Şimdi Ara

iPhone şimdi de doktor oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone'unuza öksürün, size hastalığınızı söylesin...

Amerikalı ve Avustralyalı bilim adamları tarafından geliştirilen bir iPhone programı öksürüğü algılayıp solunum yolu rahatsızlıklarını anlayabiliyor. Öksürüğün kuru ya da balgamlı olmasını algılayan yazılım, öksürüğün virüsten mi yoksa bakteriden mi kaynaklandığını belirleyebiliyor. Hafızasında farklı yaşlara ve cinsiyetlerdeki hastalara ait 100’den fazla öksürük örneği bulunan programı kullanmak için iPhone’a doğru öksürmek yetiyor. Yazılımı geliştiren STAR şirketinin sözcüsü Suzanne Smith tarih boyunca öksürüğün hastalıkların teşhisinde en önemli işaret olduğunu belirtirken şimdi bilgisayarda kullanılan yazılımın öksürüğün gürültüsünü, ses seviyesini ve hırıltıları algıladığını söyledi.

• Yararlı bir program gibi ama iphona hastalık teşhiz edicez diye önüne gelen öksürürse telefonu karantinaya almak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Yararlı bir program gibi ama iphona hastalık teşhiz edicez diye önüne gelen öksürürse telefonu karantinaya almak gerekir.

Kendi telefonun olursa iyi birşey ama ben hayatta başkalarına kullandırtmam.Özellikle de domuz gribinin olduğu günümüzde.
  • programın adı ne ?
    deli gibi hastayım doktora falanda gitmiyorum akın var diye orda hastalık kapmak daha kolay diye
    program ne kadar dogrudur bilinmez ama zor be hacı =)
    ama deniyelim gorelim
  • çok ilginç, etkileyici ...

yarın alacağım 3G 16 GB sabırsızlanıyorum ...
  • anlatım güzel de programın adı ne ?
  • öksürük ses tonundan mı anlıyormus hastalıgın ne oldugu,bu iphone la ilgili daha neler cıkar allah bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha neler göreceğiz kim bilir
  • bu program daha test aşamasında henüz yazılmadı iphone için..1000 kişiyle test edildikten sonra apple storlara verilecektir ilgilenenlerin bilgisine..
    bu konuyla ilgili link aşağıdadır...,

http://www.iltublog.com/telefona-oksurun-hastaliginizi-soylesin
  • Sacma otesi bir app
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

Sacma otesi bir app

bencede
  • sonra iphone hastalik sacacak riskli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.