Şimdi Ara

faxlı yazıcı cihaz tavsiyesi yaparmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hiç bilmediğim bir konu olduğundan danışmak istedim.

çok pro olmayan faxlı yazıcılı fotokopi falan çeken fiyat performansı iyi olan bir cihaz alacağım.

ne tawsiye edersiniz? + bu cihazları alırken bakılacak kriterler ne olmalı?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılar

Email:hypertech@livemessenger.com
  • Madem bilmediğiniz bir konu,elimden geldiğince bildiklerim ve deneyimlerimi paylaşmaya çalışayım.

İhtiyacınız bir lazer mi yoksa mürekkepli mi,ilkin bunu kararlaştırın.

Öncelikle fax özelliğini dahil ederseniz seçenekler azalıp fiyat artıyor,eğer fax mecbur değilse uygun fiyatlı çok fazla seçenek var.İhtiyaçlarınızı belirledikten sonra model seçmek kolaydır.

1-Çok fazla baskı alıyorsanız mutlaka lazer olsun!..

1-a-Lazer istiyorsanız renkli mi siyah beyaz mı kullanacaksınız ona göre karar verip seçeneklerinizi çok rahat daraltabilirsiniz.
    1-b-Lazer bir cihaz seçerken modellerin baskı maliyetini ve sarf malzemelerinin fiyat-kolay temin edilebilirliğini araştırın,iyi karşılaştırın.
    1-c-Lazerin içindeki toner tam dolu mu geliyor ona dikkat edin,denk modellerin fiyat farklılıklarının sebebi toneri olabilir,şaşırtmasın bu.
    1-d-Tercihiniz renksiz bir lazer olursa Samsung scx 4121f olabilir,ben kullanıyorum,bir tane daha aldım,katagorisinin en iyisidir.450tl civarındadır.
    1-e-Tercih lazer olup renkli olması yönündeyse Hp cp1215 iyidir,350tl'lerdedir;fax'lı bir renkli lazer ise Hp'nin CM 1312nfi'si fena değildir,850tl gibi alınabilir

2-Çok seri baskı almam diyorsanız mürekkepli bir cihaz tercih edin!..

2-a-Lazerlere göre çok hızlı baskı verirler.
    2-b-Çoğu standart renksiz lazerlere göre renkli baskı avantajları vardır.
    2-c-Lazerlere göre baskı maliyetleri 'dezavantajı' vardır.
    2-d-Artık gelişmiş bir mürekkepli cihaz aynı fiyatlı vasat bir lazere göre daha ekonomik sayfa başı baskılara ulaşabilmektedir.
    2-e-Yazıcılardaki yeni kolaylık 'kablosuz bağlantılar' özelliği makul bir fiyat farkıyla gelir.
    2-f-İhtiyaçlarınız renkli bir yazıcıyı gerektiriyorsa benim de kullandığım HP 8500DWN'yi tavsiye ederim,fiyatı şu tarihlerde 550tl'lere düşmüştür,henüz üstüne cihaz yoktur.
    2-g-Mürekkepli tercih edecekseniz ve maliyeti düşürmek için fax'dan vazgeçebiliyorsanız HP C4580 300tl civarındadır,eksiksiz bir cihazdır.

İşin özü:Ekonomik ve verimlilik olsun istiyoruz;çok fazla baskıysa Lazer,az ve orta baskıysa mürekkepliler;ihtiyaçlarımızı karşılasın istiyoruz;Fax lazımsa dahil edin,Renk lazımsa dahil edin...

• Şirkette 4 yıldır Samsung SCX-4521F kullanıyoruz. Tarama özelliği hariç diğer tüm özellikleri mükemmel. Tarayıcı özelliği de Epson ile mukayese ettiğim için beğenmiyorum. Yüksek bit değerleri istemezseniz bu özelliği de ofis kullanımı için yeterli olabilir. Ben tavsiye ediyorum...
  • Eğer kartuşlu makine arıyorsan hp öneriririm kartuşları dolum oluyor.buradan bakabilirsinhttp://bit.ly/e3XiD0 .Eğer tonerli makine arıyorsan samsun daha çok tercih ediliyor Türkiye de.toneri dolum oluyor aynı şekilde buradan bakabilirsinhttp://bit.ly/dMvxJ6
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.