Şimdi Ara

Exper NR81B Core I7 720QM - 1.6 Ghz - 4 Gb Ram - 400 Gb Harddisk - 1024 Hd5650 - 1499 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
25.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Exper NR81A modeline bakmak için Vatan bilgisayara giderken Carrefour'a uğrayıp bakayım dedim . Exper NR81B modelini gösterdi bana çalışan . Şok oldum çünkü internette böyle bir model göremedim . Fiyatı da NR81A dan daha ucuz .

Core I7 720 QM 1.6 Ghz
    4 Gb ram
    400 Gb harddisk
    Ati hd5650 ekran kartı
    1920*1080 çözünürlük *** ( Fotoğraflarını çektim telefonla yükleyeceğim şimdi )

Carrefour 1.499,00 TL Peşin Fiyatına 12 Taksit Axess World Maximum Bonus

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar . 81A 'dan farkı 4 gb ram olması ve Windows 7 64 bit yüklü olması . Sizce nasıl bir fırsat ? Bunu alıcam eğer siden olumlu yorumlar alırsam .
    Fakat aklımı kurcalayan internette ve Exper'in sitesinde böyle bir modele rastlamadım . Carrefour'a özel üretim mi?

Ayrıca 100 tl ve üzeri alışverişlerde Carrefoursa Axess kartı olanlar yüzde 8 tutarında chip para kazanıyor . Fakat en fazla 50 tl yansıtılıyor bir üründe .

http://img706.imageshack.us/g/image133z.jpg/ Fotoğraflar için *****

Görevliyle konuştum 4 gb ddr3 ram 1333 mhz miş hızı . Hardisk ise 5400rpm imiş . Özellikleriyle ilgili kitapçık var mı diye sordum ram hızı ve harddisk hızı için ama exper göndermemiş .
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu üründe 81A modeli Vatan'da satılan . Bunun da fiyatı düşmüş . Sanırım vatan 81b'nin daha ucuz olduğunu görüp , elindeki bir alt modelinin fiyatını aşağı çekmiş . Bir alt modelini almak isteyenlere link burda.

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-nr81a-karizma-core-i7-720qm--1.6ghz-3gb-400gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47409

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irresistible86 -- 25 Ağustos 2010; 18:40:24 >

• Fiyat çok iyi geldi bana.
  • Fotoğraflarını çektim fakat koyamıyorum çünkü 200 kb dan büyük oldu . 300 400 arası oldu .
  • 1499 süper fiyat yaa .. Exper Dikkatleri Üzerine Çekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: irresistible86

Fotoğraflarını çektim fakat koyamıyorum çünkü 200 kb dan büyük oldu . 300 400 arası oldu .

www.imageshack.us adresine yükle resimleri hocam
  • bu da çok iyiymiş valla. bugün NR81A aldım kesinlikle harika bir makine olduğunu söyleyebilirim. Full HD oyun falan güzel şeyler bunlar :D exper çıldırttı. NR81A da experin sitesinde yok ama böyle bir makina vardır. Carrefour'a özel bir üretim olduğunu sanmıyorum diğer mağzalarda da vardır. ama Carrefoura da özel fiyattır.
  • erkan bey siz neler diyorsunuz memnunmusunuz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun hocam. Bende 81A alcaktım fakat kargo ile gelmesini istemediğim için bunu alıcam akşam carrefour'a gidip .
  • Hocam resimlere bir bakabilir misin ? Sendeki kasa ile aynı kasaya mı sahip ?
    quote:

Orijinalden alıntı: erkan2056

bu da çok iyiymiş valla. bugün NR81A aldım kesinlikle harika bir makine olduğunu söyleyebilirim. Full HD oyun falan güzel şeyler bunlar :D exper çıldırttı. NR81A da experin sitesinde yok ama böyle bir makina vardır. Carrefour'a özel bir üretim olduğunu sanmıyorum diğer mağzalarda da vardır. ama Carrefoura da özel fiyattır.
  • eskiden carrefour axess %10 puan veriyordu şimdi ise bu durum değişmiş %8 kadar diyor ama bu ürüne verirmi bilmiyorum, bide mağazaya özel puan günleri var ondada .%5 puan vermesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: compass3503

erkan bey siz neler diyorsunuz memnunmusunuz :)

memnunum vallahi hattta çok memnunum ekran hakkaten çok iyi keza performansta :) daha yeni geldi biraz zaman vermek lazım iddaalı konuşmalk için :)

http://forum.donanimhaber.com/m_42230870/tm.htm burada nacizane bir ilk inceleme yaptım devamını sanırım akşam getireceğim. oyun film falan testler gibi.

quote:

Hocam resimlere bir bakabilir misin ? Sendeki kasa ile aynı kasaya mı sahip ?

evet hocam aynı kasa. açıkcası ben çok beğendim bu kasayı. gidip incelediğimde bu kadar iyi gelmemişti bana. üzerinde ki özel tuşlar usbler falan gayet güzel yerleştirimiş.

• teşekkürler erkan hocam . bende gidip alayım bari fazla gecikmeden .
  • ozellikler cok iyi ama işte exper olması korkutuyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besteci2002

ozellikler cok iyi ama işte exper olması korkutuyor beni.

niye hocam canavar ya da hayalet mi çıkıyor içinden exper olunca. veya içindeki intel'ler sahte üretim mi
  • Defalarca söylendi, xms de sağolsun detaylıca belirtti; Compal NBLB2 modeli bu ürün. Aynısını Monster da satıyor, başka markalar da satıyor. Dünyanın en büyük ikinci dizüstü bilgisayar üreticisi. Buna rağmen "Exper düşündürüyor" demenin bir manası yok. Exper'in satış sonrası hizmeti de ortalama düzeyde. Olayı dramatize etmeyelim bence.

4 GB bellek ve 64 bitlik Windows sürümüne bu fiyat artık Vatan'daki modeli de aşmış, kaynıyor adeta. Bana da çok koyuyor :)
  • Bencede hocam nr821 forumunda Dh yöneticimizde açıkladı güven sorunu yaşanmaması gerektiğini . Bana da koyuyor demişsiniz hocam orasını anlamadım
    quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Defalarca söylendi, xms de sağolsun detaylıca belirtti; Compal NBLB2 modeli bu ürün. Aynısını Monster da satıyor, başka markalar da satıyor. Dünyanın en büyük ikinci dizüstü bilgisayar üreticisi. Buna rağmen "Exper düşündürüyor" demenin bir manası yok. Exper'in satış sonrası hizmeti de ortalama düzeyde. Olayı dramatize etmeyelim bence.

4 GB bellek ve 64 bitlik Windows sürümüne bu fiyat artık Vatan'daki modeli de aşmış, kaynıyor adeta. Bana da çok koyuyor :)

• Bu fiyatlara bu ürünü alamamak koyuyor hocam :) Vatan'daki çok ucuz diyordum, bu onu da aşmış oldu. Üstelik çok daha uygun ödeme seçenekleriyle.

Aaaah ah...
  • Exper'e o kadar laf attıktan sonra gidip exper almak insanı endişelendiriyor

Herşeyi geçtim de niçin bu notebook üreticileri (daha doğrusu dağıtıcıları) 7200 rpm hdd koymazlar? Çok mu pahalı kardeşim niye koymuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Exper'e o kadar laf attıktan sonra gidip exper almak insanı endişelendiriyor

Herşeyi geçtim de niçin bu notebook üreticileri (daha doğrusu dağıtıcıları) 7200 rpm hdd koymazlar? Çok mu pahalı kardeşim niye koymuyorsun?

aslında çok fark yok heralde ama devir arttıkça pil ömrü azalacak ve ısı da artacaktır. zaten bir çoğu ısınma sorunu ile boğuşurken böyle bir sıkıntı almak istemiyorlar sanırım. bu tercihi bize birakıyorlar heralde. 7400 devir bir harddisci istediğin zaman takabilirsin. eskiniside boxlayıp harici olarak kullanabilirisin.

i işlemcili experler baya bir değişim geçirmiş sanırım, güzel makineler dolaşıyor bu aralar etrafta. ben NR81A aldım, bugün de ortaya NR81B çıktı bu şekilde giderlerse baya bir exper kullanıcısı olacak.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: besteci2002

ozellikler cok iyi ama işte exper olması korkutuyor beni.

niye hocam canavar ya da hayalet mi çıkıyor içinden exper olunca. veya içindeki intel'ler sahte üretim mi

• Vatandaki 1450 lira ama. Arada ram dışında nasıl bir fark var acaba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.