Bildirim
Resident Evil 5 inceleme videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sıkı bir resident evil hayranıyım oyun şuan ne kadar güzel olsada bana 3. oyundan sonraki havayı vermedi -
bunu bekliyordum -
bekliyorduk elbet ama PC'nin olmayışı kadar üzücü bişey olazamaz ya müptelası olduğumuz serii pc için geliştirilmiyor ps3 ve xbox oynasın neyleyim hayvan gibi ekran kartı aldım tadı damagımda kalıyor... -
süper oyun -
Ellerine sağlık abiciğim.
Yarın sabah dükkanı açtığım zaman, kahvaltımı yaparken keyifle izleyeceğim.
Saygılar -
ooo ellerine saglik hemen bakiyorum....
-
ben hiç beğenmedim re4 ün kopyası sesler bile re4 ün kopyası işte size re4 ün afrikada geçen ve birkaç tane fazla uzuva sahip canlılarıyla aksiyon oyunu hiç beğenmedim -
süperr -
hemen izliyorum -
inceleme için teşekkürler -
Editöründe dediği gibi re1 - 2 - 3 gibi oyunların içeriğinde bulunan bulmacalar malesef yok. O Gerilim o zombilerin ayak sesleri ve yavaşlığı. Cok arıyorum re1-2-3 Gibi serileri. Onun gibi oyun yaratılmaz herhalde :) -
Pc ye çıkmaması kötü olmuş ya yazın oynamayı planlıyordum -
Elinize sağlık, inceleme için teşekkürler. -
cok iy oyun bence yani zevkli almaya degdi gercekten inceleme icin tesekkürler -
Açıkçası çok daha mükemmel birşey bekliyordum. Özellikle şu koşarken ateş edemme olayına sinir oluyordum bundada halledememişler. Tek hoşuma giden tarafı görüntüleri. 4 daha bir güzel gibiydi -
inceleme çok güzelde izlerken sürekli altta çıkan reklamlar yüzünden kasılarak izlemek zorunda kalıyoruz -
bazı arkadaşlar koşarak ateş etmekden bahsediyorlar belliki daha önce hic resident evil oynamamışlar :) resident evil serisini full bitirmiş biri olarak koşarak ateş edilen bir resident evil karakteri düşünemiyorum öyle olsaydı bile hic korkunc olmazdı cok kolay bir oyun olurdu ... ayrıca oyunu ps3 de oynamış ve bitimiş biri olarak re5 in böyle olucağını adım gibi biliyordum ama 6. oyun cok değişik olucak buna kimsenin şüpesi olmasın.. -
Bu nesilde oynadığım en iyi oyunlar arasındadır kesinlikle.İnşallah eski havasına dönmez bir daha.. -
Aslında puan ortalaması 9 olması lazım. Ama benim görüşüme göre de editörün seçimi olacak bir oyun değil.
Benzer içerikler
- instagram telefon numarası
- hd nasıl atılır
- whatsapp neden çalışmıyor
- whatsapp durum süresi uzatma
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X