Şimdi Ara

Alone in the Dark:The New Nightmare Tekrar Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
       Görünüşe göre 2001 yılında Playstation 1 ve 2'ye çıkışını yapan Alone in the Dark: The New Nightmare, Playstation 3'e de sarılayım diyor. ESRB listelemelerinde göze çarpan oyun, tekrar PS3'e geliyor!

Playstation klasikleri arasında bulunan oyun, son zamanlarda çoğu yapımın PSN'de küllerinden tekrar doğduğunu düşünürsek güzel bir hamle olacaktır. Bu arada yeni bir Alone in the Dark oyununa da hasret kaldık doğrusu... Bundan en son çıkan Alone in the Dark oyunu 2008'de Eden Games tarafından yapılmıştı. Künyeye baktığımda oyunun video incelemesinin de sitemizde bulunduğunu görüyorum, isterseniz aşağıdan bu incelemeye göz atabilirsiniz. Pek iç açıcı olmadığını görebilirsiniz.

• bu oyun gercekten devrim niteliğindedir ve alan wake e de kontrol acısından esin kaynagı olmuştur.begenmeyenler olabilir fakat ben bu oyunu çok begenmiştim.
  • Alone in the Dark The New Nightmare çok güzel bir oyun çevre olarakda güzel keşke devamı gelseydi oyunun daha çok boss mücadelesi olan bir devamı gelirse ve aynı oynanış tarzını korursa çok tutulacaktır.

Yunus Emre
  • Oyundaki buglar insanı çileden çıkarıyordu, yoksa oyunun tarzı filan çok güzel :(
  • PS1 ve PS2'de remake Alone in dark:New nightmare oynamışdım , bol bulmacalı zorlu yaratıklar vardı.Silent hill ve Resident evil yanında güzel 1 seri olabilirdi
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • pcye de cıksaydı keske
  • Yok arkadaş 25 saat bekledim bu oyunu oynayabilmek için ama oyun bugdan oynanmıyor. Şimdi de ara videodan sonra adam hareket etmemeye başladı. Bu kadar güzel bir oyunu nasıl rezil edebilmişler anlayabilmiş değilim..

Vaktin varsa göz at.. | Boşlukta Olmak.. | Çikolatalı Muz | Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm.. | Köpeğimden Kareler Bol SS'li
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.