Bildirim
Resident Evil 5 inceleme videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sıkı bir resident evil hayranıyım oyun şuan ne kadar güzel olsada bana 3. oyundan sonraki havayı vermedi -
bunu bekliyordumquote:
Orijinalden alıntı: donda
Sıkı bir resident evil hayranıyım oyun şuan ne kadar güzel olsada bana 3. oyundan sonraki havayı vermedi_____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
bekliyorduk elbet ama PC'nin olmayışı kadar üzücü bişey olazamaz ya müptelası olduğumuz serii pc için geliştirilmiyor ps3 ve xbox oynasın neyleyim hayvan gibi ekran kartı aldım tadı damagımda kalıyor...quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
bunu bekliyordum
Alıntıları Göster_____________________________ -
süper oyunquote:
bunu bekliyordum
Ellerine sağlık abiciğim.quote:
bunu bekliyordum
Alıntıları Göster
Yarın sabah dükkanı açtığım zaman, kahvaltımı yaparken keyifle izleyeceğim.
Saygılar_____________________________
-
ooo ellerine saglikquote:
bunu bekliyordum
Alıntıları Gösterhemen bakiyorum....
_____________________________ -
ben hiç beğenmedim re4 ün kopyası sesler bile re4 ün kopyası işte size re4 ün afrikada geçen ve birkaç tane fazla uzuva sahip canlılarıyla aksiyon oyunu hiç beğenmedim -
süperr -
hemen izliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Annalyze
süperr_____________________________ -
inceleme için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
hemen izliyorum
Alıntıları Göster_____________________________ psn: akif06 -
Editöründe dediği gibi re1 - 2 - 3 gibi oyunların içeriğinde bulunan bulmacalar malesef yok. O Gerilim o zombilerin ayak sesleri ve yavaşlığı. Cok arıyorum re1-2-3 Gibi serileri. Onun gibi oyun yaratılmaz herhalde :)quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
hemen izliyorum
Alıntıları Göster_____________________________
▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ - SoTe - W7K2D - █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂
Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011 -
Pc ye çıkmaması kötü olmuş ya yazın oynamayı planlıyordumquote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
Editöründe dediği gibi re1 - 2 - 3 gibi oyunların içeriğinde bulunan bulmacalar malesef yok. O Gerilim o zombilerin ayak sesleri ve yavaşlığı. Cok arıyorum re1-2-3 Gibi serileri. Onun gibi oyun yaratılmaz herhalde :)
Elinize sağlık, inceleme için teşekkürler.quote:
Editöründe dediği gibi re1 - 2 - 3 gibi oyunların içeriğinde bulunan bulmacalar malesef yok. O Gerilim o zombilerin ayak sesleri ve yavaşlığı. Cok arıyorum re1-2-3 Gibi serileri. Onun gibi oyun yaratılmaz herhalde :)
Alıntıları Göster_____________________________ Macbook Air 11"/iPhone5/iPod4th32Gig/iPad1st/iPadmini2Retina64GigSony NWZ-ZX1/Sony MDR-1A/BT/ AKG K518DJPlayStation4/PlayStation3/PS VitaLG 32MB25HM 82 Full HD MonitorLogitech Driving Force G29Asus N552VW-FW149T
-
cok iy oyun bence yani zevkli almaya degdi gercekten inceleme icin tesekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Okisht
Bu mesaj silindi.
Açıkçası çok daha mükemmel birşey bekliyordum. Özellikle şu koşarken ateş edemme olayına sinir oluyordum bundada halledememişler. Tek hoşuma giden tarafı görüntüleri. 4 daha bir güzel gibiydi -
inceleme çok güzelde izlerken sürekli altta çıkan reklamlar yüzünden kasılarak izlemek zorunda kalıyoruzquote:
-
bazı arkadaşlar koşarak ateş etmekden bahsediyorlar belliki daha önce hic resident evil oynamamışlar :) resident evil serisini full bitirmiş biri olarak koşarak ateş edilen bir resident evil karakteri düşünemiyorum öyle olsaydı bile hic korkunc olmazdı cok kolay bir oyun olurdu ... ayrıca oyunu ps3 de oynamış ve bitimiş biri olarak re5 in böyle olucağını adım gibi biliyordum ama 6. oyun cok değişik olucak buna kimsenin şüpesi olmasın.. -
Bu nesilde oynadığım en iyi oyunlar arasındadır kesinlikle.İnşallah eski havasına dönmez bir daha..quote:
Orijinalden alıntı: GameZero
bazı arkadaşlar koşarak ateş etmekden bahsediyorlar belliki daha önce hic resident evil oynamamışlar :) resident evil serisini full bitirmiş biri olarak koşarak ateş edilen bir resident evil karakteri düşünemiyorum öyle olsaydı bile hic korkunc olmazdı cok kolay bir oyun olurdu ... ayrıca oyunu ps3 de oynamış ve bitimiş biri olarak re5 in böyle olucağını adım gibi biliyordum ama 6. oyun cok değişik olucak buna kimsenin şüpesi olmasın.._____________________________
χвσχLινє & ρѕη | wN6hstR
Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın.. -
Aslında puan ortalaması 9 olması lazım. Ama benim görüşüme göre de editörün seçimi olacak bir oyun değil.quote:
Orijinalden alıntı: wNchstR
Bu nesilde oynadığım en iyi oyunlar arasındadır kesinlikle.İnşallah eski havasına dönmez bir daha..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X