Şimdi Ara

406 Coupe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
16.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7-11 yaş arası 406 coupe 2.0 hakkında neler düşünüyorsunuz? tavsiyeleriniz nelerdir?

yakıt masrafı, servis/yedek parça durumu nasıldır? bir de eski bir araç, sorun çıkarır mı?

teşekkürler.

• Pininfarina tasarımı mükemmel otomobil. Hep sahip olmak istemişimdir.

2,0 L, 2,2 L ve 3,0 L V6 seçenekleri mevcuttur. 2000 model ve üzeri almanız yararınıza olur. Böylece D9 kodundaki değişiklerden yararlanırsınız. D9 motorları hem ekonomik hemde daha güçlüdür. Ayrıca donanım değişiklileri de vardır.

Motor Seçenkleri;
    2,0L 135Hp(D8)
    2,0L 138Hp(D9)
    2,2L 160Hp(D9)
    3,0L V6 194Hp(D8)
    3,0L V6 210Hp(D9)

Benim önerim imkanınız varsa son makyajlı kasayı (2004 Model olarak satıldı.) almanız. Bu modelde üretim öncesi bir kaç değişiklikle çok daha şık bir görünüm elde edildi.
  • 2004 Model olarak sunulan makyajlı Peugeot 406 Coupe

406 Coupe

Bu ne güzel bir otomobildir böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerG -- 8 Haziran 2009; 1:00:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: witchdoctor

7-11 yaş arası 406 coupe 2.0 hakkında neler düşünüyorsunuz? tavsiyeleriniz nelerdir?

yakıt masrafı, servis/yedek parça durumu nasıldır? bir de eski bir araç, sorun çıkarır mı?

teşekkürler.

araç hakkında bilgi almak için 406 Hakkında Herşey Başlığına bakabilirsiniz:http://resim.donanimhaber.com/m_14793956/tm.htm

Sorularınıza gelirse, öncelikle yıl olayına fazla kafayı takmayın, servis ve bakımları zamanında yapılmış bir coupe size uzun yıllar hizmet verecektir. Fakat yinede bu yaşlarda bir araç almak için gönülden hareket etmek gerekir, akıl ve mantıkla değil Coupeler çok dayanıklı ve kronik problemleri olmayan araçlardır, sorunsuzluğu ile ün salmış bir modeldir fakat tabiki arıza çıkarmayacağını kimse garanti edemez. Risk 11 yaşındaki herhangi bir arabadan daha az "bence". Tavsiyem 2000 ve sonrası D9 revizyonlu kasaya bakmanız, bu sayede yapısal olarak güçlendirilmiş, yakıt ve performans konusunda daha başarılı bir aracınız olur.

Yedek parça ise şu an itibari ile bütün servisler tarafından sağlanabiliyor, çok fazla beklenmiyor. Kaput 5 günde geldi mesela bana. Yakıt tüketimi de 2.0 bir araca oranla makul değerlerde, şehiriçi şehirdışı karma 8.5 yakıyorum 100 kmde.

son olarak; 406 coupe bir tutkudur yaşanması gerekir

• 2004 modellerine bakamıyorum, çünkü fiyat çok yükseliyor. 20-25bin arasına 2001 modeller var, ama sayıca az oldukları için renk seçenekleri çok düşük :)

ben 406 coupe'yi ilk gördüğümden beri tutkunum, ama 8 yıllık bir araca değer mi onu bilmiyordum.
    yorumlarınıza göre diğer arabalara göre daha değer gibi :)

yakıt tüketimi de dediğiniz ölçümlere göre baya iyi bence.

çok teşekkürler.
  • sahibinden.com da ilgimi çeken 3 tane 406 Coupe var.

1, 0 km bir 406 Coupe 2,2 160Hp düz vites Gümüş gri, bu araç gerçekten sıfır bildiğim incelediğim bir araç.

http://www.sahibinden.com/peugeot_aci_otomotiv_den_2004_406_2_2_coupe-22WQQaXQQ14657568WQQpXQQdisplayitem

2, 2003 model 40,000 kmde Siyah bir 406 Coupe

http://www.sahibinden.com/40_000_km_de_2003_model_406_coupe_2_2-57WQQaXQQ8250817WQQpXQQdisplayitem

3, 2004 model makyajsız 50,000 kmde kırmızı Coupe( bu aracı da tanıyorum ilk sahibi doktorumdu.)

http://www.sahibinden.com/sahibinden_2004_model_2_2_406_coupe_50000_km_de_tertemiz_-27WQQaXQQ13970606WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orjinalden alıntı: OmerG

sahibinden.com da ilgimi çeken 3 tane 406 Coupe var.

1, 0 km bir 406 Coupe 2,2 160Hp düz vites Gümüş gri, bu araç gerçekten sıfır bildiğim incelediğim bir araç.

http://www.sahibinden.com/peugeot_aci_otomotiv_den_2004_406_2_2_coupe-22WQQaXQQ14657568WQQpXQQdisplayitem

2, 2003 model 40,000 kmde Siyah bir 406 Coupe

http://www.sahibinden.com/40_000_km_de_2003_model_406_coupe_2_2-57WQQaXQQ8250817WQQpXQQdisplayitem

3, 2004 model makyajsız 50,000 kmde kırmızı Coupe( bu aracı da tanıyorum ilk sahibi doktorumdu.)

http://www.sahibinden.com/sahibinden_2004_model_2_2_406_coupe_50000_km_de_tertemiz_-27WQQaXQQ13970606WQQpXQQdisplayitem

ilginiz için çok teşekkür ederim.

bu ilanlara daha önce baktım, özellikle siyah olan çok hoşuma gitti. ama motor hacminin 2.2 olması ve 7 yaşından küçük olması vergi yönünden işime gelmiyor nedense :) 7-11 yaş arası ve 2.0 olan modellerin vergileri 700 küsür tl idi, 2.2 olunca bin tl nin üstüne çıkıyor. aracı kredi ile alacağım için bir de vergi ile uğraşamam diye düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/acil_pazarliksiz_2001_essiz_coupe_2_0_lt_orjinal-82WQQaXQQ14260633WQQpXQQdisplayitem

bu ilan hoşuma gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    peugeot 407 executive kardeşliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendecede 1 sene oldu alali her kitledigimde arkama donup tekrar bakiyorum... kiskirtici bi durusu var...
  • bende 2002 bomwol optinos olani var, (standart kalite ustu full opsiyon) 2009 yilbasinda izmire gittim almanyadan gecerken 235 i gordum resmen alsfata yapistik,bulgaristanda karda kayarken kayma siddetine gore 4 luler yandi,inanilmaz bi detay,, viraja sert girip arkasini kaydirmaya calistim esp kusursuz calisiyo, govdeye paralel olarak kayiyo arac,dengenizi kaybedip spin atmaniz resmen imkansiz bu aracla,fume renkli sari deri koltuklu bu aracimi aldigimdan beri baska coupelerde bir his bulamaz oldum... bir otomobil bukadar kiskirtici ve cekici olamaz,durdugu yerde bile patlamaya hazir bir roket gibi duruyo, acayip karizma bir makine... hollanda satis sitesini verim sizewww.marktplaats.nl solda autos linkine tiklayin en az 100 tane 406 coupe var..... 406 coupe eskort erkeklerin otomobili...

• witchdoctor araç aldınız mı???

cvetlomir aracınızı güzel günlerde kullanın 406 Coupe kesinlikle çok özel bir araç
  • hayır almadım. araçsız takılmaya devam biraz daha :)
  • Sözün bittigi yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: witchdoctor

hayır almadım. araçsız takılmaya devam biraz daha :)

iyice araştırıp temiz ve uygun bir araç almak lazım. Şöyle düşük km li temiz bir 406 Coupe nin yerini başka bi araç tutmaz.
  • 2000 model 406 2.0 otomatik vitesli araba vardı lacivert, 16.750 tl demişlerdi şu an satılmıştır yüksek ihtimalle. Sizce bu araların ederi ne kadar, 406 hoşuma gidiyor , herkes yeni al diyor ama ben 2000-2002 arası golf, 406 falan bakıyorum.
  • merhaba
    2002 model 406 coupe 2.2 sahibiyim ,daha önce vw,audi ve bmw kullanmış biri olarak hiçbirini aratmadığını söylemeliyim beklemedigim kadar konforlu ,performanslı,güvenli ve tutumlu kısacası arabamdan çok memnunum. 5. vites rolantide giderken bile gazı köklerseniz araba ivmelenmek için can atıyor özellikle yüksek devirde kullanmak çok keyifli.
  • Valla eski kasa bence daha güzel .

quote:

Orjinalden alıntı: OmerG

2004 Model olarak sunulan makyajlı Peugeot 406 Coupe

406 Coupe

Bu ne güzel bir otomobildir böyle
  • Aracınızı güle güle kazsız belasız kullananın. Varsa fotolarını koyarsanız seviniriz.

quote:

Orjinalden alıntı: aliguldur

merhaba
    2002 model 406 coupe 2.2 sahibiyim ,daha önce vw,audi ve bmw kullanmış biri olarak hiçbirini aratmadığını söylemeliyim beklemedigim kadar konforlu ,performanslı,güvenli ve tutumlu kısacası arabamdan çok memnunum. 5. vites rolantide giderken bile gazı köklerseniz araba ivmelenmek için can atıyor özellikle yüksek devirde kullanmak çok keyifli.
  • 406 coupe efsanedir ancak 2.0 dur kalk trafikte işkenceye dönüşebilir
  • 406 coupe orjınal jantlarının kapaklarını ankaradan nerden bulabılırım.pm atarsanız sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

406 coupe orjınal jantlarının kapaklarını ankaradan nerden bulabılırım.pm atarsanız sevınırım.

Araçların tamamı alüminyum alaşım olarak çıktı. Yani jantta herhangi bir kapak mevcut değil. Piyasada orjinal jantı yetersiz ve az güzel bulduğu için modlanan coupe'lara denk geliyorum. Ama sanırım sahipleri orijinalleri muhafaza edip, elden çıkarmamaya çalışıyorlar...

Çıkmacılara Avrupa üzerinden sipariş verirseniz getirtebilirler. Bayi siparişi hesaplı olmayabilir. Yoksa parça kodunu verdiğinizde siparişiniz eninde sonunda gelecektir, orjinal fiyatı üzerinden, yetkili bayilere...

406 Coupe

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.