Şimdi Ara

|+18| KAVGA VAR ! [Fight Club] |+18| *5. Yıl Özel Combo Mode *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
14.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  |+18| KAVGA VAR ! [Fight Club] |+18|  *5. Yıl Özel Combo Mode *

FIGHT CLUB

Öncelikle bu bir Rol Yapma Oyunudur. +18
    Kavga War'ın Kurulum amacı eğlenmek , stres atmak ve HAYAL GÜCÜ'müzün sınırlarını zorlamaktır.

Sıkça Sorulan sorular

1. Ben hiç bişey anlamadım ne yapmam gerekiyor ?

Hiç bişey !Kendine hayali bir rakip(üyelerden biride olabilir) seç ve onu gerçekten dövüyormuş gibi yaz.Kısaca kendi uydurduğun kavgayı kısa bir hikaye gibi yaz. Ortamı sen belirle, atılan yumrukları, dökülen kanları, kırık kemikleri, kesilen sinirler... herşeyi sen belirle.

2. Ben yine hiç bişey anlamadım , ben aptal mıyım ?

Hayır! Oyun bir nevi ;'' bir önceki cümlenin devamını getir'' oyununa benzer. Yapmanız gereken kavganın içindeymiş hissini bize ve kendinize yaşatmak , aşşağıda ki kavgalardan örnek alabilirsin.

3.Ben yine bir şey anlamadım, artık ne yapmalıyım ?

Ctrl + alt + delete

Kavga War 'ın kuralları basittir.

1. Kural : Kural Yok.
    2. Kural :Başınız sıkışırsa; kural 1'e başvurun.

_______________________________________________________________________________________________

tyler�a neresine vuracağımı sordum, yüzüne mi, midesine mi?
    tyler dedi ki: �şaşırt beni.�

You are not special.

--------------------------------------

5. Yıl'ımız kutlu olsun. Combo Mod'u kullanarak rakibinizin beynine aparkat atabilirsiniz. Ve ya canınız ne istiyorsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Narrator -- 28 Ağustos 2014; 12:26:04 >

• Örnek Dövüş

Dayak yemeye devam etmek istemesemde ; kendimden nefret etmemden dolayı hakediyorum.

Tyler'ın yumruklarını sıralamaya koyarsak:

ilk yumruk tam sağ karın bölgesine
    ikinci yumruk 0.50 salise aralık ile koltuk altı kaburga kemiğime
    ücüncü yumruk yine sağ elinden kaşımın altına

kaşım patladıktan sonra görüş açım azaldığı için dördüncü yumruğu göremeyip sadece hissetmekle yetindim.
    Nerden geldiğini anlamadığım dis kapağı travma geçirmeme sebep olabilirdi ; acı sonsuz ve asildi.

|+18| KAVGA VAR ! [Fight Club] |+18|  *5. Yıl Özel Combo Mode *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Narrator -- 14 Haziran 2010; 16:30:53 >

• izmirde dayak atmak isteyen varmı
    Sadece başka bir cenaze töreni..
  • [D.A]

Kullanılan silahlar ; kırılmış şarap şişesi.

Gücü damarlarımda hissediyorum. Gerginliğim saatin akışına vurmuş, yelkovan bensiz hareket edemiyor.
    Güç gösterisi olsun diye değildi dolu şarap şişesinin ucunu kırıp bağırmam.
    Birazdan çığlıklarını duyacağım Tyler'ın sesini bastırmak istiyodum.

Şarap şişesinin keskin yüzeyi Tyler'ın derisini yırtarken aklımda bi sonraki hareketimi düşünüodum.
    Şişeyi agresif bir şekilde Tyler'in yüzünde patlattım. Burnu kırılmamış sadece çatlamış.
    -Biraz daha acı çekmen lazım ! Yerden aldığım taşı dudaklarında patlattım. Boğazından geçen kanlar ; susuzluğunu gideriyordu...

''örnek dövüş''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Narrator -- 13 Kasım 2009; 15:58:21 >

• Tyler'a Saldırıyorum
    Mekan : Çok katlı binanın çatı katı.

Sağlı sollu sert yumruklarımı yiğen Tyler'ın kafa tasının kırılmasını istiyordum.
    Çatının ucuna getirdim. Karnını nefesi kesilsin diye dizimle bi kaç kere yokladım. Derin derin soluk almaya çalışırken yakasından tutup çatıdan aşşağıya fırlattım.
    Yere tosladığında omurgaları kırılmış , dişleri çatlamış ve kafa tası dağılmıştı. Yerde oluşan kan gölü pisti.

Çatıdan bende atladım , tam üstüne ! Tyler'ın tam üstüne iki ayağımla. Kolundan tutup yerden kaldırmak istedim ama kolu çıkmış. Dahada vurmak istemiyorum sana , beni rahatlattığın için teşekkürler.

Kurtuldun sanma Tyler ! Seni sıradaki arkadaşımın merhametine bırakıyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Narrator -- 13 Kasım 2009; 15:59:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yolg3z3r

[D.A]

Mekan : Çok katlı binanın çatı katı.

Sağlı sollu sert yumruklarımı yiğen Tyler'ın kafa tasının kırılmasını istiyordum.
    Çatının ucuna getirdim. Karnını nefesi kesilsin diye dizimle bi kaç kere yokladım. Derin derin soluk almaya çalışırken yakasından tutup çatıdan aşşağıya fırlattım.
    Yere tosladığında omurgaları kırılmış , dişleri çatlamış ve kafa tası dağılmıştı. Yerde oluşan kan gölü pisti.

Çatıdan bende atladım , tam üstüne ! Tyler'ın tam üstüne iki ayağımla. Kolundan tutup yerden kaldırmak istedim ama kolu çıkmış. Dahada vurmak istemiyorum sana , beni rahatlattığın için teşekkürler.

Kurtuldun sanma Tyler ! Seni sıradaki arkadaşımın merhametine bırakıyorum sadece.

Sağlam dayak yedim. Şimdi sıra bende

yolg3z3r ! Boynunu yakalayıp sıkıyorum ve nefes alamıyosun. Karnına sert bi yumruk atıyorum ve bayıltana kadar tekmeliyorum seni. Burnuna sert bi kafa atıyorum ve burun kıkırdağın dağılıyor. Şimdi estetik olman gerekecek.

Sıradaki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyorai

Pikaçu seni seçtim

Selam Nyorai dayak yemeye hazır ol.

Mekan : Olimpiyat Stadı
    Kullanılan Silahlar : Hakem düdüğü , davul tokmağı

Kale direğinin tam önünde sol yumruğumla kaşını patlatıyorum ve tam yere düşerken kasıklarına doğru sert bir tekme savuruyorum.
    Yerden kalkamıyorsun. Hakem düdüğünü kulağından kan gelene kadar öttürüyorum. Arkadan davul tokağını alıp kafanı şişirene kadar vuruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden. -- 13 Kasım 2009; 16:22:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel konuymuş, akşama mutlaka yazacağım. O zamana kadar biri beni sağlam dağıtsın.
    iPad Pro - Macbook Pro M1 16GB - iPhone 12
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden.

quote:

Orijinalden alıntı: Nyorai

Pikaçu seni seçtim

Selam Nyorai dayak yemeye hazır ol.

Mekan : Olimpiyat Stadı
    Kullanılan Silahlar : Hakem düdüğü , davul tokmağı

Kale direğinin tam önünde sol yumruğumla kaşını patlatıyorum ve tam yere düşerken kasıklarına doğru sert bir tekme savuruyorum.
    Yerden kalkamıyorsun. Hakem düdüğünü kulağından kan gelene kadar öttürüyorum. Arkadan davul tokağını alıp kafanı şişirene kadar vuruyorum.

Giriş: Heyyytt lennn ben Kadir deli Kadir ulennnn
    Gelişme: Bir tokatla şaftını kaydırttımardından parmaklarımı gözüne soktum aynı anda tesislere mükemmel bir tekme ve göbeğe öldürücü şimşek yumruğu.
    Sonuç: Komalık Deli Kadir farkı ile
    Konu Türklere özgü üç hassas nokta ve Öldürücü Deli Kadir Tokatı'nın etkileri.
    Anafikir: Deli Kadir'e ve yakınındakilere bulaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beta -- 13 Kasım 2009; 17:01:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Güzel konuymuş, akşama mutlaka yazacağım. O zamana kadar biri beni sağlam dağıtsın.

Zevkle Kardeşim.

Kullanılan silahlar : Silah YOK

Yeteri kadar sert misin Görücez.

Baldırlarına kaval kemiğimle ardı ardına vuruyorum. Biliyorum şimdiden morarmaya başladı. Sol bacağını hissetmediğinide biliyorum çünkü bende yaşadım aynısını ; ama senin daha çok yaşamanı istiyorum ve bir tekme daha atıyorum baldırına. Kas ezilmesinin acısını artık benden daha iyi biliyorsun. Yüzüne gelen yumruk seni afallatsada arkasından gelen yumruk dudağını patlattığından dikkatini bende toplayabiliyosun. Kan'ı ilk tadışın değil ! Hayır bu tadı biyerden hatırlıyosun... Bu tada alışıcaksın...

• Buna Rp mi diyorsun?

Beynin

Cesursun, dayak yemeyi göze alacak kadar hemde.

Mekan : Taksim Meydan'daki Börger king'in erkekler tuvaleti

Çenene gelen sert yumruklarım benim bile elimi acıttı. Ama yüzünden kan getirmem için kaşını patlatmam lazım. Kafandan tutup musluğun demirine sertce vuruyorum. İşte bu , musluğu açsamda bu kan burada kalacak !

-Kanı göremiyo musun ? Kafandan tutup yüzünü aynada sürtüyorum ve artık kan aynada ; yüzünün şeklini almış acıdan gülümsüyor. Tuvaletten çıkarken kapının sivri köşesine patlayan kaşını tekrardan vuruyorum. Ve artık özgürsün...
  • Fight cluba girdim karşımda yolg3z3r . Benim gibi tıfılı buldu tabi dövmek istiyor. Kavgadan kaçılmaz burası fight club. Hemen başladık kapışmaya. Bir tane sağ direk vurdu elmacık kemiğim yerinden oynarcasına sarsıldı, arkasından bir sol çenem paramparça oldu. Bir tane yumruk atayım dedim, ıskaladım. Gelişine bir yumrukta burnuma çaktı, çektiğim acı o kadar büyüktüki daha sonra yediğim 2-3 yumruğu hatırlamıyorum bile bilincim kapanmıştı. Rakibim yolg3z3r omuzları geniş kaslı iri yapılı bir dev olmasına rağmen bileğimle devirmeye çalıştım. Adam ağzımı yüzümü dağatmasına rağmen hala hırsını alamamıştı ve beyzbol sopasını kaptığı gibi sağ kolumun dirseğinde kırdı. Dirseğimin yerinden çıktığını hissettim. Neyseki öteki elim sağlamdı ve çektim çakıyı allah ne verdiyse şak şak şak bağırsaklarına bağırsaklarına döşedim iç organlarını döktüm dışarıya. Ona yaşattığım acının verdiği zevk o kadar büyüktüki kendi acılarımı hissetmiyordum bile!!

ekleme: Öldürdüğüm kişi @yolg3z3r
    Başımız sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökaLp. -- 13 Kasım 2009; 17:19:55 >

• Bu konu ne?
    Şaka mı?
    Hertürlü konu gördüm ama böylesini ilk defa görüyorum.
    İyice uçmuşsunuz.

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Güzel konuymuş, akşama mutlaka yazacağım. O zamana kadar biri beni sağlam dağıtsın.

Kullanılan aletler : kaldırım taşı, beton kiriş (dahili),
    Mekan : iş çıkışı
    Saat : 18.00 suları

pusmuşum kapının sağ tarafına bu şahsı benzetmek için, hissediyorum yaklaştığını
    gölgesini görür görmez avuçlarımın arasında sıkıca tuttuğum kalldırım taşını tüm vucudumdan güç alarak 80km hızla suratının ortasına geçiriyorum, ağız burun kanlar içinde
    arkadaşının teki yardım etmek istiyor, eğiliyor buna doğru tabi bende tam belinin tam ortasına uçaraktan indiriyorum dirseğimi. bir ses çıkıyor; KÜT yazık oldu çocuğa, inme indi kulakları kaşları falan bilinçsizce hareket ediyor

neyse Historia Calamitatum'un ağız burun dağılmış fakat hala istediğim gibi değil, tutuyorum saçlarından duvara duvara geçircem kafasını, tam kirişi ortalıyorum geriye doğru çekiyorum saçlardan ve tüm gücümle beton kirişe GÜMMM , yetmiyor GÜMMMM , gümmmm, GÜMMMMMM, beton olmuş kıpkırmızı, et parçaları serpilmiş etrafa, ama beni durduran bunlar değil, elimde kalan saç tutamı! şampuanını değiştir diye fısıldıyorum kulağına

yetermi diye soruyorum kendime, YETMEZZZZZZ yerde beli kırılmış şahsı alıyorum ayaklarından tutup al birini vur ötekine misali kendimden geçmiş şekilde saldırıyorum. ikiside ölmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp M.

Buna Rp mi diyorsun?

Beynin

Büyüksün Alp, bari bi Dm seçseydiniz
    2.si Gökalp seni güzel dövmüşüm karşılığınıda yine güzel almışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Narrator -- 13 Kasım 2009; 18:37:28 >

http://www.youtube.com/watch?v=4zP1IjgSO_E
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Biri Fight Club mü dedüüüüüü

Bunu koyduğun için çok sevindirdin bizi. Ödül olarak sana acı çekmende yardım edicem ve acı çekebildiğin kadar özgür olduğunu anlıyacaksın.

FATİH SANA SALDIRIYORUM
    Burnuna Tam sağ yumruğumun kemiğiyle vuruyorum. Güzel! Hiç bişey hissetmemiş gibi davrandın! İkinci yumruğumu yanağanın sol tarafına patlatıyorum, yanağın ; yumruğum ve dişlerin arasında ezildi. Ansızın aşşağıdan yukarı doğru gelen yumruğum, sol gözünün ortasına gelen diğer yumruğumla kaynaştı. Sinirden öyle bi yumruk atıyosunki tek seferde kaşım patladı; Sanırım dikiş gerekicek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden. -- 13 Kasım 2009; 18:50:30 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.