Şimdi Ara

Bu Dünyada İyi İnsan Kaldı Mı ? ( Ciddi-Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya kalleşlik namussuzluk kötülüklerle dolu.Ak sakallılar durmadan dogru olun diyorlar.Peki dogru olalım.Olamayız ki.. Neden ? Dünyada dogru bi taraf yokki.. Yusyuvarlak. Bu yuvarlakta nasıl dogru olabiliriz ? Onun için düsündük taşındık çaresini bulduk .. Bi matkapla dünyayı delmeli , içine barut doldurup patlatmalı.. Ne kadar dogru olmayan varsa yok olsun.Yokk ama olmadı tutturamadık.. Barutu patlatırsak bütün kötüler ölür..Ölür ama iyilerde beraber gider onlarla..Kötülerin yanından iyileri kurtarmak lazım..Felegin çarkı dönmekte iyilik-kötülük namuslu-namussuz dogru -egri sarmaş dolaş..Nasıl nasıl kurtarmalı iyileri..

Okumaya Üşenenler İçin Ses Kaydı Yaptım

http://getir.net/j51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin__06 -- 17 Eylül 2010; 5:01:46 >

• kendimden biliyorum. hayır kalmadı. çok kötü bir adamım.
    Sadece başka bir cenaze töreni..
  • Sen dolmuşsun aga baya belli neyse dök içini rahatlarsın kız davası mı durum ?

"Nerede o eski Donanımhaber"
  • Kime göre iyi kime göre kötü ? Önce bu sorunun cevabını ver.
  • Ne olursa olsun kendini bozmayacaksın arkadaş. Mesela ben şu an ticaretle uğraşıyorum inan müşterilerimi kazıklasam ki bu iş itibari ile çok kolay hergün en az 20 lira daha fazla kazanırım. Ama yapmıyorum, kimsenin hakkına girmemek lazım.

Dünyanın özellikle ülkemizin giderek bozulmasının en büyük sebeplerinden biri insanların kul hakkı denen şeyi unutmalarıdır. Eğer insanlarımızın hepsi kul hakkı nedir bilse ve riayet etse evlerimize kapı bile koymamıza gerek kalmazdı.
  • Dostum aynı dertten müzdaribiz.Ben iyi biri olduğumu düşünüyorum ya da iyi olmaya çalışıyorum ama böyle bir ortamda ne kadar iyi,saf,temiz kalabiliriz ki?Herkes menfaat peşine düşmüş.En yakın arkadaşım dediğiniz insan arkandan neler çeviriyorda haberiniz olmuyor.Babam hep insanlara acıma,insanlar kadar şerefsiz bir varlık yok diyip durur haklı da galiba.Gel gör ki bana böyle demesine rağmen hala insanların yardımına koşar.Ama dünyada halen iyi insanlar olduğuna inanmak istiyor insan.Ama ben şunu anladım ki çok iyi niyetli olmakta iyi değil gerektiğinde koyacaksın tavrını ortaya.İyi insan olmalı ama bu saf olmak anlamına gelmiyor.Ayrıca dünyada iyi insanlar olabilir ama saf,temiz insan kalmadı artık herkesin içi fesat oldu.Türk filmlerindeki gibi temiz insanlar kalmadı artık.Ne yazık ki durum bu...

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Övünmek gibi olmasın.Ben kendimden gurur duyuyorum.
    Haram yemem,küfür etmem,kızlarla gönül eğlendirme amaçlı çıkmam,dinime bağlıyımdır,Allah'dan korkarım,her adımımda ayak sesimi duymaya çalışırımdır
  • direniyorum

Orijinalden alıntı: neccko

Ne olursa olsun kendini bozmayacaksın arkadaş. Mesela ben şu an ticaretle uğraşıyorum inan müşterilerimi kazıklasam ki bu iş itibari ile çok kolay hergün en az 20 lira daha fazla kazanırım. Ama yapmıyorum, kimsenin hakkına girmemek lazım.

Dünyanın özellikle ülkemizin giderek bozulmasının en büyük sebeplerinden biri insanların kul hakkı denen şeyi unutmalarıdır. Eğer insanlarımızın hepsi kul hakkı nedir bilse ve riayet etse evlerimize kapı bile koymamıza gerek kalmazdı.

Helal olsun. Zaten ulkeyede boyle adamlar gerek.

Cold Fusion Energy, Inc.
  • Kötülerin tekerine çomak sokmak lazım.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • en guvendıgın adam bıle arkandan neler cevırıyor.
  • Ben varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix *

Ben varım

Mesela ne bakımdan iyisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Eylül 2010; 4:08:28 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.