Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
0
Favori
25.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar. Öncelikle şunu açığa kavuşturayım. Bir insan evladı neden rehber hazırlar? Amaç diğer insanlarla paylaşmak, yardımcı olmaktır aslında. İşte benimde bu forumda bulunduğum seneler boyuna yapmaya çalıştığım bu olsa gerek. Hem bu forumu sevmem, hem de insanların yazdıklarımdan seneler sonra bile yararlandığını görmek beni mutlu ediyor açıkçası. Yazılarımı uzun uzadıya okuyup, yorumlarını eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum. Bu rehberde de size kimi bilgiler vereceğim ve bir eksiğini görürseniz lütfen eklenmesi gereken şeyleri yorumlarınızda yer verin ki eksiksiz hale getirebileyim. Evet şimdi gelelim asıl konuya. Rehberimiz başlıyor, yerlerinizi alın ve sıkı tutunun.(Bu arada rehberin gecikmesinden ötürü özür diliyorum, internet şirketimize küfür serbesttir :)

    Bazı tembel arkadaşlar için oyunun sitesini ekleyelim

    http://iris.gpotato.com


    Iris Online Rehberi

    Iris Online her şeyden önce anime tarzı grafiklere sahip bir oyun arkadaşlar. O yüzden diğer başlıktaki gibi gelip buraya “çok çocukça” buldum tarzı yazmazsanız çok sevinirim. Geçelim Rehbere;

    Irklar ve Sınıflar

    Iris Online da 3 ırk bulunmakta. Bu ırklar sırasıyla Human-Hybrid ve Elf. Ancak şöyle bir durum var. Örneğin savaşçı olmak istiyorsunuz. Başka bir oyun olsa beğendiğiniz ırkı seçip oynadınız ancak bu oyunda Human savaşçıyla Hybrid savaşçı arasında dağlar kadar fark var. Hatta ayrı sınıflar! İkisi de savaşçı ama skill’leri ve ırksal statları(HP, Mana, Attack Power vs) farklı. Şimdi size daha rahat anlamanız için resimlerle göstereceğim. Dilerseniz Human Irkıyla başlayalım.

    Human
     Iris Online(Open Beta-Rehber)


    Şekilde Görüldüğü üzere diğer ırklar gibi insanlar da ilk başta iki sınıftan birini seçebiliyor. Fighter ve Mage. Öncelikle Fighter’ la başlayalım.

    Fighter

    Fighter bildiğimiz savaşçı tarzı sınıf oluyor. Bilmeniz gereken lvl 30’a gelindiğinde ikinci sınıfınızı seçtiğiniz(Gerekli görevi bitirdikten sonra elbette). Fighter’ la 2. Sınıfınızı seçmeniz gerektiğinizde 3 seçeneğiniz var. Knight – Mercenary – Gladiator.
    Karışıklık olmaması için kendi ırkının altında anlatacağım her sınıfı.

    Knight

    Sınıfların artı ve eksiklerini kısaca anlatayım size. Knight, Fighter olduktan sonra ki seçeneklerinizden biri. Knight sınıfı MMO’ ların tank sınıfıdır. Ancak bahsettiğim gibi Human tankla Hybrid tank arasında farklar var. Öncelikle Knight’ lar yüksek defansa sahipler bu da onları PvE için daha uygun bir class yapıyor Guardian’ a göre. Aggro’ yu da Hybrid tanklardan daha iyi tuttuklarına dair söylentiler de var.

    Mercenary

    Mercenary savaşçı oynayan arkadaşların 3 seçeneğinden bir diğeri. Savaşçılardan bir tank 2 dps oluyor. Tank Knight olduğundan ötürü geriye 2 seçeneğimiz kaldı, dpsler. Mercenary çift el kılıç kullanan bir sınıf. Açıkçası Mercenary ve Barbarian arasında çok büyük fark yok. Hybridlerin ırksal olarak daha fazla hp’ ye sahip oldukları humanların da daha fazla defansa sahip olmalarından ötürü seçim size kalmış diyebilirim. Skill olarak farklılar ancak çok büyük bir değişiklik var mı ondan emin değilim.(Ekleyeceğiniz bilgilerle değişebilir)

    Gladiator

    Oyundaki en güçlü sınıf şuan Berserker olduğundan dolayı pek sesi çıkmıyor Gladiator’lerin. Tabi ki güçlüler ve 2h silah kullanıyor bu arkadaşlar, crit rateleri yüksek ve defansif olarak Berserker’ lardan daha iyiler, DoT skilleri de var buna ek olarak. Seçim tabi ki sizlere kalmış ancak Berserker’ ların daha fazla AoE ye sahip olması ve skill cooldown reseti olması Gladiator’ leri birazcık geride bırakmış gibi.

    Mage

    Mage ise bildiğimiz caster tarzı sınıf bu oyunda. Kısaca açıklayalım. Mage’ lerde ikinci sınıf olarak Magician ve Priest olabiliyorlar. Priest’ ler healer Magician’ lar ise dps.

    Magician

    Belirttiğim gibi Magician’ lar dps caster sınıf oluyor Human’ ların. Magician’ ları Warlock’ lardan ayıran olay ise tek bir hedefe yüksek damage vermeleri. Warlock’ lar ise AoE temelli damage vermekteler.

    Priest

    Priest’ ler ise main tank healerlığı ve PvP de iyiler. Tek bir hedefi yüksek oranda heallayarak herkesin sevgilisi oluyorlar bir anda. Oyunda az seçilen sınıflardan biri olarak hanemize yazabiliriz.

    Hybrid
     Iris Online(Open Beta-Rehber)


    Hybrid’ ler ise başlangıçta Warrior ve Rogue seçebiliyorlar. Savaşçılar yine Human ile aynı Rogue ise ister diğer oyunlardan bildiğimiz Gunner(Silah kullanan sınıf) ve Assassin tarzı oynayabiliyorlar.

    Warrior

    Warrior ise Hybrid’ lerin savaşçı sınıfı, Guardian - Barbarian - Berserker olabiliyorlar. Lafı uzatmadan ayrıntılara geçiyorum.

    Guardian

    Knight konusunda bahsettiğimiz gibi Guardian’ lar ise Hybrid sınıftan çıkan tanklar. Yine önceden belirttiğim üzere Guardian’ ların Knight’ lara göre daha fazla HP’ si var ve PvP için daha iyi çünkü daha fazla Attack Power’ a sahipler. Yani daha iyi damage verebiliyorlar.

    Barbarian

    Belirttiğim ırksal özellikler Barbarian bu sınıf için de geçerli, Hybrid ırkının çift el kılıç kullanan sınıfı(yine daha fazla hp ve attack power Human’ a göre, belirtelim bu zaten ırksal özellikleri)

    Berserker

    Oyunun en kalabalık ve konuşulan sınıfı. Hybrid’ lerin 2h kılıç kullanan sınıfı. AoE’ leri süper damage vermeleriyle ünlüler. Aynı zamanda bir tank kadar olmasa da sağlam bir defansa sahip olduklarından şuan oyundaki en popüler sınıf diyebilirim.

    Rogue

    Rogue’ lar ortalama defansları ve yüksek dpsleriyle oyunun bir diğer dps sınıfı. Lvl 30’ da Shadow Walker veya Hunter olabiliyorlar.

    Shadow Walker

    Shadow Walker’ lar çift dagger kullanarak damage vermeye çalışan bir sınıf. Critleri çok yüksek ve 2 stun skilinle sahipler. Ancak defanslara gerçekten çok düşük. Oyundaki arkadaşım Dagger kullananlar için “Glass Cannon” demişti. Bunun anlamı şu, inanılmaz damage verme yeteğine sahip ama aynı zamanda bir anda ölebiliyor. Ne kadar doğru bir tanımlama olmuş bu :)

    Hunter

    Hunter’ lar tüfek kullanarak oynuyorlar oyunumuzu. Yani uzak mesafeden damage vermek isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim. Çok uzak mesafelerden damage vermeleri ve AoE skilleri olması çok büyük bir artı. Ancak attack speedlerinin yavaş olması bir dezavantaj diyebiliriz.

    Elf

     Iris Online(Open Beta-Rehber)


    Elfler ise başta Shaman ve Ranger olabiliyorlar. Yani Mage ve Rogue’ ların farklı türleri diyebiliriz.

    Shaman

    Shamanlar elflerin caster sınıfı. Warlock ve Sage olabiliyor kendileri. Ayrıntılar şu şekilde;

    Warlock

    En büyük avantajları lvl 30’ da aldıkları Meteor Shower adlı AoE. Bu skill sayesinde seri bir şekilde hızlı hızlı yaratıkları keserek level atlıyorlar. Zaten forumlarda dikkat ederseniz sadece bu skille ilgili bile başlıklar görebilirsiniz.

    Sage

    Priestlerden farklı olarak parti healı ve belli bir alana buff atma konusunda yetenekli olan sageler PvP den çok PvE de boy gösteriyorlar. Belirtelim kendisi iki healer sınıfından biri.

    Ranger

    Rangerlar ise aynı Roguelar gibi dagger ve silah kullanabiliyorlar, Adventurer ve Scout olabiliyorlar lvl 30’da. Ayrıntılar sizler için yine geliyor.

    Adventurer

    Elflerin çift dagger kullanabilen sınıfı. Attack speedleri yüksek, Yüksek evasion(attackları karşılama) ve bir self-heal skilline sahip olmaları çok büyük bir avantaj. Critleri Shadow Walker kadar yüksek değil ancak ortalama bir HP’ ye sahip olduklarından biraz daha dayanıklılar diyebiliriz.

    Scout

    Scout’ lar Elflerin silah kullanan sınıfı. Attack speedleri yüksek ve bir çok buff’ a sahipler. Yine kendilerine ait bir healları var. Ancak çabuk ölmeleri bir dezavantaj ve düşük lvllarda kasmak zor açıkçası.

    Sınıfların İhtiyacı Olan Statlar

    Bu oyunda puan dağıtmıyoruz ama giydiğiniz kıyafetleri ayarlamak için ihtiyacınıza yarayacak bir bölüm bu. Kısaca belirteyim sınıfınız için gerekli statlar ve buna ek olarak alternatif bölümü(olmasa da olur ama olursa iyi olur tadındadır) bulunuyor. Kısaca şöyle diyelim.

    Knight - Guardian

    İhtiyacı olan stat(lar) : Stamina

    Alternatif : Power

    Barbarian - Mercenary

    İhtiyacı olan stat(lar) : Power, Stamina

    Alternatif : Agility

    Gladiator - Berserker

    İhtiyacı olan stat(lar) : Power, Stamina

    Alternatif : Agility

    Magician - Warlock

    İhtiyacı olan stat(lar) : Intellect

    Alternatif : Wisdom, Stamina

    Priest - Sage

    İhtiyacı olan stat(lar) : Wisdom

    Alternatif : Intellect, Stamina

    Shadow Walker - Adventurer

    İhtiyacı olan stat(lar) : Agility

    Alternatif : Power, Stamina

    Scout - Hunter

    İhtiyacı olan stat(lar) : Agility

    Alternatif : Power, Stamina

    Battleground ve Teletubbies

    Sıkça sorulan soruya cevap : Battleground'a nasıl girebilirim?

    Bir şey yapmanıza gerek yok her yarım saatte bir size girmek istiyor musunuz diye bir pencere geliyor, Yes deyin ve 1 dakika bekleyin(Süre doluyor zaten, o pencereyi kapatmayın) daha sonra otomatik ışınlıyor sizi. Hangi Bg olduğu da pencerenin üst kısmında yazar(Death Match veya Flag Match olmak üzere)

    Capture the Flag

    Teletubbies işin geyik kısmı ama renkli bir bölüm olsun ve dikkatleri çeksin diye yazdım. Şimdi kimi arkadaşlar soruyor usta nedir bu battleground? Öncelikle oyunda iki çeşit Bg(-bundan sonra bg yazıcam haberiniz olsun- BattleGround) var. Birisi capture the flag. Capture the flag adından anlaşılacağı gibi bayrağı kapıp kendi baseinize götürüp dikmekten oluşan bir savaş alanı. M ye basıp haritaya basarsanız Sağ-Sol ve Orta olmak üzere 3 tane bayrak olduğunu göreceksiniz(Oyun başında sadece Sol' da çıkıyor daha sonra Orta ve Sağ) Toplam 5 bayrak alan oyunu kazanıyor. Her bayrağı koyduğunuzda 10 saniye sonra o bölgede bayrak yeniden çıkıyor. Yani şöyle ben ortadaki bayrağı aldım ve baseime diktikten 10 saniye sonra ortada yeni bir bayrak çıkıyor. Burdaki amaç sadece alıp götürmek değil koymadan önce bayrağın etrafını aynı zamanda sağlama almak ki yenisini yine alabilin.

    Death Match

    2 Bgden bir diğeri ise Death Match. İki tarafta bir basede doğuyor. Burda amaç 50 puana ulaşmak. Her bir kişiyi öldürdüğünüzde takım hanenize 1 puan yazılıyor. Eğer karşı tarafın liderini öldürürseniz(Kafalarında kuş gibi bi işaret çıkıyor ve liderlik durmadan el değiştiriyor) 2 puan ve karşı tarafın kulesini yıkarsanız 10 puan kazanıyorsunuz. Burda önemli olan birlikte durmak ve mal gibi tek başına elemanların arasına dalmamak. Kendi baseinizde sağ tarafa bakarsanız iki portal olacak, işte o portallar sizi karşı tarafın kulesine ışınlıyor. Yapılan taktiklere göre kullanılabilir.


    Gel gelelim usta bu Battleground takımları nedir olayına. Öncelikle Battleground kazanmanız halinde puan topluyorsunuz. WoW oynayanlar bilir bu puanlarla item alabiliyorduk, aynı şey burada da geçerli. Her maç kazandığınızda ortalama 350-450 puan arası bir puan alıyorsunuz. Bu puanlarla seçtiğiniz tarafın Satıcısından istediğiniz itemleri(Zırh, Silah, Pot, Binek vs) alabiliyorsunuz. Oyun Kore yapımı ama gpotato oyunun hikayesiyle ilgili bir bilgi vermemiş sitesinde. Oyunda 4 element var(Dera, Annes, Helen, Nero) bunların zırh ve silah ve diğer ödülleri aynı yalnızca Mountları farklı. Yalnız Helen-Dera-Nero birlik Annes ise tek oluyor. Yani Annesi seçenler bi taraf diğer üçü bi tarafta. Ama buna aldanmayın insanlar baya Annesi seçiyor, yani öyle eksik kalma durumu yok ve zaten bglere maksimum 24 kişi katılabiliyor.

    Gece yapayım diyordum ama Kartları da şimdi anlatayım uzun bir olayı yok zaten hop geldik Kartlara!

    Kart ve Tarotlar(Fal bakılır)

    Evet geyik sandınız değil mi fal bakılırı da? Öyle gibi ama oyunda gerçekten falınıza bakıyorsunuz. Şöyle ki; Oyunda bir tarot kitabımız var işte bu kitap içinde toplanacak 22 kart var. Bu kartları öldürdüğünüz yaratıklardan toplayabilir veya tanesi 2k olmak üzere Towndaki kartçı elemandan(ismine bakıp yazarım yakında) alabiliyoruz. Ne oluyor kartları toplayınca peki? Kartları topladık tamam, sonra yapmamız gereken bir Spread almak. Bu spreadler sayesinde kendimize 2 saat süren bufflar atabilleceğiz!
    Örneğin ben Knight'ım, Guard spread kullanıyorum, çünkü bu spreadden benim için çıkacak bufflar Hp, Defans buffları vesaire, aynı zamanda bir dps de kendine uygun Spread'i satın alıp kullanmalı(Spread'e bakarsanız altında ne tür buff verdiği yazıyor zaten). Kartlar tamam, Spread'i de Card Book sekmesinden taktık mı geriye sadece Fairy Dust kalıyor. Buff atmak için bir tane Fairy Dust lazım bunlarda dungeonlardan düşüyor veya oyundaki AH(Auction House)'lardan satın alabiliyoruz. Tüm malzemeler hazırsa aşağıdaki menüden Yıldız butonuna basın, Fortune diyin ve onaylayın. Daha sonra çıkan menüden View diyin. Daha sonra karşınıza kartlar çıkacak ister kendiniz seçin ister Random' a basın. Complete dedikten sonra Direction diyin ve yine Complete diyin. Artık 2 saatlik buffınız sizler için hazır. Bir de Silver Cardlar var. Onlarda daha zor çıkan(Yeşil) Kartlar. Aynı mantık var. Ancak onların verdiği bufflar daha iyi. Silverları ancak 40'dan sonra tamamlayabileceğinizden bir sorun yok şimdilik.

    Yazılar tamamen kendime aittir.(Elluin) Copyright falan yapmıyorum hadi iyisiniz, çünkü görüyorum diğer forumlarda benim yazıları kopyala yapıştır yapıyor bazı arkadaşlar, davalık olmayalım.(Şaka len şaka sadece ismimi bi köşeye kondurun o da yeter)

    Şimdi ise rehberimizi üçüncü bölümü.

    Item Upgrade

    Evet bir diğer merak edilen konuyla karşınızdayım. Silah ve zırhlara (+) nasıl basılır? Çok basit öncelikle size gereken upgrade kartları.2 ayrı kart var oyunda. Silah ve Kalkan için olanı Weapon/Sheild Incant Card zırh için ise Protective Gear Incant Card. Bu itemı satın aldıktan sonra ya da dusurdukten sonra tek yapmanız gereken General(Yıldız tuşu)' dan Enhance i seçmek. Daha sonra istediğiniz item ve kartı yerleştirin ve Enhance tuşuna basın. Burda bilmemiz gereken +1 den sonra itemın patlama şansı başlıyor. +2den sonra ise riskli. Silahlar +3den itibaren parlamaya başlıyorlar ve yükseldikçe daha fazla parlıyorlar.

    Assistant Skill

    Assistant Skill'ler ise oyundaki meslekler. Şuanda 3 meslek bulunuyor. Cooking(Ahçılık), Alchemy(İksir Yapma), Card Mastery(Kart Yapma). Bu meslekler için bilmemiz gereken şey Coin'lerin çok önemli olduğu. Yaratıklardan düşen bu Coinler sayesinde yeni recipelar alabiliyoruz Npclerden. Tabi bazı recipelar ise yaratıklardan düşüyor haberiniz olsun.

    Dungeon Level Aralıkları

    15-20 : Circus

    25-30 : Laioha

    30-35 : Circus(Hard)

    35-40 : Decomus

    40-45 : Laioha(Hard)

    50-55 : Decomus(Hard)


    Dungeonlara tek başınıza veya grupla girebilirsiniz. Her 12 saatte bir reset gelir dungeonlara. Haberiniz olsun. Tabi ki bu aralıklar alternatif, lvl 36 olunca da girebilirsiniz Decomus' a :)

    Not : Oyundaki ismim Elluin burdaki gibi bir de Soulless diye bir charım var. Voodoo adında guildimiz var. Lideri ben olmak üzere, bir kaç türk arkadaş burada. Türk guildi değil guildimiz, guild chat ingilizce zaten türk guildi kuracak kadar oyuncu olmadığı için Luminous Stardaki arkadaşlar bana ulaşırsa guildimize katılabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 31 Aralık 2010; 18:13:23 >



  • bende bugün başladım oyuna merakla bekliyorum rehberi
  • Hayırlı olsun
  • Hocam dün açmışssın Rehber Ne zaman Gelicek Güzel Bi oyun Rehber olsa Çok daha iyi olur
    Yarım Yamalak İng ile bi yere kadar ... :)
  • Hadi Bakalım Elluin Seni Bekliyoruz 3 arkadaş Başladık oyuna :) The Luminous Star serverinde başladık umarım doğrudur...
  • Yanılmıyosam anakonusu vardı.
  • Rehberi okudum ama eklemeni istediğim 1-2 şey var.
    Öncelikle hatırladıım kadarıyla oyunda bi element sistemi vardı element falan seçiyoduk onlar ne işe yarar ne gibi bonuslar sağlar
    Sonrada upgrade sistemi
    Oyunu oynamıyorum ama yeni başlayanlar merak ediyolardır bunları ben merak etmiştim(Örn:upgrade nasıl yapılır ne kullanılarak yapılır kullanılan mazemeyi nerden alırız falan filan)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerow

    Rehberi okudum ama eklemeni istediğim 1-2 şey var.
    Öncelikle hatırladıım kadarıyla oyunda bi element sistemi vardı element falan seçiyoduk onlar ne işe yarar ne gibi bonuslar sağlar
    Sonrada upgrade sistemi
    Oyunu oynamıyorum ama yeni başlayanlar merak ediyolardır bunları ben merak etmiştim(Örn:upgrade nasıl yapılır ne kullanılarak yapılır kullanılan mazemeyi nerden alırız falan filan)


    ekleyeceğim zaten bu sadece ilk bölümü, en aşağıda yazdığım gibi ;)
  • Oyunda pvp nasıl? Başlamayı düşünüyorum.
  • Dostum güzel rehber yapmışsın da link yok mu ben mi göremedim?
  • Ellerine sağlık Devamını bekliyoruz
  • güzel bir giriş olmus tşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratsozmen

    Yanılmıyosam anakonusu vardı.


    konu bana devredildi.
  • http://contest.mmosite.com/giveaway/iris_online_christmas_giveaway_event/

    1. 1x Christmas Costume [7 days]
    2. 1x Polar Bear Mount [7 days

    738 Keys remaining!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beates

    http://contest.mmosite.com/giveaway/iris_online_christmas_giveaway_event/

    1. 1x Christmas Costume [7 days]
    2. 1x Polar Bear Mount [7 days

    738 Keys remaining!



    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beates

    http://contest.mmosite.com/giveaway/iris_online_christmas_giveaway_event/

    1. 1x Christmas Costume [7 days]
    2. 1x Polar Bear Mount [7 days

    738 Keys remaining!


    7 günlük olması kötü ama olsun
  • İlk serverda başladım, rogue oldum, ilk levellerde çok fazla quest var çok sıktı beni.Yarım saat quest yaptım ve anca 1 lvl atladım anca ordan oraya koşturdum.
    Birkaç ss koyayım.

     Iris Online(Open Beta-Rehber)

     Iris Online(Open Beta-Rehber)

     Iris Online(Open Beta-Rehber)

     Iris Online(Open Beta-Rehber)

     Iris Online(Open Beta-Rehber)

     Iris Online(Open Beta-Rehber)

     Iris Online(Open Beta-Rehber)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diffarensiyel -- 26 Aralık 2010; 11:01:56 >
  • Oyunda yaratık-vuruş gücü dengesi yok, kendi seviyende bir yaratık yarı canını götürebiliyor.
    HP iksirleri çok pahalı,7lvle kadar 12k zor kastım, 10lvl +300 hp iksirlerin tanesi 600 gold.
    Çok oyuncuya rastlayamadım, sadece şehirde birkaç pazar kurulmuş, biraz de binekle gezinen insan var.
    Beni pek tatmin etmedi açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

    Oyunda yaratık-vuruş gücü dengesi yok, kendi seviyende bir yaratık yarı canını götürebiliyor.
    HP iksirleri çok pahalı,7lvle kadar 12k zor kastım, 10lvl +300 hp iksirlerin tanesi 600 gold.
    Çok oyuncuya rastlayamadım, sadece şehirde birkaç pazar kurulmuş, biraz de binekle gezinen insan var.
    Beni pek tatmin etmedi açıkçası.


    Zaten ilk levellerde öyle sonra instanceler başlıyor.
    Çok oyuncuya rastlayamadım derken? Son birkaç ayda oynadığım en dolu F2P oyun oldu Iris. Channel 1'e girmiyorsan ayrı mesele.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe


    quote:

    Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

    Oyunda yaratık-vuruş gücü dengesi yok, kendi seviyende bir yaratık yarı canını götürebiliyor.
    HP iksirleri çok pahalı,7lvle kadar 12k zor kastım, 10lvl +300 hp iksirlerin tanesi 600 gold.
    Çok oyuncuya rastlayamadım, sadece şehirde birkaç pazar kurulmuş, biraz de binekle gezinen insan var.
    Beni pek tatmin etmedi açıkçası.


    Zaten ilk levellerde öyle sonra instanceler başlıyor.
    Çok oyuncuya rastlayamadım derken? Son birkaç ayda oynadığım en dolu F2P oyun oldu Iris. Channel 1'e girmiyorsan ayrı mesele.

    Kolay kasabileceğim bir karakter söyler misin? Rangerin defansı çok az.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.