Şimdi Ara

Super 8 (2011) | J.J Abrams

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun bir zamandır 'adı var kendi yok' şeklinde son derece gizli yürütülen J.J. Abrams'ın son filmi Super 8, bugün Iron Man 2 ile beraber gün ışığına çıkıyor. Filmin başına eklenen fragman sayesinde film hakkında birşeyler öğrenme şansımız olacak.

Geçtiğimiz haftanın endüstride en çok konuşulan konularından biri olan Super 8 için Cloverfield'ın devam filmi iddiaları ortaya atılsa da J.J. Abrams bunu yalanlamıştı. Muhtemelen bizim buralara gelen Iron Man 2 kopyalarında Super 8 fragmanı yoktur ama en geç yarın ne olduğunu öğrenmiş oluruz.

Screenrant'ın ulaştığı bilgilere göre, -artık nasıl buldularsa fragmanı izleyen birini bulmuşlar- film Steven Spielberg - J.J. Abrams projesi ve gene bir canavar filmi. Bundan sonrası olası spoiler :)

Fragmanda 51. Bölge civarında bir kamyon ve "mühim" bir kargo taşıyan trenin çarpışması sonucu büyük bir kaza meydana geliyor ve canavar vagonlardan birinden çıkmak üzere.. canavarı göstermemişler tabi :) Bu arada sene 1979.

Fragman

Resmi Web Sitesi

http://www.super8-movie.com/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• adam bu aralar çok hevesli umarım para 2. plandadırda adam akıllı şeyler çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 24 Kasım 2011; 22:41:00 >
  • Spielberg in yönetmen koltuğu ile bir ilgisi yok sanırım ama harektli güzel bişey olacağı kesin bende merakla bekliyorum
  • Super 8, bildiğim kadarıyla 8mm filmi işaret ediyor(Super 8 mm film, also called Super 8, is a form of film often used for home movies, most popular in the 60s and 70s), umarım clover ı biraz değiştirip de bu sefer 8mm çekimlerle suslemezler...
  • Bu filmin Cloverfield ile alakası yok yalnız. Çünkü Cloverfield'in ikinci filmi Untitled Cloverfield Sequel adıyla geçiyor. Yani ismi belli değil daha. Bu film de isimlerden anladığım kadarı ile Untitled J.J. Abrams Project yani ne isim var ne cisim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bayılıyorum böyle filmlere Özellikle Cloverfield'tan sonra J.J. Abrams sevdiğim yönetmenler arasına girdi.Star Trek ile de garantiledi.
  • efekler güzel gözüküyor,ama koca tren dağıldı resmen,küçük bi kamyonete çarpınca neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 8 Mayıs 2010; 7:33:04 >
  • Merakla beklemedeyim. Böyle filmler hoşuma gider.

J.J. Abrams bu tür filmlere olan yeteneğini ispat etmişti. Bu ikiliyle çok daha güzel bir şey olacağa benziyor. Sadece tek korkum Spielberg klişelerini çok belirgin olarak kullanmasıdır.
  • Güzel bir yapıma benziyor j.j amca iyi çalışıyor bu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_korsan

efekler güzel gözüküyor,ama koca tren dağıldı resmen,küçük bi kamyonete çarpınca neyse.

Koca bir trenin raydan çıkıp parçalanmasına, tren yolunda gezen başı boş inek, eşek, domuz bile neden olabiliyor.

Görselde pek bir şey belli olmuyor ama heyecanlandım. Yeni bir J.J. projesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 8 Mayıs 2010; 11:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Güzel bir yapıma benziyor j.j amca iyi çalışıyor bu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bu filmin Cloverfield ile alakası yok yalnız. Çünkü Cloverfield'in ikinci filmi Untitled Cloverfield Sequel adıyla geçiyor. Yani ismi belli değil daha. Bu film de isimlerden anladığım kadarı ile Untitled J.J. Abrams Project yani ne isim var ne cisim.

Ben cloverfield benzeri demek istemiştim, yani kamera çekimi görüntüleri bakımından. Olaya seyirci olan birileri tarafından 8mm ile çekilmiş gibi süslenmiş olabilir yani...
  • Spielberg fazla elini bulaştırmasın J.J. Abrams'a bıraksın mümküne mertebe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bu filmin Cloverfield ile alakası yok yalnız. Çünkü Cloverfield'in ikinci filmi Untitled Cloverfield Sequel adıyla geçiyor. Yani ismi belli değil daha. Bu film de isimlerden anladığım kadarı ile Untitled J.J. Abrams Project yani ne isim var ne cisim.

Ben cloverfield benzeri demek istemiştim, yani kamera çekimi görüntüleri bakımından. Olaya seyirci olan birileri tarafından 8mm ile çekilmiş gibi süslenmiş olabilir yani...

O zaman ben yanlış anlamışım. Özür dilerim

• Fragman

• Fragman esrarengiz.İmdb 2011 olarak gözüküyor çıkış tarihi.
  • fragmanda da gelecek yaz diyor bu yaz mı yoksa önümüzdeki yaz mı acaba

güzel birşey çıkacak sanırım ortaya bekleyelim bizde bakalım :)
  • Bu seferki canavar'ın boyu büyük değil anlaşılan Steven amca yapımcıysa beklemeye değer.
  • steven abimiz uzaylılara hayran , abrams abimiz canavarlara hayran ama belki bu film mecha tarzı olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 13 Mayıs 2010; 14:17:27 >
  • fragmandan( tam fragman da denemz tabi ) hoş bir iş olacak gibi duruyor. kimler oynayacak acaba ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.