Şimdi Ara

Bis aboneliği olmadan Blackberry

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
49.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bis olmadan facebook uygulaması kullanılamıyor, push mail özelliği kullanılamıyor, navigasyon(blackberry haritalar) kullanılamıyor vs. vs.

ANCAK;

-telefonunuzun web tarayıcısından m.opera.com linkine girerek OPERA WEB BROWSER(tarayıcı) indirebilirsiniz

-telefonunuzun web tarayıcısından boltbrowser.com/boltbb.jad linkine girerek BOLT WEB BROWSER indirip, kullanabilirsiniz

-telefonunuzun web tarayıcısından www.shapeservices.com linkine girerek IM LITE MESSENGER (msn uygulaması) indirebilirsiniz

-telefonunuzun web tarayıcısından http://logicmail.org/ LOGIC MAIL PUSH MAIL uygulamasını indirebilirsiniz

-telefonunuzun web tarayıcısına m.google.com adresini girerek GOOGLE HARİTALAR navigasyon uygulamasını indirebilirsiniz.

-telefonunuzun web tarayıcısına m.google.com adresinden GMAIL uygulamasını indirebilir, gmail hesabınızı tanıtabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 21 Şubat 2011; 16:53:48 >

• Oncelikle blackberry aliyorsaniz yaninda kesinlikle bis uyeligini almalisiniz. Aksi takdirde bu telefonu almanin bir manasi yok. Bis aboneligi icin de en uygun operator turkcell. Sirf bis icin vodafone'dan turkcelle gectim, gayet de memnunum. Blackberry nin herkese hitap etmedigi bir gercek. Almadan once bunlari goz onunde bulundurun.
  • Merhaba, ben BIS kullanmiyorum. Sebebi ise, emaillerimi mesai saatleri icinde bilgisayarimdan kontrol ediyorum ve Blackberry Messenger yerine 1000sms lik paketimle herkesle msg lasabiliyorum. Kisaca internete cep telefonumdan cok icap etmedikce girmiyorum. Ama Gold paketimde 1 gb baglanti kotamda var icap ederse diye. Bu paket 86tl veriorum. 1000 sms, 1000 dk heryone ve 5000 dk turkcellilerle. Bana yetiyor. BIS bana biraz haksiz bir teklif gibi geliyor ayrica, iphone apple store para istiyor mesela dusunun onun gibi birsey. Ben BIS e para kaptirmam. Eger is icin surekli email cebinize gelsin istemiyorsaniz hic ama hic tavsiye etmiyorum...

Unutmadan, yukarida BIS olmadan telefonun sarji 1 gun dayanmiyormus denmis :))) bunlari kim uyduruyor kim yiyiyor bilmiorum ama sacma komik bir cumle bu... Ben BIS kullanmadigim icin telefonun bazi servislerinide kaldirdim. Blackberry MEssenger 'i filanda uninstall ettim. Neyse diyecegim o dur ki, normal kullanimla 5 gun, asiri kullanimla 3 gun rahat rahat gidiyor sarjim. Telefonum BB Bold 9700

• Haklı olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 14 Şubat 2011; 20:22:23 >
  • Bilemiyorum bana cok sacma geldi. Yanlis anlamayin ltf mutlaka oyle diyorsaniz oyledir ama oldukca sacma ve yanlis bir durum.
  • Blackberry bis lisansı olmadan uygulamaları nasıl yüklüyorsunuz? Hafıza kartına dosya attığımda çalıştıramamıştım. Telefon hafızasındaki java uygulaması da çalışmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 14 Şubat 2011; 20:23:27 >
  • Google da arastirinca cikan siteler var... COD dosyalariyla birlikte veriyorlar programlari... AYrica opera browser i indirirseniz wifi uzerinden opera blackberry store da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telsim Abonelik Paketi
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivacola

Şarjın bir gün dayanması konusuna şu şekilde açıklık getireyim:

Cihazı pazartesi günü aldım, ikinci el aldım. Dün öğle saatlerinde, birkaç saat içerisinde şarjı %80'e düzeyine düştü. BIS aboneliği yoktu.

Dün akşam BIS aboneliği tanımlandı hattıma. E-mail uygulaması ayarlarını yaptım, e-mail hesaplarımı tanıttım teker teker, facebook uygulamasını etkinleştirdim. Gece telefonu şarja verdim.

Şu anda yine öğle saatlerindeyiz. Push mail özelliği aktif ve facebook uygulaması arka planda çalışır durumda olmasına rağmen batarya güç seviyesi %90.

Yazılım güncellemesi cihazın şarj durumunu etkileyebiliyor. Belki lisans da böyle bir etkiye sahiptir.

Sarj konusunda dediginiz sey pek dogru degil. Hatta tam tersi durumun olmasi daha olasi. 30 lirayi da harac olarak gormemek lazim, telefonu modem olarak kullanabildiginiz icin bu 30 lira ile pc den de internete girebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Sarj konusunda dediginiz sey pek dogru degil. Hatta tam tersi durumun olmasi daha olasi. 30 lirayi da harac olarak gormemek lazim, telefonu modem olarak kullanabildiginiz icin bu 30 lira ile pc den de internete girebilirsiniz.

Haklı olabilirsiniz, doğru olmayabilir. İlk gün, gün boyu telefonu kurcaladığım için şarjı kısa sürede bitmiş olabilir. Vodafone'nun bis aboneliğini kullanıyorum, dolayısıyla pc'den giremem.
  • ya şimdi benim ip4'ten kalan vodafone sınırsız internet pakedim var 16 ay boyunca,ben şimdi bb 9700 alsam bu interneti onda kullanamazmıyım bis olmadan?
    bu arada bana twitter-facebook-msn-bbm ıvır-zıvır lazım değil,sadece internette surf yapacağım arasırada youtube v.s ve ayrıca oyun yükleyebilirmiyim bissiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Berk

Google da arastirinca cikan siteler var... COD dosyalariyla birlikte veriyorlar programlari... AYrica opera browser i indirirseniz wifi uzerinden opera blackberry store da var.

google'da birkaç sözcük denedim bulamadım :(
    bir-iki site linki örnek verir misiniz?
    opera browser'a internet üzerinden mi giriliyor yoksa sadece wi-fi mı?
  • opera browser a isterseniz wifi ile isterseniz vodefone internet ile girebilir; gps ile google maps ile bulunduğunuz yeri harita da görüp yol tarifi bile alabilirsiniz. bunların yanında facebook msn youtube de kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabesantrata

opera browser a isterseniz wifi ile isterseniz vodefone internet ile girebilir; gps ile google maps ile bulunduğunuz yeri harita da görüp yol tarifi bile alabilirsiniz. bunların yanında facebook msn youtube de kullanabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Asıl sorun bis aboneliği olmayan blackberry ile uyumlu opera mini bulabilmek? Opera sitesinden indirdiğim opera mini çalışmamıştı ya da telefona kuramamıştım. Neden soruyorum bunu? Belki daha sonra bis aboneliğimi iptal ederim.
  • mail adresinizi pm atın size göndereyim.
  • bis kullanmadığınız için push mail kullanmayıp belki başka bir programla gönder al tarzı mail kullanıdı iseniz şarj daha çabuk biter.Push mail buna engel olur
  • Sırf su bıs yuzunden bb almaktan vazgectım soguttular benı bıs yoksa alma bosuna para verırsın telefonu kullanamassın dedıler,bende sınırlendım gıttım e63 aldım 359 tl 6 ay once.
  • Bir arkadaşımdan Blackberry 9300 curve alacağım , cihaz full kutulu 1 aylık bir cihaz vodafone 'dan taahhüt ile almış ne kadar 'a alırsam iyidir? Ve tavsiye edermisiniz ? Bis de şuan düşünmüyorum .
  • Arkadaşlar BIS paketini neden sadece BB ye veriyormuşsunuz gibi düşünüyorsunuz anlam veremiyorum.
    İnterneti bazı operatörler sınırsız bir operatörde 4gb sınırlı(modem olarak kullanabilirsiniz) veriyor.
    E zaten 4gb modem paketleri 45tl.Siz bunun yanında BB nimetlerinden yararlanıyorsunuz.Mailleriniz performans kaybı olmadan sarj süresi kısalmadan gönder al yapmadan iş mailleri dahil olmak üzere mail atıldığı an geliyor.
    BBM şu anda BB alanların %70 kullanıyor.Bu yazışmalarınız okunamıyor.GPS kullanıyorsanız hiç bir harita yüklemenize gerek kalmıyor.

Mesela hiç bilinmeyen bir özelliğinden bahsedeyim.Her zaman kullanılmaz ancak,
    Arkadaşlarınızla bir pikniğe gittiniz ve bir müzik dinlemek istediniz ancak kimsenin telefonunda yok.Eğer ortamda bir kablosuz erişim noktası var ise telefonunuzdan evinizdeki bilgisayardaki tüm müzikleri dinleyebiliyorsunuz yada indirebiliyorsunuz.Sadece BB de var şu anda.

Yada push facebook(benim tabirim ) özelliği var.
    Siz bir kez facebook bilgilerinizi kaydediyorsunuz.Daha sonra biri size mesaj mı attı anında cebinize düşüyor.Yada doğum günleri otomatik ajandanıza kaydoluyor.

Mesela barkod okuyucusu ile programları ne link girip ne dosya indirip yüklemenize gerek kalmıyor.Kamera ile barkodu okutup otamatik indiriyorsunuz.Yada başka bir BB cihazının barkodunu okutup o cihazın sahibini ekleyebiliyorsunuz.

Bir çok özelliğinin yanında internette size veriliyor.Bu ücret inanın çok değil bu yararlarından dolayı.BIS düşünmüyorsanız BB kullanabilirsiniz ancak şunu şöyle düşünün,
    Bir lokantada dürüm et istiyorsunuz.Geliyor ancak içinde et yok

• Blackberry BIS satmak için tasarlandı zaten. Yani çalışan bir makinanın iki parçası gibi.

Şahsi fikrim bis olmadan blackberrynin mantıksız olacağı...
  • Size katılmamak mümkün değil,

Şu anda BB haricinde kendi sunucusunu kullanan bir telefon şirketi yok.
    Artı olarak hangi akıllı telefonda PIN numarası gördünüz?BB kendine ait olan bu teknolojiyi en iyi şekilde kullanıyor.Bu pin numarası ile zaten mailleriniz geliyor.Mükemmel bi teknoloji ve kimseye vermiyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.