Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TechnoMANYAK

13 Mayıs 2009, 22:59:58  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu konu, bir önceki konunun devamı niteliğindedir.

Önceki konunun linki: http://forum.donanimhaber.com/m_26606501/tm.htm

Sevgili Donanım Haber üyeleri;

Sitemizle ilgili her türlü öneri ve şikayetlerinizi bu konu altında bizlere bildirebilirsiniz.
Forumumuza atılan herhangi bir mesajdan rahatsızlık duyduysanız o mesajın üzerindeki şikayet butonunu kullanınız.
Açılmış olan bu konu, genel anlamda üyelerin karşılaştıkları sorunları içeren bir konudur.
Mesaj atmadan önce aşağıdaki konulara göz gezdirmeniz sizin için zaman kaybını önleyebilir.

Silinen imzalarınız ve sorularınızı bildirmek için lütfen tıklayınız.

Forumdan uzaklaştırma cezası aldıysanız ya da yöneticiler hakkında şikayette bulunmak istiyorsanız lütfen şikayet konusuna değil forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta atarak şikayetlerinizi bildiriniz. Konu başlığına sorununuzu, kullanıcı adınızı mutlaka yazınız.

Öncelikle sık sık sorulan birkaç konu hakkında tekrarlara yer vermemek amacıyla açıklama yapma gereği duyuyoruz.

Forumdaki Uyarı Sistemi hakkında bilgiler.

Forumumuzda kuraldışı bir davranışı bulunan bir üyenin avatarının altında uyarı puanı görülür. Örneğin iki uyarı puanı alan üyenin avatarının altında şu şekil görülür.

• Uyarılar her türlü kural dışı davranışta bulunanlara verilir.
    Örneğin kısaltma küfür içeren; nocd, cd key vb. şeylerin verilip istendiği mesajları yazanlar ve imzası kurallara aykırı olanlar uyarı alırlar.
  • Uyarı sayısı 5 olduğunda 4 gün uzaklaştırma cezası verilir.
  • Tamamen ağır küfürlerle dolu mesajlar yazan üyelere uyarı verilmez direk sınırsız uzaklaştırılır.
  • Uyarı puanını sadece uyarıyı alan üye ve forum yetkilileri görebilir.
  • Uyarı alma sebebinizi öğrenmek için sağ üstteki Uyarı Listesi butonuna tıklayabilir ve uyarı aldığınız mesajın metnini görebilirsiniz. Ayrıca aldığınız uyarı hakkında buradan uyarıyı onaylamak üzere görevli adminle doğrudan irtibata geçmiş olacaksınız.
  • 3 ay boyunca hiçbir uyarı almadığınızda tüm uyarı puanlarınız silinir.

2 dakika kuralı hakkında sorular

Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır; daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır.

2 dakika kuralının amacı nedir?

Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır:
    Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir.
    Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.

Konular içersinde forumun sağ tarafında kalan reklamlar hakkında sorular.

Bu alandaki reklamlar nadiren de olsa resimlerin görünmemesine neden olmaktadır ve üyeler tarafından reklamların kaldırılması rica edilmektedir.
    Ancak reklamlar forumumuzun yaşaması için vazgeçilmez bir unsurdur. Bu reklamların tek sorun çıkardığı durum forumda büyük boyutlu resimlerin kullanıldığı durumlardır. Kullanıcılardan ricamız küçük boyutlu resim kullanmalarıdır. Reklamların kaldırılması söz konusu olamayacağı gibi farklı bir noktada yer alması da forumun yapısı itibariyle şu an için mümkün değildir. Ancak problem yaşadığınız durumlarda dallanan mesajlar butonunu kullanarak konuyu rahat şekilde okuyabilirsiniz.

Mesaj sayım neden artmıyor?

Forumumuzun Konu Dışı, Gereksiz Mesajlar vb. bölümlerinde mesaj sayısı artmamaktadır. Donanım, Teknik Yardım, Yazılım vb. teknik bölümlerde mesaj sayısı artış gösterir.

Forumun rengi hakkındaki istekler.

Donanım Haber sitesinin turuncu rengi göz yormayan ve yıllardır rengiyle de meşhur olmuş ve sevilen bir forumdur. Renk değişimiyle ilgili bir değişiklik yapılması yakın zaman için söz konusu değildir.

Avatar yükleme ve resim yükleme hakkındaki sorularınız

Eğer yakın zaman içersinde avatarınızda bir değişiklik olmuş ve kendi avatarınızı seçme şansınız olmuyorsa, site üzerinden resim yayınlayamıyorsanız forumda o süreç içinde güvenlik amaçlı bakım çalışmaları yapılıyor olabilir. Bu çalışmaların tam olarak ne zaman biteceği kesin olarak belli olmamaktadır.

Forumda karşılaşılan bazı hatalar.

Forumda nadiren de olsa bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz.
    Bu hataların nedeni forumda yapılan çalışmalardır. Çalışmalar esnasında bazı hatalarla karşılaşmanız olasıdır.

Sık sorulan soru Rütbeler:

Forumdaki "Rütbeler" hakkında bilgiler.

Bilindiği üzere sitede tüm üyelerin nickleri ve avatarlarının yanında rütbeler bulunmakta. Şu anda bir çok üyemiz bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip ancak bilmeyenler ve yeni üyeler için bakılmasında fayda olduğunu düşünmekteyiz.

• Rütbeler Forumda atmış olduğunuz mesaj sayısı ile orantılı olarak artmaktadır.
  • Sitemizde Konu Dışı, Gereksiz Mesajlar vb. bölümlere atılan mesajlar mesaj sayılarını artırmamaktadır.
  • Bir üyenin rütbesinin (Mesaj Sayısının) yüksek olması o üyenin diğer alt rütbeli üyelerden daha fazla bir şey bildiğini ifade etmez.
  • Rütbe ve mesaj sayısını yükseltmek için ard arda atılan gereksiz mesajlar bilmelisiniz ki silinecek ve gerekli yaptırımların uygulanmasını gerektirecektir. Bunun yanında sık sık yapılan mesaj sayımlarından sonra silinen mesajlarınız toplam mesaj sayınızdan düşecektir. Toplam mesaj sayınızda bir düşme yaşandığı takdirde bunun nedeni periyodik olarak yapılan mesaj sayımlarıdır.
  • Sadece DH Yönetici, General ve Amiraller yönetimden olup mesajlara müdahale etme ve site düzenini sağlamakla görevlilerdir.

Hangi mesaj sayılarında hangi rütbelere ulaşacağınızı aşağıda görebilirsiniz.

0001-0015 Er
    0016-0040 Onbaşı
    0041-0100 Çavuş
    0101-0250 Teğmen
    0251-1000 Yüzbaşı
    1001-2000 Binbaşı
    2001-üzeri Yarbay

Ayrıca bölümlerde bazı kullanıcılar yöneticilerin yaptığı değerlendirme ile özel rütbe alırlar. Örneğin "Kıdemli Yarbay" gibi. Ancak özel bu tip özel rütbesi olanlar forum yetkilisi değildir.

Yıldız renkleri yeşil olan kullanıcılar forumda kural dışı olaylara müdahale etmekle sorumlu moderatörlerdir.

DH Yönetici=Moderatör

Yıldız renkleri sarı veya kırmızı olan kullanıcılar ise forum adminleridir.

DH Admin=General=Amiral=Admin

Yıldız renkleri siyah olan kullanıcılar ise forumun teknik altyapısından sorumlu programcılardır.

Not : Lütfen Yönetim kadrosu dışında bulunan arkadaşlar yardım amaçlı dahi olsa, yanlış bilgilendirmeye sebebiyet vermemek adına mesajları cevaplamasınlar. Konuyu sadece önerileriniz, istekleriniz ve şikayetleriniz için kullanınız.

• _____________________________

||TasarımOkulu||Asp.NET||

||YGS & LYS Nedeniyle Offline||

TechnoMANYAK

13 Mayıs 2009, 23:03:04  

Millennium

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2009, 23:03:43  

quote:

Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK

Millennium ; sorunu daha ayrintili soyler misiniz ?,

Eskiden bir sayfadaki toplam mesaj sayısı 60 idi. Ama bir süre önce bu sayı 40'a (yanılmıyorsam) düşürüldü ve şahsen ben bu durumdan hoşnut değilim. Yıllardan beri sayfa başına 60 mesaj düşmesine alışmış biri olarak tekrar ne zaman eski haline gelebileceğini merak ediyorum.

audiocu

13 Mayıs 2009, 23:07:40  

sadece er rütbesindeki üyelerin kontak listesine eklemesi oluyor diğer rütbelerin olmuyor sanırım bir sorun var bu noktada.

2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı KAYSERİ...................Arızalı Oto Amfileri Satın Alınır!!...
    PIONEER DEH 7950 UB ANA ÜNİTE
    PIONEER TSA172C MİD TAKIMI
    CADENCE TXA 3004 MİD AMP.

TechnoMANYAK

13 Mayıs 2009, 23:08:45  

Millennium ; bu durum forum performansı için yapılmış bir ayarlama yakın bir zaman içinde eski rakama dönülmesi planlanıyor.

audiocu ; boyle bir sorunun olmamasi lazim, herhangi bir hata aliyor musunuz ?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

LaFleur.

13 Mayıs 2009, 23:13:01  

Öneriler;
    1)mesaj atma süresi kısalmalı 40 sn ye falan max bune ya
    2)konu dışına attığı mesaj sayısının gözükmesi 2.el bölümündeki gibi olmalı aynen böyle hiç görünmeyeceğine
    şikayet;
    arkadaşlık isteği alamıyor ve atamıyorum bi el atın şu işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur. -- 13 Mayıs 2009; 23:13:38 >

Eğer kalbinde bana yer yoksa güzelim, olsun ben ayakdada giderim
    Bu forumda bana yer yoksa güzelim, olsun ben misafir olarakta girerim
    audiocu

13 Mayıs 2009, 23:13:26  

quote:

boyle bir sorunun olmamasi lazim, herhangi bir hata aliyor musunuz ?

hata almıyorum, bir kıdemli yarbayı eklemiştim arkadaş msn den davet gelmediğini söyledi, kendisi bana gönderdi yine davet gelmedi. ancak aynı zamanlarda er rütbesinde 4-5 kişi den davet gelmişti.

2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı KAYSERİ...................Arızalı Oto Amfileri Satın Alınır!!...
    PIONEER DEH 7950 UB ANA ÜNİTE
    PIONEER TSA172C MİD TAKIMI
    CADENCE TXA 3004 MİD AMP.

FaTaL

13 Mayıs 2009, 23:15:40  

Grafikerlerin,photoshopcuların ve programcıların rütleberinin renkleride değişik.Konuya onlarda eklenirse güzel olur.

Sparta / F4T4L / WooChi ............... SomeOneStopMe ! ! !
    JANT!

14 Mayıs 2009, 1:04:02  

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_26606501/mpage_42/key_//tm.htm#31651401

adresinden son cevaplara ulasabilirsiniz...

Verdiğin link çalışmıyor. Aslında çalışıyor..
    Forumda var olan bir hatanın tam üstüne bastın sanırım. Yeni sayfa gözüküyor ama o sayfa aslında yok. Tıklayınca da konu silindi vb. uyarı alıyoruz.

+ Anket cevaplama sonrası beyaz ekranda kalıyor.

+ Şikayet bölümüne mesaj yazdıktan sonra bir sürü kod çıkıyor. Sayfayı yenilemem gerekiyor eski ekranı yakayabilmem için.

Programcı arkadaşlara iletirsen sevinirim. İyi çalışmalar.

G33 DS3R - E8400 3.00@ 4.51Ghz + CM HYPER 212 – CORSAIR Dominator 2*2 1066@1150 CL5 - POV 9600GT EXO@750/2300/1900 + ZEROtherm GX815 - Seagate 410AS - SAMSUNG BW2232 22' LCD - LOGITECH X-530
    CoolerMaster RC~690

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder.
    Janti
    caiz2005

14 Mayıs 2009, 1:12:49  

Yeni sayfa hayırlı olsun!

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

Yolu Bilmekle, Yolda Yürümek Aynı Şey Değildir.
    Şimdi peynir zamanı
    Piêr Dé Sans

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2009, 10:07:12  

Forumda artık suyu çıkan

" kasayı yan yatır"
    " no ss no güven"

Türünden laflar için bir önlem alınmalı. Zamanında fazla alıntı için yapılan veya bu tür kelimelerin yasaklanması gibi işlemlerle en azından artık konulara bu tür abuk subuk şeylerin yazılması engellenebilir.

Ben mesaj yazma süresinin kısalması taraftarı değilim. Bu şekilde flood önlenmiş, abuk subuk konuların önüne bir nebze geçilmiş durumda.

Ayrıca şu konu dışını bir düzene sokun bence. üst konulardan konu bulamıyoruz. anons üst konu sabit konu derken alt ta 10 tane konu var 1. sayfada. Çok düzensiz duruyor.

Birde beni artık admin yapın
    UnT0ucHabLe

14 Mayıs 2009, 14:34:48  

9 gündür mail bekliyorum. Hala gelmedi.

Ayrıca profilde yazılan referans yazıları silinmiyor. Kontak listesi de ayrı bir olay.

Bir mesaj atmaya çalıştığımızda dakika kuralıyla karşılaşıyoruz. Geri geldiğimde ise "Tamam" butonu pasif kalıyor.

Anonslarınız için ayrı bir bölüm şart. Üst konular ile karışıyor.

1
    2
    3
    4
    5
    6
    7

GitarxtanbuL

14 Mayıs 2009, 15:23:43  

İşletim Sistemleri bölümünde

"Microsoft İşletim Sistemleri" başlığı altında toplam [16] sayfa bulunmaktadır windows 7 nin yayılmasıyla beraber yoğunluk bu bölümde armıştır
    oysa "Linux & Unix tabanlı İşletim Sistemleri" sadece 4 sayfa bulunmaktadır tavsiyem windows işletim sistemlerini 3 e bölerek xp wista ve win7 olarak ayrılmasıdır iyi çalışmalar dilerim

TS/61
    |Uqur|

14 Mayıs 2009, 16:59:11  

quote:

|Uqur| ; bu bencede olabilir, programciya iletiyorum

@JANT!
    http://forum.donanimhaber.com/m_26606501/mpage_39/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Uqur| -- 14 Mayıs 2009; 17:54:59 >

JANT!

14 Mayıs 2009, 18:51:35  

Saol Uğur. Gerçi link bende zaten vardı ben sorunu belli etmek için yazmıştım.

" JANT! ; bu isin kontrolu cok zor olur, yinede talebiniz degerlendirilecektir, "

Talep değerlendirilirse sevinirim. Ben bizzat yetkili olarak görev yapabilirim. Bu durumu mümkünse site sahibine belirtin. Her türlü upload vs. yaparım keza 100mbit net kullanabilme imkanım var. Gerisi sizde..

G33 DS3R - E8400 3.00@ 4.51Ghz + CM HYPER 212 – CORSAIR Dominator 2*2 1066@1150 CL5 - POV 9600GT EXO@750/2300/1900 + ZEROtherm GX815 - Seagate 410AS - SAMSUNG BW2232 22' LCD - LOGITECH X-530
    CoolerMaster RC~690

Janti
    |Uqur|

14 Mayıs 2009, 18:58:27  

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Rica ederim.Fakat o bir sorun değil. Dikkat edersen benim verdiğim link, konunun 39. sayfası (mpage_39) yönetici arkadaşın verdiği link, konunun 42. sayfası (mpage_42) konuda silinen mesajlar vs olduğu için bu tarz bir durum ortaya çıkıyor. Yöneticilerde silinen mesajlarda göründüğü için son sayfa 42. sayfa. ßu ayrıntı gözden kaçmış galiba.

JANT!

14 Mayıs 2009, 19:50:07  

quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Rica ederim.Fakat o bir sorun değil. Dikkat edersen benim verdiğim link, konunun 39. sayfası (mpage_39) yönetici arkadaşın verdiği link, konunun 42. sayfası (mpage_42) konuda silinen mesajlar vs olduğu için bu tarz bir durum ortaya çıkıyor. Yöneticilerde silinen mesajlarda göründüğü için son sayfa 42. sayfa. ßu ayrıntı gözden kaçmış galiba.

O da olabilir haklısın. Ama şöyle bir durum var sitede,

Mesela Konu Dışı İddaa Ekibi isimli konu... Konuya girmeden bakıyorum 348. sayfayı gösteriyor, tıklıyorum " Bu konu silindi veya taşındı....." uyarısı alıyorum , neden?
    Çünkğ daha 348. sayfaya erişecek mesaj atılmadı. Ama forum atıldı gösteriyor. Bu bir sorundur. Bunu belirtmek istedim..

CoolerMaster RC~690

Janti
    mozz

14 Mayıs 2009, 20:21:58  

T.C. Kimlik No ile Üye Alımı Şart !

DH GOLDFARMER FUN CLUB

JANT!

14 Mayıs 2009, 20:31:13  

1-2 ay önce şikayet mesajlarının 500 karakterden fazla olması gerektiğini ve 500 karakterin yetersiz kaldığını belirtmiştim. Yönetici arkadaş programcı arkadaşlara ileteceğini söyledi. Son durum nedir?

Ya da şöyle yazayım. Programcı arkadaşlar (meşhur), iletildi mi bu isteğim?

CoolerMaster RC~690

Janti
    JANT!

15 Mayıs 2009, 13:19:14  

Hiç takılmıyoruz ama sorunu birde resimli anlatayım;

Orijinal boyut için tıklatın

vs.

Orijinal boyut için tıklatın

Umuyorumki bu daha dikkat çekici olur ve birşeyler yapmak için çaba verirsiniz.

CoolerMaster RC~690

Janti
    speedman

15 Mayıs 2009, 18:05:57  

forumla ilgili şikayetim

İmza Kuralları konusuna lütfen birkez girip bakın kim ne yazmış

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
    UnT0ucHabLe

16 Mayıs 2009, 11:16:34  

Yarbaydan sonra bir tane daha rütbe olabilir mi acaba ?

1
    2
    3
    4
    5
    6
    7

JusT.DreaM`

16 Mayıs 2009, 14:18:33  

Engellediğimiz üyelerde

"Engellendi" tarzında uyarılar veriyor.

Ben engellediğim üyenin mesajlarını hiçbir şekilde görmek istemiyorum, bu mümkün mü?

samsunlusemih

16 Mayıs 2009, 15:20:19  

Forumda çok basit şeylere uyarı veriliyor.Her bir üye kimi şikâyet ettiyse onu uzaklaştırmak veya uyarı vermek farz gibi olmuş. Uyarı verme işlemi biraz daha gelişsin ve mantıklı olarak verilsin.

Post kasma, Gazma
    Ünal

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2009, 22:05:18  

Diğer konuya yazmıştım ama cevap alamadım.

Bi başvurumuz vardı bizim.

Diye.

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
    Artis mi? Ne artisi? Artis ne arar la bazarda! Ben öyle bir şey görmedim, ben 55 yaşındayım. Biz araba alışverişi için geliyoruz buraya. Artis olarak gelmez bize o işler.
    KırıkKılıç

18 Mayıs 2009, 2:12:40  

arama fonksiyonu çok kötü çalışıyor

"\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\Sorg////////////////////"

TNBM,
    Piêr Dé Sans

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2009, 24:40:52  

Bir de bu konuya bir yöneticinin artık bakmasını diliyorum.
    .TaneR.

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2009, 12:53:28  

tam 19 adet reklam ve üst konu satırı var. bence bir düzenleme şart. sayfanın yarısı bu şekilde yarısı da mesajlara kalabilmiş gibi.

Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
    Haklı çıkmak için değil, bilgilenmek için tartışın.
    Mnr980
    Uzaklaştırılmış
    45 gün cezanın 28 günü kaldı.

19 Mayıs 2009, 1:06:07  

YENİ ÜYELİK ALAN KULLANICI AN AZ 30 GÜN KONU AÇAMAMALI
    JANT!

19 Mayıs 2009, 1:11:37  

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

Transaction (Process ID 54) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.

/js/globalSessionFunction.asp, line 23

CoolerMaster RC~690

Janti
    Ünal

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2009, 2:36:25  

Konu açılalı 6 gün olmuş ama ortalarda kimse yok.

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
    Artis mi? Ne artisi? Artis ne arar la bazarda! Ben öyle bir şey görmedim, ben 55 yaşındayım. Biz araba alışverişi için geliyoruz buraya. Artis olarak gelmez bize o işler.
    Millennium

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2009, 3:28:48  

quote:

Millennium ; bu durum forum performansı için yapılmış bir ayarlama yakın bir zaman içinde eski rakama dönülmesi planlanıyor.

Yakın bir zaman derken ne kadar bir süreden bahsediyoruz? Yanılmıyorsam 2 aydır bu durumda.

aSSembLy

19 Mayıs 2009, 24:31:17  

LaFleur. ; mesaj süresinde herhangi bir değişiklik yapolması sözkonusu değildir bu daha öncede belirtildi, 2 dk. ideal bir süredir ve değiştirilmesi düşünülmüyor. Konu dışı mesajların ayrı olarak gösterilmesi olayı daha nce düşünülmüştü ama olumsuz sonuçlanmıştı yani böyle birşey yapılması düşünülmüyor. Arkadaş listesindeki sorununuz nedir, tam olarak ne tür bir hata.

audiocu ; programcı arkadaşlar bu sorunla ilgilenecekler

FaTaL ; bunlar özel rütbe statüsünde oldugu için eklenmesine gerek yok.

JANT! ; anketlerde bahsettiğiniz iki hatayı da sürekli mi alıyorsunuz.

Piêr Dé Sans ; bahsettiğiniz kelimeleri şikayet ederseniz yaptırım uygulanır, bu tur gereksiz ve konuyu baltalayan mesajlar için daha önceden bir duyuru yapılmıştı ve bu tur davranışta olanlar için uyarı/ceza verileceği belirtilmişti.

UnT0ucHabLe ; forum destekle ilgilenen arkadaşa iletirim mail konusunu. Bahsettiğiniz hataları da programcı arkadaşa iletiyorum kısa sürede ilgilenilecektir.

GitarxtanbuL ; Bu bölümlerin değiştirilmesi pek düşünülmüyor, yine de öneriniz incelenecektir.

mozz ; Şuan için GSM aktivasyonunu yeterli görüyoruz.

JANT! ; burdaki tüm yazılımsal istek ve şikayetleriniz programcı arkadaşlara iletiliyor ve istekleriniz uygun görülürse belli bir sıra içerisinde programcılar tarafından gerçekleniyor.

speedman ;

UnT0ucHabLe ; şuan yeni bir rütbe eklenmesi gündemde değil.

´ LioN ` ; şuan için bu mümkün değil ama block sistemi üzerinde belki değişiklikyapılabilir.

samsunlusemih ; uyarılar sadece şikayet geldiği için verilmiyor. Şikayet bir yönetici tarafından incelendikten sonra gerek görülürse ceza veya uyarı işlemi yapılıyor ve sonrasında bu işlem admin oyayı bekliyor.

Ünal Korkmaz ; Başvurunuz sonuçlandıgında geri bildirimde bulunulur.

KırıkKılıç ; Arama sisteminin uzun bir süredir sorunlu oldugunun farkındayız lakin BSC nin hazırlanması Ana sayfanın yenilenvesi vs.. gibi işler nedeni ile programcılarımız biraz yogun günler geçiriyordu. bu nedenle pek ilgilenilemedi yakın bir zamanda arama sisteminin tamamen değiştirilmesi/yenilenmesi düşünülüyor ama kesin bir zaman veremiyoruz malesef.

.TaneR. ; öneriniz/şikayetiniz incelenip değerlendirilecek

Mnr980 ; yeni uyeler zaten GSM aktivasyonu yapmamışlar ise onay sistemine takılıyorlar.

JANT! ; bu hatayı nerde aldıgınızı belirtirseniz kontrol edilmesi daha kolay olur.

Millennium ; sisteme yeni sunucu eklenmesi planlanıyor bu şekilde forum rahatlatıldıktan sonra geri dönülür muhtemelen. şuan ki durumda performansı düşürdüğü için bu şekilde bir uygulamaya gidildi.

Sırtımda çıplak ıslak nefesin, Bi gidip bi geliyor
    Biz senlen yatmıyoruz ki
    Yaşamıyoruz da, hep yarışıyoruz
    Sen mi ben mi, önce kim ölümü öldürecek diye...

Bu Sabah Yine Her Sabahki Gibi Sıkıldım İstanbul'da Moralim Bozuk Ceryan Kesik Hele Bir de Sen Yoksun ya Çok Yazık...
    JANT!

19 Mayıs 2009, 24:40:46  

Gözlerim yaşardı... Bir cevap vereni görmek..

-Anket sorunu, sanırım düzelmiş. Dün bir adet anket cevapladım ve sorunsuz bir şekilde tekrardan konuya döndü.

-Hata kodunu profilimi değiştirdikten... kaydettikten sonra aldım.

-Yukarıda resimle açıkladığım sorunu programcı arkadaşlara iletirsen sevinirim.

- (+) Download bölümünün açılması konusu.. tartışıldı mı?

CoolerMaster RC~690

Janti
    Tan Er

19 Mayıs 2009, 16:30:46  

quote:

-Anket sorunu, sanırım düzelmiş. Dün bir adet anket cevapladım ve sorunsuz bir şekilde tekrardan konuya döndü.

Bu tamamen senkronizasyon eksikliğinden kaynaklanıyor. Yöneticiler tarafından silinen daha doğrusu gösterimi engellenen mesajlar bizde gözükmeyip moderatör ve üstü rütbelerde gözüktüğü için böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Aslında onlarda normal birşekilde gözüküyor ama bizim sayfalamamız ayrı yapılmadığından dolayı bu konu kaldırılmıştır gibisinden bir mesaj alıyoruz. Silinen mesaj mesaj saıyısının tutuldugu sayaçtan eksiltilmiyor. Programcılarımızı ufak bir kodla bunu halledebileceğini düşünüyoruz. Sayacı eksiltme mantıgıyla...

Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
    farukkk

19 Mayıs 2009, 19:18:02  

Ünal Korkmaz

Pm den bilgilendirme yaptım

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
    K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
    YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
    SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

Fetih

19 Mayıs 2009, 20:17:13  

Ara ara avatarım yok oluyor.Halbuki avatar ayarlarıyla oynamamıştım.Profil ayarlarına girince Avatar Kullanmak İstemiyorum seçeneğinin seçili olduğunu görüyorum.

“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub
    İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
    JANT!

19 Mayıs 2009, 21:05:33  

quote:

Orjinalden alıntı: Tan Er

quote:

Bu tamamen senkronizasyon eksikliğinden kaynaklanıyor. Yöneticiler tarafından silinen daha doğrusu gösterimi engellenen mesajlar bizde gözükmeyip moderatör ve üstü rütbelerde gözüktüğü için böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Aslında onlarda normal birşekilde gözüküyor ama bizim sayfalamamız ayrı yapılmadığından dolayı bu konu kaldırılmıştır gibisinden bir mesaj alıyoruz. Silinen mesaj mesaj saıyısının tutuldugu sayaçtan eksiltilmiyor. Programcılarımızı ufak bir kodla bunu halledebileceğini düşünüyoruz. Sayacı eksiltme mantıgıyla...

Her konudan 1 mesaj siliniyor mu peki? Koskoca forumda her konuya yönetici giriyor, birtane post siliyor mu? Benim bahsettiğim genel olan bir durum.

Eğer dediğin gibi ise, programcı arkadaşlar için çocuk oyuncağı bir durum. Ufacık bir döngü ile halledebilirler. İletirsen sevinirim.

+ Downlooad bölümü hakkında hala doyurucu bir cevap alamadım.

@farukkk

hocam seni tekrardan burada görmek beni mutlu etti açıkcası..

CoolerMaster RC~690

Janti
    Tan Er

19 Mayıs 2009, 22:22:42  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tan Er

quote:

Her konudan 1 mesaj siliniyor mu peki? Koskoca forumda her konuya yönetici giriyor, birtane post siliyor mu? Benim bahsettiğim genel olan bir durum.

Eğer dediğin gibi ise, programcı arkadaşlar için çocuk oyuncağı bir durum. Ufacık bir döngü ile halledebilirler. İletirsen sevinirim.

+ Downlooad bölümü hakkında hala doyurucu bir cevap alamadım.

@farukkk

hocam seni tekrardan burada görmek beni mutlu etti açıkcası..

Genelde olan bir durum değil. Hatta biraz önce benim konumda da normal birşekilde 40.mesajda ikinci sayda gösterildi ama sonra şikayetler sonucu bir kaç mesaj silindi. Halen mesaj sayısı ve sayfa sayısı aynı duruyor. Ama 2. sayfayı tıklayınca kaldırılmıştır uyarısı alıyorum. Dediğim gibi problem. Gerçekten de basit. Ama çözümü döngü ile değil o ayrı konu .. :)

Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
    Sam0

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2009, 23:33:14  

Saltuk inzivaya mı çekildi?
    Buralarda mı yada?

Yardımcı olabileceğim konular;
    İnternet hizmetleri; PHP, MySQL, JS, vs..
    Mobil araçlar; Kulaklıklar, MP3 playerlar, birazda telefonlar (özellikle SE)
    Diğer ilgi alanları; Ses sistemleri, fotoğraf, bisiklet, filmler, subconscious.

Robinson_Crusoe

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2009, 12:27:52  

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/showProfile.asp, line 177

Çok samimi olarak kendim dediğim şeye dahil olduğum zaman ben sıcak ya da soğuga, ışık ya da gölgeye, aşk, ya da nefrete, acı, ya da lezzete dair; özel bir algıya ya da başka bir şeye daima rastlarım, ben bir algı olmaksızın herhangi bir zamanda kendimi asla yakalayamam ve asla algıdan başka bir şey gözleyemem,
    Loading

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2009, 12:45:07  

şikayet mesajı atarken pencereye bişeyler yazmak mecbur olmasın... bir harf yazsam oluyor tamam ama zahmet edipde elimi oraya götürmeye üşeniyorum

AntiFacebook Topluluğu
    Ben sende hiçbirşeydim... Sen bende herşeyken...
    farukkk

20 Mayıs 2009, 8:58:59  

JANT!

Teşekkür Ederim.Herzaman buralardayım ama bazen cevap yazamıyoruz şikayetlerle onay mesajları pmlerle ilgilenmek zorunda kaldığımız için foruma çok yazı yazmaya zamanımız kalmıyor.

Sam0

Yukarıda dediklerim Diğer bazı yönetici arkadaşlarımız içinde geçerli olabiliyor.

Robinson_Crusoe

Aldığınız Hata kodunu Programcı arkadaşlara iletiyorum.

Lo@ding

Şikayete bakan yönetici admin arkadaşlarımızın şikayeti daha hızlı Çözebilmeleri daha çabuk anlayabilmeleri için başlık gerekli.

Fetih

Şuanda Böyle bir sorun görünmüyor sorununuz devam ederse tekrarda bu sorununuzu bildirebilirsiniz.

Tan Er

Silinnen mesajlar belli zaman aralıklarında sayılıp üye mesaj sayılarında düşülüyor.

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
    K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
    YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
    SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

Akçalı.

20 Mayıs 2009, 24:59:09  

Bazı yeni rütbeler görüyorum, Süper Member, Starting Member vs. Bu rütbeler neyin nesi acaba ?.

Eğer beni bu sokakta, bu semtte, bu şehirde bulamazsan bilki ben, gözlerinin daldığı yerdeyim...
    KARŞIYAKA !
    pEaCeKoPhAt

20 Mayıs 2009, 13:37:35  

Rütbelerin çoğu silinmiş bir düzgünce açıklasanız kimin normal üye kimin mod / admin olduğu belli olmuyor ?

Hayal ettikten sonra hiçbirşey zor değildir...

pEaCeKoPhAt
    aSSembLy

20 Mayıs 2009, 13:50:45  

Akçalı. ; rütbe sisteminde oluşan ufak bir karıkışlık nedenil ile böyle bir durum oluştu, düzeltildiğinde eski sistemde devam edilecek, herhangi bir değişiklik söz konusu değil.

pEaCeKoPhAt ; Forum yönetiminde olan kişilerin rütbeleri(kullanıcı başlıkları) ilk mesajda belirtildiği gibidir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Biz senlen yatmıyoruz ki

Bu Sabah Yine Her Sabahki Gibi Sıkıldım İstanbul'da Moralim Bozuk Ceryan Kesik Hele Bir de Sen Yoksun ya Çok Yazık...
    pEaCeKoPhAt

20 Mayıs 2009, 14:54:53  

quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

Akçalı. ; rütbe sisteminde oluşan ufak bir karıkışlık nedenil ile böyle bir durum oluştu, düzeltildiğinde eski sistemde devam edilecek, herhangi bir değişiklik söz konusu değil.

pEaCeKoPhAt
    Robinson_Crusoe

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2009, 15:07:39  

Microsoft VBScript compilation error '800a03e9'

Out of memory

/report.asp, line 0

Çok samimi olarak kendim dediğim şeye dahil olduğum zaman ben sıcak ya da soğuga, ışık ya da gölgeye, aşk, ya da nefrete, acı, ya da lezzete dair; özel bir algıya ya da başka bir şeye daima rastlarım, ben bir algı olmaksızın herhangi bir zamanda kendimi asla yakalayamam ve asla algıdan başka bir şey gözleyemem,
    müvellidülhumuza

20 Mayıs 2009, 16:02:19  

Microsoft VBScript runtime error '800a0007'

Out of memory

/js/pgdcode.asp, line 95

kaç saattir böyle hata alıyorum

aSSembLy

20 Mayıs 2009, 16:05:09  

Robinson_Crusoe , sitteisevir ; Hatayı aldıgınız sayfanın adresinide belirtirmisiniz.

Biz senlen yatmıyoruz ki

FeRSeRi
    Uzaklaştırılmış
    4 gün cezanın 1 günü kaldı.

20 Mayıs 2009, 16:26:14  

Sayın donanim haber Yönetcilerine duyrulur.LÜTFEN SONUNA KADAR DİKKAT İLE OKUYUNUZ.Bazıları kişisel bazıları Genele hitap eden ilk sırada çözülmesi gereken şeyleri Yazmak istiyorum.

1.)Yukarıda ki yazıda CD Yada bir programın key kodunu istediğiniz takdirde sadece uyarı puanı alırsınız yazıyor.
    Fakat bilmeden konudışında bir kere istemiştim.(Gerçekten daha önce hiç key kodu falan istemediğim için bilmiyordum.) 4 gün uzaklaştırıldım.Şimdi ben boşu boşuna bi yöneticinin kurbanımı oldum.
    Hakkımı arayan biri olarak cevap istiyorum. 1 Uyarı puanı alacağıma 5 uyarı puanı almış oldum ve Haksızlığa uğradım.

2:)Ayrıca bazen siteye giremiyoruz veya Girerken html kodları geliyor ve öylece kalıyor.Düzeltirseniz sevinirim.

3.)Ve en önemlisi foruma yönetici alırken niye forumdaki üyelerin görüşleri ve referansları alınarak yapılmıyor bu iş..

O kadar yönetici var ama bana biriniz sanki gıcık.Açtığım her konu hemen siliniyor. Ufak tefek bi ergenin açtığı küfürlü konu 1 saat kalıyorsa yönetime görevli lazım demektir.

4.) Sadece konu dışında bir kaç kişiye Geçici yöneticilik verilebilir.Bir yerde işiniz mi var hemen diğer görevliye yetkilerinizi bırakırsınız.

Aklıma geldikçe İçimi dökmeye devam edeceğim.Saygılarımla
    Loading

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2009, 16:51:28  

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Lo@ding

Şikayete bakan yönetici admin arkadaşlarımızın şikayeti daha hızlı Çözebilmeleri daha çabuk anlayabilmeleri için başlık gerekli.

başlık değil tamam kural dışı mı yanlış yerdemi vs onlar tamam da altında büyük boş bi alan var ya orayı diyrum

açıklama kısmına bişeyler yazmanız gerekli diyo bana

AntiFacebook Topluluğu
    Ben sende hiçbirşeydim... Sen bende herşeyken...
    pEaCeKoPhAt

20 Mayıs 2009, 16:57:28  

quote:

Robinson_Crusoe , sitteisevir ; Hatayı aldıgınız sayfanın adresinide belirtirmisiniz.

Aynı hatayı bende aLıyorum profiLimde

pEaCeKoPhAt
    müvellidülhumuza

20 Mayıs 2009, 17:02:55  

quote:

düzeldi

Tan Er

20 Mayıs 2009, 17:34:49  

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Tan Er

Silinnen mesajlar belli zaman aralıklarında sayılıp üye mesaj sayılarında düşülüyor.

Ben ondan bahsetmemiştim. Jant!'ın bahsettiği sorunda konudan mesaj sayıdı düşmüyor silinse bile. 44 Mesaj görünüyor ama aslında 6 sı silinmiş geriye 38 mesaj kalmış o yüzden 1 sayfada götsriyor hepsini ikinci sayfa şeklinde gözükse de 2. sayfayı tıklayınca kaldırıldı uyarısı alıyoruz. Bu problemin çözümünden bahsetmiştim...

eDDiè

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2009, 17:56:25  

ADODB.Command error '800a0d5d'

Application uses a value of the wrong type for the current operation.

/upload/postpro.asp, line 455
    müvellidülhumuza

20 Mayıs 2009, 18:50:33  

Şikayetlerimizle zamanında ilgilenir misiniz biliyorum yaptığınız iş kolay değil ama...

Robinson_Crusoe

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2009, 20:15:45  

quote:

İlk hata sebebi konu şikayet ettiğimde ikinci hata sebebi profile girince,

_Commando_
    Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

20 Mayıs 2009, 20:37:40  

Sitenin içeriği, konuları çok güzel fakat sitenin teması biraz eski kaldı gibi.Sitenin teması biraz daha modernleşse çok güzel olur.Örneğin koyu turuncu ve siyah renklerle site baya güzelleşir.Benim tavsiyem bu...
    JANT!

20 Mayıs 2009, 23:54:58  

Download bölümü hakkında yönetimin düşüncesi nedir ?

CoolerMaster RC~690

Janti
    Sayfa:   [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
    Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
    Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
    ATI HD4770 @ 1GHz !!!
    Yeni fiyat / performans kartıyla tanışın!
    EkoSolar güneş panelleri ve LED aydınlatma
    Güneş Enerjisi Panelleri, LED Aydınlatma ve Rüzgar Türbin'leri hakkında bilmek istedikleriniz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
    Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
    Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
     Yeni mesaj at
     Mesaja cevap at
     Yeni anket aç
     Oy kullan
     Kendi mesajımı sil
     Kendi konumu sil
     Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız

Thermaltake M5A VJ30001W1Z

Need For Speed: Undercover (PC, Playstation 3 ve Xbox 360)

HP DL 370 G6 Cpu: 25%

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
    Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Sayfayı mobil sürümde görmek için tıklayınız

2.563