Görünüşe göre 2001 yılında Playstation 1 ve 2'ye çıkışını yapan Alone in the Dark: The New Nightmare, Playstation 3'e de sarılayım diyor. ESRB listelemelerinde göze çarpan oyun, tekrar PS3'e geliyor!
Playstation klasikleri arasında bulunan oyun, son zamanlarda çoğu yapımın PSN'de küllerinden tekrar doğduğunu düşünürsek güzel bir hamle olacaktır. Bu arada yeni bir Alone in the Dark oyununa da hasret kaldık doğrusu... Bundan en son çıkan Alone in the Dark oyunu 2008'de Eden Games tarafından yapılmıştı. Künyeye baktığımda oyunun video incelemesinin de sitemizde bulunduğunu görüyorum, isterseniz aşağıdan bu incelemeye göz atabilirsiniz. Pek iç açıcı olmadığını görebilirsiniz.
bu oyun gercekten devrim niteliğindedir ve alan wake e de kontrol acısından esin kaynagı olmuştur.begenmeyenler olabilir fakat ben bu oyunu çok begenmiştim.
Kaybımız büyük geçmiş olsun.
Alone in the Dark The New Nightmare çok güzel bir oyun çevre olarakda güzel keşke devamı gelseydi oyunun daha çok boss mücadelesi olan bir devamı gelirse ve aynı oynanış tarzını korursa çok tutulacaktır.
Oyundaki buglar insanı çileden çıkarıyordu, yoksa oyunun tarzı filan çok güzel :(
PS1 ve PS2'de remake Alone in dark:New nightmare oynamışdım , bol bulmacalı zorlu yaratıklar vardı.Silent hill ve Resident evil yanında güzel 1 seri olabilirdi
pcye de cıksaydı keske
Yok arkadaş 25 saat bekledim bu oyunu oynayabilmek için ama oyun bugdan oynanmıyor. Şimdi de ara videodan sonra adam hareket etmemeye başladı. Bu kadar güzel bir oyunu nasıl rezil edebilmişler anlayabilmiş değilim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme