Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
0
Favori
46.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Hem şikayet et butonu ile hem de forumdestek@donanimhaber.com'a mail ile durumu bildirdim. Sanırım herkesde durum aynı.
    Programcı arkadaşlara iletildi, çözülecek diye cevap aldım ama durum hala aynı
    quote:

Orjinalden alıntı: yuci

quote:

25 haziran itibarıyla sayfaları favorilerime alamıyorum,
    favorilere ekle seçeneği yok sayfanın sol üst köşesinde
    favorilerimde olan sayfalarıma girdiğimde sol üst köşede favorilerinizde diye belirtilmiyor

bir gelişme var mı bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 30 Haziran 2009; 2:31:30 >
    Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • Arkadaşlık tekliflerini göremiyorum ve teklif yollayamıyorum. İlgilenirseniz memnun olurum.

Orjinalden alıntı: SonOfPatriot

Arkadaşlık tekliflerini göremiyorum ve teklif yollayamıyorum. İlgilenirseniz memnun olurum.

Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypericum

Hem şikayet et butonu ile hem de forumdestek@donanimhaber.com'a mail ile durumu bildirdim. Sanırım herkesde durum aynı.
    Programcı arkadaşlara iletildi, çözülecek diye cevap aldım ama durum hala aynı
    quote:

quote:

25 haziran itibarıyla sayfaları favorilerime alamıyorum,
    favorilere ekle seçeneği yok sayfanın sol üst köşesinde
    favorilerimde olan sayfalarıma girdiğimde sol üst köşede favorilerinizde diye belirtilmiyor

bir gelişme var mı bu konuda

çok önemli bir mevzu bu favorilere ekleyememe sorunu,
    konuları takip edemiyorum
    demek herkeste aynı sorun var

• quote:

Orjinalden alıntı: SonOfPatriot

Arkadaşlık tekliflerini göremiyorum ve teklif yollayamıyorum. İlgilenirseniz memnun olurum.

Bu sorunda herkeste var sanırım. Bende yollayamıyorum.

DN: Burda boşa nefes tüketiyoruz bir Allahın kulu gelip sorunlarımıza bakmıyor..

• 2dk.'lık msj atma süresi içerisinde msj atmak istediğimizde bize henüz mesaj atmak için beklememiz gereken süreyi gösteriyor ve aynı ekranda bize iki adet seçenek sunuluyor.. birisi geri git diğeri pencereyi kapat.. Biz geri git dediğimizde ise msj yazdıktan sonra "Tamam" butonu pasif halde oluyor.. Ve mecburen sayfayı kapatıp yeniden yüklemek zorunda kalıyoruz.. Bu "Tamam" butonunu geri geldiğimizde yine aktif yapamazlarmı programcı arkadaşlar acaba??? Gerçekten çok sıkıcı bir durum lütfen bu soruna bir çözüm bulsunlar... Öneri ve şikayetlerimiz sadece burada kalmasın..

Microsoft VBScript runtime  error '800a0009' 

Subscript out of range: '[number: 1]'

/myforum.asp, line 547

Cidden çok can sıkıcı bir durum bu, çabuk bir şekilde ilgilenilirse iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 1 Temmuz 2009; 19:45:01 >

Orjinalden alıntı: Batuist

2dk.'lık msj atma süresi içerisinde msj atmak istediğimizde bize henüz mesaj atmak için beklememiz gereken süreyi gösteriyor ve aynı ekranda bize iki adet seçenek sunuluyor.. birisi geri git diğeri pencereyi kapat.. Biz geri git dediğimizde ise msj yazdıktan sonra "Tamam" butonu pasif halde oluyor.. Ve mecburen sayfayı kapatıp yeniden yüklemek zorunda kalıyoruz.. Bu "Tamam" butonunu geri geldiğimizde yine aktif yapamazlarmı programcı arkadaşlar acaba??? Gerçekten çok sıkıcı bir durum lütfen bu soruna bir çözüm bulsunlar... Öneri ve şikayetlerimiz sadece burada kalmasın..

O bekleme süresinden geri geldiğinde sayfayı yenile ve hızlı cevapla değil de cevapla tuşuna bas. En son yazdığın mesaj en üstte duruyor olacaktır. Mesajı getir dediğinde aynı mesaj önüne gelir süre dolduğunda da gönderirsin ya da hiç uğraşmadan 2 dakikalık sürenin dolmasını bekle. Süre dolunca F5'e bas mesajını gönder. Zor değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

2dk.'lık msj atma süresi içerisinde msj atmak istediğimizde bize henüz mesaj atmak için beklememiz gereken süreyi gösteriyor ve aynı ekranda bize iki adet seçenek sunuluyor.. birisi geri git diğeri pencereyi kapat.. Biz geri git dediğimizde ise msj yazdıktan sonra "Tamam" butonu pasif halde oluyor.. Ve mecburen sayfayı kapatıp yeniden yüklemek zorunda kalıyoruz.. Bu "Tamam" butonunu geri geldiğimizde yine aktif yapamazlarmı programcı arkadaşlar acaba??? Gerçekten çok sıkıcı bir durum lütfen bu soruna bir çözüm bulsunlar... Öneri ve şikayetlerimiz sadece burada kalmasın..

O bekleme süresinden geri geldiğinde sayfayı yenile ve hızlı cevapla değil de cevapla tuşuna bas. En son yazdığın mesaj en üstte duruyor olacaktır. Mesajı getir dediğinde aynı mesaj önüne gelir süre dolduğunda da gönderirsin ya da hiç uğraşmadan 2 dakikalık sürenin dolmasını bekle. Süre dolunca F5'e bas mesajını gönder. Zor değil.

tamam ama buton pasif durumda olunca basamıyorum ki.. anlatmaya çalıştığım şeyde buydu zaten.. kalabalık etmeyin lütfen sadece yöneticiler cevap versin.. kurallara uygun hareket edin...

• Tamam arkadaşım senin dediğin olsun kalabalık ettik kusurumuza bakma. Biz bişey bilmiyoruz.

ne zaman düzelcek bu olay??

Orjinalden alıntı: DanGWaR

"Benim Forumlarım"a ulaşamıyorum 2 gündür.Şu şekilde bi hata alıyorum;

/myforum.asp, line 547

ben de... nerde bu devlet, nerde bu millet...

zannımca forum kategorileri yenilendi. ondan dolayı olsa gerek hata veriyor.
  • Dün xbox bölümüne açtığım Teşekkürler xbox360 konusu sebebini bilmediğim şekilde kitlenmeden direk silindi.Açtığım konuda diğer konsollara yada kullanıcılara hakaret olmamasına rağmen daha önce birçok kez site tarafından uzaklaştırılan bir kullanıcı konuyla alakasız ve benle kişisel sorunları olduğu için konuyu baltalamış ve şahsıma hakarette bulunmuştur.Yazdığı yazıyı şikayet et butonu kullanarak acil olarak şikayet etmeme rağmen şikayetime tam 1 saat sonra cevap verilmiştir.Benim konuma benzer Ps3 bölümündeki konuda xbox360 kullanıcılarına türlü türlü hakaret,küfür hatta ve hatta ırkçı sözler söylenmesine rağmen bu konu sadece benim konum kapandıktan sonra benim haklı isyanım ve şikayetlerim sonucu sadece kitlenmiştir.Konuyu tekrar açan görevli musAKka xbox360 ile ilgili bilgileri silmiş fakat xbox360 ve kullanıcılarına olan hakaretlere hiçbir şekilde dokunmamıştır.Benim konumun kapanmasından hemen sonra sebebini pm yoluyla sorduğum konsol bölümüyle ilgilenen 5-6 yönetici arkadaş tenezzül edip bir açıklama bile yapmamıştır.Sadece rds konuyla ilgili bir mesaj atıp beni bilgilendireceğini söylemiştir fakat yaklaşık 1 gün boyunca herhangi bir mesaj gelmemiştir.
    1)Açtığım Teşekkürler xbox360 konusu neden kapanmıştır?
    2)2006 yılından beri bulunduğum forumda bana ve xbox360 kullanıcılarına karşı yapılan bu haksız yönetimin sebebi nedir?
    3)Şahsımıza hakaret yapan kullanıcılar neden herhangi bir cezai yaptırıma tabi tutulmuyor?
    4)Yöneticilere yakınlığı bulunan bazı arkadaşlar ne yazarlarsa yazsın forumda neden korunuyor yazdıkları görmezden geliniyor ve kavga çıkarmalarına göz yumuluyor?

Bu sorularımın cevabını sizden bekliyorum.

Bunu size mail olarakta yazdım hala bir cevap veremediniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

"Benim Forumlarım"a ulaşamıyorum 2 gündür.Şu şekilde bi hata alıyorum;

/myforum.asp, line 547

Ben ve birçok kişi aynı hatayı alıyor.

Ekleme: Düzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 3 Temmuz 2009; 17:39:13 >

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

tamam ama buton pasif durumda olunca basamıyorum ki.. anlatmaya çalıştığım şeyde buydu zaten.. kalabalık etmeyin lütfen sadece yöneticiler cevap versin.. kurallara uygun hareket edin...

Bu sorun tarayıcınızdan kaynaklanıyor sanırım. FFda bu şekilde oluyor. IE ile deneyin butonun aktif olduğunu göreceksiniz.
    Saygılarımla.

Bir de DH in image sunucusunda sanırım sorun var. Bazı avatarlar ve mesajların üstünde yer alan "değiştir, cevapla..v.s." gibi butonlar "yırtık" gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 3 Temmuz 2009; 0:05:11 >

• Benim yetkim neden alındı bunu sorabilirmiyim?Bukadar incelemedenmi atıyorlar görevden.Sırf bana karşı bir komplo yüzünden yetkime sonverildi.10 yaşındaymışım.10 Yaşımda olmadığımı kanıtlayacak arkadaşalarım var forumda.Asıl 15 yaşındaki birinin komplosuna göre beni hiç sorgusuz sualsiz
    yapılan birşeyle nasıl görevden atarsınız.Lütfen yetkilerimi geri istiyorum.Bazı yönetici arkadaşlarımda 10 yaşında olmadığımı biliyorlar..

CoderWriter..

Neden nick değiştirdiniz derseniz.O anki üzerime gelmenizden doğan kaçma duygusu..

Post kasar resmimdede smiley koymadığımdan kaynaklanan bir yanlış anlaşılma..

O face resimlerindekide ben değilim.Amcaoğlum...

Hertürlü soruya açığım.Ve görevimi bekliyorum..

AyrıcaPopmundo bölümünün yetkilisi SudaEriyenAspirin Feyyaz adlı arkadaşa onu(beni)attırcağız falan demiş.İnanmassanız msn adresini verebilirim.Yetkilerimi geri istiyorum..

CoderWriter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderWriter -- 3 Temmuz 2009; 15:13:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OwRo

Benim yetkim neden alındı bunu sorabilirmiyim?Bukadar incelemedenmi atıyorlar görevden.Sırf bana karşı bir komplo yüzünden yetkime sonverildi.10 yaşındaymışım.10 Yaşımda olmadığımı kanıtlayacak arkadaşalarım var forumda.Asıl 15 yaşındaki birinin komplosuna göre beni hiç sorgusuz sualsiz
    yapılan birşeyle nasıl görevden atarsınız.Lütfen yetkilerimi geri istiyorum.Bazı yönetici arkadaşlarımda 10 yaşında olmadığımı biliyorlar..

CoderWriter..

Neden nick değiştirdiniz derseniz.O anki üzerime gelmenizden doğan kaçma duygusu..

Post kasar resmimdede smiley koymadığımdan kaynaklanan bir yanlış anlaşılma..

O face resimlerindekide ben değilim.Amcaoğlum...

Hertürlü soruya açığım.Ve görevimi bekliyorum..

AyrıcaPopmundo bölümünün yetkilisi SudaEriyenAspirin Feyyaz adlı arkadaşa onu(beni)attırcağız falan demiş.İnanmassanız msn adresini verebilirim.Yetkilerimi geri istiyorum..

CoderWriter

@CoderWriter asp ve php dillerini bilen biri. Bu dilleri bilen birinin 10 yaşında olmasına ihtimal vermiyorum. Kaldı ki eskiden her kelimenin baş harfini büyük yazardı ve bazı fevri çıkışları vardı. Şimdi o sorunlarını da aşmış gibi görünüyor. Umarım yetkisini tekrar alır.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.