Şimdi Ara

Palm Pixi 20 Ekim’de mi geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Palm'ın Pre'den sonraki webOS tabanlı ikinci telefonu olan Palm Pixi, yakın zamanda kullanıcıyla buluşabilir. Eğer BGR'ın ulaştığı bilgiler doğruysa Pixi 20 Ekim'de Sprint'in mağazalarınında yanında Best Buy ve diğer teknoloji mağazalarında kullanıcının beğenisini sunulacak. Fiyat hakkında herhangi bir kesin bilgi bulunmazken, Pixi'den daha gelişmiş Palm Pre'nin 149 dolar olduğu düşünüldüğünde Pixi'nin 100 dolar altı bir fiyatla iki yıllık kontratlı olarak satışa sunulması bekleniyor.


    Pixi, dahili fiziksel QWERTY klavyeye ve 320 x 400 piksel çözünürlüğünü destekleyen 2.6-inç boyutunda kapasitif dokunmatik ekrana sahip. 8Gb'lık dahili depolama alanının yanında microSD kart girişi bulunan Pixi'de 2 Megapiksellik LED flash destekli kamera tercih edilmiş. Çift Band CDMA2000' de çalışabilen ve EvDO Rev A desteğine sahip cihazda Wi-Fi desteği ise bulunmuyor. Pixi'i daha yakından tanımak için Palm'ın hazırladığı sayfaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.










  • bunlarda baya moda oldu.
  • wi-fi yok aşk yok :D
  • steve job'dan allah razı olsn valla ,iphoneyi cıkarmasaydı biz dokunmatik ekranlı telefonları flimlerde yada rüyamızda görrdük :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

    steve job'dan allah razı olsn valla ,iphoneyi cıkarmasaydı biz dokunmatik ekranlı telefonları flimlerde yada rüyamızda görrdük :D


    Evet Steve Jobs olmayasaydı dokunmatik rüyamızda görmezdik belki ama, ya Çin telefonları ya da Windows Mobile telefon kullanırdık.

    Windows Mobile işletim sistemini çok severim ancak iphone olmasaydı eğer;

    - Kapasitif ekran hayatımıza ne zaman girerdi bilemiyorum

    - accelerometer ne zaman girerdi bilemem

    - animasyonlu ve hoş görünümlü menüler, kinetic scrool olayı ne zaman girerdi yine bilemem.

    Kısacası telefon eğlenceli görünümden yoksun, sıkıcı bir halde olurdu.




  • Doğru düzgün AppStore ve türevlerinide unutmıyalım
  • evet iphonun başarısı ve özellikleri oldukça güzel ama yinede wmden kopamadım ben.
  • valla ben de 3 senedir palm os ta sürünürken wm 6.1,dostan win7ye geçiş gibi geldi.Ama palm ilk pdamdır havası başkadır sürekli çözmen gereken sorunlar vardır o açıdan vazgeçilmezdir .Cebitte görecek miyiz?
  • Treo 650'yi uzun zaman kullandım ve gerçekten en sevdiğim pda'larımdan biridir. Özellikle pil süresi ve işletim sisteminin hızı beni çok memnun etmişti. Çok ta sevmiştim, yani sürünmek olarak görmüyorum ben. Ancak tabiki eksik yönleri de vardı. Bakalım Web OS nasıl birşey olacak.
  • Sahiden yakında Cebit var Artık vaz geçtim yurt dışındaki gibi tanıtımları vs de en azından eskiden olduğu gibi (ilk Cebit zamanlarında) piyasaya verilmek üzere olan cihazları tanıtsalar/demo etseler bari.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thedeparted

    Treo 650'yi uzun zaman kullandım ve gerçekten en sevdiğim pda'larımdan biridir. Özellikle pil süresi ve işletim sisteminin hızı beni çok memnun etmişti. Çok ta sevmiştim, yani sürünmek olarak görmüyorum ben. Ancak tabiki eksik yönleri de vardı. Bakalım Web OS nasıl birşey olacak.


    650 deli cihazdı. 312 mhz işlemcisi ile 320 320 ekranı ile hala bir çok cihaza taş çıkartır. heleki hızı ve pil süresi harika idi. ama işletim sistemi taş devrinden kalmaydı
  • daha önceleri palm pre için sürekli görüşmelerde bulunduğum bimtes ile cuma günü görüştüm yine.
    palm prenin türkiye girişi için 2009 sonu veya 2010 ilk çeyreği denmişti.ancak strateji şu anda değişmiş gözüküyor.
    şu andaki kesin bilginin palm pixi ve palm treo pro modelinin yakın zamanda türkiyeye gireceği.yani pixi ve treo pro modelleri pireden önce türkiyede olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.