Şimdi Ara

Nokia 5800 alacaklara tavsiyeler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben teli 1 aydır kullanıyorum, herkes birçok sorun yaşadğını yazmış. Yeni alacak arkadaşlar ise bu yazılanlardan korkup telden çekiniyorlar. Ben şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Telefonumu nokiashop tan aldım. Telefonda açıklık yoktu(alırken dikkat ettim). Telde 31 versiyon yazılım yüklü. Ben 40 versiyonu yuklemek istemedim çünkü yazılanlara göre model içindeki serilere göre uyumsuzluk göstererk sorun çıkarabiliyor. Ben de telefonu kurcalayan ama abartmayan biri olarak lüzum görmedim yükseltmek için. Bu sürüm bence en stabil ve sağlam sürüm. Ne radyosunda(rds dahil), ne gps de(nokia sağolsun bedava full yazılım dağıttı, biz de indirdik) sorun var(biraz yavaş ama sonuçta bu bir telefon gps aleti değil. Kulaklık olarak philipsin SHS-4700 kulaklığını EW den 19 tl ye almıştım ve telefonun kendi kontroler aparatı ile kullanıyorum. Çok başarılı değil ama mp3 playerimi hiç aratmıyor ve bu fiyata mükemmel. Dış seside bana yeterli geldi açıkcası. Yazılım olarak ise v31 biraz yawaş ama bir önceki telefonum iphone olmadığına göre çok fark yaratamıyor psikolojik olarak. Batarya olarak ben günlük 1-1.5 saat müzk dinlioyrum fakat tel görüşmesini çok yapmam normalde, bu şartlarda en az 3 gün ortalama 4 en çokta 5 gün gittiği oluyor. Telefonun wifisi benim laptopun railink wifisinden çok daha iyi çekiyor. 3g hızı olarak gerçekten internette gezinirken wifi ile dolaşırmışcasına hızlı, ayrıca görüntülü konuşma da fena değil(fakat öndeki kamera benim arkadaşın samsungundan kötü gösteriyordu, biraz karanlıktı ortam ama). Analayacağınız ben telefonumu alırım aşırı kurcalamam ve normal şartlarda tüm özelliklerini kullanırım diyorsanız sorunsuz. Fakat diğer türlü biraz daha paraya kıyıp biraz daha üst modellere göz atabilirsiniz...

• Evet bende mavisini almayı düşünüyorum bilgiler için teşekkürler ..
  • Konu faydalı
  • 1 haftadir 5800 xm kirmizi kullanicisi olarak tavsiye ederim alet mobil olarak her isinizi goruyor mp3 film navigasyon wi-fi benim telefonumda su ana kadar bir sorun cikmadi insallah da cikmaz bir kac ise yarar programla telefon super oldu eger almak isteyip de cekinen varsa bence kacirmasinlar fiyat-performans orani cok iyi.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • @ darkest earth bencede gayet normal fazla abartmamak lazim ne de olsa bu sadece bir telefon

>> - Anesthesia` - <<
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N93 almak istiyorum ...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim arkadaşımda vardı ve hiç beğenmedim bu telefonu 1.si telefon dokunmatik değil basınçla çalışıyor bastırmadan çalışmıyor resmen bastırmatik 2.si ekranının çok kirlendiğinden şikayetçi ve 3.sü hoperlöründen fazla ses çıkarmıyor daha önceki xpress music serisi telefonlarda daha fazlaydı 500tl civarı dokunmatik telefon almak isteyene samsung u önerebilirim
    Kadir abimizin dediği gibi İNANACAKSINNNN!!!!!!!!!!!

Orijinalden alıntı: rachael

benim arkadaşımda vardı ve hiç beğenmedim bu telefonu 1.si telefon dokunmatik değil basınçla çalışıyor bastırmadan çalışmıyor resmen bastırmatik 2.si ekranının çok kirlendiğinden şikayetçi ve 3.sü hoperlöründen fazla ses çıkarmıyor daha önceki xpress music serisi telefonlarda daha fazlaydı 500tl civarı dokunmatik telefon almak isteyene samsung u önerebilirim

Ya kardeşim İPhone da ne yapıyorsun anlamadım. Bas diyince basıyor mu yani? ( İPhone dedin demedim. Sadece ekran kullanımı en iyi telefon olduğu için. )

Hiç te bastırmatik değil. Öyle diyenlerin ya cihazda ya da kendinde bir sorun var bence.

Ekran kirlenecek tabi. Sanki samsung un iphone un ekran hiç kir tutmuyor. Tüm günlük işlerini elinle yapıyorsun taharet sonrası temizliğini de elinle yapıyorsun. Sonra gidip telefona dokunuyorsun. Tabi kirlenir silersin temizlenir. Hem koruyucu film diye de bir şey var.

Hoparlöründen fazla ses çıkmıyor da diyorsan helal olsun daha ne diyelim. 6233 ile kapışamaz belki ama çoğu telefona ve hatta notebook a toz yutturur. Kulaklık sesi ise; kendi kulaklığı dışında bir şey dene. 15-20 liralık kulaklıklar bile bariz artış sağlıyor.

Ayrıca samsung a ne yükleyebilirsin.

Flash desteği var mı? Kirlenmiyorlar mı? Sesi mi daha yüksek? Pili yetiyor mu?

He sen almazsın tamam da yanıltıcı şeyler söyleyip insanların aklını karıştırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 27 Şubat 2010; 9:54:43 >

• Arkadaşlar aynı "fiyat aralığında" bu telefonun muadili yok, yakın olarak mesela samy corby b5310 var(ki bu bile 70-80 tl daha pahalı) fakat onuda kullanma fırsatım oldu ve nokia daha kullanışlı. Eğer ben biraz daha para koyarım diyorsanız samynin omnia serisi güzel mesela. Ama yine tekrarlıyorum bu fiyata bu telefon kadar iyi yok...
  • ekrana alışık olmayanlar basmatık dıyor dokunurken tırnak ucuyla dokunursanız pena gıbı :) sorunsuz ve cok hızlı sekılde ıstedıgınızı yapabılıyorsunuz. tırnak ucuyla dokunmak ıcınde ayrıyetten bır capa sarfetmenıze gerek yok deneyın göreceksınız
  • I phone'nin hangi artısı var anlamak güç. Ekranı biraz hassas diye alınacak bir telefon değil. 5800 sahibiyim, Iphone kullanma imkanım da oldu. İnanın bu iki telin arasında büyük bariz farklar görmedim ben. Hatta Iphonenin üzerinde gelen kulakla dinlediğim müzikler benim için hayal kırıklığı olmuştu. Nedir yani, 2mp kamerası olan, dokunmatiği az biraz hassas, orta seviyede müzik kalitesi veren, etrafça karizması yükseltilen bir telefona o kadar para verilir mi Allah aşkına. 5800 sahibiyim diye demiyorum ancak bu telefon gayet kullanışlı bir telefon. Hatta dokunmatiği iyi ki o derecede hassas yapılmamış. Çünkü aşırı hassas dokunmatiği olan telefonların ekranlarına dokunmayadurun anında istenmeyen yerlere girebiliyorsunuz. Kaldı ki 5800'ın dokunmatiği söylendiği gibi de değil. Ne yani bari telefona dokunmadan işlem yapabilseydik (?) O halde " dokunmatik "denmesinin anlamı kalmazdı sanırım. Non-touch tarzı uçuk sistem istiyorsak henüz o seviyeye gelinemedi sanırım. Dışarıya verdiği sesten bahsetmek istiyorum. Özellikle bu noktaya açıklık getirebilirim. Oldukça oldukça ama oldukça kaliteli ve yüksek bir ses çıkışı mevcut. Kesinlikle piyasadaki birçok notebook'dan çok daha temiz ve yüksek ses veriyor.

Hasılı, savalı olacağım diye 1000 $ gibi bir fiyata I-phone. Bana hava civa sökmez baba, işimi görsün yeter, fiyat performans ararım derseniz 350 $ gibi bir fiyara 5800.. Kardeşler seçim sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: banzar
    I phone'nin hangi artısı var anlamak güç. Ekranı biraz hassas diye alınacak bir telefon değil. 5800 sahibiyim, Iphone kullanma imkanım da oldu. İnanın bu iki telin arasında büyük bariz farklar görmedim ben. Hatta Iphonenin üzerinde gelen kulakla dinlediğim müzikler benim için hayal kırıklığı olmuştu. Nedir yani, 2mp kamerası olan, dokunmatiği az biraz hassas, orta seviyede müzik kalitesi veren, etrafça karizması yükseltilen bir telefona o kadar para verilir mi Allah aşkına. 5800 sahibiyim diye demiyorum ancak bu telefon gayet kullanışlı bir telefon. Hatta dokunmatiği iyi ki o derecede hassas yapılmamış. Çünkü aşırı hassas dokunmatiği olan telefonların ekranlarına dokunmayadurun anında istenmeyen yerlere girebiliyorsunuz. Kaldı ki 5800'ın dokunmatiği söylendiği gibi de değil. Ne yani bari telefona dokunmadan işlem yapabilseydik (?) O halde " dokunmatik "denmesinin anlamı kalmazdı sanırım. Non-touch tarzı uçuk sistem istiyorsak henüz o seviyeye gelinemedi sanırım. Dışarıya verdiği sesten bahsetmek istiyorum. Özellikle bu noktaya açıklık getirebilirim. Oldukça oldukça ama oldukça kaliteli ve yüksek bir ses çıkışı mevcut. Kesinlikle piyasadaki birçok notebook'dan çok daha temiz ve yüksek ses veriyor.

Hasılı, savalı olacağım diye 1000 $ gibi bir fiyata I-phone. Bana hava civa sökmez baba, işimi görsün yeter, fiyat performans ararım derseniz 350 $ gibi bir fiyara 5800.. Kardeşler seçim sizin.

Kapak olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: banzar
    I phone'nin hangi artısı var anlamak güç. Ekranı biraz hassas diye alınacak bir telefon değil. 5800 sahibiyim, Iphone kullanma imkanım da oldu. İnanın bu iki telin arasında büyük bariz farklar görmedim ben. Hatta Iphonenin üzerinde gelen kulakla dinlediğim müzikler benim için hayal kırıklığı olmuştu. Nedir yani, 2mp kamerası olan, dokunmatiği az biraz hassas, orta seviyede müzik kalitesi veren, etrafça karizması yükseltilen bir telefona o kadar para verilir mi Allah aşkına. 5800 sahibiyim diye demiyorum ancak bu telefon gayet kullanışlı bir telefon. Hatta dokunmatiği iyi ki o derecede hassas yapılmamış. Çünkü aşırı hassas dokunmatiği olan telefonların ekranlarına dokunmayadurun anında istenmeyen yerlere girebiliyorsunuz. Kaldı ki 5800'ın dokunmatiği söylendiği gibi de değil. Ne yani bari telefona dokunmadan işlem yapabilseydik (?) O halde " dokunmatik "denmesinin anlamı kalmazdı sanırım. Non-touch tarzı uçuk sistem istiyorsak henüz o seviyeye gelinemedi sanırım. Dışarıya verdiği sesten bahsetmek istiyorum. Özellikle bu noktaya açıklık getirebilirim. Oldukça oldukça ama oldukça kaliteli ve yüksek bir ses çıkışı mevcut. Kesinlikle piyasadaki birçok notebook'dan çok daha temiz ve yüksek ses veriyor.

Her iki cihazı da kullanıyorum ve bu tür saçma yorumlar yerine "bilerek" konuşmayı tercih etmelisiniz demek istiyorum iphone ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaslar iphone bölümüne buyursunlar, 5800 nokia fenomeni olmuştur fakat en iyisi o anlamına gelmez, en iyisi iphone dur gibi bir iddiamda yok fakat böyle taraflı ve yanıltıcı "bilmeden" yorum yapmak yalnızca alıcıyı ve kullanıcıyı yanıltır.

• quote:

Her iki cihazı da kullanıyorum ve bu tür saçma yorumlar yerine "bilerek" konuşmayı tercih etmelisiniz demek istiyorum iphone ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaslar iphone bölümüne buyursunlar, 5800 nokia fenomeni olmuştur fakat en iyisi o anlamına gelmez, en iyisi iphone dur gibi bir iddiamda yok fakat böyle taraflı ve yanıltıcı "bilmeden" yorum yapmak yalnızca alıcıyı ve kullanıcıyı yanıltır.

Yanıltmak fanatiklerin işidir. Ben ve benim gibi kullanıcıların kararsız olupta karar verme aşamasında olan alıcıları doğru olarak bilgilendirmektir. Sonuç itibariyle eksik bilgi ve taraflı yorumlarda bulunmamaya özen gösteririz. Herhangi marka modelin bana getirisi yoktur. Bundan herhangi bir kazancım da yoktur. Makinemi buradaki yorumlara bakarak aldım. Benim görevim de arkadaşlara yardımcı olmak anlamında kullanıcılara doğru bilgiyi vermektir. İki makineyi kullanan biri olarak "saçma" olarak adlandırdığınız yorumunuzu iade ederim. Analiz edebilme yetinizi daha isabetli kullanmanızı tavsiye ederim.

• V31 kulanıyorum hiç bir sorun yok.Gerek de yok v40 a ayrıca bazı sorunlarda yarattıgı bir çok forumda yazıyor.Gerek dokunmatigi gerekse programları son derece iyi 5800 xm nin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.