Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
753.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung B650-51-52-53
    serileri ile ilgili farklı konular açılıyor. Lütfen bilgilerin bölünmemesi için bu konudan devam edelim.

    Eğer 1.mesaja eklenmesi gereken bilgiler, derlemeler olursa, lütfen konuda yeni mesaj olarak yazdıktan sonra bana PM (özel mesaj) ile bildirin. Aşağıdaki konulardaki mesajlar tek tek bu konuya taşınamayacağı için, önemli mesajların bu konu altında yeniden yazılması gerekiyor.


    Daha önce açılan konular : (tıklanabilir linkler)
    - Samsung 46B653 İncelemesi
    - Samsung B650-51-52-53 ve 750 Serisi destekli Yeni USB Firmware
    - Samsung B serileri, Anadolu Elektronik kataloğu burada
    - Samsung B651 B750 türkçe karakter
    - Samsung 32B651 Lcd Tv Usb'den Film Oynatır mı ?
    - Samsung 40B651 - LE40B653 farkı yardım
    - Samsung B650/51/52/53 serilerinde input lag problemi(giriş gecikme)
    - Samsung LE-32B651 LCD TV-FİLM İZLİYORUM.
    - samsung B653 ve sony kamera uyumu
    - Samsung LED vs Samsung B65x







  • SAMSUNG 650-51-52-53 VE 750 SERileRİ İÇİN FİRMWARE CIKARMIŞ ARKADAŞLAR...KENDİ TV`İMDEKİ (46B653) ESKİ VERSİYONUM 1004 YENİ VERSİYONU KURDUM 1008 OLDU.

    KURULUM ESNASINDA USB FLASH BELLEĞINIZ varSA DAHA KOLAY UPDATE YAPARSINIZ...

    DOSYAYI INTERNETTEN İNDİRİN...
    FLASH BELLEĞİN İÇİNE DOSYAYI ACARAK ATIN
    ARDINDAN USB BELLEGINIZI TV`DE BULUNAN USB GİRİŞİNE BAGLAYIN VE KUMANDADAN USB`Yİ SEÇIN

    KURULUM YAKLAŞIK 1 DAKIKA SURDUKTEN SONRA TV KENDINI AÇIP KAPATTIKTAN SONRA YENİ VERSİYONUNUZ YÜKLENMİŞTİR

    NOT : VERDİĞİM LİNKTEKİ DOSYAYI TV`NİZE UYGULAMAK VE DOĞACAK HERHANGİ BİR SORUNDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM ARKADAŞLAR....

    YÜKLEDİKTEN SONRA SD VE HD GÖRUNTU KALİTESİNDE AZ DA OLSA IYILEŞME OLDU (YADA BANA ÖYLE GELDİ,PSİKOLOJİK )DTS DESTEKLI FILMLERDE CASINO ROYAL,QUANTUM OF SOLACE GIBI FILMLERDE AUDİO CODEC HATASINDA DUZELME OLDU.ŞU AN SORUNSUZ İZLİYEBİLİYORUM

    BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathburn -- 19 Mayıs 2009; 13:57:15 >




  • SLM ARKADASLAR

    tv samsung le 40b651 yazılımı guncelledım ama memnun kalmadım.sankı eskı surum daha nettı yenı yukledıgım yazılım bıraz tozlu gıbı geldı bana.usb den dvd flimlerı parca parca olarak seyredebılıyoruz ama aklıma takılan normal herzaman kullandıgımız cd flımlerını acmıyor. DAT dosyalarını neden desteklemedı anlamadım okadar format desteklıyen bır cıhaz onu neden acmaz
    ilgınc..
  • bir arkadaşım samsung b600 lu serilerden alma aşamsında tam farkları nelerdir bunların geçen bir mesaj okumuştum sadece kasa renklerinin çeşitli kombinasyonlarımı??? ayırca mkv vb. dosyaları hangi seri oynatabiliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 19 Mayıs 2009; 18:54:25 >
  • arkadaşlar yazılım attıktan sonra sanki türkçe karakterlerde sorun oldu gibi örnegin menü den içeri girince menülerdeki açık kapalı modlarlar örnegin ses özelliklerinde srs trusurround da açık kapalıda açık normal ama kapalıyı kpalı olarak yazıyo bikaç yerde daha gözüme çarptı bide kanal ayar menüsünde türkiye yok eski versiyondada böylemiydi ayrıca info tuşuna da basıncada gün ve ay eksik kelimeler ver moralim bozuldu ya eski versiyina dönem şansınız varmı acaba yazılım atmayan arkadaşlar bunları bi kontrol edebilimi acaba lütfen çok merak ediyorum yazılımı interner tv için yaptım oda olmadı test okey diyo ama gene servis desteklmiyor diyo lütfren bu sorulara biri cvp versin

    Arkadaşlar bide versiyonu yükledikten sonra kanal aramak için girdim ve digitalı sectim bende kablolu vardı digitalden de yayın buldu bayagıdabi net görüntüsü var sanırım infosunda 567i olaraka yayın yapıyo canak alacaktım vaz gectim




  • selam osbournee,
    bende almak için 2.5 ay cebelleştim yani. insan foruma dalınca karar vermesi daha zor oluyor hatta işin içinden çıkamaz hale geliyorsun. kimse de yoğurdum kötü demiyor (yoğurtçu yoğurdum kötü demez). ama sonuçta şunu da düşünmek lazım ki, verilen paralar az uz değil. mutlaka mağazada birebir kendi gözlerinle incele. bir de mağazaların çoğunda ince ayarlarını yapmıyorlar, koyuyorlar demoyu oynat gitsin. sen git sd yayın açtır, yanında flash bellekte 720p veya 1080p götür dene. mağazada varsa hd film koydur, seyret. ben media marktta sd yayına bakamamıştım. ama hd belgesel koydular bir de rica ettim ps3 bağladılar onu denedim. ama gittim samsung bayiden aldım. çünkü taksit avantajı vardı. bir de kendi servisi getirip kuruyordu.
    sana samsung al demiyorum. ama git kendi gözlerinle incele, hangisi hoşuna giderse onu al diyorum, daha fazla araştırayım dersen daha da alamazsın benden söylemesi.




  • arkadşlar konu başlığı değişmiş.
    daha önce Samsung b750 b650 konu başlığı altında (B750 olmuş sadece) yazıdklarımı buraya ekliyorum.

    3 haftadır B650 ile ilgili sayfa açıp yorum ve fotoları ekleyecektim.
    46B651 sahibiyim. Arkadaşlar forumda birkaç başlıkta uzun uzun yorumlarım ve fotoğraflar mevcut ama bu mesajların asıl yeri burası herhalde. Bu nedenle eski mesajlarımı buraya topluyorum. Bu başlıktan devam etmemiz daha doğru.

    Ben Tv yi 25 Nisan da Darty’den 3.419 TL’ye peşin aldım. Şu an için gördüğüm en uygun fiyat Electroworld’de: 3.399 TL.

    Mixenon gibi bu da benim ilk LCD. Daha önce 72 cm Sony 100 hz CRT Tv kullanıyordum. Bu nedenle LCD nin SD yayınlardaki başarısını algılamada daha hassasım. Uzun yıllardır cam gibi görüntü seyrettikten sonra LCD sahibi oldum sonuçta.

    3 haftadır kullandığım LCD ile ilgili görüşlerim:

    1-TV çok şık bir kasaya sahip. 651 modelinde kasanın altında kırmızı/bordo bir şerit geçiyor ve bence diğer modellere göre çok güzel duruyor.

    2- SD yayın olarak Digiturk yayını var. Standart paketler ile verilen çok kalitesiz bir uydu alıcım var. Geçen hafta Next 5500 ci uydu alıcım ile bir süre normal turksat yayını izledim. Görüntüler daha da düzelti. Aşağıdaki resim Digiturk yayınından. Ama SD de bile Tv nin renk dağılımı, tonlar çok doğal. İnsan yüzleri olması gerektiği gibi. Ayrıntılar çok net. CRT kadar olmasa da 1,5 mt en yakın izleme mesafesinden bile görüntü beni rahatsız etmiyor. En uzak izleme mesafem olan 3,5 mt de görüntü çok net görünüyor.

    3- TV görüntüdeki derinliği arttırıyor. Sanki 3 boyutlu bir film seyrediyormuş havası veriyor. Bunu yayın kaliteliyse SD de bile yapıyor. Sony’nin X serilerinde benim en çok beğediğim özelliklerden di ve bu TV de de olması beni çok sevindirdi. Görüntü işlemcisi gayet başarılı anlayacağınız.

    4- Aşağıdaki fotoğraflardan da anlayacağınız üzere, siyah ekranda ışık sızması yok. Tamamen karanlık bir ortamda, ekranın her yerinden gelen arka ışın çok dengeli dağılıyor. Herhangi bir bölgede daha fazla değil. Film sahnelerinde siyahlar bu nedenle tam siyah oluyor. 3 haftadır en az 15-20 film seyrettim hiçbir arka ışık sorunu ile karşılaşmadım. (arka ışık ayarı 5)

    5- 100hz gayet başarılı. Bulanıklık azaltma ve netlik olarak iki ayrı kişiselleştirme menüsü var. Kayan yazılarda hiç sorun yaşamadım.

    6- USB den film oynatma özelliği çok başarılı. USB belleği taktığımda direk tanıyor. Aletin 2 tane usb girişi var. birinde sadece USB yazıyor. diğer USB'de ayrıca "HDD" diye bir ibare var. yani HDD yi format şekline bakmaksızın bu girişten takınca tanıyor. Her türlü HDD denedim. Sorunsuz tanıdı. Gücü Tv den alan 2,5” ve harici güç bağlantısı olan 3,5” HDD ler sorunsuz çalıştı.

    7- Tv nin oynatıcısının upscalling özelliği çok iyi. Bilgisayarı bağlayarak aldığım görüntüden çok daha iyi bir görüntü alıyorum. Hatta 720x304 çözünürlükteki Bluray den riplenmiş avi uzantılı filmleri sanki HD görüntüymüş gibi seyrediyorum. Bilgisayarımda Samsung 226BW kullanıyorum. bu monitörde bile bu çözünürlükteki filmleri seyrederken kırılmaları fark edebiliyorum. Ama bu Tv de kırılmalar sanki yokmuş gibi geliyor 

    8- Türkçe altyazı desteği ile ilgili bir sıkıntı yok. Aşağıdaki altyazılı görüntü Tv nin oynatıcısından. Sadece film izlerken (bir defa yapmanız yeterli) altyazı ayarlarında dil seçeneğini “Türkçe” seçeceksiniz. Birçok altyazı türü denedim, hepsi sorunsuz çalıştı.Sadece altyazı ile film adı aynı olacak.

    9- DTS ses kodeği en son güncellemede (1008) bile henüz desteklenmiyor. Elimdeki DTS li sesleri AC3’e çeviriyorum. Çok yorucu bir iş olmadığı için bu şekilde idare edeceğim. TV de codek olarak DiVX-7 var. Divx 8 çıkar ve içerisinde DTS desteği de olursa yeni firmware ile bu sorun da halledilir. Bu nedenle çok sorun etmiyorum bunu. Dijital Ses çıkışından 5.1 ses verdiğini söyleyen arkadaşlar var. Mixenon sen de destekliyor demiştin. Kullandığım ses sisteminde dijital giriş yok ama muhtemelen ben de 500 TL civarında olan bir Yamaha anfi alıp hoparlörlerimi buna bağlayarak bu eksikliği halledeceğim.

    10- Tvnin ekranı parlak ekran. Ama eski modellerinden biraz daha mat. Daha başarılı siyahlar için parlak ekran kullanılıyor. Yeni modellerin hepsinde (SONY Panasonic vs..) parlak ekran kullanıldığını düşünürsek, bunu çok sorun etmenize gerek yok. Sadece TV yi koyacağınız yeri iyi ayarlamanız lazım. Gerçi Sony de (W5500) parlama Samsung kadar yok ama sonuçta pencere karşısına koyduğunuzda ekrandaki parlamayı yine fark edebileceğiniz düzeyde. Evimde TV yi mecburen tam pencerenin karşısına koydum.ama siyah ekran dışında parlamayı fark edemiyorum. Bu nedenle beni çok etkilemiyor.

    11- Bilgisayarı altın uçlu DVI-HDMI kablo ile bağladım 1:1 pixel mapping yapıyor. Bir sıkıntı yok. Görüntü çok güzeldi. Bilgisayarda kullandığım monitörümü aratmadı. Biraz Crysis oynadım. İnput Lag fark edilecek düzeyde değildi (tabi kişiden kişiye değişir).

    Fotoğraflar:

    bilerek büyük boyutlu ekledim. açılan linken büyük boyutlu olarak bakarsanız daha güzel olur.

    bu arada filmlerde Tv'nin kendi oynatıcısı kullanıldı. bilgisayarı bağlayarak aldığım görüntüden çok daha kaliteli olduğu için bunları koydum.

    SD yayın (digiturk standart paket ile verilen kötü receiverdan altın uçlu scart ile alınan görüntü)
    ------------
    />


    />



    720x304 çözünürlükte avi uzantılı divx
    --------------------------------------------
    />


    />


    720p çözünürlükte mkv uzantılı HD film
    ---------------------------------------------
    />


    />


    />



    1080p çözünürlükte mkv uzantılı HD film
    ----------------------------------------------
    />


    />



    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Aşağıda linkte Tv için yapılmış test mevcut.(911GT3 adlı kullanıcıdan alıntıdır)

    http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/

    Sonuca bakarsak
    http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/Conclusion.htm

    B650;
    Bulutlanma ile karşılaşma ihtimali daha az
    100 Hz filmlerde de sağlıklı şekilde işliyor (aslında ordaki cümleyi tam anlamadım, w5500'de bu konuda eksiklik var mı, ima ediliyor mu bilemiyorum)
    Sd deinterlace daha iyi
    Daha doğru renk tonları
    Red push yok -- renklerde hafif kırmızı etkisi baskın olur ya bazen, o yok.
    USB'den MKV gibi saha çok formatı destekliyor
    İnternet tv daha güzel/pratik

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Servis için hazırlanan doküman
     Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #



    quote:

    Amato

    arkadaşlar yazılım attıktan sonra sanki türkçe karakterlerde sorun oldu gibi örnegin menü den içeri girince menülerdeki açık kapalı modlarlar örnegin ses özelliklerinde srs trusurround da açık kapalıda açık normal ama kapalıyı kpalı olarak yazıyo bikaç yerde daha gözüme çarptı bide kanal ayar menüsünde türkiye yok eski versiyondada böylemiydi ayrıca info tuşuna da basıncada gün ve ay eksik kelimeler ver moralim bozuldu ya eski versiyina dönem şansınız varmı acaba yazılım atmayan arkadaşlar bunları bi kontrol edebilimi acaba lütfen çok merak ediyorum yazılımı interner tv için yaptım oda olmadı test okey diyo ama gene servis desteklmiyor diyo lütfren bu sorulara biri cvp versin


    Amato menülerdeki bazı yazılar eski versiyonda da b şekildeydi. Tv eski versiyondayken eşim bunu farkettiğinde baya bi gülmüştü açıkçası ben çok serun etmiyorum. sonuçta o menülere ayar için giriyorum. sürekli ortada duran yazılar değil. Türkiye seçeneğini tam hatırlamıyorum ama sanki eski versiyonda o da yoktu.

    Kablolu üzerinde dijitalden arama yaptığınızda kaç tane kanal çıktı? TRT dışında dijital yayın yapan var mı? ya da teledünyanın receiverı ile seyredilebilen bu dijital yayınlar şu anda açıkmı?




  • Arkadaşlar, birkaç kişi sormuş ancak yanıt alamamış. Samsung B650 serisi TV'lerde 'dual-audio' içeren İngilizce + Türkçe vb) filmlerde (avi veya mkv) ikinci sesi seçmek mümkün mü? Son birkaç yılda dual-audio'lu filmler bayağı yaygınlaştı da, bu özellik olmadığında ciddi sıkıntı olacak. Genelde 2. ses Türkçe oluyor (değiştirmek de mümkün ama yüzlerce film için buna zaman ayırmak zor).

    Bir diğer sorum da DLNA özelliği ile ilgili. Kullanımı, evdeki kablosuz ağlara entegrasyonu nasıl? Pratik ve işe yarar bir özellik mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchdoktor -- 20 Mayıs 2009; 10:28:34 >
  • Samsung 40B650 almak istiyorum ama incelemelerde bahsedilen yüksek input lag olayı kafamı kurcalıyor. Acaba bu televizyonu alıp Xbox 360 ta gears of war 2, ya da playstation 3 te resistance 2 , killzone 2 gibi hareketli oyunları oynayan var mı? Varsa yorum alabilir miyim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mrtozbay

    selam osbournee,
    bende almak için 2.5 ay cebelleştim yani. insan foruma dalınca karar vermesi daha zor oluyor hatta işin içinden çıkamaz hale geliyorsun. kimse de yoğurdum kötü demiyor (yoğurtçu yoğurdum kötü demez). ama sonuçta şunu da düşünmek lazım ki, verilen paralar az uz değil. mutlaka mağazada birebir kendi gözlerinle incele. bir de mağazaların çoğunda ince ayarlarını yapmıyorlar, koyuyorlar demoyu oynat gitsin. sen git sd yayın açtır, yanında flash bellekte 720p veya 1080p götür dene. mağazada varsa hd film koydur, seyret. ben media marktta sd yayına bakamamıştım. ama hd belgesel koydular bir de rica ettim ps3 bağladılar onu denedim. ama gittim samsung bayiden aldım. çünkü taksit avantajı vardı. bir de kendi servisi getirip kuruyordu.
    sana samsung al demiyorum. ama git kendi gözlerinle incele, hangisi hoşuna giderse onu al diyorum, daha fazla araştırayım dersen daha da alamazsın benden söylemesi.



    Hocam hayırlı olsun LCD niz, incelemelerinizi okudum, çok faydalı yazmışsınız. Gelecek aya inşallah ben de bir Samsung B65. alacağım. Alana kadar yorumları ve incelemeleri okumaya devam




  • [
    Amato menülerdeki bazı yazılar eski versiyonda da b şekildeydi. Tv eski versiyondayken eşim bunu farkettiğinde baya bi gülmüştü açıkçası ben çok serun etmiyorum. sonuçta o menülere ayar için giriyorum. sürekli ortada duran yazılar değil. Türkiye seçeneğini tam hatırlamıyorum ama sanki eski versiyonda o da yoktu.

    Kablolu üzerinde dijitalden arama yaptığınızda kaç tane kanal çıktı? TRT dışında dijital yayın yapan var mı? ya da teledünyanın receiverı ile seyredilebilen bu dijital yayınlar şu anda açıkmı?


    hocam cvp verdigin için tşk ederim b şeklindeydi derken onu anlamadım kabloludan digital yayın da bayagı bi kanal hatta hemen hemen hepsi çıktı info ya bastıgımda şu an hatırlamıyom 576i çözünürlük yazıyodu bende de b651 var kardeş pc olayı nasıl sende neyle bagladın




  • eywallah bianca,
    umarım sen de gönlüne göre alırsın.
  • quote:

    Samsung 40B650 almak istiyorum ama incelemelerde bahsedilen yüksek input lag olayı kafamı kurcalıyor. Acaba bu televizyonu alıp Xbox 360 ta gears of war 2, ya da playstation 3 te resistance 2 , killzone 2 gibi hareketli oyunları oynayan var mı? Varsa yorum alabilir miyim. Şimdiden teşekkürler.


    pincik ben de b653 var. senin yazdığın oyunları daha oynamadım. ama ps3te zaman zaman hızlı olan uncharted oynadım. oyun modunda öyle hissedebileceğim bir inpu lag yaşamadım. oynarken rahatsızlık hissetmedim. ama dersen illa bu oyunlar( gears of war 2, ya da playstation 3 te resistance 2 , killzone 2 ) birşey diyemem. ha bir de little big planet oynadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mrtozbay

    quote:

    Samsung 40B650 almak istiyorum ama incelemelerde bahsedilen yüksek input lag olayı kafamı kurcalıyor. Acaba bu televizyonu alıp Xbox 360 ta gears of war 2, ya da playstation 3 te resistance 2 , killzone 2 gibi hareketli oyunları oynayan var mı? Varsa yorum alabilir miyim. Şimdiden teşekkürler.


    pincik ben de b653 var. senin yazdığın oyunları daha oynamadım. ama ps3te zaman zaman hızlı olan uncharted oynadım. oyun modunda öyle hissedebileceğim bir inpu lag yaşamadım. oynarken rahatsızlık hissetmedim. ama dersen illa bu oyunlar( gears of war 2, ya da playstation 3 te resistance 2 , killzone 2 ) birşey diyemem. ha bir de little big planet oynadım.

    Teşekkürler, yine de ileride bu oyunları oynama şansın olursa (cod4 , cod5 te olabilir) yorumunu bekliyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Witchdoktor

    Arkadaşlar, birkaç kişi sormuş ancak yanıt alamamış. Samsung B650 serisi TV'lerde 'dual-audio' içeren İngilizce + Türkçe vb) filmlerde (avi veya mkv) ikinci sesi seçmek mümkün mü? Son birkaç yılda dual-audio'lu filmler bayağı yaygınlaştı da, bu özellik olmadığında ciddi sıkıntı olacak. Genelde 2. ses Türkçe oluyor (değiştirmek de mümkün ama yüzlerce film için buna zaman ayırmak zor).

    Bir diğer sorum da DLNA özelliği ile ilgili. Kullanımı, evdeki kablosuz ağlara entegrasyonu nasıl? Pratik ve işe yarar bir özellik mi?



    Şuan için 2. ses seçimini bulamadım, sanırım seçemiyoruz. Samsung a mail attım bu konuda ama cevap gelmedi. DLNA çok kullanışlı bir özellik, hem bilgisayarı bağladım, hem popcorn u bağladım, hemde iphone 3g yi dlna ile tv ye bağladım. Mesela iphone daki resim ve videoları tv den görebiliyorum wireless üzerinden...




  • Arkadaşlar nasip olursa 40B65x modelli LCD'yi alacağım. ( Fiyatının biraz düşmesini bekliyorum ).Özellik olarak en çok merak ettiğim medya oynatıcısının performansı ve bunun için hafta sonu 1 gb kingstone marka diskime MKV,TS,M2TS formatlı video attım. Aslında en çok izlediğim AVI formatı .Mkv yi oynatıyorsa avi yide sorunsuz oynatacağı kanısındaydım bu yüzden avi formatlı medya almadım yanıma.Neyse ilk olarak gittim Teknosaya ,Lcd yi almayı düşündüğümü bunun öncesinde flash diskimi takıp medya oynatmak istediğimi söyledim.Adam bana demesinmi bunlara sadece kendi disklerimizi takabiliyoz,eğer sizin diskinizde virüs varsa alet hemen bozulur ,bidaha kullanamayız diye.Biraz homurdanıp çıktım ordam , gittim mediamark' a. Taktım LCD ye beni şaşıratan ts formatını okuması oldu, açıkcası beklemiyodum işin garibi bilgisayarımdan daha güzel oynatıyordu, görüntü bi başka geldi gözüme , mkv performansı bilgisayar ile aynı fakat m2ts formatını değil okumak görmedi bile :(
    .Buradaki görevli arkadaşın ' Bu lcd ler güzelde AVI formatını oynatmaması büyük eksiklik' demesi üzerine o günkü 2. şokumu geçirdim.
    Şimdi siz değerli arkadaşlarıma emin olmak açısından sorarım, LCD'ye virüslü bir usb taktığımızda alet hakkın rahmetine kavuşurmu ve AVI formatlı divxleri okuyamadığı doğrumu.LCD nin menüsünde gezerken böyle yemek tarifi gibi bişeylere rastladım ne olduğu ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.




  • Samsung B65x + B750 ve B7000(Led Tv) serileri AVI,MKV ce MP4 uzantı dosyaları sorunsuz gösteriyor. Bu üç formatı bizzat Media Markt ve Darty de USB bellek ile kendim kontrol ettim. Ayrıca Türkçe altyazı sorunsuz şekilde çalışıyor.
  • @oguzhan78 ;
    Virüs falan bulaşmaz.Bence saçma .Detayını fazla bilmiyorum sadece forumdan biri update ederken bozmuştu sanırsam. Virüsle olucak iş değil bunlar.
    Eskidendi onlar , pc de hdd de sorun çıkınca bad sector bilmimeyen millet virüs yedim diyo...
    Ama tv ye hdd bağlayıp virüs girer diye hayıflanan satış elemanın başından ne geçtiyse artık bilemicem ama saçma sadece
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hell line

    @oguzhan78 ;
    Virüs falan bulaşmaz.Bence saçma .Detayını fazla bilmiyorum sadece forumdan biri update ederken bozmuştu sanırsam. Virüsle olucak iş değil bunlar.
    Eskidendi onlar , pc de hdd de sorun çıkınca bad sector bilmimeyen millet virüs yedim diyo...
    Ama tv ye hdd bağlayıp virüs girer diye hayıflanan satış elemanın başından ne geçtiyse artık bilemicem ama saçma sadece


    Arkadaşlar ben de 46B651 almayı düşünüyorum, KDV indirimi bu ay bitiyor diye biliyorum. Haziran'da pahalanır mı fiyatlar acaba? Acelemi etsem?
  • Evet uzun araştırmalar sonucunda 2 LCD arasında kalmış ve pazarlık kısımlarına başlamıştım.

    1. si B 653....... 2. si lh 7000 ikisi arasındaki fiyat farkı burda okuduklarım aldığım nakit fiyatları ve taksit li fiyatlar sonrası B 653 için dün ödememi yaptım
    cuma günü de teslim sözü aldım.

    Artık hayırlısı, çok okursak hiç bir şey alamayacağım kanaatine varan ben daha fazla fiyat düşmesi yeni teknoloji veya ekstraları bekleme gereği duymadım. Aldığım fiyatıda kendime göre iyi nitelendiriyorum. Yazılan bazı yorumlar dolayısı ile aslında İst bilişimden almayı düşündüğüm lcd yi bir samsung bayisinden aldım. geldikten sonra becerebildiğim kadar buraya bilgiledirme yapmaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.