Şimdi Ara

Resident Evil 5 inceleme videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
46.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seneler önce tanıştığımız, sadece oyun olmakla kalmayıp sinema perdesinde de kendine yer edinmeyi başaran Resident Evil, beklenen son oyunuyla karşımızda. Afrika’nın sıcak topraklarında, virüsün etkisiyle kendinden geçmiş insalarla olan zorlu bir mücadele bizleri bekliyor.

• Sıkı bir resident evil hayranıyım oyun şuan ne kadar güzel olsada bana 3. oyundan sonraki havayı vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: donda

Sıkı bir resident evil hayranıyım oyun şuan ne kadar güzel olsada bana 3. oyundan sonraki havayı vermedi
    bunu bekliyordum
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

bunu bekliyordum

Alıntıları Göster
    bekliyorduk elbet ama PC'nin olmayışı kadar üzücü bişey olazamaz ya müptelası olduğumuz serii pc için geliştirilmiyor ps3 ve xbox oynasın neyleyim hayvan gibi ekran kartı aldım tadı damagımda kalıyor...

bunu bekliyordum

Alıntıları Göster
    süper oyun

bunu bekliyordum

Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık abiciğim.

Yarın sabah dükkanı açtığım zaman, kahvaltımı yaparken keyifle izleyeceğim.

Saygılar

• quote:

bunu bekliyordum

Alıntıları Göster
    ooo ellerine saglik hemen bakiyorum....
    Daha Fazla Göster
  • ben hiç beğenmedim re4 ün kopyası sesler bile re4 ün kopyası işte size re4 ün afrikada geçen ve birkaç tane fazla uzuva sahip canlılarıyla aksiyon oyunu hiç beğenmedim
  • süperr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalyze

süperr
    hemen izliyorum

Orijinalden alıntı: devmanetihad

hemen izliyorum

Alıntıları Göster
    inceleme için teşekkürler

Orijinalden alıntı: devmanetihad

hemen izliyorum

Alıntıları Göster
    Editöründe dediği gibi re1 - 2 - 3 gibi oyunların içeriğinde bulunan bulmacalar malesef yok. O Gerilim o zombilerin ayak sesleri ve yavaşlığı. Cok arıyorum re1-2-3 Gibi serileri. Onun gibi oyun yaratılmaz herhalde :)

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ - SoTe - W7K2D - █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Editöründe dediği gibi re1 - 2 - 3 gibi oyunların içeriğinde bulunan bulmacalar malesef yok. O Gerilim o zombilerin ayak sesleri ve yavaşlığı. Cok arıyorum re1-2-3 Gibi serileri. Onun gibi oyun yaratılmaz herhalde :)

Alıntıları Göster
    Pc ye çıkmaması kötü olmuş ya yazın oynamayı planlıyordum

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık, inceleme için teşekkürler.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    cok iy oyun bence yani zevkli almaya degdi gercekten inceleme icin tesekkürler

Alıntıları Göster
    inceleme çok güzelde izlerken sürekli altta çıkan reklamlar yüzünden kasılarak izlemek zorunda kalıyoruz

• bazı arkadaşlar koşarak ateş etmekden bahsediyorlar belliki daha önce hic resident evil oynamamışlar :) resident evil serisini full bitirmiş biri olarak koşarak ateş edilen bir resident evil karakteri düşünemiyorum öyle olsaydı bile hic korkunc olmazdı cok kolay bir oyun olurdu ... ayrıca oyunu ps3 de oynamış ve bitimiş biri olarak re5 in böyle olucağını adım gibi biliyordum ama 6. oyun cok değişik olucak buna kimsenin şüpesi olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameZero

bazı arkadaşlar koşarak ateş etmekden bahsediyorlar belliki daha önce hic resident evil oynamamışlar :) resident evil serisini full bitirmiş biri olarak koşarak ateş edilen bir resident evil karakteri düşünemiyorum öyle olsaydı bile hic korkunc olmazdı cok kolay bir oyun olurdu ... ayrıca oyunu ps3 de oynamış ve bitimiş biri olarak re5 in böyle olucağını adım gibi biliyordum ama 6. oyun cok değişik olucak buna kimsenin şüpesi olmasın..
    Bu nesilde oynadığım en iyi oyunlar arasındadır kesinlikle.İnşallah eski havasına dönmez bir daha..

χвσχLινє & ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Bu nesilde oynadığım en iyi oyunlar arasındadır kesinlikle.İnşallah eski havasına dönmez bir daha..

Alıntıları Göster
    Aslında puan ortalaması 9 olması lazım. Ama benim görüşüme göre de editörün seçimi olacak bir oyun değil.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.