalayamadım ne bileyim sürekli sıkıntı basıyordu izlerken ilk 2 sezonu bitirdikten sonra bıraktım ama game of thrones öyle mi Sean Bean oyunculuğu mükemmeldi erkenden harcadılar adamımı ya
    eddard starktan sonra favori karakterlerim imp ve jon snow önümüzdeki sezon çok deli dehşet şeyler olacak bekle dur şimdi 2012 baharına kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 30 Eylül 2011; 22:32:05 >

• Zorrent link isteyen arkadaşlar PM atabilir.

Şu anda 1080p WiNNy, 720p (1,46 GB), HDTV avi (550 MB) sürümleri için sağlam linkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

dizinin açılış müziğinin beğendiğiniz cover'ları varsa paylaşabilir misiniz?

• Joffrey'in akaraba evliliği olduğu o kadar belli ki .

Dizi tarihinde daha uyuz bir karakter yoktur heralde
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.