Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bilgisayar kapanmıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Bilgisayar kapanmıyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Panturk

30 Ağustos 2005; 16:51:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben windows xp kullanıyorum bilgisayarı kapat dedimde windows kapanıyor işlemcinin fanı kapanıyor ama güç kaynağının fanı kapanmıyor faka win98 ya da win me de aynısı olmuyordu daha öncede xp yüklemiştim aynı sorun vardı. hadi arkadaşlar bi çözüm bulalım.

Karanlıklara sitem edecegimize, hepimiz karanlıkta bir mum yaksak, karanlıklar aydınlıga dönerdi.

omersin

30 Ağustos 2005; 17:23:13 

fişten cek

Panturk

30 Ağustos 2005; 17:36:23 

fişten çekiyoz mecburen. yok abi yaa gıcık etti neden böle bi sorun var

Karanlıklara sitem edecegimize, hepimiz karanlıkta bir mum yaksak, karanlıklar aydınlıga dönerdi.

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Ağustos 2005; 17:41:18 

dostum bence virus taraması yap.? ne alaka dersen eger aynı sorun bendede vardı hem antivirus hemde spy taraması yaptırdım. bunu yaptıktan sonra anında kapanıyordu
holywars

30 Ağustos 2005; 18:44:43 

Windows XP’den çıkarken bazen bilgisayarın otomatik kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek için Regedit’den “HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop” anahtarına ulaşın ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirin.

SeRt KaL tAviZ VeRmE
İmkansıZ potansiyeldir. Geçicidir. İmkansıZ yoktur.
Siz OnLaRdan OlMayıN!
Panturk

30 Ağustos 2005; 20:48:50 

quote:

Orjinalden alıntı: holywars

Windows XP’den çıkarken bazen bilgisayarın otomatik kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek için Regedit’den “HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop” anahtarına ulaşın ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirin.

abi dediğini yaptım ama fayda etmedi hmen yapıp denedim ama malesef yie fan kapanmadı ve monitör kapanmadı siyak ekran ama monitör açık oluyor “PowerOffActive” REG_SZ diye bi dosya buldum ben dediğin yerde çift tıkladım value data 0 dı 1 yaptım umarım doğru anlamışım seni dword dediğin değer volue data mı oluyor?

errcan

31 Ağustos 2005; 0:53:22 

bios tan windows control apm yapınız.
Panturk

31 Ağustos 2005; 1:37:37 

quote:

Orjinalden alıntı: errcan

bios tan windows control apm yapınız.

arkadaş senin dediğini pek anlamadım biraz daha yardımcı olurmusun biosta windows control apm diye bişey bulamadım pm control apm öle bişey vardı gariba onumu dedin o yes olarak ayarlı no mu yapacam?

sencerks

31 Ağustos 2005; 8:34:07 

böle bi problem bizim başımıza da gelmişti
kapat ddediimisde bekliordu kapanmiordu bizde fişten çekerek kapatıyorduk..

sona şöle bi tesbit yaptık, arkadaşın kardeşi kurcalarken dosyalara zarar vermiş,
windows un kapatma komutu ve konfigirasyonları olan dosyaya

format atın dediler, format attık düzeldi
sizdede böle bi sorun olabilir
bi deneyin derim

BU BİR RÜYAYSA BENİ SEN UYANDIRMA
EĞER UYANIKSAM BENİ ASLA UYUTMA
stresss

31 Ağustos 2005; 14:15:25 

arkadaşım, denetim masasında güç seçenekleri var, güç seçeneklerini aç, APM seçeneği varsa onu tıkla, oradanda gelişmiş güç yönetimi desteğini etkinleştir seçeneğini tıkla,
büyük ihtimalle sorunun çözülecek,
kolay gelsin,

Vestel Asteo; P200MMX 3,2 GB HD, 24X TEAC CD-ROM, 33,600 ROCKWELL MODEM, AT KASA, CREATİVE SOUND BLASTER 16 ISA SES KARTI, 32 EDO-RAM, 14"MONİTÖR, 1998 MODEL
Panturk

31 Ağustos 2005; 17:29:31 

quote:

Orjinalden alıntı: stresss

arkadaşım, denetim masasında güç seçenekleri var, güç seçeneklerini aç, APM seçeneği varsa onu tıkla, oradanda gelişmiş güç yönetimi desteğini etkinleştir seçeneğini tıkla,
büyük ihtimalle sorunun çözülecek,
kolay gelsin,

ohbeee sağol teşekkür ederim arkadaşım sana sorun haloldu benim cevap yazan herkese teşekkür ederim sorunu hallettim emekleriniz için sağolun

boldshark

22 Mayıs 2008; 1:51:45 

quote:

Orjinalden alıntı: holywars

HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / WaitToKillServiceTimeout'un 20000 olan değerini 200 yaptıjktan sonra, bu işlemi de uyguladım ve işe yaradı...

teşekkürler

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Bilgisayar kapanmıyor Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI R3870X2 vs RX3870 CF
MSI X48, R3870 X2 ve RX3870 512MB video inceleme
Lego Indiana Jones video incel
Legoların renkli dünyası ile hazırlanan bir Hollywood macerasına hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesaj