Şimdi Ara

DİKKATTEN KAÇMASIN , FUJİTSU SİEMENS 1424 HEM KALİTELİ HEM ÖZELLİKLİ GİBİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

örtmen toşibası, datron , acer 5002 derken sıra buna geldi. şimdi buna pis inandım . ne dersiniz?
    kullanan var mı? kasa nasıl? pil ömrü nedir?
    50 usdye 256 RAM daha eklettin mi iyi gibi.
    daha ucuza var mı vs vs...

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/125030266.htm?chaPt=125030266&CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_Category=_FUJITSU_SIEMENS324#

MODEL FUJITSU SIEMENS M1424

BELLEK 256 MB DDR RAM
    EKRAN BELLEĞİ 128 MB BELLEKLİ ATI RADEON 970
    Ekran Çözünürlüğü 1280X800
    İşlemci INTEL PENTIUM CENTRINO M 725
    MODEM 56K FAKS MODEM
    PİL TİPİ LI-ION
    YAZILIM MS WINDOWS XP HOME TR
    USB BAĞLANTI ADEDİ 3X USB 2,0
    DVD-WRITER DVD-RW DUAL DOUBLE LAYER
    Ekran boyutu 15,4´´ WIDE VIEW TFT WXGA
    ETHERNET 10/100 ETHERNET
    İŞLEMCİ HIZI 1600 MHZ
    Pil ömrü 3 SAATE KADAR DESTEKLİ
    SABİT DİSK 40 GB HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharon -- 30 Haziran 2005, 0:36:02 >

• BU laptop'ın artıları

1- Marka gerçekten iyi

2- Ekran boyutu yeterli

3- Optik sürücüsü DVD RW double layer

4- Ekran kartı gerçekten iyi

Eksileri

1- İşlemci Dothan ve FSB hızı 400Mhz

2- Ram'i DDR ve 256MB

3- HDD'si sadece 40GB

4- Pil süresi 3 saat bence az (Fabrika verisi buysa kesinlikle daha az gidecektir)

Sonuç : Markası ve bazı özellikleri ile gerçekten iyi bri cihaz ancak önemli eksikleri var. Bu paraya bence alınmaz
  • dvd rw varken 40 GB neye yetmez abi.
    teknoloji delisi olduk iyice.

ayrıca dothan eksi demişsin..
    400 MHz ile 533 arası ne kadar fark eder?

bu işin bir orta yolu olmalı.
    piyasada durum malum monster ve datron almak kesinlikle istemiyorum.
    O halde biraz daha bekleyelim.

bu notebook hakkinda kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
  • Soru: 400 MHz ile 533 arası ne kadar fark eder?
    Cevap:Çok farkeder...
  • 1- Marka firmalar ellerindeki Dothan işlemcili Notebook'ları Kampanya adı altında satmaktadırlar

2- DVD RW'ında olsa 40GB'lık disk doldukça yavaşlama olacaktır.

3- FSB hızı gerçekten çok fark eder. Deneme şansın olursa sende fark edersin

4- Beklemek en iyisi Marka firmalar Sonomalı laptop'ları yeni yeni piyasaya sunuyor
  • 40 Gb az..

dvd rw olması hdd küçük olması için bir sebep değil

bekle bekle nereye kadar 5 ay bekle yeni teknolojiler çıkacak sen o zamanda iyidur şunuda bekliyim bu işin ucu yok....
  • fujitsu kullanan biri bana hiç memnun kalmadığını sölemişti ama birçok kişi de beğeniyor
    link çalışmıyor fiyat neydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • link çalışmıyo.özellikler çok iyi.
    bu laptop hepsiburadada 2300 ytl.

kampanya fiyatı ne kadar ?

ak_onair

400 veya 333 olmuş hiç önemli değil. son çıkan oyunları full oynayabiliyormusun ? ona bak.
    3dmark puanına bak.
    400 ile 333 arasında 3dmark ta kaç puan atar söylermisin ???
  • kampanya fiyatı 1900 ytl.bence çok iyi bi notebook.almayı düşünüyorum.Oyunlarda da da acaip derecede fark yaratacağını düşünmüyorum.çünkü benim msaüstü 800 mhz fsb li işlemcimle amd nin 33 işlemcisi pek fark yaratmıyordu.önemli olan ekran kartı arkadaşlar.üstelik 1424 bi üst model olan 1425 ten neredeyse 700$ucuz.tek farkı hdd80 gb ve ram 512 mb.bunlar için 700 fark verilir mi.yoksa benim bilmediğim başka bi fark mı var çok önemli olan.Fujitsu notbok kullanıp memnun olmayan varmı.bunu söyleyebilirmisiniz.öenmli olan bu.kullanan birinin görüşleri lazım.çünkü ben bu notebook u almayı düşünüyürum.CEvap verebiliecek birileri var mı ?
  • fiyatı msi m510 na göre biraz pahalı.

ikisi arasında tercih yapmak gerekirse ben msi tercih ederim.
    512 ram ve 60 gb hdd var.

fujitsunun ise dvdrw ve 15,4 ekranı var.
  • ewt bende onu diyorum dvd wr ve ekran benim aradığım 2 kritik özellik.raminin zatan artırabilirm 30 40 dolara çok sorun oolmas.ekran kartı da bi artı 128 mb.msi da 64 mb.yani kasası da şık ve msi dan daha ince.sizce yanılıyormuyum.bence çok güsel ve alınması gereken bi laptop
  • Arkadaşlar ben Fujitsu-Siemens M1425 modelini kullanıyorum, bu modelde ısınma sorunu çözülmüş durumda ancak M1420 modelinde ısınma sorunu vardı fena halde... Sanırım M1424 de yanı kasayı kullandığı için ondada var... Bunu anlamanın en basit yolu notebookun altına bakmanızdır, yada satın alacağınız yerde M1425 ile karşılaştırın ve kasası aynıysa korkmadan alın. Aynı değilde farklıysa ısınma sorunu yaşama ihtimaliniz çok yüksek...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3249980/tm.htm

bahsettiğim sorunu yaşayan bir arkadaşın topic açtığını gördüm şimdi, verdiğim linkden doğrulayabilirsin söylediklerimi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ICARUS

kampanya fiyatı 1900 ytl.bence çok iyi bi notebook.almayı düşünüyorum.Oyunlarda da da acaip derecede fark yaratacağını düşünmüyorum.çünkü benim msaüstü 800 mhz fsb li işlemcimle amd nin 33 işlemcisi pek fark yaratmıyordu.önemli olan ekran kartı arkadaşlar.üstelik 1424 bi üst model olan 1425 ten neredeyse 700$ucuz.tek farkı hdd80 gb ve ram 512 mb.bunlar için 700 fark verilir mi.yoksa benim bilmediğim başka bi fark mı var çok önemli olan.Fujitsu notbok kullanıp memnun olmayan varmı.bunu söyleyebilirmisiniz.öenmli olan bu.kullanan birinin görüşleri lazım.çünkü ben bu notebook u almayı düşünüyürum.CEvap verebiliecek birileri var mı ?

kardeş 1900 YTL + kdv mi? bu fiyat nerede?
    win home XP almasak olur mu acaba?

bir de sogutma dedi arkadaşlar ben soğudum aletten

• KDV dahil fiyatı laptopun.Vatan bilgisayar ve gold da var.taksitte yapıyorlar.Ben gittim gördüm laptopu.1425 ile aynı kasayı kullanıyorlar.1420 ile aynı deil.Isınma sorunu olacağını sanmıyorum
  • belki saçma olacak ama kasa nasıl ıcarus?

ben bu alete baya inandım şimdi..

15 x 127 de ekol bir fiyatmış.

bu arada 256 ram kaça eklenir acaba?

hadi beyler az daha gaz verirseniz alacam aleti
  • Kasa çok hoş ve ince.arka tarafa gittikçe yarım santim kadar yükseliyor.Bu da artı olarak klavye kullanımını kolaylaştırıyor.Çok hoş kaliteli bi kasası var.YAni öle datron flm gibi deil.bence alınmalı bu laptop.
    256 ramlarin fiyatı da 30 dolar + kdv
    fazla yüksek deil ama biz takmam için açarsak garantisi ne olur onu bilemicem.siemens in servisi de takar mı sormak lazım.yoksa ram i de mi ordan lamak lazım.Veya bizm alıp götürdüğümüz ram makinaya uyar mı o da meçhul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICARUS -- 1 Temmuz 2005, 13:25:13 >
  • bende siemens-fujitsu vardı ve kan kustum. 2 tane cihaz vardı amilo serisinden ve yaklaşık çeşitli sebeplerden dolayı 10-12 kez servise gittiler. yenileri verildi onlarda servise gitti, en sonunda sattıkta kurtulduk. Siemens ismi gibi davranmadı asla ve tonla sorun yarattılar. Tüketici mahkemesi tehditi ile zorla bişiler yaptılar. aman alırken iyi düşünün kimse yanmasın, az buz paralar değil bunlar.Şimdi toshiba ve lg kullanıyoruz ve sorun yok şu ana kadar. 1yıl oldu

saygılar
  • tek tavsiyem 100 dolar tasarruf için ve de ek 256 ram için sakın şişirme toplama bilgisayarlara kaçmayın arkadaşlar.

özellikle şu monster adını bile duyunca insana güvensizlik hissi veriyo. asusların kasaları çok başarızıs.
    casper ve experler hiç sağlan değiller vs...

valla sağlam markalardan şaşmayın, sadece bilgisayarda değil herşeyde.

bu arada yukardaki bilgisayarda gayet güzel rahatlıkla her oyun oynanır. özellikle ekranı ve ekran kartı tatmin edici.

tek olumsuz yanı pili o da idare eder yani.

bu alete 256 ram taktırdın mı tamamdır. güle güle kullan.
  • bugün gittim golda bu bilgisayarı inceledim.görünüşü güzel diger ucuz notebooklar gibi kötü kasası yok.ekranı sony ler kadar iyi olamasada idare eder ama yanındaki datron marka notebook tan 10 kat daha iyi diyebilrim ekranı.datronun o ekranını gördükten sonra datrona 5 para vermem.ekran kartının atı olması ve shared olmaması cok büyük avantaj.performansı cok etkiler.ayrıca fsb nin 400 yada 533 olması o kadar fark ettirmiyor ama harici
    ekran kartının olması daha cok etkiler performansı.bir bilgisayarın performansı sadece cpu la ilgili degildir.bu fiyata
    böyle iyi bir markayla atı ekran kartı olan notebook almanız imkansız gibi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.