Şimdi Ara

1e1: SilverStone'un fantastik kasası Raven RV01'i inceliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
22.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1e1'de daha çok performans düşkünleri ve oyunculara özel bilgisayar kasalarını incelemeye devam ediyoruz. Bu bölümümüzde çalışma mantığıyla fark yaratan tersine kasa SilverStone Raven RV01'i inceliyoruz. Bakalım otomatik kapanan ön kapağı ve farklı çalışan soğutma sistemiyle bu kasa ne kadar başarılı?

• Alienweare tarzi ilginç bir kasa olmuş :)

forever haf 932 :)
  • güzel bir inceleme olmuş (: tşk
  • Kasa güzel de, söylenildiği gibi kapakları açık olduğu zaman çok çirkin duruyor.
  • bence eksileri bütün artılarını götürüyor
  • Fark yapmak istemışler ama kullanışsız.2-3 derece fark edecek diye anakartın çıkışlarının yukarı doğru olması çok tuhaf bir durum. Bu kasayı kullanmak için özel bir yer ayırmak gerekir.standart bir kasaya göre çok fazla artısı yok.ön paneldeki kapakta baya havalı, ama fan kontrolcu takınca kapak sorun yaratır.
  • ben haf x almadan önce görmüştüm inventusun sitesinde ama nedense bana çok sıkış tıkış ve kullanışsız geldi. haf x i aldım ve şimdi incelemeyi de görünce kararımın doğruluğuna emin oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görünüşü sevimsiz duruyor
  • Bu kasayı hediye etmesenizde olur :D
  • çok sık kullandiğim yerlerde kapak olsun istemem
    hep anakarti dikey koysalar kablolari takip çıkartmak kolay olur diye dusunurdum ama kapak olunca tabi iş değişmiş ben o kasayi alsam kesin tüm kapaklar açık kalir surekli çoğü zaman kasanin yan kapağini bile kapatmam
    güzel görünüyor ama hayatta kullanamam
  • Raven 02 370 TL'e satılıyor kasa 510 TL'e satılan FT02 ile malzemesi dışında herşeyi aynı kesinlikle bu fırsatı kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Kasım 2010; 2:11:29 >
  • Hiç beğenmedim...
  • Malzeme kalitesizliği çok sırıtıyor ne yazık ki. Öndeki kapak daha açılırken "ben plastiğim, dayanıksızım, kullanışsızım" diye bağırıyor. Üstteki üçgen usb giriş kapağı da bir o kadar dandik gözüküyor. Ama bununla birlikte hava sirkulasyon sistemi mantıklı. Yine de pek tercih edilesi bir model gibi gözükmüyor.
  • Tasarıma bayıldım!

Ama ne olurdu "en azından" üst kapağı alüminyum veya çelik falan yapsalarda? En azından orası

Ben bu fiyata yine cosmos 1000 tercih etmeye çalışırım.
  • Tasarım güzel,malzeme kötü.
  • tarasım güzel ama ben ekran kartı soğutucusunu gönsteren tarasımları bekliyorum..
  • fiyata göre iyi gibi.
  • HAF-X çok daha karizmatik bir kasa.
  • Tasarımı oldukça hoş olmuş.. Ama Master_Evil arkadaşımızında dediği gibi eksileri bütün artılarını götürmüş.. Kasa'da kullanılan malzeme videoda söylenildiğine göre çoğu kısımda Plastikmiş, plastik kısımlara dokununca gerçekten kasa dandik hissi veriyo. Anakart bağlantı çıkışlarının üst kısımda olması kasasını çok sık söküp takanlar için oldukça kullanışlı gibi duruyo. Kasanın soğutmadaki performansı oldukça iyi. Ama yeni bir kasa alacak olsam tercihimi Silverstone Raven RV01'den yana kullanmazdım..
  • şu meşhur SilverStone buydu demek :D güzel güzel
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.