Şimdi Ara

S>Thermalright 1156 Kit Rev B. (Ultra Series/MUX-120/IFX-14/Venomous X/Ultima 90/Cogage True Spirit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2 adet Thermalright LGA 1156 Bolt-Thru-Kit Rev B. bulunmakta. 1 adetini yine kendime, Thermalright True Black Rev. C soğutucumda kullanmak üzere ayırıp diğerini satışa sunuyorum.

Ürünler sıfır, kutusunda, açılmamış poşetlerinde olup, daha bugün itibariyle elime ulaşmıştır.

1156 Socket çevirici kit hemen hemen tüm Thermalright soğutuculara uymaktadır.

Uyumlu olduğu modeller;

Ultra Series / MUX-120 / IFX-14 / Venomous X / Ultima 90 / Cogage True Spirit

Thermalright 1156 kit iki versiyona sahiptir; standart modeli ve Rev. B. modeli. Satmakda olduğum; montajı daha güvenli ve daha kolay olan, fiyat olarak alt versiyonuna göre daha pahalı olan REV. B. modelidir. Ürünün alt versiyonuna göre montaj sırasında işlemci ya da anakarta zarar verme olasılığı %0'dır. Ayrıca ürünün Türkiye'de hiçbir şekilde satışı bulunmamakta; standart model de dahil! Eğer ki dünyanın en iyi hava soğutma çözümlerinden birisine sahip iseniz ve soğutucunuzu 1156 socket (P55/H55/H57) işlemcilerde de kullanmak istiyorsanız, sadece 1 kişinin satın alabilceği bu özel ürünü kaçırmayın

Fiyat: 40 TL

Lütfen pazarlık tekliflerinde bulunmayınız, fiyat sondur

Ürün hakkında;

S>Thermalright 1156 Kit Rev B. (Ultra Series/MUX-120/IFX-14/Venomous X/Ultima 90/Cogage True Spirit)

Not: Thermalright firmasının ürettiği %100 orijinal üründür!

Kitle beraber kullanılan Ultra 120 serisinden Thermalright True Black ile değerleri merak edenler inceleyebilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_38075277/tm.htm

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 27 Şubat 2010; 13:51:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kaç yıldır forumdayım şöyle bir ilan açamadım ona yanıyorum. soğutucu kiti değil de kansere çare sanki arkadaş

HAYIRLI SATIŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeFeD -- 27 Ocak 2010; 10:47:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeFeD

kaç yıldır forumdayım şöyle bir ilan açamadım ona yanıyorum. soğutucu kiti değil de kansere çare sanki arkadaş

HAYIRLI SATIŞLAR

Sağolasın Vallahi çok aradım bu kiti, ne Türkiye'de satan birini bulabildim ne de Türkiye'de satan bir yer... En sonunda yurtdışından zar zor getirttim, getirtirken de 1 adet fazladan getirttim onu da satıyorum işte. Bir sürü model ile uyumlu, serinin son çıkan kiti. Elbet ben gibi ihtiyaç duyan bir arkadaşımız olacaktır, en azından o benim gibi uğraşmayacak kit derdiyle... Yani bir nevi Thermalright soğutucuların 1156 socket için kanser ilacı + Bulunmaz Hint kumaşı Taaa Amerika'lardan getirttim vallahi

• Fiyat sağlammış
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Fiyat sağlammış

Ürün de öyle

• ah keşke alabilseydik ürünü... kaçırdık... ne diyelim artık sağlık olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.