Şimdi Ara

'1708 Client Patch Yapmıyor' Sorununun Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, son birkaç haftadır forumda bir çok konu açıldı. Herkes aynı soruyu sordu, "yeni client indirdim açtığımda patch atmıyor nasıl çözebilirim?" nedeni çok komik çözümüyse çok basit.

Launcher patchleri indirdiği bir ftp adresi var, bu ftp adresinde tüm patchlerin olması gerekirken sevgili K2 yetkilileri 1708-1711 arasındakileri her nedense buradan silmişler. Launcher ise 1708 olduğu için o patchleri arıyor ancak bulamayınca doğal olarak başlamıyor. Çözümü çok basit;

- Launcher açıyoruz
    - Launcher açtıktan sonra sağ alttan "Options" açıyoruz
    - Options penceresi karşımıza geldiğinde sağ üstte versiyonu göreceğiz, oradan 1708'i silip 1711 yazıyoruz
    - Hemen altındaki "Contents of the Update" butonuna basıyoruz
    - Son olarak "OK" basıp kapatıyoruz launcherı ve tekrar başlatıyoruz.
    Artık launcher 1711'den itibaren son patche kadar indirmeye başlayacaktır. Eğer yapamayanlar olursa yardımcı olmaya çalışırım.

2. Çözüm;ftp://download.knightonlineworld.com/pub/knight/upgrade/ adresine girdikten sonra orada ne varsa indirip knight online klasörüne atıyoruz. Ardından üstteki gibi launcher versiyonunu 1744 yapıp oyuna giriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 18 Ağustos 2009; 11:37:53 >

• Sabitlenirse Güzel olur.
    İyi yapmışsın Batu
    İşlemci : AMD ryzen 7500F, Anakart : Biostar B650MT, Ram: Kingston DDR5 6000 Mhz 32 GB, Ekran Kartı : Palit infinite RTX 5060 ti 16 GB, HDD : Corsair 1 TB M.2 SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : Viewsonic 32 inç Curved monitör

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro
  • sağol dostum
  • arkadaslar bende hala sorun aynen devam ediyor. birde su war. 1709 ve 1710 paketleri olmadan optiondan 1711 i kaydediyoruz. eksik paketlere ragmen calısması garip değilmi. 2 gündür giremiyorum oyuna. launcher hicbir tepki vermiyor actıgım gibi duruyor. cıkamadım bu işin icinden

Orijinalden alıntı: masterfulltr

arkadaslar bende hala sorun aynen devam ediyor. birde su war. 1709 ve 1710 paketleri olmadan optiondan 1711 i kaydediyoruz. eksik paketlere ragmen calısması garip değilmi. 2 gündür giremiyorum oyuna. launcher hicbir tepki vermiyor actıgım gibi duruyor. cıkamadım bu işin icinden

bende oyunu kaldırıp geri yükledim, 1708 den başıyor ve path yüklemiyordu, options dan 1711 falan yaptım uğraştım olmadı, daha sonra orjinal sitesinden 1711 den 1716 ya kadar patch leri kendim indirip knight ın olduğu klasöre açtım, optionsdan 1715 yaptım patch i ve kendisi yüklemeye başladı devamını..
    Senin destanını okudum,
    senin destanını yazacağım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL indirme sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet anen o sekilde yaptım oldu sonunda. ama oyunda gariplikler war sanki. cok dc alıyorum. önceden olmazdı. belkide bununla alakalı değildir ama su oyunun yetkilileri sanki oynamamamız icin her türlü zahmetten kacınmıyolar. hala oynuyoruz
  • Arkadaşım fikir için çok saol güzel yazmışsın fakat o 1711 değil 1717 dir çünkü verdiğin 2. çözümdede gördüğün gibi 1717 den patchler başlar. Şahsen ben 1717 ye çevirdim ve patchleri atmaya başladı 11 den sonuç alamayan arkadaşlarım 17 yi deniyebilirler

Orijinalden alıntı: denizbrn

Arkadaşım fikir için çok saol güzel yazmışsın fakat o 1711 değil 1717 dir çünkü verdiğin 2. çözümdede gördüğün gibi 1717 den patchler başlar. Şahsen ben 1717 ye çevirdim ve patchleri atmaya başladı 11 den sonuç alamayan arkadaşlarım 17 yi deniyebilirler

+1

SAMSUNG&#8482;| Teknisyen
  • Herşey tamamda, Launcherı açtığımda "Options" butonuna tıklayamıyorum. ?

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Herşey tamamda, Launcherı açtığımda "Options" butonuna tıklayamıyorum. ?

knight online ın oldugu gamersfirst klasörünün içinde options var ordan actıgında geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wall out -- 20 Ekim 2009; 5:12:32 >

start gelmedigi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 20 Ekim 2009; 12:10:09 >

c:\gamersfirst\knightonline\options.exe ;)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.