Şimdi Ara

İki farklı bilgisayarda iTunes (iphone için) ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
15.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone umu sync ederek kullandığım bilgisayar haricindeki başka bir bilgisayarda da itunes kullanabilirmiyim..
    Yani şimdi ben normalde kullanmadığım pc ye itunes kurup iphone u sync edersem muhtemelen hedef klasörlerde bişey görmeyeceği için iphoneda ne var ne yok silicek..
    bunu nasıl hallederim?
    2 pc de de iphone bağlayıp itunes u kullanmak istiyorum..

• kullanabilirsin...

herseyden once ilk olarak telefonunu o bilgisayara "store" menusu altından "authorize computer" deyip bilgisayarını
    iphone icin tanımlı bilgisayara haline getirceksin sona
    iphonunun rehberini o bilgisayara aktarman lazım...
    contact'ı sync dediginde "merge" secenegini secersen... rehberin bilgisayara gecer...
    ayrıca telefonundaki programlarıda o bilgisayara akratabilirsin bunun icin "file" menusu altından "transfer purchases from iphone" diyceksin...
    ama resimlerini ve mp3lerini 2.bilgasayara aktaramazsın onlar gider yanlıs bilmiyosam...
  • toplam 5 bilgisayara kadar izin veriyo apple.. Hatta deauthorize ettiğinde hakkında yanmamıs oluyo o bilgisayarı kullanmamıs gorunuyosun:)
  • ya ne saçma bişi bu itunes resim ve müzik gitmesi..iphone iyi güzelde şu itunes olayı bitiriyor arkadaş..windows mobile'da ne güzel activesync ile her bilgisyarda dosyalar kaybolmadan sync edebiliyoduk.
  • cidden saçma yahu...

aslında bunu sormamın nedeni şu..
    iphone u JB yapıcam fakat evde kablo ile internete bağlanıyorum kablosuz bir bağlantı yok..
    bunu nasıl halledebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_ashk

Arkadaşlar iphone umu sync ederek kullandığım bilgisayar haricindeki başka bir bilgisayarda da itunes kullanabilirmiyim..
    Yani şimdi ben normalde kullanmadığım pc ye itunes kurup iphone u sync edersem muhtemelen hedef klasörlerde bişey görmeyeceği için iphoneda ne var ne yok silicek..
    bunu nasıl hallederim?
    2 pc de de iphone bağlayıp itunes u kullanmak istiyorum..

Forumda bir açıklama bulamadım v konuyu hortlatmanın vakti geldi sanırım

Evet arkadaşlar bende bu soruya çözüm arıyorum bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun

• bende bu soruna çözüm arayanlardanım. evde ve işyerimde kullanıyorum ama işyerimde sync yapsam evde yüklediklerim gidiyorç evde sync yapsam ofiste yüklediklerim gidiyor. çözümü varsa yardım lütfenn...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: april04

bende bu soruna çözüm arayanlardanım. evde ve işyerimde kullanıyorum ama işyerimde sync yapsam evde yüklediklerim gidiyorç evde sync yapsam ofiste yüklediklerim gidiyor. çözümü varsa yardım lütfenn...

iphone dünya kadar para ver birde üstüne bu kadar saçma işlerle uğraş. Bu gidişle yakında program mühendisi olucam (!)
  • Teknik olarak edebilirsiniz fakat bazı konularda birden fazla iTunes kullanmak sıkıntı olabilir. Örneğin şarkılar sadece bir bilgisayar ile senkronize edilebildiğinden, diğer bir bilgisayardan şarkıları senkronize etmek istediğinizde iPhone'daki mevcut şarkılar silinir. Diğer iTunes'un kütüphanesindeki (LIBRARY) şarkılar iPhone'a yüklenir. Benzer şekilde adres defterini de bir bilgisayarda Outlook (veya Windows Adres Defteri) ile senkronize etmişsek, diğer bir bilgisayarda senkronize ettiğimizde sıkıntılar oluşabilir.
    Sonuç olarak mümkün olduğunca tek iTunes (yani tek bilgisayar) kullanımında fayda var yoksa işler karışabilir =)
  • Merhaba !

Ne yazık ki Türkçe bir kaynak bulamadım. Ama aşağıdaki linkte anlatılıyor ingilizce olarak. Pek de incik cincik bir iş ama denemek isteyen buyursun:
    http://www.andrewgrant.org/2008/03/30/how-to-sync-an-iphone-with-two-or-more-computers.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivanck

Merhaba !

Ne yazık ki Türkçe bir kaynak bulamadım. Ama aşağıdaki linkte anlatılıyor ingilizce olarak. Pek de incik cincik bir iş ama denemek isteyen buyursun:
    http://www.andrewgrant.org/2008/03/30/how-to-sync-an-iphone-with-two-or-more-computers.html

Son sürüm iTunes da olmuyor bildiğim kadarıyla.

En iyisi iş yerinde vs.. itunes dışında itunes ile uyumlu olan ek bir program kullanmak. Böyle bir program tavsiyeniz var mı itunes kadar kaliteli olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdelta -- 31 Aralık 2010; 11:12:19 >

• şarkılar ve videolar gidiyor sadece.Resimler kalmıstı bende.O kadar sarkı,film ve videom gitti deli oldum şimdi üşeniyorum tekrar yüklemeye silmiştim birde hepsini:S
  • Device üzerinde transfer purchase dediğimizde telefondaki tüm bilgi ve uygulamalar itunes a aktarılır.... ilk bağladığınızda sync yapmadan bunu uygularsanız veri kaybı yaşamazsınız ;)
  • Ufak bir tavsiyede bulunayım. Ben iphone ve ipade kitap, müzik,resim ve program atıyorum. Yeni bir itunesa geçerken şöyle yapın:

-- Önce bilgisayarı authorize edin.
    -- Apps kısmına gelin ve transfer purchases deyin. Bu şekilde iphoneda bulunan programlar silinmeden itunes içine aktarılacak.
    -- Iphonea attığınız müzik ve kitapları bir kenarda tutun. Arşiviniz olsun açıkcası. Yeni itunes kurunca manually manage music and videos yapın ve silindikten sonra müzikleri geri kopyalayın. Fotograflar yerinde duracak zaten.

Bunların ötesinde diğer bir tavsiyem itunes kullanırken edit>preferences>advanced sekmesinden "copy files to itunes media folder when adding to library" yapın. Böylece bütün müzik, kitap, fotograflar itunes klasöründe yedekli olacak. Yeni itunes kurunca buradaki klasörleri geri koyarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esahinkoc

Device üzerinde transfer purchase dediğimizde telefondaki tüm bilgi ve uygulamalar itunes a aktarılır.... ilk bağladığınızda sync yapmadan bunu uygularsanız veri kaybı yaşamazsınız ;)

bunu nasıl yapıcaz ki transfer purchase dediğimizde müzikleri kopyalamıyor fotoğraf rehber felan kopyalır daha sonra müziğe girip liste şarkı ekleyip sync yaptığımızda yine var olan müzikler siliniyor

yok mu biçaresi ?
  • Bir üstteki mesajda müzikler için ne yapacağınızı söyledim
  • Cidden sinir bozucu bir durum.

Bende ilk iPhone aldığımda bilmeden böyle bir hataya düşmüştüm yani laptopta senk. ettiğim iPhone'u tutup hackintosh bilgisayardada snk. etmeye calısınca ne var ne yok hepsi silindi :)

O gündür bu gündür tek bir bilgisayardan senk. ediyorum. Ama bu olay çok saçma . Bir çeşit çözüm bulunmalı
  • iTools yükle bak keyfine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.