Bildirim
Laptopum çok ısınıyor Çözüm alternatifleri arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tam emin degilim ama bir katalogda gormustum. sogutmak icin bazi aparatlar satiliyor. altina takiyorsun galiba bunu bir arastir. -
ne kadar süre sonra anormal dediğin ısınma oluyor -
500 ml lik bir su şişesinin içine çeşme suyu doldurcan buzluga atcan ve klavyenin arkasındaki o boş kısımda en çok hangi taraf ısınıyosa oraya donmuş şişeyi koycan bu kadar.
Ben dene dim kardeş 32 derece ye kadar soguyor -
Overclock ve soğutma kısmında cevap bulabilirsiniz
Ya da
http://www.fandunyasi.com/index.pl?op=view_id;id=20
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_onair -- 30 Haziran 2005, 17:43:58 > -
sanırım şöyle bir çözüm olabilir.
www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=413&productid=bd7537 -
Notebookların ısınma sorununa çözüm olarak notebook desk table satılıyor, üzerlerinde fanlar olan usb veya adaptör birimnden güç temin eden, yani notebooku alttan soğutan sistemler...
Yalnız bunlar biraz pahalı kaçarsa benim iki arkadaşım kendi M1420 leri için soğutma sistemi yaptı 15 YTL maliyetle ve çok işe yaradı... Onların yaptığı sistemi o/c bölümünden aratıp bulabilirsin, ben M1425 kullanıyorum bunlarda çözülmüş ısınma sorunu ancak M1420 lerde var malesef... -
En iyisi kendin yap.Bende kedim yaptım(laptop HP,çok ısınmıyoda ama yaptım işte).Hem az maliyetle hemde en verimlisini yapmış olursun -
yha benimde aynısı laptopun var hp protect smart kapanıyo birden bide sıcaklığı 105 e kadar çıkıyo farlardanmı acaba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X