Şimdi Ara

iPhone FW 3.1 JB [3GS] Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
1
Favori
18.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hadi hayırlısı bakalım..
  • sehir efsanesine dondu konu :)
    suarik denemelere baslıdı diye duymustum. hatta bir kac kisi test ediyordu ama ben 15 ekımden once cıkmaz dıye
    umuyordum cıkarsa ne mutlu ipod olarak kullanan arkadaslara..
  • peki neden yurtdışı olanlar için geçerli =(
    turkcellden alanlara olmuyomu şey şimdi =(
  • Turkcell cilerede olucak. ama sadece 3.0 lıysan. 3.1. jb siz kullanan downgrade yapıp 3.0 a dusup bunu kullanınca olur gibi sanki.
    ustadlar bu konuda fıkır belırtırler.
  • downgrade yapilip sonra 3.1 e gecilebilir. fakat su an 3.0 veya 3.01 deyken cydiada kayit yaptiranlar icin donus var. onun da bi hal caresine bakarlar.
  • 3gs 3.1 için eski telefonlardaki gibi imza yedeklerine falan gerek kalmadan 3.0 daki gibi jb den sonra yapılabilen unlock çıksın
    bu haberi verecek olan (bununla ilgili ilk kesin konuyu açacak olan) arkadaşa 50 kontur gondericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 2 Ekim 2009; 16:25:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 11 - Jailbreak - Ana Konu
    8 yıl önce açıldı
    iPhone OS 3.0!!! (Ana Konu)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Stewie:.

3gs 3.1 için eski telefonlardaki gibi imza yedeklerine falan gerek kalmadan 3.0 daki gibi jb den sonra yapılabilen unlock çıksın
    bu haberi verecek olan (bununla ilgili ilk kesin konuyu açacak olan) arkadaşa 50 kontur gondericem

katılıyorum......eninde sonunda cıkacak.... ve çok az kaldı....
  • çıkacak olan yazılım 3.1 li bir telefonu direkt jb yapabilecek mi? hepsinden önemlisi unlock yapılabilecek mi?
  • kaynak yoksa sen nerden öğrendin nerden takip ettin ?
  • evet.. 3.1 jailbreak çıkıcak... 3.1 jailbreak çıkarsa zaten 3.1 olan telefonlar jailbreak olduğu unlockta olacak.. bence buyuk bir ihtimal dev team suanda 3.0.1 de kitlitlenme sorunu önlemeye calışıyorlar..3.0.1 de kilitlenince 3.1 yüklemek zorunda kaldık. 3.1 de jailbreak çıkartılıp i tunnes 3.2 çıkarınca aynı program yukleme , kilitlenme vs den 3.2 ye mecburen gecip 3.2 yi de beklemeyelim diye ugrasıyolar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_karizma_54

kaynak yoksa sen nerden öğrendin nerden takip ettin ?

Gerçekten böyle bir haberle gaza gelmemek mümkün değil ama kaynak var mı yoksa yine sadece şehir efsanesi mi? Yeter artık biri bir şey söylüyor umutlanıyoruz...Sonu hüsran. Gerçekten çıkarsa ben de gönderecem 50 kontör :)
  • 3.1 JB'nin çıkmasına kısa bir süre kaldı. DevTeam testi bitirdi, şuana kadar herhangi bir hata veya sorun ile karşılaşmamışlar. Şuanda kodlar son kullanıcıya sürülmek için derleniyor.
  • Hadi hayırlısı sonunda jb geliyor
  • haberler gittikçe iyiye gidiyo hadi hayırlısı
  • Umarım kısa süre içinde çıkar. Hadi hayırlısı
  • haydi işalla çıksada yüzümüzü bi güldürse..
  • çok surer mı arkadaslar unlock olayı (3gs 16gb 3.1 version) ?
  • bi elli kontürde benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma2

bi elli kontürde benden

- yokmu arttıran

- 55

- 60

- 65

- evet jailbreak yapıyorum yapıyorum yaaaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 2 Ekim 2009; 22:02:13 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.