Şimdi Ara

I Am Number Four (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gizem
    Yönetmen:D.J. Caruso
    Oyuncular:Timothy Olyphant, Alex Pettyfer, Teresa Palmer, Jake Abel, Kevin Durand, Dianna Agron, Kiri Stevens, Callan Mcauliffe, Cody Johns, Emily Wickersham, James Werley, Jeff Hochendoner, Karina Fernandez, Monica Ciszczon, Patrick Sebes, Peter Mozingo
    Senaryo:Miles Millar, Alfred Gough, James Frey, Jobie Hughes
    Senaryo (Kitap):James Frey, Jobie Hughes
    Yapımcı:Steven Spielberg, Michael Bay, David Valdes, Chris Bender, J.C. Spink
    Görüntü Yönetmeni:Guillermo Navarro
    Gösterim Tarihi:23 Mart 2011 (Türkiye)

I Am Number Four (2011)

James Frey'in altı kitaplık bilim-kurgu serisinden senaryosunu Al Gough ile Miles Millar'ın uyarladığı film, gezegenleri yok edilirken son anda kaçarak kendilerini kurtaran dokuz uzaylı ergenin öyküsünü anlatacak...

Herbiri lise çağında olan grup üyelerinden bir tanesi, gezegenlerini yok eden düşman tarafından büyütüldüklerini fark edecek... Filme adını veren 4 numarayı Pettyfer, 6 numarayı Palmer canlandıracak.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bende bunun konusu açıkcaktım bende önce davranmışsın. Merakla beklediğim bir film ama çok fazla bir beklenti içinde olmamak lazım çünkü konusu itibarı ile vasatın biraz üstü bişey olacağını düşünüyorum umarım beklentimin üstünde olur fragman güzel. Teresa Palmer ve Dianna Agron için izliyeceğim açıkçası. Dianna Agron'u rol aldığı diziler dışında ilk defa bir sinema filminde izliyeceğim.

Orijinalden alıntı: REM1903

Güzel bir dizi olabilirmiş ama film olacak bir konu göremedim açıkcası..

Aynen yaa dizi olsa daha iyi olurmuş..

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Fragmanlar artık çok az şey ifade ediyor filmlerin güzel mi kötümü olduğunu kestirmek çok zor, aldanmamak lazım. Konusu gereğide beklentiye girmek saçma, böyle filmler hep süpergüç, liseli genç ve onun aşık olduğu kız üçgeni etrafında döner dolaşır.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde dikkatimi çeken bir film izleyeceğim

Orijinalden alıntı: evohan

izledim ben , vasat ın biraz üstü denebilir yani öyle pek fazla beklentiniz olmasın ama devam filmlri için bir alt yapı niteliğinde idi sanki bu film

Gidicektimde bu durumundan sonra vazgeçtim diyebilirim.

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • İzlemeden yorum yapmak gibi olmasın ama boş bir film olacağa benziyor.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • sonlara doğru bir kaç sinemalık sahnesi var zaten onun haricinde oturun evinizde izleyin
  • Eyvaaah 6 kitaplık serisi varsa 16 bölüm film yaparlar

Orijinalden alıntı: AXU

Eyvaaah 6 kitaplık serisi varsa 16 bölüm film yaparlar

Merak ettim süper güçler felan denince, izleyeyim bari.
  • Uzun süredir sinemaya gitmiyordum bu gün 2 filme birden girdim Limitless ve I Am Number Four. Film çok iyi olmasada ben beğendim zaten bir beklentim yoktu vasat bişey çıkıcak düşüncesiyle gittim ama beklediğimden daha iyi çıktı sondaki aksiyon ve görsel efektler çok iyidi onun haricinde de çok bişey yoktu aslında ama daha iyi olabilirdi film başlar başlamaz direk konuya dalmışlar süreyi biraz daha uzun tutup pat diye konuya dalmasalar daha iyi olurmuş devamı gelicek gibi bitti bakalım gelicek mi? aslında bu filme devam yerine bi beginning filmi çekilse daha iyi olur düşüncesindeyim. 7/10
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.