Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.921
Cevap
130
Favori
190.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu nasıl bir kafayla açtığımı bilmiyorum. "Bu kadar tutacağını bilmiyordum lan" dersem yalan olur Öncelikle söyleyeyim; evleneceğin kadını arıyorsan hiç okuma bu maddeleri, bu cümleyi okumayı bitirdiğinde çık. Çünkü bu taktiklerle düşürdüğün kişi hayatının kadını olamaz. Bu yöntemlerle ancak kişisel gelişimini tamamlamamış, boş saçma ilgi alanları olan, hiçbir amacı olmayan ergen kızları düşürürsün. İşin ilginç yanı türkiyedeki kızların %90'da tam bu tarif ettiğim şekilde (yani doğru adrestesin bebek) Özel bir olay var ise PM atabilirsiniz. Soru sormadan önce bu aşağıdaki yazıları sonuna kadar okuyun.

    Öncelikle şu sohbet kaydına bakalım. Arkadaşlar aşağıdaki o küçücük diyalog her şeyin özetidir aslında.

    BEN:hoşuna gidiyo değilmi seni süründürmesi
    BEN:çevrende 1000 abaza var
    BEN:hepsi sana sarkıyo,ama o senden kaçıyo dimi
    BEN:bunu kabullenemiyosun
    BEN:lütfen doğruyu söyle?
    KIZ : of evet
    KIZ: ve o bana geri gelse
    KIZ:her istediğini yapıcak kadar salağım yani
    KIZ:ben X'i zamanında çok üzdüm varya
    KIZ:ama şimdi kedi gibi olucak durumdayım


    Gördünüz mü? İşin mantığı basitmiş aslında değil mi?

    DİKKAT: Bir kızdan; kimseye güvenemiyorum, kimse beni anlamıyo, bütün erkekler aynı, hepiniz aynısınız, bana çok acı çektirdiler senle bir ilişkiye başlamaya çekiniyorum, babamdan bile tiksiniyorum çünkü oda erkek, bende uykusuzluk hastalığı var uyuyamıyorum off gibi cümleler duyduğunuz anda kaçın ondan. Çünkü motor.

    DİKKAT:Kızın size eski sevgililerinden bahsetmesine izin vermeyin. Gerekirse tersleyin eski sevgilisinden yakınmasın yeterki. Yoksa kanka olarak görür sizi.


    En önemli şeyi söylemeyi unutmuşum teşekkürler @DamonSalvatore

    quote:

    Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

    Sevdiğin kızla çok güzel konuşuyorsun, iyi de takılıyorsun. Bunların hepsi OK ama her zamanki gibi bir şeyi başarmak mahvetmekten daha zordur ve bir kızın karşısında bitiş sadece tek cümleye bakar. O da "benimle çıkar mısın ?" dır. Asla böyle bir yöntem kullanmayın ve mümkünse kızın SİZİ seviyorum demesini bekleyin.

    Alıntıya Kişisel Bir Ekleme: Kız sizinle çıkma muhabbetlerine girerse "Ne çıkması ya istersen yarın basın önünde imzaları atalım" gibisinden ezin. Çıkma terimini çocukca birşeymiş gibi gösterin. Aşkın sevgilnin daha farklı bişey olduğunu bu kadar basitçe olmadığını söyleyin. Böyle yaptığınız an kızın gözünde tanrısınız.

    1-Hiç tanımadığınız bir kıza gidip seni seviyorum demeyi düşünmeyin læ. Olcağı varsada olmaz. Kızla ortak arkadaşlarınız olmalı.Aynı ortama girip muhabbet etmelisiniz. En az 2 hafta konuşmanız lazımki kız sizi tanısın. Sonra duruma göre duygularını belli edersin vs.

    2-Kız sizinle ilgilenmiyor mu? Trip mi atıyor? Peşinden koşturma. Onu nasıl kazanırım diye düşünme, dötünü kaldırma kızın. Hadi kendini düşünmüyorsun bizi düşün. Kendilerini paris hilton sandıkları için bizde tavlayamıyoruz

    3-Sizi aldattıysa, terk ettiyse unutun artık. Başka kızlara sarın unutuyorsunuz. Tecrübeyle sabittir.

    4-Kız sizinle sürekli konuşmak istiyorsa, herkese sizden bahsediyorsa birşeyler vardır demektir

    5-Bir kelime etmediğiniz kıza aşık olamazsınız, bu kadar şıpsevdi olmayın. O sadece hoşlanmadır, 1 hafta sonra geçer

    6-Konuşacak konu mu bulamıyorsun? Arkadaşlar bu size olduğu kadar kızada bağlı birşey. Kızında sizinle konuşmak için can atması lazım. Zaten sen yazmasan bile o yazar eğer istiyosa. Kıza göre değişir ama mantıklı olmayan herşeyi konuşabilirsin. Okuldan sinemadan müzikten bişeyden gir. Bugün naptığını anlat.Eğer asosyalsen arkadaşlarının anılarını kendi anınmış gibi anlat.İşe yarıyor(Ekleme: Anısı anlattığınız arkadaşınız ile kızın arasında en ufak bir bağlantı olmasın. Yoksa çok fena fail olur ve moka sararsınız olayları)

    7- 20 yaşını geçmemiş bir kız ile ciddi ilişki düşünmeyin.(Ekleme:Bu çok değişkendir,Kimisi 25'inde de çocuk gibi trip yapar)

    8-Sevgilisi olan bi kıza yavşamayın. Oyuncağı olursunuz. (Bu madde hakkındaki fikirlerim değişti. Kalede kaleci var diye gol atmayacakmıyız? Kızın sevgilisi ayrı şehirlerdeyse,sizede yavşıyorsa neden olmasın? Onun oyuncağı olacağınıza siz onu oyuncak edin. Ama ciddi seviyeli bir ilişkisi olan çiftlerin arasına girip onları ayırmaya çalışmayın sakın)

    9-Tipinizin, boyunuzun hiçbir önemi yok. Önemli olan tanınan biri olmanız. Okulda X denilince " Aaa X'mii çok komik/tatlı biri yaa " deniliyorsa %90 lık kız popülasyonunu sizindir arkadaş. Bunun içinde birileriyle çıkın adınız duyulsun. Bir müzik aleti çalıyorsanız okul grubu kurun, kendinizi gösterin sıranın en arkasında oturmayın tenefüslerde. Çıkın gezin.

    10-20 yaş altındaki kızın eline pepsi+doritos ver parka geç. Sabaha kadar konuş. Sinemaya git,kafeye git. Günlük max.60 tl çıkar elinden en kral buluşma için. Ama zengin bir kızla takılcam diyosan yaşıda büyükse eğer o üstteki saydıklarımı yapamazsın. Kalite takılman lazım.

    11-Kızları tanrı gibi görmekten vazgeçin. Onlarda kebap,çiğ köfte seviyor. Günde iki kez zıçıyor. Hatta sizden daha abazalar ama belli etmiyorlarKısacası heycanlanacak birşey yok. Muhabbetlerde "ulan şunu desem nasıl bir cevap verir acaba" şeklinde kasmayın akışına bırakın.

    12- ÖNEMLİ HATA: Kızla mesajlaşırken asla "seni sıkmıyorum umarım" "saçmaladım ya kusura bakma" tarzında cümleler kurmayın, kendinizi ezdirirsiniz. Yapmayın eylemeyinn. Kızın gözünde tanrı olacaktınız hani?

    13-Kızlara karşı açık olmayın. Gizemli olmalısınız. Ben şöyleyim ben böyleyim diyerek karakterinizi açığa çıkarmayın. Mesela bir olay anlatın, kız senin nasıl biri olduğunu ordan anlasın. Kız seni keşfetmek için çaba göstermeli.

    14-Buluşmaların pokunu çıkarmayın. Size doymasına izin vermeyin. Dizilerdeki gibi en heycanlı yerde bitirin. Kız sizinle bir daha ki buluşmayı iple çeksin. Hergün buluşmayın. Bazı günler işim var diyerek reddedin. Bunu kabullenemezler.

    15-İlk mesajı siz atmayın her zaman. Msnde ilk konuşmayı siz başlatmayın sürekli. 1-1,5 hafta sen açarsın muhabbeti. O süre zarfında zaten egoist değilse bi selam napıyosun yazar size.

    16-Dötü göbeği karıştırırsanız çekici gelmezsiniz kızlaraGenellikle fit vucutlu ve yuvarlak popolu erkekleri çekici bulurlar.

    17-Saçlarınızı dikmeyin kirpi gibi. Vıcık vıcık jöleler ile gezmeyin kafanızda. Tiksinir sizden kız.

    18-Kendinizi spor salonlarında çürütmeyin kızlara yaranacağım diye. O kaslarını hayvan gibi yapan, saçına fön çekmeden dışarı çıkmayan adamların kızlara tek verebileceği şey o. Siz farkını belli edin. Kızı aklınızla tavlayın. Biraz bilmiş olmanız iyidir. Kitap okuyun,konuşma skilliniz gelişsin Bu Skill'e ne kadar abanırsanız sizin için o kadar iyi. Çünkü kız tavlamanın özü çenedir. Tonlamalarınıza dikkat edin. Ha birde, dışarı çıkın. Dışarı çıkarsanız anlatacak birşeyleriniz olur. Bunu sakın unutmayın. Evde oturursanız başınızdan heyecanlı bir olayda geçmez. Kız sizde birşey bulmalı. Öyle birşey bulmalıki bütün odunluğunuza katlanmalı. Bir + yönünüz, baskın tarafınız olmalı işte. Her çeşit müzik dinleyin. Gerekirse zorlayın kendinizi, sevmediğiniz şeyleri sevdirin kendinize. İnanın bu takmamazlık, hayata küsmüş hallerinizi doğru bir şekilde yansıtabilirseniz istemediğiniz kadar kız arkadaşınız olur. Çoğu embesil zaten, nezaket yoksunu kültürsüz garip yaratıklar.

    19-Ona ihtiyacınınız olmadığını, onsuzda yapabileceğinizi belli edebilirseniz eğer, tüm türk kızlarını sizindir.

    20-Genellikle ilgi çekmeye çalışan ergen kızlarımız, sizinle konuşurken sürekli "ben çok çirkinim,sivilcelerim var,ben zamanında siyah nokta ilacı filan kullandım gözeneklerimde genişledi offf yha :(, burnum çok büyük çirkinim işte değil mi?" diyerek size zorla "Aaaa x öyle deme,çok güzelsin" dedirtmeye çalışır. O lafı derseniz bitersiniz abicim. Kim bilir günde kaç erkek ona "güzelsin" diyordur. Çoğu erkek bu tuzağa düşer. Eee senin ne farkın kaldı? Ona beklediği cevabı verme. Feysteki bir fotoğrafını atarak "şöyle olsaydı daha iyi olabilirdi" gibisinden eleştir mesela.Veya hiç cevap verme. Konuyu değiştir.

    21-Çok güzelsin, çok şekersin gibi liseli iltifatları yapmayın dememe gerek yok sanırım

    22-Msn, Facebook üzerinden tanıştığınız bir kıza aşık OLAMAZSINIZ.O sadece uzağa duyduğunuz ilgidir. Kavuşamamanın verdiği hırstır, meraktır, heyecandır birşeydir. Ama aşk değildir. Toplayın kendinizi, gençliğinizin en verimli dönemlerini acı çekerek heba etmeyin.

    23-YAKINDA...

    Reyizlerden tavsiyeler;

    quote:

    @Darkchild

    Kıza kendini değersiz,yetersiz hissetirilmeli en başta.. o zaman kızın gözünde büyüyosun... Bazı msjlarına geç cvp verip ,bazı msjlarına cvp vermiceksin falan.. kız diğer erkeklerde görmediği şeyleri sende görüp.. diğer erkeklerin yaptığı bunaltıcı davranışları sende göremicek falan.. işe yarıyo kesinlikle....


    quote:

    @Einstein

    Eğer bir kız eski sevgilisi/sevgilileriyle ilgili bir şeyler söylüyorsa kesinlikle uzak durun.

    İlişkide ilk ay kesinlikle kız söylemeden "Seni seviyorum." demeyin. Sonra kız da yalan söylemek zorunda kalıyor.

    Size bakan birine "Ne bakıyorsun?" demeyin.

    Bir kıza bağlanmayın. Ayrıldıktan sonra ben onu hala seviyorum ayaklarına yatıp gözüm başka kızları görmüyor demeyin. Gayet de görüyor ama sadece alışık olmadığınızdan değişik geliyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: danger70

    Neyse benim bu konuya katabileceğim ciddi düşünenler için herzaman ilişkiye dengeli başlayın hiç bir zaman köpek olmayın .Türk kızı 'HIM'ın ne kadar değerli oldugunu biliyo her zaman için senden iyisi varsa ona gidicektir sonrada mutlu edemedin aşk yetmiyo falan diyecektir ve ayrıca kızın kankalarıyla dost olmazsanız mıçtınız onlar sizi sevmiyosa boşuna ciddi düşünmeyin.

    Bir arkadaş sevgili olayına girmeden işi pişirmek istiyorum demiş onun için şunu söyliyebilirim . O kızın kankasıyla konuşabilirsin yada kıza ben eskisi gibi değilim aşık olmayı beklemicem artık . Rahat kafa yormayan eglenebileceğim kızlarla cıkıyorum falan diyebilirsin. Cinsellik konusunda kasıcak kızlar beni artık cok sıkıyo diyebilirsin. Eğer kız + sıysa sana söyler zaten tabii burda iş sende bitiyo senin güzel yönlerin yoksa hiç bi kız sana olmaz . Ben cok yakışıklı olmasamda takıldıgım kişiler sayesinde 2 3 kişi düşürdüm mesela.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Judiful

    Görüyorum ki öyle çok takılmadan vs. kızları kendine bağlamak isteyenler çoğunlukta, bildiğim bir tekniği anlatayım size, kızın karakterine göre sonuçları değişen bir eylem yalnız:

    Gerekli malzemelerin en başında hedefimize yakın bir arkadaşımızın olması gerekiyor, mümkünse kız olsun, o yoksa gay de olur. (Çok yakın gay arkadaşı olanları şöyle kenara alalım baştan)

    İkinci olarak fal bakan bir kafeye ihtiyacımız var, tercihen tanıdık. Çok basitçe bir şey isteyeceğiz kendilerinden, o yüzden gidip ayaküstü konuşsanız da olur.

    Üşengeç olduğumuz bu talabimizden belli ama bi' tarafımızı kaldırmadan da kızı tavlayamayız. Öncelikle varlığınızdan haberdar olsun, öyle gecelerce konuşmaya gerek yok, sadece etrafında olduğunuzu bilsin, yeter. Yani kız kafayı yastığa koyunca desin ki: "Üzeyir, Babür, Seyit Ali falan iyi çocuklar, haa bi' de XXX(haliyle bu bizim ismimiz oluyor, adult site olacak değil ya.) var, iyi çocuklar hepsi."

    3 paragraf üstte bahsettiğim arkadaşımıza diyoruz ki: "Ya sen benim şu kızı bi gün dışarı çağır, işte takılacağız falan de, sonra da XXX(yukarda bahsettiğim kafe oluyor) kafeye gidin ve fal baktırması için ısrar et, gerekirse al şu parayı sen ısmarla."

    Buluşma kesinleşince bütün sinsiliğimizle kafedeki falcı ya da falcılarla konuşuyoruz, karşılığında bir şeyler isteyebilirler(burda gülen arkadaş varsa baştan vazgeçsin), çok da yüz vermeden "he" diyoruz. Durum şu ki bizim potansiyel sevgili adayımız gelince bir güzel falına bakacaklar, kritik bir dakikada da ismimizin belli harflerini söyleyecekler, tercihen 3-4 harf şık olur(adımız Can, Ali falansa bu iş yatar, Ahmetse de "a" ve "m" harfleri olmasa iyi olur).

    Yakın kız arkadaşımızdan da öğrendiğimiz, kızla birebir ilişkili bilgileri de aktarırsak etkisi 4-5 katına çıkabilir.

    Sonuç:

    -Kız şoke olur, sizle mümkün olduğunca konuşmaya çalışır, herhangi bir beyinsel sorunumuz yoksa 2-3 güne hallederiz.

    Özet: Sadece bu kısmı okuyan arkadaşlara Hamster'ın sponsor olduğu Elizabeth Ligi'nde başarılar dileriz.



    quote:

    Orijinalden alıntı: theturx

    her ne kadar kendi açımdan başarılı olmasam da bir taktik vereyim popüler olma ve referans alma açısından.kızlarda referans olayı çok önemli, eğer daha önceki ilişkileriniz hedefinizdeki kızla hemen hemen eşit ya da daha iyi kriterleri sağlıyorsa 1-0 önde demeksinizdir. "Bu kız bu elemanla takılmışsa vardır bi' bildiği derler" büyük olasılıkla.

    Gerekli olanlar;

    1) Sabır ( 1 Ay en az )
    2) 3-5 adet sahte olduğu anlaşılamayacak dişiler adına açılmış facebook hesabı
    Bu hesapları açarken akıllı olun, yaşadığınız şehirler dışında şehirlerde okuyor vs. gösterin, mümkün olduğunca güncel tutun.

    Kızla halihazırda bir muhabbetiniz olmalı yoksa bunlar bi' işe yaramaz.
    Bi' de tutarlı yalan söyleyebilen bir kaç arkadaş, biri kız olursa tadından yenmez.

    Sahte hesaplardan biriyle karşılıklı olarak ilişkisi var yapılır.
    Arkadaşlar beğenir eder yorumlar falan.
    1 hafta kadar güncel tutulur işte aşklı meşkli sözler vs. vs.
    1 hafta sonra ayrılınır, 3-5 gün sonra diğer sahte hesapla ilişki içinde durumuna geçilir.
    Bu sırada kolpadan neden ayrıldınız diye soran arkadaşlara uzak mesefe yürümedi, aldattı, uyuşmadık falan falan şeklinde yazılar yazılır.
    böyle sürer gider.en nihayetinde bir şekilde kıza açılınır, tercihen uzak mesefalerden çok yıprandım denilir, her zaman işe yaramıştır.
    kız sizi takip etmiyorsa bile profilinizden ilişki geçminizi vs. görecek, kızlara mesaj vs. atacaktır yüksek ihtimalle.atılan mesaj genelde neden ayrıldınız temalıdır bu mesajlara kendinize puan katacak şekilde cevaplar verilirbiraz da şansınız varsa kız sizin.

    çevremden 7-8 kişiye yaptım, 5 tanesi hedefine ulaştı. diğerleri salaklık yapıp kızın sahte hesaba yolladığı mesaja kendi hesabından cevap verince iş b.ka sardı.


    quote:

    Orijinalden alıntı: crazyboy1

    duygusal davranmayın ağır olun sert davranın ama fazla sert değil aynı zamanda yüz verseniz de fazla yüz vermeyin bazıları sert erkeklerden hoşlanıyor çok sert davranırsan çok sertsin diyorlar ve gidiyorlar yada biraz sevgi dolu ve duygusal davranınca fazla duygusalsın diyorlar sonra sizi tersliyorlar ve gidiyorlar ama biraz kendinden emin hafif sert ve ağır birisi olarak takılırsan kızada çok az olmak şartıyla küçük iltifatlar yapınca hoşlarına gidiyor...




    brkmm reyizden capsler 16. madde içinde teşekkür ederiz :)

     KIZ TAVLAMA REHBERİ

     KIZ TAVLAMA REHBERİ


    quote:

    Orijinalden alıntı: brkmm

    SS'teki kız tabi salak, salak olmasa niye öyle bi muhabbete gelsin ki ? bunu göstermek istedik zaten, kızlar öyle mükemmel varlıklar değil. kaldı ki o kızı dışarda görseniz çoğunuzun tekrar dönüp bakacağı güzellikte bir hatun. iyi muhabbet, biraz süründürme taktıği ile böyle ayarlarında oynama yapabilirsiniz.


    quote:

    Orijinalden alıntı: brkmm

    ciddi düşünüyorsanız zaten böyle taktiklere ihtiyacınız yok, sevdiğin kız eğer motor değilse, para manyağı değilse, popülerlik gibi sadece ego tatmin edecek tarzda olgulara değer vermiyorsa o sevgiye karşılık verir. bunun için taktik falan ? asıl bunlar ne ayak ? kişiliğin oturmuşsa, sevgiliye nasıl davranılacağını biliyorsan, sendeki sevginin sana saçma saçma şeyler yaptırmasına izin vermiyorsan, birazcık hoş muhabbet biriysen zaten olur. niye bu kadar önemsiyorsunuz ? burada taktik alanlar çoğu liseli değil mi ? lisede ne aşkını yaşayacaksınız ? kaldı ki böyle basit taktiklerle düşürdüğünüz kızdan ne bekleyeceksiniz ?



    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=17565028 Çok uzun bir entry olmuş.Uzun zaman önce okumuştum bunu.Faydalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ops -- 17 Nisan 2012; 0:53:55 >







  • Bunlar ana hatlar. Herkes benimki farklı diye baktığı için yine konular açılacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wasell

    Bunlar ana hatlar. Herkes benimki farklı diye baktığı için yine konular açılacak.


    Benim göstermek istediğimde çoğu kızın aynı olduğu.Bu taktiklerle tavlanmayacak kız yok.İşin özü budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ops -- 30 Nisan 2011; 13:09:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops

    quote:

    Orijinalden alıntı: Wasell

    Bunlar ana hatlar. Herkes benimki farklı diye baktığı için yine konular açılacak.


    Benim göstermek istediğimde çoğu kızın aynı olduğu.Bu taktiklerle tavlanmayacak kız yok.İşin özü budur.

    Alıntıları Göster
    Konuşacak konu bulamıyorum. Mesela şuan öylece sessiz sessiz duruyoruz ne önerirsiniz?




  • Söylediklerinin tam tersini yaptimn 8aydir birlikteyiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord

    Konuşacak konu bulamıyorum. Mesela şuan öylece sessiz sessiz duruyoruz ne önerirsiniz?


    Editledim.

    @napolyon94

    Kızdan kıza değişir bunlar.Kimisi egoist olur kimisi alçak gönüllü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ops -- 9 Nisan 2011; 23:48:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops

    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord

    Konuşacak konu bulamıyorum. Mesela şuan öylece sessiz sessiz duruyoruz ne önerirsiniz?


    Editledim.

    @napolyon94

    Kızdan kıza değişir bunlar.Kimisi egoist olur kimisi alçak gönüllü.

    panpa dün akşam msn de kızla biraz tartıştık demiyimde aşk meşk işine girdik tam adını koymadık şuan duygularımdan emin olamıyorum diyo hoşlanıyorum diyo ama kararım değişirse diye korkuyorum falan diyo.Müziği geç konuştuk onu daha ne konuşcaz Sinema işi olabilir onu bende düşünmüştüm şu aramızdaki konuşmalar bi unutulsun ilk işim sinemaya gitmek olucak.Birazdan okan başlayınca ondan falan konuşuruz heralde Sorun şu ki kızda konu bulamıyo.Ben öyle kızlarla çıkan biri değilim aynı şekilde kızda öyle okulda falanda öyle gibiyiz öyle bakıyoruz gözlerimize.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon94

    Söylediklerinin tam tersini yaptimn 8aydir birlikteyiz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord


    quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops

    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord

    Konuşacak konu bulamıyorum. Mesela şuan öylece sessiz sessiz duruyoruz ne önerirsiniz?


    Editledim.

    @napolyon94

    Kızdan kıza değişir bunlar.Kimisi egoist olur kimisi alçak gönüllü.

    panpa dün akşam msn de kızla biraz tartıştık demiyimde aşk meşk işine girdik tam adını koymadık şuan duygularımdan emin olamıyorum diyo hoşlanıyorum diyo ama kararım değişirse diye korkuyorum falan diyo.Müziği geç konuştuk onu daha ne konuşcaz Sinema işi olabilir onu bende düşünmüştüm şu aramızdaki konuşmalar bi unutulsun ilk işim sinemaya gitmek olucak.Birazdan okan başlayınca ondan falan konuşuruz heralde Sorun şu ki kızda konu bulamıyo.Ben öyle kızlarla çıkan biri değilim aynı şekilde kızda öyle okulda falanda öyle gibiyiz öyle bakıyoruz gözlerimize.


    Kızların diline göre çeviriyorum o kısmı: Sen çok tatlısın, ama hoşlandığım başka bi çocuk var o da çok yakışıklı,popüler,karizmatik.Hanginiz daha çok totomu kaldırırsa ona yaklaşırım,çabala benim için <3




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops


    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord


    quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops

    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord

    Konuşacak konu bulamıyorum. Mesela şuan öylece sessiz sessiz duruyoruz ne önerirsiniz?


    Editledim.

    @napolyon94

    Kızdan kıza değişir bunlar.Kimisi egoist olur kimisi alçak gönüllü.

    panpa dün akşam msn de kızla biraz tartıştık demiyimde aşk meşk işine girdik tam adını koymadık şuan duygularımdan emin olamıyorum diyo hoşlanıyorum diyo ama kararım değişirse diye korkuyorum falan diyo.Müziği geç konuştuk onu daha ne konuşcaz Sinema işi olabilir onu bende düşünmüştüm şu aramızdaki konuşmalar bi unutulsun ilk işim sinemaya gitmek olucak.Birazdan okan başlayınca ondan falan konuşuruz heralde Sorun şu ki kızda konu bulamıyo.Ben öyle kızlarla çıkan biri değilim aynı şekilde kızda öyle okulda falanda öyle gibiyiz öyle bakıyoruz gözlerimize.


    Kızların diline göre çeviriyorum o kısmı: Sen çok tatlısın, ama hoşlandığım başka bi çocuk var o da çok yakışıklı,popüler,karizmatik.Hanginiz daha çok totomu kaldırırsa ona yaklaşırım,çabala benim için <3


    Yok abi öyle değil en azından öyle bi kız değil çok konuştuk onunla bu konularda sordum sevdiğin hoşlandığın biri falan var mı dedim yok dedi.Aslında bu biraz eskiyle ilgili zamanında bi çoçukla çıkmış onu çok sevmiş ama bu çoçuk onu terkedip en yakın arkadaşıyla çıkmış kız yıkılmış tabi kimseyi sevmez olmuş kimseye güveni kalmamış.Bide şöyle bi durum var kız benden bi yaş büyük ve telaş yapıyo bana laf ederler diye dedi çoğu zaman mantığım kalbimin önüne geçer dedi.Bende konu ikimiz olunca mantığını at bi kenara dedim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord


    quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops


    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord


    quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops

    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord

    Konuşacak konu bulamıyorum. Mesela şuan öylece sessiz sessiz duruyoruz ne önerirsiniz?


    Editledim.

    @napolyon94

    Kızdan kıza değişir bunlar.Kimisi egoist olur kimisi alçak gönüllü.

    panpa dün akşam msn de kızla biraz tartıştık demiyimde aşk meşk işine girdik tam adını koymadık şuan duygularımdan emin olamıyorum diyo hoşlanıyorum diyo ama kararım değişirse diye korkuyorum falan diyo.Müziği geç konuştuk onu daha ne konuşcaz Sinema işi olabilir onu bende düşünmüştüm şu aramızdaki konuşmalar bi unutulsun ilk işim sinemaya gitmek olucak.Birazdan okan başlayınca ondan falan konuşuruz heralde Sorun şu ki kızda konu bulamıyo.Ben öyle kızlarla çıkan biri değilim aynı şekilde kızda öyle okulda falanda öyle gibiyiz öyle bakıyoruz gözlerimize.


    Kızların diline göre çeviriyorum o kısmı: Sen çok tatlısın, ama hoşlandığım başka bi çocuk var o da çok yakışıklı,popüler,karizmatik.Hanginiz daha çok totomu kaldırırsa ona yaklaşırım,çabala benim için <3


    Yok abi öyle değil en azından öyle bi kız değil çok konuştuk onunla bu konularda sordum sevdiğin hoşlandığın biri falan var mı dedim yok dedi.Aslında bu biraz eskiyle ilgili zamanında bi çoçukla çıkmış onu çok sevmiş ama bu çoçuk onu terkedip en yakın arkadaşıyla çıkmış kız yıkılmış tabi kimseyi sevmez olmuş kimseye güveni kalmamış.Bide şöyle bi durum var kız benden bi yaş büyük ve telaş yapıyo bana laf ederler diye dedi çoğu zaman mantığım kalbimin önüne geçer dedi.Bende konu ikimiz olunca mantığını at bi kenara dedim..


    Sen daha bu cevabı yazmadan en önemli madde diye birşey editledim üste.Onlarıda dikkate al.Ama istisnalar olabilir genelleme yapmayım yinede.Sen muhabbeti kesme sakın.Kıza güven ver biraz.En önemli sağlam bi buluşma gerçekleştir iyice tanısın seni.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops


    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord


    quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops


    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord


    quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops

    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord

    Konuşacak konu bulamıyorum. Mesela şuan öylece sessiz sessiz duruyoruz ne önerirsiniz?


    Editledim.

    @napolyon94

    Kızdan kıza değişir bunlar.Kimisi egoist olur kimisi alçak gönüllü.

    panpa dün akşam msn de kızla biraz tartıştık demiyimde aşk meşk işine girdik tam adını koymadık şuan duygularımdan emin olamıyorum diyo hoşlanıyorum diyo ama kararım değişirse diye korkuyorum falan diyo.Müziği geç konuştuk onu daha ne konuşcaz Sinema işi olabilir onu bende düşünmüştüm şu aramızdaki konuşmalar bi unutulsun ilk işim sinemaya gitmek olucak.Birazdan okan başlayınca ondan falan konuşuruz heralde Sorun şu ki kızda konu bulamıyo.Ben öyle kızlarla çıkan biri değilim aynı şekilde kızda öyle okulda falanda öyle gibiyiz öyle bakıyoruz gözlerimize.


    Kızların diline göre çeviriyorum o kısmı: Sen çok tatlısın, ama hoşlandığım başka bi çocuk var o da çok yakışıklı,popüler,karizmatik.Hanginiz daha çok totomu kaldırırsa ona yaklaşırım,çabala benim için <3


    Yok abi öyle değil en azından öyle bi kız değil çok konuştuk onunla bu konularda sordum sevdiğin hoşlandığın biri falan var mı dedim yok dedi.Aslında bu biraz eskiyle ilgili zamanında bi çoçukla çıkmış onu çok sevmiş ama bu çoçuk onu terkedip en yakın arkadaşıyla çıkmış kız yıkılmış tabi kimseyi sevmez olmuş kimseye güveni kalmamış.Bide şöyle bi durum var kız benden bi yaş büyük ve telaş yapıyo bana laf ederler diye dedi çoğu zaman mantığım kalbimin önüne geçer dedi.Bende konu ikimiz olunca mantığını at bi kenara dedim..


    Sen daha bu cevabı yazmadan en önemli madde diye birşey editledim üste.Onlarıda dikkate al.Ama istisnalar olabilir genelleme yapmayım yinede.Sen muhabbeti kesme sakın.Kıza güven ver biraz.En önemli sağlam bi buluşma gerçekleştir iyice tanısın seni.

    Yok öyle bi kız değil ilk sevgilisi olarak o çoçuk olmuş ondan sonra cık.Bilmiyorum benimde kafam karıştı zaten dünde bana kızdı bendede hata var nerdeyse her cuma şu duygu olayını sevgili olayını açıyorum. Oda dedi herşey tam iyi gidiyo diyorum iyiyiz diyorum sen böyle konuşuyosun diyo zaman ver bana dedi bende bundan sonra açmıcam konuyu elbet zamanı gelince kendisi açacaktır zaten, şu sinema işi iyi olabilir ama..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekilord -- 10 Nisan 2011; 0:14:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops

    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord


    quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops


    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord


    quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops

    quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord

    Konuşacak konu bulamıyorum. Mesela şuan öylece sessiz sessiz duruyoruz ne önerirsiniz?


    Editledim.

    @napolyon94

    Kızdan kıza değişir bunlar.Kimisi egoist olur kimisi alçak gönüllü.

    panpa dün akşam msn de kızla biraz tartıştık demiyimde aşk meşk işine girdik tam adını koymadık şuan duygularımdan emin olamıyorum diyo hoşlanıyorum diyo ama kararım değişirse diye korkuyorum falan diyo.Müziği geç konuştuk onu daha ne konuşcaz Sinema işi olabilir onu bende düşünmüştüm şu aramızdaki konuşmalar bi unutulsun ilk işim sinemaya gitmek olucak.Birazdan okan başlayınca ondan falan konuşuruz heralde Sorun şu ki kızda konu bulamıyo.Ben öyle kızlarla çıkan biri değilim aynı şekilde kızda öyle okulda falanda öyle gibiyiz öyle bakıyoruz gözlerimize.


    Kızların diline göre çeviriyorum o kısmı: Sen çok tatlısın, ama hoşlandığım başka bi çocuk var o da çok yakışıklı,popüler,karizmatik.Hanginiz daha çok totomu kaldırırsa ona yaklaşırım,çabala benim için <3


    Yok abi öyle değil en azından öyle bi kız değil çok konuştuk onunla bu konularda sordum sevdiğin hoşlandığın biri falan var mı dedim yok dedi.Aslında bu biraz eskiyle ilgili zamanında bi çoçukla çıkmış onu çok sevmiş ama bu çoçuk onu terkedip en yakın arkadaşıyla çıkmış kız yıkılmış tabi kimseyi sevmez olmuş kimseye güveni kalmamış.Bide şöyle bi durum var kız benden bi yaş büyük ve telaş yapıyo bana laf ederler diye dedi çoğu zaman mantığım kalbimin önüne geçer dedi.Bende konu ikimiz olunca mantığını at bi kenara dedim..


    Sen daha bu cevabı yazmadan en önemli madde diye birşey editledim üste.Onlarıda dikkate al.Ama istisnalar olabilir genelleme yapmayım yinede.Sen muhabbeti kesme sakın.Kıza güven ver biraz.En önemli sağlam bi buluşma gerçekleştir iyice tanısın seni.

    Alıntıları Göster
    bendede 2.madde var ben çok peşine düşüyorum ısrarcı ol diyor çevremdekiler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon94

    Söylediklerinin tam tersini yaptimn 8aydir birlikteyiz



    Kolayı püskürttüm yere lan insafsız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon94

    Söylediklerinin tam tersini yaptimn 8aydir birlikteyiz



    Kolayı püskürttüm yere lan insafsız

    Alıntıları Göster
    @Knight7Cydonia

    Kız senin için uğraşmalı.Israrcı olursan bıkar senden.Kız derki " zaten cebimde bu.istediğim zaman çıkabilirim onunla" der ve başka erkeklere yavşar.

    @yekilord

    Kafe tarzı biyer daha iyi olur dostum.Sinemada sus pus oturur film izlersiniz, konuşmaya fırsat olmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon94

    Söylediklerinin tam tersini yaptimn 8aydir birlikteyiz


  • Bi yoldaş daha çıktı :) klavyene saglık kardesim be, yardımcı ol bana su forumda :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snowor

    Bi yoldaş daha çıktı :) klavyene saglık kardesim be, yardımcı ol bana su forumda :)


    Ayıpsın dostum.herşey sizin için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops

    @Knight7Cydonia

    Kız senin için uğraşmalı.Israrcı olursan bıkar senden.Kız derki " zaten cebimde bu.istediğim zaman çıkabilirim onunla" der ve başka erkeklere yavşar.

    @yekilord

    Kafe tarzı biyer daha iyi olur dostum.Sinemada sus pus oturur film izlersiniz, konuşmaya fırsat olmaz.

    Alıntıları Göster
    babakonu olsun bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops

    quote:

    Orijinalden alıntı: snowor

    Bi yoldaş daha çıktı :) klavyene saglık kardesim be, yardımcı ol bana su forumda :)


    Ayıpsın dostum.herşey sizin için.

    Alıntıları Göster
    peki kızın başka ilde sevgilisi var fakat bana da bir ilgisi varsa bu ne anlama geliyor?normal arkadaş olarak mı yoksa hoşlandığını nasıl anlarız???ayrıca sevgilin var mı sorusuna ilk gn cevap vermeyip ertesi gün bir soru sormuştun dün.cevaplıyorum VAR demesi ne anlama geliyor???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 10 Nisan 2011; 0:43:33 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.